bad_habit Re: Guano Apes 16.04.06, 22:02 nekroskop88 napisał: > słucham sobie > > yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Guano Apes 16.04.06, 22:04 a teraz leci Hey "hej, ciut za mało jest, tego życia, żeby żyć, bo pstryk i nie ma nic..." Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Guano Apes 16.04.06, 22:04 A ja Los się musi odmienić. Wersję niecenzurowaną, 6:29 minuty Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Guano Apes 16.04.06, 22:04 u mnie wszystkie mp3 powyżej 6 minut to techno ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Guano Apes 16.04.06, 22:07 U mnie techno niet. Był w moim życiu króciutki okres fascynacji techno, bylo to lato chyba 2000. A teraz to w moim repertuaże dominują piosenki liryczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Guano Apes 16.04.06, 22:10 A ja mam w winampie prawie wszystko od Vanessy Mae, przez Apocalypticę, Hey, O.N.A. i Chylińską, Guano Apes, Evanescene, Eminema, Maanam, Monikę Brodkę, Edytę Bartosiewicz, współczesną muzykę r'n'b (Beyonce, Ashanti, Ciara, Aaliyah) do techno. Po drodze są pozostałe piosenki, które mi się podobają ;-) Nie słucham polskiego hh i disco polo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Czemu, naciśnięcie czerwonego nie zatrzymuje 16.04.06, 22:08 wysłania postu: RZ nie Ż Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Czemu, naciśnięcie czerwonego nie zatrzymuje 16.04.06, 22:12 Dbałość o język - podstawową zasadą Roku Języka Polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Guano Apes 16.04.06, 22:12 nekroskop88 napisał: > u mnie wszystkie mp3 powyżej 6 minut to techno > ;-) > > a ja dziś słuchałam "Rasiak song",hehe,fajne to było:) a wczoraj dostałąm głupawki i śpiewałam o tej biedronce bez ogonka:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Guano Apes 16.04.06, 22:13 nekroskop88 napisał: > Biedronka jest bezkonkurencyjna ;-) > > moja mam stwierdziła,że z moją osobowościa jest coś nie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Guano Apes 16.04.06, 22:14 :-) dlaczego, przecież biedronka nie ma ogonka... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Guano Apes 16.04.06, 22:15 "keen on disco, when I go go..." to u mnie leci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Guano Apes 16.04.06, 22:19 Hawajsa u bulbu teraz słucham. Tkac powie, że słucham wywrotowców, zakazanych przez pieknego baciuszkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Guano Apes 16.04.06, 22:20 Wstyd. Ja w ogóle nie znam muzyki białoruskiej, ale jakoś nie kwapię się by ją poznać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Guano Apes 16.04.06, 22:22 Chłopie NRM jest zajefajne, Try Czarapachi to klasyk już prawie:) Jest zajefajne, w ogóle białoruski rok mi się spodobał. Jest jak nasz 20 lat temu, zanim zaczęła się kasa:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Guano Apes 16.04.06, 22:23 20 lat temu to mnie na świecie nie było. Jestem pokoleniem kasy w muzyce ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Guano Apes 16.04.06, 22:27 nekroskop88 napisał: > 20 lat temu to mnie na świecie nie było. Jestem pokoleniem kasy w muzyce ;-) > > a ja miałam wtedy rok i miesiąc;P Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Guano Apes 16.04.06, 22:28 A ja jestem komunistą i pewnie mam teczkę w IPN-ie. W końcu przez rok można dużo zrobić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Guano Apes 16.04.06, 22:29 nekroskop88 napisał: > A ja jestem komunistą i pewnie mam teczkę w IPN-ie. W końcu przez rok można > dużo zrobić ;-) > > a mnie na żadnej z list nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Guano Apes 16.04.06, 22:30 Musisz być, jesteś starsza ode mnie, musiałaś dłużej donosić. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Guano Apes 16.04.06, 22:31 Ja donosiłem swetry po starszym bracie:( Czy jestem złym człowiekiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Guano Apes 16.04.06, 22:32 Jesteś wywrotowcem i bezideowcem. Przez Ciebie upadł nasz przemysł włókienniczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Guano Apes 16.04.06, 22:36 Przemysł włókienniczy?? A wolność, a godność, a prawo jednostki. Zresztą, co by nie było to Chińczycy i tak by nas wyparli:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Guano Apes 16.04.06, 22:38 Powinniśmy prowadzić politykę merkantylizmu, tak jak XVIII-wieczna Francja (dobrze mówię Kamilarze?). Niedawno miałem z tego sprawdzian... Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Guano Apes 16.04.06, 22:43 Dobrze prawicie, nie tylko Francja tak robiła i w XVII i w XVIII wieku. W XX wieku zaczęto mówić o autarkizacji gospodarki, tylko skąd czerpać na to surowce:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Guano Apes 16.04.06, 22:45 "o autarkizacji gospodarki" mówicie, wyjaśnijcie w skrócie pażalsta, co to znaczy, bo ja dopiero w XIX wieku jestem Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Guano Apes 17.04.06, 13:47 SAMOWYSTARCZALNOŚĆ GOSPODARCZA, autarkia, ekon. cel realizowanej przez państwo lub grupę państw polityki gosp.; dążenie do samowystarczalności gospodarczej występuje w okresach kryzysów ekon. (np. w okresie międzywojennym tendencje te przejawiały USA, Austria, Czechosłowacja i inne kraje eur.) oraz przygotowywania i prowadzenia wojen (np. Niemcy, Włochy, Japonia bezpośrednio przed i podczas II wojny świat.); niekiedy może być ona narzucona przez dyskryminację danego kraju ze strony partnerów zagr. (przykład ZSRR po rewolucji październikowej); samowystarczalność gospodarcza jest przeciwieństwem międzynar. podziału pracy i powoduje zmniejszenie efektywności gosp.; współcześnie stan s.g. wydaje się niemożliwy do osiągnięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Guano Apes 16.04.06, 22:32 nekroskop88 napisał: > Musisz być, jesteś starsza ode mnie, musiałaś dłużej donosić. > > a mój młodszy o 5 lat kuzyn,powiedział dziś jakiejś panience że jestem jego młodszą,14-letnią siostrą i co Ty na to??? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Guano Apes 16.04.06, 22:33 Twój brat sobie może mówić. Nieomylna Służba Bezpieczeństwa wie o Tobie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Guano Apes 16.04.06, 22:38 nekroskop88 napisał: > Twój brat sobie może mówić. Nieomylna Służba Bezpieczeństwa wie o Tobie > wszystko. > > ;-) hehe,dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Guano Apes 16.04.06, 22:30 Ja się IPN nie boję w 89 strzelałem w Legnicy z procy do Sowietów, tak więc mam alibi i może nawet dostanę medal od Kaczyńskiego. Wychodzi Jezus z IPN-u i mówi: cholera, a ja przez dwa tys. lat myślałem, że to Judasz, Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Guano Apes 16.04.06, 22:18 Jak mam zły humor to słucham sobie czegoś mocniejszego. Jak mam w miarę dobry humor to słucham czegość spokojniejszego. Jak mam głupawkę to słucham czegoś rytmicznego i żywego. Jak nic mi się nie chce to muzyka leci po kolei z winampa. Przy sprzątaniu słucham techno ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Guano Apes 16.04.06, 22:20 Na spiepszony humor Lao Che, Powstanie Warszawskie i załączam gre COD 2, albo Sniper Elite;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Guano Apes 16.04.06, 22:23 nekroskop88 napisał: > Jak mam zły humor to słucham sobie czegoś mocniejszego. np.Papa Roach,Ill Nino,Metallica > Jak mam w miarę dobry humor to słucham czegość spokojniejszego. Evanescence,Maroon5,klasyka > Jak mam głupawkę to słucham czegoś rytmicznego i żywego. jak ja mam głupawkę,to inni słuchają mnie i mojego śmiechu;) > Jak nic mi się nie chce to muzyka leci po kolei z winampa. to śpię albo słucham radia > Przy sprzątaniu słucham odkurzacza-ma taki relaksujący dźwięk!!!!!!!!!!! > > Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar A ja sobie słucham 03.05.06, 10:28 teraz nowości: Marka Grechutę:) Taka peerelonostalgia mi się załączyła, wiecie włosów człowiek miał więcej, suchary w przedszkolu były smaczniejsze........... achhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: A ja sobie słucham 03.05.06, 11:26 To były czasy, ale Pan Naczelnik wprowadzi wkrótce taki sam ustrój w WRB, więc nie ma co się rozczulać. Odpowiedz Link Zgłoś