Dodaj do ulubionych

Opowieść Wigilijna

24.12.02, 04:44
"Rzucano mi tu szkło pod nogi"
Pamiętacie kto to powiedział i w jakich okolicznościach?
Pamiętacie jaka była wasza reakcja?
A teraz przemawiacie ludzkim głosem? Bo Wigilia...
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: Opowieść Wigilijna IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.12.02, 08:38
      Nie pamietam,widocznie Alzheimer mnie meczy .Nie przemawiam ludzkim
      glosem ...nadal tylko samciowatym.Wesolych Swiat.
      • tygrysek_ Re: Opowieść Wigilijna 24.12.02, 08:45
        cześć Samcia!!!:)) całuje mocno!!:))
        • Gość: samanta Re: Opowieść Wigilijna IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.12.02, 08:48
          Czesc Tygrysek ! Cmokus centralnie w samo pyszczycho dla Ciem,cmoook!:)
          • Gość: Boston Re: Opowieść Wigilijna IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 08:52
            mam pytanie : Czy to dzieci czy dorosli na tym forum?
            • Gość: pom Re: Opowieść Wigilijna IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 24.12.02, 09:02
              Dorośli.:) Tutaj dzieci rzadko zagladją. Nie sądź po pozorach.:)
              • Gość: Boston Re: Opowieść Wigilijna IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 09:17
                Nie mysle zeby takie dyrdymaly pisali dorosli
                • Gość: pom Re: Opowieść Wigilijna IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 24.12.02, 09:27
                  Ja nie myślę tylko wiem.
                  • Gość: Boston Re: Opowieść Wigilijna IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 09:37
                    Gość portalu: pom napisał(a):

> Ja nie myślę tylko wiem.

Ja natomiast mysle i....hm ...my lovbird want to go out of cage
                    • Gość: pom Re: Opowieść Wigilijna IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 24.12.02, 09:41
                      Jak juz chcesz pisać w innym języku, to przynajmniej rób to poprawnie, sztywny
                      gościu.
                      • Gość: Boston Re: Opowieść Wigilijna IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 09:46

> Jak juz chcesz pisać w innym języku, to przynajmniej rób to poprawnie,
                        sztywny
                        > gościu.
                        Oooooooo!...a nie pisze poprawnie? Hi HI HI...nie urodzilem sie w polsce ,
                        jeden z moich rodzicow urodzil sie w polsce
                        • Gość: pom Re: Opowieść Wigilijna IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 24.12.02, 09:47
                          Wiesz ilu w Polsce urodziło się analfabetów?:))))
                          • Gość: Boston Re: Opowieść Wigilijna IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 09:51

> Wiesz ilu w Polsce urodziło się analfabetów?:))))

nie wiem...musze zapytac mojego ojca
                            • Gość: pom Re: Opowieść Wigilijna IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 24.12.02, 09:56
                              To Twój Tata czyta roczniki statystyczne z lat 2000 i nastepne, czy ma dane z
                              lat 60tych?:)
                              A tak w ogóle, to idź się połóż chłopie, wyśpij i przyjdź jak tu będzie więcej
                              ludzi. Zobaczysz, że teraz to jest niebiański spokój...
                              • Gość: Boston Re: Opowieść Wigilijna IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 10:03

> To Twój Tata czyta roczniki statystyczne z lat 2000 i nastepne, czy ma dane z
                                > lat 60tych?:)
                                > A tak w ogóle, to idź się połóż chłopie, wyśpij i przyjdź jak tu będzie
                                więcej
                                > ludzi. Zobaczysz, że teraz to jest niebiański spokój...

Moj ojciec wyjechal w 1938...moja mama jest French-Canadian
                                • Gość: pom Re: Opowieść Wigilijna IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 24.12.02, 10:05
                                  Czyli przedwojenna emigracja... Byłeś w ogóle w Polsce?
                                  • Gość: Boston Re: Opowieść Wigilijna IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 10:07

> Czyli przedwojenna emigracja... Byłeś w ogóle w Polsce?
                                    Nigdy
                                    • Gość: pom Re: Opowieść Wigilijna IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 24.12.02, 10:10
                                      To przyjedź.
                                      • Gość: Boston Re: Opowieść Wigilijna IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 10:18

> To przyjedź.

Nie mam do kogo a pozatem wole Aruba lub Mexico
                                        • pom Re: Opowieść Wigilijna 24.12.02, 10:20
                                          Wolisz bo nigdy tu nie byłeś. nie mówię, że na Arubie nie jest fajnie, ale może
                                          wypadałoby zobaczyć kraj swojego ojca... A jak nie masz do kogo - to jedź z
                                          kimś, rodziną, czy znjomymi na wycieczkę do Polski!!

A byłeś w ogóle w Europie????
                                          • Gość: Boston Re: Opowieść Wigilijna IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 10:28
                                            pom napisała:

> Wolisz bo nigdy tu nie byłeś. nie mówię, że na Arubie nie jest fajnie, ale
                                            może
                                            >
                                            > wypadałoby zobaczyć kraj swojego ojca... A jak nie masz do kogo - to jedź z
                                            > kimś, rodziną, czy znjomymi na wycieczkę do Polski!!
                                            >
                                            > A byłeś w ogóle w Europie????
                                            >
                                            > Nie..bylem tylko w Canada , Aruba , Mexico (Cozumel) Antiqua i klka krajow w
                                            South America.....ale do Polski napewno nigdy nie pojade
                                            • Gość: pom Re: Opowieść Wigilijna IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 24.12.02, 10:29
                                              DLACZEGO.
                                              • Gość: Boston Re: Opowieść Wigilijna IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 10:32

> DLACZEGO.

Naprawde nie czuje potrzeby ani ochoty....
                                                • Gość: pom Re: Opowieść Wigilijna IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 24.12.02, 10:35
                                                  OK... może kiedyś zmienisz zdanie.
                                • Gość: mario2 Re: Opowieść Wigilijna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.02, 10:07
                                  Niby nie pijesz, a piszesz, jakbys bylo nawalony jak stodola. A moze to tylko
                                  wymiana genow miedzy sarmata, a kanadyjska francuska doprowadzila do
                                  degrengolady szarej substancji w twojej mozgoczaszce?
                                  • Gość: Boston Re: Opowieść Wigilijna IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 10:19
                                    Gość portalu: mario2 napisał(a):

> Niby nie pijesz, a piszesz, jakbys bylo nawalony jak stodola. A moze to tylko
                                    > wymiana genow miedzy sarmata, a kanadyjska francuska doprowadzila do
                                    > degrengolady szarej substancji w twojej mozgoczaszce?

Mam wrazenie ze pisze more clear od ciebie
                                    • mario2 Re: Opowieść Wigilijna 24.12.02, 10:35
                                      wenn Du willst werden wir uns in der anderen Sprache unterchalten koennen!

Jesli nie to badz laskaw uzywac ogolnie przyjetego jezyka, ktorym wiekszosc
                                      Polakow zwyklo sie poslugiwac!
                                      • Gość: Boston Fajnie bylo ...ale musz juz isc..jest 4:42 AM IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 10:45
                                        ...a ja jeszcze nie spalem... GOOD MORNING and GOOD NIGHT
                                        • Gość: pom Re: Fajnie bylo ...ale musz juz isc..jest 4:42 IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 24.12.02, 10:46
                                          Dobranoc.:)
                                          • Gość: samanta Re: Fajnie bylo ...ale musz juz isc..jest 4:42 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.12.02, 13:26
                                            Boston ty pierdolo zza oceanu...;) Moja babka pochodzi z Ukrainy co nie wcale
                                            nie znaczy ,ze mam trizuba na podniebieniu (no...moze letko ukrainski
                                            charakterek,he,he,he) a dziadek z kraju Vlada Palownika ,co nie znaczy ,ze
                                            rzucam sie ludziom do zyl zeby krew im spijac,no! Ale szalik lepiej kuwa ubierz
                                            synu bo cos marudzisz za mocno dzisiaj!:)
                                            • Gość: Boston Re: Fajnie bylo ...ale musz juz isc..jest 4:42 IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 17:35
                                              Gość portalu: samanta napisał(a):

> Boston ty pierdolo zza oceanu...;) Moja babka pochodzi z Ukrainy co nie wcale
                                              > nie znaczy ,ze mam trizuba na podniebieniu (no...moze letko ukrainski
                                              > charakterek,he,he,he) a dziadek z kraju Vlada Palownika ,co nie znaczy ,ze
                                              > rzucam sie ludziom do zyl zeby krew im spijac,no! Ale szalik lepiej kuwa
                                              ubierz
                                              >
                                              > synu bo cos marudzisz za mocno dzisiaj!:)

Slyszalem ze w Polsce chamstwo....powyzej dowod na to hi hi hi
                                              • Gość: mario2 Re: Fajnie bylo ...ale musz juz isc..jest 4:42 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.02, 17:38
                                                slyszalem ze w ameryce idiotyzm. Dowodow szukac nie trzeba...
                                                • Gość: Boston Re: Fajnie bylo ...ale musz juz isc..jest 4:42 IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 17:41

> slyszalem ze w ameryce idiotyzm. Dowodow szukac nie trzeba...

....hi hi hi h....nie oklamoj sam siebie...przeciez polka to najglupsi ludzie i
                                                  kraj ...kazdy o tym wie....spytaj LUIGI
                                                  • Gość: mario2 Re: Fajnie bylo ...ale musz juz isc..jest 4:42 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.02, 17:47
                                                    wiec mnie dziwi, ze sie do polskosci przyznajesz. Chyba, ze juz nie odrozniasz
                                                    kretynow od idiotow, bo z kazdym masz cos wspolnego!
                                                  • Gość: Boston Re: Fajnie bylo ...ale musz juz isc..jest 4:42 IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 17:49

> wiec mnie dziwi, ze sie do polskosci przyznajesz. Chyba, ze juz nie
                                                    odrozniasz
                                                    > kretynow od idiotow, bo z kazdym masz cos wspolnego!

hi hi hi z polska nie mam i nie chce miec nic wspolnego he he he
                                                  • Gość: mario2 Re: Fajnie bylo ...ale musz juz isc..jest 4:42 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.02, 17:53
                                                    ja z idiota tez nie- zegnaj pajacu
                                                  • Gość: Boston Re: Fajnie bylo ...ale musz juz isc..jest 4:42 IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 19:16

> ja z idiota tez nie- zegnaj pajacu

FUCK YOU DUMB POLACK ! POLISH SHIT !!!
                                                  • Gość: samanta Re: Fajnie bylo ...ale musz juz isc..jest 4:42 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.12.02, 21:03
                                                    moze i jestesmy glupi ale mamy poczucie humoru natomiast u Ciebie Boston cos z
                                                    tym kiepsko .Dlaczego nas obrazasz? A ty skad znasz jezyk polski?
                                                    Prawdopodobnie plynie w tobie polska krew i to ona cie przyciagnela na to
                                                    forum .Milo byloby gdybys przeprosil i swoj poprzedni tekst zwalil
                                                    na...np.efekt zatrucia pokarmowego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka