dickens 24.12.02, 04:44 "Rzucano mi tu szkło pod nogi" Pamiętacie kto to powiedział i w jakich okolicznościach? Pamiętacie jaka była wasza reakcja? A teraz przemawiacie ludzkim głosem? Bo Wigilia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: Opowieść Wigilijna IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.12.02, 08:38 Nie pamietam,widocznie Alzheimer mnie meczy .Nie przemawiam ludzkim glosem ...nadal tylko samciowatym.Wesolych Swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Opowieść Wigilijna 24.12.02, 08:45 cześć Samcia!!!:)) całuje mocno!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Opowieść Wigilijna IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.12.02, 08:48 Czesc Tygrysek ! Cmokus centralnie w samo pyszczycho dla Ciem,cmoook!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boston Re: Opowieść Wigilijna IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 08:52 mam pytanie : Czy to dzieci czy dorosli na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Opowieść Wigilijna IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 24.12.02, 09:02 Dorośli.:) Tutaj dzieci rzadko zagladją. Nie sądź po pozorach.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boston Re: Opowieść Wigilijna IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 09:17 Nie mysle zeby takie dyrdymaly pisali dorosli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Opowieść Wigilijna IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 24.12.02, 09:27 Ja nie myślę tylko wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boston Re: Opowieść Wigilijna IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 09:37 Gość portalu: pom napisał(a): > Ja nie myślę tylko wiem. Ja natomiast mysle i....hm ...my lovbird want to go out of cage Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Opowieść Wigilijna IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 24.12.02, 09:41 Jak juz chcesz pisać w innym języku, to przynajmniej rób to poprawnie, sztywny gościu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boston Re: Opowieść Wigilijna IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 09:46 Gość portalu: pom napisał(a): > Jak juz chcesz pisać w innym języku, to przynajmniej rób to poprawnie, sztywny > gościu. Oooooooo!...a nie pisze poprawnie? Hi HI HI...nie urodzilem sie w polsce , jeden z moich rodzicow urodzil sie w polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Opowieść Wigilijna IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 24.12.02, 09:47 Wiesz ilu w Polsce urodziło się analfabetów?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boston Re: Opowieść Wigilijna IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 09:51 Gość portalu: pom napisał(a): > Wiesz ilu w Polsce urodziło się analfabetów?:)))) nie wiem...musze zapytac mojego ojca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Opowieść Wigilijna IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 24.12.02, 09:56 To Twój Tata czyta roczniki statystyczne z lat 2000 i nastepne, czy ma dane z lat 60tych?:) A tak w ogóle, to idź się połóż chłopie, wyśpij i przyjdź jak tu będzie więcej ludzi. Zobaczysz, że teraz to jest niebiański spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boston Re: Opowieść Wigilijna IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 10:03 Gość portalu: pom napisał(a): > To Twój Tata czyta roczniki statystyczne z lat 2000 i nastepne, czy ma dane z > lat 60tych?:) > A tak w ogóle, to idź się połóż chłopie, wyśpij i przyjdź jak tu będzie więcej > ludzi. Zobaczysz, że teraz to jest niebiański spokój... Moj ojciec wyjechal w 1938...moja mama jest French-Canadian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Opowieść Wigilijna IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 24.12.02, 10:05 Czyli przedwojenna emigracja... Byłeś w ogóle w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boston Re: Opowieść Wigilijna IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 10:07 Gość portalu: pom napisał(a): > Czyli przedwojenna emigracja... Byłeś w ogóle w Polsce? Nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Opowieść Wigilijna IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 24.12.02, 10:10 To przyjedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boston Re: Opowieść Wigilijna IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 10:18 Gość portalu: pom napisał(a): > To przyjedź. Nie mam do kogo a pozatem wole Aruba lub Mexico Odpowiedz Link Zgłoś
pom Re: Opowieść Wigilijna 24.12.02, 10:20 Wolisz bo nigdy tu nie byłeś. nie mówię, że na Arubie nie jest fajnie, ale może wypadałoby zobaczyć kraj swojego ojca... A jak nie masz do kogo - to jedź z kimś, rodziną, czy znjomymi na wycieczkę do Polski!! A byłeś w ogóle w Europie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boston Re: Opowieść Wigilijna IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 10:28 pom napisała: > Wolisz bo nigdy tu nie byłeś. nie mówię, że na Arubie nie jest fajnie, ale może > > wypadałoby zobaczyć kraj swojego ojca... A jak nie masz do kogo - to jedź z > kimś, rodziną, czy znjomymi na wycieczkę do Polski!! > > A byłeś w ogóle w Europie???? > > Nie..bylem tylko w Canada , Aruba , Mexico (Cozumel) Antiqua i klka krajow w South America.....ale do Polski napewno nigdy nie pojade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Opowieść Wigilijna IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 24.12.02, 10:29 DLACZEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boston Re: Opowieść Wigilijna IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 10:32 Gość portalu: pom napisał(a): > DLACZEGO. Naprawde nie czuje potrzeby ani ochoty.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Opowieść Wigilijna IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 24.12.02, 10:35 OK... może kiedyś zmienisz zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Opowieść Wigilijna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.02, 10:07 Niby nie pijesz, a piszesz, jakbys bylo nawalony jak stodola. A moze to tylko wymiana genow miedzy sarmata, a kanadyjska francuska doprowadzila do degrengolady szarej substancji w twojej mozgoczaszce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boston Re: Opowieść Wigilijna IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 10:19 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Niby nie pijesz, a piszesz, jakbys bylo nawalony jak stodola. A moze to tylko > wymiana genow miedzy sarmata, a kanadyjska francuska doprowadzila do > degrengolady szarej substancji w twojej mozgoczaszce? Mam wrazenie ze pisze more clear od ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Opowieść Wigilijna 24.12.02, 10:35 wenn Du willst werden wir uns in der anderen Sprache unterchalten koennen! Jesli nie to badz laskaw uzywac ogolnie przyjetego jezyka, ktorym wiekszosc Polakow zwyklo sie poslugiwac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boston Fajnie bylo ...ale musz juz isc..jest 4:42 AM IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 10:45 ...a ja jeszcze nie spalem... GOOD MORNING and GOOD NIGHT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Fajnie bylo ...ale musz juz isc..jest 4:42 IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 24.12.02, 10:46 Dobranoc.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Fajnie bylo ...ale musz juz isc..jest 4:42 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.12.02, 13:26 Boston ty pierdolo zza oceanu...;) Moja babka pochodzi z Ukrainy co nie wcale nie znaczy ,ze mam trizuba na podniebieniu (no...moze letko ukrainski charakterek,he,he,he) a dziadek z kraju Vlada Palownika ,co nie znaczy ,ze rzucam sie ludziom do zyl zeby krew im spijac,no! Ale szalik lepiej kuwa ubierz synu bo cos marudzisz za mocno dzisiaj!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boston Re: Fajnie bylo ...ale musz juz isc..jest 4:42 IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 17:35 Gość portalu: samanta napisał(a): > Boston ty pierdolo zza oceanu...;) Moja babka pochodzi z Ukrainy co nie wcale > nie znaczy ,ze mam trizuba na podniebieniu (no...moze letko ukrainski > charakterek,he,he,he) a dziadek z kraju Vlada Palownika ,co nie znaczy ,ze > rzucam sie ludziom do zyl zeby krew im spijac,no! Ale szalik lepiej kuwa ubierz > > synu bo cos marudzisz za mocno dzisiaj!:) Slyszalem ze w Polsce chamstwo....powyzej dowod na to hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Fajnie bylo ...ale musz juz isc..jest 4:42 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.02, 17:38 slyszalem ze w ameryce idiotyzm. Dowodow szukac nie trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boston Re: Fajnie bylo ...ale musz juz isc..jest 4:42 IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 17:41 Gość portalu: mario2 napisał(a): > slyszalem ze w ameryce idiotyzm. Dowodow szukac nie trzeba... ....hi hi hi h....nie oklamoj sam siebie...przeciez polka to najglupsi ludzie i kraj ...kazdy o tym wie....spytaj LUIGI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Fajnie bylo ...ale musz juz isc..jest 4:42 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.02, 17:47 wiec mnie dziwi, ze sie do polskosci przyznajesz. Chyba, ze juz nie odrozniasz kretynow od idiotow, bo z kazdym masz cos wspolnego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boston Re: Fajnie bylo ...ale musz juz isc..jest 4:42 IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 17:49 Gość portalu: mario2 napisał(a): > wiec mnie dziwi, ze sie do polskosci przyznajesz. Chyba, ze juz nie odrozniasz > kretynow od idiotow, bo z kazdym masz cos wspolnego! hi hi hi z polska nie mam i nie chce miec nic wspolnego he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Fajnie bylo ...ale musz juz isc..jest 4:42 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.02, 17:53 ja z idiota tez nie- zegnaj pajacu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boston Re: Fajnie bylo ...ale musz juz isc..jest 4:42 IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 19:16 Gość portalu: mario2 napisał(a): > ja z idiota tez nie- zegnaj pajacu FUCK YOU DUMB POLACK ! POLISH SHIT !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Fajnie bylo ...ale musz juz isc..jest 4:42 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.12.02, 21:03 moze i jestesmy glupi ale mamy poczucie humoru natomiast u Ciebie Boston cos z tym kiepsko .Dlaczego nas obrazasz? A ty skad znasz jezyk polski? Prawdopodobnie plynie w tobie polska krew i to ona cie przyciagnela na to forum .Milo byloby gdybys przeprosil i swoj poprzedni tekst zwalil na...np.efekt zatrucia pokarmowego. Odpowiedz Link Zgłoś