Dodaj do ulubionych

W pierwszy dzien swiat

25.12.02, 12:36
zycze Wam wszystkiego dobrego. dzien taki piekny, sloneczko swieci od samego rana, a moje serducho
wypelnia tesknota...............
Obserwuj wątek
    • Gość: maryjo2 Re: W pierwszy dzien swiat IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 15:56
      A za czym?
      Tylko mi nie mów, że za deserem :))
      • Gość: leziox Re: W pierwszy dzien swiat IP: *.arcor-ip.net 25.12.02, 16:49
        Diabli z deserem,po obżarstwie ważę już z 200 kilo i nie ma końca,w końcu pęknę
        jak obywatel Wawelski Smok.
        No ale wszystkiego dobrego.
        • Gość: martucha_ Re: W pierwszy dzien swiat IP: proxy / *.chello.pl 25.12.02, 16:52
          tesknota taka ogolna, trudna do zdefiniowania.
          po obzarstwei dobrze jest sobie zaaplikowac winko wyratwne, ku zdrowotnosci,
          oczywiscie ;))
          • Gość: kasiulek Re: W pierwszy dzien swiat IP: 195.116.200.* 25.12.02, 21:50
            ODE MNIE TEZ WSZYYYYYYYYYYYYSTKIEGO DOBREGO!!!!!!!:))))))))))))0
            • Gość: ulalka Re: W pierwszy dzien swiat IP: 195.116.200.* 25.12.02, 21:53
              Tyz zycze wszystkiego dobrego... wybuchac juz zaczynam, ale obiecuje
              odpowiednio ostrzec, zebyscie sie zdazyli ukryc;)))))))))))))
              • Gość: martucha_ Re: W pierwszy dzien swiat IP: *.chello.pl 25.12.02, 21:59
                hej Dziewoje!!!!!! jak leci?????
                kiedy przyjezdza J??pozdrawiam serdecznie Was i rodzicow :))))))))))))))))))))
                • czarowna_ica Re: W pierwszy dzien swiat 25.12.02, 22:12
                  Martusia :)) wielka impreza jest w sobote.. a poki co, cieszymy sie soba..
                  dostalam list od wiernej wyznawczyni moich zdolnosci Sniezynkowej ;))) hi
                  hihi... ;)))
    • Gość: martucha_ Re: W pierwszy dzien swiat IP: *.chello.pl 25.12.02, 22:15
      Wy do nich, czy Oni do Was jada?????
      a ja od Ciebie nic nie dostalam :((((((((
      • czarowna_ica Re: W pierwszy dzien swiat 25.12.02, 22:27
        jak to????!!!! buuuuu.. zjadlas te kosmetyczke, czy co?? :(((
        • martucha_ Re: W pierwszy dzien swiat 26.12.02, 20:35
          chodzilo mi o kartke z zyczeniami!
          • ulalka Re: W pierwszy dzien swiat 26.12.02, 20:55
            nie doszla??? od Ciebie tez nie... widac poczta polska nas nie lubi :((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka