znudzony 27.12.02, 18:38 To byloby fajne Forum gdyby nie bylo takie nudne. Z gory dziekuje wszystkim za rade, ze nie musze tego czytac. Dla was mam podobna. Wy nie musicie tu pisac. znudzony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario2 Re: To byloby fajne Forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.12.02, 18:39 cale szczescie, ze my tez nie musimy czytac twych wybroczyn. Na nudnosci sie zbiera! Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony Re: To byloby fajne Forum 27.12.02, 18:42 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Na nudnosci sie zbiera! Smialo, mozesz rzygac. Opisz jak wyglada obrzygany monitor! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: To byloby fajne Forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.12.02, 18:44 nudnosci= rzyganie znudzony= porzygany? jesli tak, to spojrzyj w lusterko i juz wiesz jak porzygany wyglada! Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony Re: To byloby fajne Forum 27.12.02, 18:47 Gość portalu: mario2 napisał(a): > nudnosci= rzyganie > znudzony= porzygany? Czy to twoje rozumienie tego co sie do ciebie pisze? Co chcesz mi udowodnic? Ze jestes glupi? Nie musisz. Ja to wiem i inni tez wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: To byloby fajne Forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.12.02, 18:52 to logika. nie chce mi sie tlumaczyc, wiec najlepiej sprawdz w jakiejs madrej ksiazeczce, co owe slowo znaczy. Zreszta sam sie dyskredytujesz wypisujac bzdety majace uwlaczac bywalcom tego forum. Co jest twoim celem? Pewnie sam tego nie wiesz. Nazywasz mnie glupim. Szczesliwym czlowiekiem musisz byc. Majac nasrane w glowie potrafisz jeszcze oceniac innych. Jak ci upierdola paluchy, to z pewnoscia wygrasz konkurs pianistyczny. jestes zdolny, to na pewno ci sie uda. Na tej samej zasadzie, jak bedac bezmozgowiem mozesz innych glupimi nazywac! Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony Re: To byloby fajne Forum 27.12.02, 18:58 Gość portalu: mario2 napisał(a): > to logika. Czyzby? To co napisales nawet nie zbliza sie do definicji logiki. >Jak ci upierdola paluchy, to z pewnoscia wygrasz konkurs pianistyczny. A to przyklad twojej logiki. A moze to porownanie poetycki? Lub po prostu proba obrazenia mnie. >sam sie dyskredytujesz wypisujac bzdety majace uwlaczac bywalcom tego forum Na razie tylko napisalem, ze jest tu nudno i wyrazilem swoje zdanie o tobie. Nie uogolniaj. Ty to nie wszyscy. Ta epoka minela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: To byloby fajne Forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.12.02, 19:02 Durnia nie mozna obrazic mowiac mu prawde, ze jest durniem! Wiec nie wmawiaj mi dziecka w brzuch, ze probuje cie obrazac. Nie ja ci tylko mowie, co o tobie mysle. Slowa "mysle" tez poszukaj w ksiazeczce, bo z autopsji znac go nie mozesz! Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony Re: To byloby fajne Forum 27.12.02, 19:09 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Durnia nie mozna obrazic mowiac mu prawde, ze jest durniem! To akurat ciebie dotyczy. > Wiec nie wmawiaj mi dziecka w brzuch, ze probuje cie obrazac. > Nie ja ci tylko mowie, co o tobie mysle. INTERPUNKCJA!!!!!!! > Slowa "mysle" tez poszukaj w ksiazeczce, bo z autopsji znac go nie mozesz! Ty juz nic nie musisz nigdzie szukac bo tobie juz nic nie pomoze. PS1. Nawet ta rozmowa z toba jest nudna. Tak jak to Forum. PS2. Wymysl cos bardziej interesujacego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: To byloby fajne Forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.12.02, 19:13 ksiazeczki ci sie nie podobaja? No tak. Trudno sie czyta, gdy czlowiek nie rozumie tego co jest w nich napisane. Nudzisz sie? Podus ogora, wlacz telewizor, lub zerznij swoja gummifrau! Na pewno jestes w tym dobry. Dla ciebie nie chce mi sie niczego innego wymyslac! Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony Re: To byloby fajne Forum 27.12.02, 19:20 Gość portalu: mario2 napisał(a): > ksiazeczki ci sie nie podobaja? No tak. Trudno sie czyta, gdy czlowiek nie > rozumie tego co jest w nich napisane. Nudzisz sie? Podus ogora, wlacz > telewizor, lub zerznij swoja gummifrau! Musisz to pisac na podstawie wlasnych doswiadczen. Ja wiem o tobie bardzo duzo a ty nie wiesz o mnie nic. Stosujac metode prob i bledow probujesz mnie atakowac. Jest to metoda niedouczonych glupkow, ktorzy nie znaja innych sposobow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: To byloby fajne Forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.12.02, 19:24 A pewnie. Wiesz bardzo duzo. Nastepny korde UBek sie znalazl. Na ciebie nie trzeba metody. Wystarczy ignor, z sam sie zesrasz piszac do siebie kolejne posty pod kolejnymi nickami. Metoda niedouczonych glupcow? Byc moze. Ale nie metoda tchorzy zmieniajacych co 5 min nicka. Zalosny jestes tchorzliwy bubku! Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony Stracilem tu duzo czasu 27.12.02, 19:34 Gość portalu: mario2 napisał(a): > A pewnie. Wiesz bardzo duzo. Nastepny korde UBek sie znalazl. Jak czesto widujesz krasnoludki? > Na ciebie nie trzeba metody. Wystarczy ignor, z sam sie zesrasz piszac do > siebie kolejne posty pod kolejnymi nickami. > Metoda niedouczonych glupcow? Byc moze. Ale nie metoda tchorzy zmieniajacych co > > 5 min nicka. > > Zalosny jestes tchorzliwy bubku! Odchodzisz od tematu. Nie jestes w stanie mnie przekonac, ze nie jest tu nudno. Dlatego probujesz mnie obrazac. Popatrz tylko na liste watkow. Zobacz ile ich powstalo dzis. A wszystkie jakie interesujace!!! Podniecasz sie, ze pisze zle o tym Forum? Bo moze to jest jednoczesnie opinia o tobie. Ide stad. I tak juz stracilem tu duzo czasu. znudzony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Stracilem tu duzo czasu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.12.02, 19:39 Idz idzi i nie wracaj wiecej. Krytykujac forum krytykujesz ludzi, ktorzy sie tu dobrze- mam nadzieje - bawia. Co robisz Ty. Krytykujesz! A krytyk, to taka kura, ktora potrafi tylko gdakac, podczas gdy inne znosza jajka. Nie wazne przy tym, czy to jajka okazale, czy tez nie. Po prostu przyjsc, mendzic i krytykowac potrafia tylko takie wszy jak ty. Zmieniajace tchorzliwie nicki, nie potrafiacy w swym zaklamaniu powiedziec otwarcie co i o kim sie mysli. Z tchorzami to zreszta zawsze tak bylo, ze ryj wysuwaja ze swej norki tylko w momencie, gdy wiedza, ze nie moga po nim oberwac. Spadaj tchorzu, podszyty skunksem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: To byloby fajne Forum IP: *.hwr.Arizona.EDU 27.12.02, 18:42 spadaj dupku Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony Re: To byloby fajne Forum 27.12.02, 18:49 Juz nanosiles wode na pustynie? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: To bylo fajne Forum..... 27.12.02, 19:07 .. dopoki nie przyszedl jeden nudziarz i z nudow sie zanudzil sam ;)) wiec to nadal bedzie fajne forum :)) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony Re: To bylo fajne Forum..... 27.12.02, 19:11 > odpoczne dopiero w trumience ;)))) Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: To bylo fajne Forum..... 27.12.02, 19:21 znudzony napisał: > > odpoczne dopiero w trumience ;)))) > Powodzenia. nie wiesz dlaczego mam taka sygnaturke, to sie nie madruj, o! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony Re: To bylo fajne Forum..... 27.12.02, 19:23 ulalka napisała: > znudzony napisał: > > > > odpoczne dopiero w trumience ;)))) > > Powodzenia. > > nie wiesz dlaczego mam taka sygnaturke, to sie nie madruj, o! ;P > Jezeli cos piszesz w miejscu publicznym to sie wystawiasz na ocene innych. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: To bylo fajne Forum..... 27.12.02, 19:32 znudzony napisał: > ulalka napisała: > > > znudzony napisał: > > > > > > odpoczne dopiero w trumience ;)))) > > > Powodzenia. > > > > nie wiesz dlaczego mam taka sygnaturke, to sie nie madruj, o! ;P > > > Jezeli cos piszesz w miejscu publicznym to sie wystawiasz na ocene innych. to prawda :)) ale krytykujac innych w miejscu publicznym, nie oczekuj czegos innego (i to, zgodnie z Twoja logika, tez prawda :)) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony Re: To bylo fajne Forum..... 27.12.02, 19:35 ulalka napisała: > znudzony napisał: > > > ulalka napisała: > > > > > znudzony napisał: > > > > > > > > odpoczne dopiero w trumience ;)))) > > > > Powodzenia. > > > > > > nie wiesz dlaczego mam taka sygnaturke, to sie nie madruj, o! ;P > > > > > Jezeli cos piszesz w miejscu publicznym to sie wystawiasz na ocene innych. > > to prawda :)) ale krytykujac innych w miejscu publicznym, nie oczekuj czegos > innego (i to, zgodnie z Twoja logika, tez prawda :)) Masz racje. Zegnam znudzony Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: To bylo fajne Forum..... 27.12.02, 19:54 > > > > > > > > > > odpoczne dopiero w trumience ;)))) > > > > > Powodzenia. > > > > > > > > nie wiesz dlaczego mam taka sygnaturke, to sie nie madruj, o! ;P > > > > > > > Jezeli cos piszesz w miejscu publicznym to sie wystawiasz na ocene in > nych. > > > > to prawda :)) ale krytykujac innych w miejscu publicznym, nie oczekuj czeg > os > > innego (i to, zgodnie z Twoja logika, tez prawda :)) > Masz racje. > > Zegnam > znudzony qrde.... nie chce miec racji.. bo kto ma racje, ten stawia kolacje ;)) zegnaj :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: To bylo fajne Forum..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.12.02, 19:35 Wiesz co znudzony?Masz racje...to forum od jakiegos czasu jest nudne i to jest fakt niezaprzeczalny :)Niech zyje qrwa wolnosc slowa,hahahahaha:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: To bylo fajne Forum..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.12.02, 19:41 Ok,ale ja pije tylko redd,sa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: To byloby fajne Forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.12.02, 21:03 To jest bardzo odkrywcza myśl, naprawdę. A my musimy tu pisać, bo inaczej kto by nam powiedział, jacy jesteśmy nudni? To jest bardzo ciekawe spostrzeżenie, zwłaszcza w przypadku kogoś, kto tego Forum nie musi czytać, a czyta. Pewnie z nudów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulalka Re: To byloby fajne Forum IP: 195.116.200.* 27.12.02, 21:08 bo to jest zazwyczaj tak Maryjko, ze jak sie ktos nudzi, to niewazne gdzie bedzie, co bedzie robil i tak bedzie mu/jej nudno... ;)) bo sam/sama jest nudziarzem, prawda? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: To byloby fajne Forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.12.02, 21:35 Droga Ulalko, jako stara nudziara znudzona czym tylko się da i sama sobą też, absolutnie zgadzam się z Tobą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: To byloby fajne Forum 27.12.02, 23:00 no widzisz Maryjko, jak my sie rozumiemy ;))) he he ... nie ma jak solidne grono nudziarzy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha ulalko IP: *.hwr.Arizona.EDU 27.12.02, 23:24 czesc ulalenko: buziaczki na nadchodzacy weekend i osobne za Twoje wpisy powyzej :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Krecho :)) 28.12.02, 14:13 Gość portalu: krecha napisał: > czesc ulalenko: > > buziaczki na nadchodzacy weekend > i osobne za Twoje wpisy powyzej > > :))))) witaj Krecho :)) jak milutko :)) mam nadzieje, ze Twoj weekend tez bedzie milutki :)) a swoja droga, to jakby nazbieralo mi sie troche buziaczkow.. :)))** Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 jak, tam znudzony u "mamuski" bylo................ 28.12.02, 08:18 smakowala wolowinka, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona uuuuuuuuuuuu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 10:47 aaale spudłowałeś,Kitek:( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ale ja chcialem, ciebie trafic........... 28.12.02, 10:51 a szczal byl dla zmyly:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ale ja chcialem, ciebie trafic........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 11:52 nie odwracaj kitka ogonem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Kitkowi zawsze tak jakoś wychodzi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 12:15 kiedy zanadto zezuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a skad, ty to wiesz................. 28.12.02, 13:04 zawsze szczerze, ci w oczy patrzylem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: a skad, ty to wiesz................. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 14:56 No, nie zawsze. Ale wtedy kiedyś to było nie dlatego, że nie chciałeś :) Naprawdę nie zezujesz czasem? Bo ja i owszem, nader często. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a skad, ty to wiesz................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 17:41 zez zwieksza pole widzenia?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: rozbiezny, a zbiezny zaweza................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 18:29 no to,z Nowym Rokiem,życzenia wspaniale rozbieżnego!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a co, wy uneczko, juz skuwanko sylwestrowe...... 28.12.02, 20:03 zaczynacie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a co, wy uneczko, juz skuwanko sylwestrowe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 20:10 chciałam zdazyc zanim śmigniesz w góry:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 nie smigam............... 28.12.02, 20:16 na pompuszkowym watku, sprawe tlumacze, ale zamartwiony nie jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: nie smigam............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 20:29 kitek1 napisał: > na pompuszkowym watku, > sprawe tlumacze, > ale zamartwiony nie jestem:) ale to nie znaczy ,że w Nowy Rok będziesz śmigał w pracy?? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 to znaczy, ze sobie z kitkiem malibu z mlekiem.... 28.12.02, 21:13 smigniemy, i olejemy wszystko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: to znaczy, ze sobie z kitkiem malibu z mlekie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 21:19 kitek1 napisał: > smigniemy, > i olejemy wszystko:))) plus jakiś fajny program w tivi dla dużych i małych Kitków :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 my sie swietnie, bez tv bawimy................ 28.12.02, 21:24 w swieta, tvp w ramach misji edukacyjnej, pokazywala jak dzieci wymiotuja na karuzeli, i nawet kitkowi niedobrze sie zrobilo:( Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony A jednak.... 28.12.02, 20:20 Mialem racje. Jednak wieje tu nuda. Samanto nie przyznawaj mi racji bo Cie tu niektorzy zlinczuja. Masz miec "happy face". znudzony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: A jednak.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 20:45 nuda i nieswiezym zapachem przepalajacych sie synaps wieje za kazdym razem, kiedy usilujesz otworzyc tu swego ryja! Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony Re: A jednak.... 28.12.02, 20:50 Gość portalu: mario2 napisał(a): > nuda i nieswiezym zapachem przepalajacych sie synaps wieje za kazdym razem, > kiedy usilujesz otworzyc tu swego ryja! Zapomniales o "przepoconym mozgu". Jak zwykle to co piszesz swiadczy o twojej malosci. Inwektywy i krzyk jest tylko i wylacznie oznaka slabosci. Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ do znudzonego 28.12.02, 21:05 nie mam zamiaru Cie atakowac, chyba, ze sam zaczniesz, ale odpowiedz mi na jedno pytanie. skoro tak sie nudzisz w naszym towarzystwie forumowym, to dlaczego juz drugi dzien pod rzad umieszczasz tu posty? chyba, ze sam sie nudzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: do znudzonego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 21:12 tak to jest, ze znudzony moze sie rownie dobrze nudzic w swoim wlasnym towarzystwie, jak i tu na forum. Nie dziwie sie, ze tutaj sie nudzi, wszak wiekszosc tekstow moze byc dla niego niezrozumiala. Nie uwazam, ze znajdujemy sie w tym miejscu w towarzystwie Wildow, Schppenhauerow, czy Lysiakow. To Znudzony ma problem nie tyle z przeczytaniem, co zrozumieniem najprostszego zdania. Nie rozumiejac - nudzi sie. To proste. A tak to juz jest, ze ludzie nudni staja sie znudzonymi. Za co oczywiscie maja pretensje do calego otaczajacego swiata! Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony Re: do znudzonego 28.12.02, 21:13 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Schppenhauerow KTO TO? SPRAWZ W ENCYKLOPEDII NASTEPNYM RAZEM JAK PROBUJESZ COS NAPISAC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: do znudzonego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 21:15 nie wiesz? nudny jestes. nudzisz mnie. Znudzony 2 Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony Re: do znudzonego 28.12.02, 21:12 martucha_ napisała: > nie mam zamiaru Cie atakowac, chyba, ze sam zaczniesz, ale odpowiedz mi na jedn > o pytanie. skoro tak sie nudzisz w > naszym towarzystwie forumowym, to dlaczego juz drugi dzien pod rzad umieszczasz > tu posty? chyba, ze sam sie > nudzisz. Wszystko ma swoja przyczyne, ktorej w tym przypadku nie musze i nie chce tlumaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: do znudzonego 28.12.02, 21:14 swieta racja Marys, trzeba wiedziec to i owo, zeby zrozumiec :)))) buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: do znudzonego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 21:25 zeby zrozumiec, trzeba myslec. Tego naszemu (ej) Znudzonemu (ej) nie bylo dane jeszcze dokonac :o) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: do znudzonego 28.12.02, 21:35 ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicho, on/a jeszcze tego nie wie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: do znudzonego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 21:36 calkiem mozliwe jest, ze przy swej zdolnosci percepowania nigdy sie tego nie dowie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: do znudzonego 28.12.02, 21:39 myslisz, ze jest z nim/nia az tak zle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: do znudzonego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 21:44 jesli ktos sie nudzi w czyims towarzystwie, a namolnie szuka z nim kontaktow musi byc; -masochista -niezrownowazonym emocjonalnie -malo inteligentnym -samotnym -zdesperowanym Czy tacy ludzie sa w stanie czegokolwiek sie nauczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: do znudzonego 28.12.02, 21:45 no juz chyba nie, bo sie zapadl/a pod ziemie Odpowiedz Link Zgłoś