19.10.01, 08:00
ze dzis nie zakladam zadnego watku.
Tak sie bede bezdomnie obijal to tu to tam.
Wyspalem sie solidnie wiec bede sie wtracal i
moze pozwole sobie na pare uszczypliwosci.
Wole usprawiedliwic sie wprzod niz potem przepraszac
i oczekiwac wybaczen.
Jesli uwagi nie beda kompletnie laczyly sie z poruszanymi
tematami pomysl, ze moze lacza sie z tym co wlasnie robie.
to nie eksperyment tylko zakladam sobie na dzis taki plan.
Nie wiem czy bede konsekwentny. O kocie nie napisze nic , bo niektorzy mi
mocno dokuczaja .
Pies nie chcial rano isc na spacer.
Nie pale. Wypije herbatke...
krm
Obserwuj wątek
    • ronja Re: Zakladam 19.10.01, 08:02
      Ej, no, napisz o kocie, nie daj się prosić...
      • krzysztof.r.m Re: Zakladam 19.10.01, 08:05
        Nie dam sie prosic.
        Napisze o kocie, umowmy sie, ze albo w Kielcach, albo w Wydarzeniach w kraju
        ale po herbatce..
        Pozdrawiam Cie najcieplej jak potrafie
        krm
        • ronja Re: Zakladam 19.10.01, 08:08
          No to nasuwa się pytanie jakie są Twoje możliwości generowania ciepła w
          pozdrowieniach...
          A kotek szary pręgowany czy inny?
          • krzysztof.r.m Re: Zakladam 19.10.01, 08:14
            Ronja naklaniasz mnie tak jak kot moj naklania mnie do glaskania. Niby nic
            takiego nie chce, ale przesunie sie w jedna i druga strone, zmruzy oczy, wygnie
            grzbiet i nawet sam koniec ogona nakazuje : glaszcz mnie...
            A Ty naklaniasz mnie jak ona. Pregowany? Szary? A wibrysy, dlugie? Poszarpane?
            A oczy zielone?
            Kot jest niezwykly. Wiem, powiesz wszystkie koty sa. Ale ta jest kotem
            niezwyklym.
            Potem opowiem Ci , w jakims miejscu na czym ta niezwyklosc polega..a teraz pije
            sobie herbatke...
            krm generujacy cieplo optymalnie
            • ronja Re: Zakladam 19.10.01, 08:17
              Hm...
              • krzysztof.r.m Re: Zakladam 19.10.01, 08:20
                mhmmhm, ale zgodzic to moglabys sie ...
                • ronja Re: Zakladam 19.10.01, 08:27
                  Mmmmmmmmmmoże...
    • shiwling Re: Zakladam 19.10.01, 08:53
      Witam Was bardzo serdecznie w ten mglisty piatkowy poranek- zycze milego dnia,
      msmiechu na twarzy, wyrozumialych szefow, nienamolnych klientow :o)))
      • krzysztof.r.m Re: Zakladam 19.10.01, 08:57
        Najserdeczniej oddaje uklony i powitanie odwzajemniam. Dnia milego
        , a rzeczywiscia troche dzis wyglada prawdziwie jesiennie.
        krm
        • mag_nolia Re: Zakladam 19.10.01, 08:59
          Witajcie chłopcy, jak się bawicie?
          • Gość: samanta1 Re: Zakladam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 09:00
            Witam wszystkich jesiennie-promiennie! Magnlia dlaczego do Ronji
            mowisz "chlopcze"???;))))
            • Gość: magnolia Re: ZakladamRonju, Samanto! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.01, 09:07
              natychmiast się poprawiam;
              witam Was wszystkich i życzę miłego dnia!
              • Gość: samanta1 Re: ZakladamRonju, Samanto! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 09:09
                Spiacy dzisiaj dzien.:) ja papierosa strzepnelam do herbaty zamiast do
                popielniczki.:(
                • Gość: magnolia Re: ZakladamRonju, Samanto! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.01, 09:12
                  śpiący i mglisty, wypiłam dwie kawy, żeby mocno popracować i tak mnie
                  naenergetyzowało, że od 20 minut udzielam się w Internecie
                  • krzysztof.r.m Re: ZakladamRonju, Samanto!Magnolio! 19.10.01, 09:17
                    I ja Was witam serdecznie.
                    Czemu musicie jedna z druga, dzien od kawki i papieroska zaczynac?
                    Kawka no niech bedzie, ale nie daloby sie cos zrobic z tym paleniem.
                    Ja palilem ale juz jakis czas nie pale i przyznaje racje tym, ktorzy mowili ,
                    ze nie palic jest lepiej...
                    Napije sie kawke i pogadam z Wami troche, bo lubie
                    krm

• Gość: Una Re: ZakladamRonju, Samanto!Magnolio! IP: 62.233.128.* 19.10.01, 09:26
                      I ja! I ja też chcę z Wami pogadać. A żeby się jakoś wkupić dokładam do
                      herbatki drożdżówki z jagodami! Uhmmm...pycha
                      • shiwling Re: ZakladamRonju, Samanto!Magnolio! 19.10.01, 09:29
                        Dzieki za ciasteczka- witaj :o)))

Krzysiu jak mozna sie odzwyczaic sie od palenia ?
                        • krzysztof.r.m Re:o paleniu niepaleniu 19.10.01, 09:46
                          Tez dlugo pytalem. Parokrotnie usilowalem stosowac rozmaite metody, takie niby
                          sprawdzone. nie wychodzilo z tego nic. Jest prawda, ze ja nigdy nie palilem za
                          duzo. W najbardziej aktywnym czasie wypalalem paczke papierosow w dwa dni.
                          a jak przestalem?
                          Pewnego dnia, bez zadnych zalozen, ze to od wtedy i wtedy, bez zadnych
                          zapowiedzi, zrezygnowalem z papierosow. W tej ostatniej paczce zostalo kilka
                          papierosow, no moze 12 - 11 . Pewnego sierpniowego dnia w roku 2000 po prostu
                          przestalem. Troche mnie ciagnelo przez pierwsze dwa trzy dni. Ale wtedy albo
                          pilem kawe, albo jakis sok albo wode mineralna, jadlem owoce.
                          I nie powiem, ze bylo to calkiem latwo, ale glownie opieralo sie chyba na
                          przekonaniu i checi.
                          Nie powiem tez, ze nie zdarzylo mi sie od tego czasu zapalic ani jednego
                          papierosa. Ale nie kupuje papierosow, a wtej mojej starej paczce jest jeszcze
                          piec(wlasnie policzylem). Czasem zapale gdzies jakiegos papierosa, ale to
                          naprawde zdarza sie sporadycznie.
                          I czy ja wiem czy to az tak trudne? Natomiast wiem, ze wszystko na powrot ma
                          lepszy smak, inaczej pachnie.
                          Nie przeszkadza mi jesli pala inni w mojej obecnosci, ale jesli ktos dalby sie
                          namowic do przestania...
                          Nie wierze w zadne terapie nicorette itp. To trzeba zrobic samemu.
                          Powodzenia.
                          Nie pytaj mnie jak oduczyc sie od wypicia czegos mocniejszego, bo tego nie wiem.
                          Pozdrawiam
                          krm
                          • Gość: samanta1 Re:o paleniu niepaleniu IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 09:51
                            Trzeba mic silna wole!! Ja powiedzialam sobie kiedys:bede palic! i ..pale do
                            dzisiaj!;)
                            • mag_nolia Re:o paleniu niepaleniu 19.10.01, 09:54
                              Moja koleżanka mawia: każdy musi w życiu swoje wypalić, ona jeszcze nie
                              wypaliła, więc nie rzuca (palenia)
                              • Gość: Una Re:o paleniu niepaleniu IP: 62.233.128.* 19.10.01, 10:00
                                a moja mawiała: nieważne kto z kim śpi, byleby dzieci ładne były. Nijak się to
                                ma do zgubnego nałogu, ale tak mi się skojarzyło. Pozdrawiam, niepaląca Una
                            • Gość: aniela Re:o paleniu niepaleniu IP: *.mst.gov.pl 19.10.01, 09:55
                              ja nie palę, więc od czasu do czasu mogę sobie zapalić :)
                              "kawa i papierosy" :)
                              • Gość: samanta1 paranoja IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 10:02
                                ja chyba mam juz objawy i to takiej z natrectwami. Dlaczego mam jakies
                                nieodpatre przeczucie ze shiwling i Mario to ta sama osoba??? nie macie takiego
                                wrazenia?
                                • Gość: Ronja Re: paranoja IP: 212.244.252.* 19.10.01, 11:21
                                  Cholera, a podejrzewałam, ze w tej materii to Samanto jesteś najbardziej
                                  uświadomiona...

Witajcie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka