Gość: smok IP: 207.154.140.* 31.05.01, 02:32 Joanno.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barylaaco Re: szukam Ksiezniczki....... 31.05.01, 12:06 ach, Smoku... znalazles... sama nie wiem, jakim, ze sposobem dziwnym... serce me raduje sie mysla ta i w tejze samej chwili strach je przeszywa straszliwy... ach, Smoku, abys ogniem nie zional i nie polknal.. jak smoki zwykly czynic... Jestes Smokiem - smokiem, a moze zaczarowanym rycerzem? Pamietam numer z calowaniem, polykaniem zaby i kilka innych... wiec moze sprobujemy odczarowywania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok Re: szukam Ksiezniczki....... IP: 207.154.140.* 31.05.01, 17:15 "ach, Smoku... znalazles.." O Piekna Nieznajoma!!!! Oba moje smocze serca(bo smoki maja dwa) zadrzaly gdy czytaly te slowa. Czyzby nadszedl kres mych cierpien i klatwa odwrocona zostanie? O Bogowie, jakze ciezkie jest zycie smoka w tych czasach! Ogniem ziac trudno, a to z powodu znikomej ilosci dziewic w tym krolestwie, a i nudy straszne. Dzielni smialkowie? Kpiny czyste, ostatni z laptopem przybyl ubezpieczenia chcac sprzedac. O tempora, o mores!!!! Nie, nie zawsze bylem gadem zielona pokrytym luska, czasem przed mymi smoczymi oczami mami sie obraz przeszlosci, zjawisko cudowne nieziemskiej urody z oczami glebszymi niz najglebsze czelusci piekiel i przeklenstwo zlych mocy. Azalis prawdziwa Ksiezniczka Szlachetna Pani? Tylko taka uroki odwrocic zdola. Jakze mam zaufac slowom Twoim? Odpowiedz Link Zgłoś
barylaaco Re: szukam Ksiezniczki....... 01.06.01, 11:18 Smoku, klątwa nad tobą wisząca, straszliwą być musi... z niecierliwoscią jakaż cały dzień wczorajszy czekałam na choćby cien jakowy wiadomości... ale czarownik przeokruty, ten sam łubuz obrzydliwy, co zamknął mnie w wieży tej wysokiej... odciał dostęp do serwera na całe godzin 18... Cóż za czyn straszliwy popełniłeś, że łuską zieloną cię zaklęcie pokryło? Czyzbyś skarby jakoweś wykraść chciał? To zjawisko cudowne nieziemskiej urody z oczami glebszymi niz najglebsze czelusci piekiel i przeklenstwo zlych mocy, o ktorym w pismie swym wspominasz. cudownej urody dziewica byc to musiala. I serca twe (obydwa) smocze ugodla bolesnie. czyzby ona czyn ten niegodny popelnila , w skore smocza cie oblekajac? A na wszelkie dobra materialne tego swiata sie zaklinam. zem ksiezniczka najprawdziwsza. czasami jedynie , w chwilach zlosci swawolnascia moja wywołanymi, Krolicą nazywana. Slowom mym uwierzyc chciej o Smoku. albowiem mysl nijaka w glowie mej zaswitac nie chce, sposobem jakowym moglabym slow swoich prawdziwosci dowiesc. Zdradz mi Smoku, azaliz zdradzono przed toba zaklecie czar zdejmujace? Sposobow bowiem rozlicznych co nie miara. ksiezniczka Joasia vel. Krolica Odpowiedz Link Zgłoś
jasmok Re: szukam Ksiezniczki....... 01.06.01, 17:21 O Pani!!! Dawno temu, gdy czas mlody byl jeszcze i bory przedwieczne inne szumialy piesni, zycia spokojnego w szczesliwosci swojej wiesc nie chcac w czelusc spojrzalem. Odtad obledny ogien plonal we mnie, az zdrada ugodzon opuscic wlosci moje musialem wspomienia jeno drogie w sercu unoszac. Nieprzyjaciel potezny, ktoremu w polu dostac niepodobna (a to z powodu woni jego nieprzystojnej) tropem mym ruszyl, skora smocza oblekl i luskami pokryl. Ogniem zialem z rozpaczy poratowania wzywajac az razu pewnego w ksiedze starej com ja niechcacy z jedna bibliotekarka pozarl wyczytalem, iz jedna ratunku droga to "Ksiezniczka prawdziwa na urodzenie i konwenanse nie baczac na rozstajach drog w czas polnocy o ksiezyca pelni poswieceniem swoim......" Ah Joanno, jakze mi pisac te slowa skoro i Ty w mocy czarnoksieskiej pozostajesz w wiezy zamknieta wysokiej. Znikad wiec ratunku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barylaac Re: szukam Ksiezniczki....... IP: 213.25.123.* 02.06.01, 16:28 Czasami dzisiejszymi czarnonoksieznicy dawnym moca ni okrutnoscia nie przystaja... Zapatrzyl sie charakter ow czarny (pewnie wzrokiem podlym kolejnej ofiary wygladajac) i ten ze moment wykorzystujac, pospiesznie sie z wiezy owej wymknelam... szeczescie to okrutne, jako, ze komnata moja na pietrze 11 wiezy tej wysokiej, i nawet wlos moj plowy, chociaze w dlugosci calkiem przystojny ni jak w ucieczce ratunkiem by mi byc nie mogl. Czarnoksieznik ow, niedbalym jest szalenie... ufam zatem, ze znikniecia mojego rychlo nie zauwazy. Ciekawosc, przyznaje, szalona dusze ma zzera, cozes takiego Smoku w tej czelusci dojrzal... niechybnie tajemnice jakowas potezna posiasc musialej, ze w skore smoczej nieprzyjaciel uwiezic cie postanowil. Azaliz prawda to? Niewiasta owa, cos ja razem z folialem uczonym polknal, stworzenie biedna. Nic ci ze ona nie zawinija i powiadam ci szczerze, iz niegodnym zajeciem niewiast polykanie. Zaklecia zdjecie nietrudnym przedsiewzieciem byc sie zdaje... Ksiezniczka jam ci prawdziwa... pora polnocna strzszna mi nie bedzie, jeno Smoku, rozstajow drog roznych niezliczenie czasami obecnymi i jako ze mnie wiedziec, na ktorych ciebie wygladac? Korzystajac z wolnosci mej nieoczekiwanej w podroz wyryszyc postanowilam, w krainy dalekie i pieknosci niezwyklej. Pewnosci nie ma ci ja zadnej, o Smoku, ze golebie z rodzaju internetus posiadaja ci oni tam dostepne. Wiec nawet gdybym ci ja dlugo pisac nie miala... slowem sie zarekam...iz postanowienia nie zmienie... i jakom przyrzekla, nie spoczne poki zaklecia okrtutnego z ciebie nie zdejme... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmok Re: szukam Ksiezniczki....... 04.06.01, 16:43 Pani Dni liczyc bede niecierpliwie golebia wypatrujac. Jednoczesnie od niewiast polykania wstrzymac sie objecuje, o ile zajecie to niegodnym Ci sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
barylaaco Re: szukam Ksiezniczki....... 05.06.01, 15:26 GOLEBIE SA ZAISTE... ACZKOLWIEK CZAS NIE SPRZYJAJACY... WYSLAC GO MUSZE POZNIEJ JOANNA Odpowiedz Link Zgłoś
barylaaco Re: szukam Ksiezniczki....... 06.06.01, 16:21 i poslalam... w skrzyne swej golebiowej go wygladaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok Re: szukam Ksiezniczki....... IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 07.06.01, 05:41 I dojrzalem onego. I moc jego sprawila zem......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: szukam Ksiezniczki....... IP: *.hg.mdip.bt.net 31.05.01, 12:24 Gość portalu: smok napisał(a): > Joanno.... smok? a dokladnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok Re: szukam Ksiezniczki....... IP: 207.154.140.* 31.05.01, 17:21 "smok? a dokladnie?" Smoki dedukcja nie slyna. Do smoka trzeba jak do dziecka, prosto i po kolei.Smok nie wie co masz na mysli piszac "Dokladnie". Pomoz smokowi. Co dokladnie chcesz wiedziec ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: szukam Ksiezniczki....... IP: 212.244.252.* 01.06.01, 11:26 Wtrącę się w tę czułą słów wymianę ze słowami uznania i radości, że istnieją dziś prawdziwe księżniczki i królewicze. Wypada tylko rozmruczeć się jak kot leżący w słońcu z zadowolenia: Mrrrrr... Chciałoby się podpisać: Ciri Odpowiedz Link Zgłoś
jasmok Re: szukam Ksiezniczki....... 01.06.01, 17:33 Smok jest wzruszony Twymi slowami.Ten swiat jest taki, jakim go tworzymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: szukam Ksiezniczki....... IP: *.hg.mdip.bt.net 04.06.01, 13:30 Gość portalu: smok napisał(a): > > "smok? a dokladnie?" > Smoki dedukcja nie slyna. Do smoka trzeba jak do dziecka, prosto i po > kolei.Smok nie wie co masz na mysli piszac "Dokladnie". Pomoz smokowi. Co > dokladnie chcesz wiedziec ? dlaczego "Joanno..."? czy szukasz jakiejkolwiek Joanny, szczegolnej jednej, czy wogole moze to nie byc Joanna? a co jesli jast ksiezniczka, a nie Joannna? a co jesli jest Joanna i nie ksiezniczka? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmok Re: szukam Ksiezniczki....... 04.06.01, 16:46 Jestes Joanna i ksiezniczka? Jestes ksiezniczka a nie jestes Joanna,czy jestes Joanna i nie jestes ksiezniczka? A moze jestes Joanna i pamietasz kto nazywal Cie ksiezniczka? A moze nie jestes ani jedno ani drugie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: szukam Ksiezniczki....... IP: *.hg.mdip.bt.net 06.06.01, 12:58 jasmok napisał(a): > Jestes Joanna i ksiezniczka? Jestes ksiezniczka a nie jestes Joanna,czy jestes > Joanna i nie jestes ksiezniczka? A moze jestes Joanna i pamietasz kto nazywal > Cie ksiezniczka? A moze nie jestes ani jedno ani drugie? zanim odpowiem pytam jeszcze raz dlaczego: Joanna. Czy to ma swoje magiczne uzasadnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok Re: szukam Ksiezniczki....... IP: 64.37.254.* 07.06.01, 00:06 Aha. Swiat jest iluzja, czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: szukam Ksiezniczki....... IP: *.hg.mdip.bt.net 07.06.01, 11:32 Gość portalu: smok napisał(a): > Aha. Swiat jest iluzja, czyz nie? czy to znaczy, ze "joanna" nic nie znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok Re: szukam Ksiezniczki....... IP: *.chicago-23-24rs.il.dial-access.att.net 08.06.01, 06:13 Wrecz p[rzeciwnie. Dalej nie rozumien intencji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: szukam Ksiezniczki....... IP: *.host.btclick.com 09.06.01, 20:47 Gość portalu: smok napisał(a): > Wrecz p[rzeciwnie. Dalej nie rozumien intencji? a skoro znaczy, to czy nie bedzie ci prrzeszkadzac, ze to nie ta wlasnie Joanna, badz nie ta wlasnie ksiezniczka? moje intencje sa zawsze uczciwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok Re: szukam Ksiezniczki....... IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 10.06.01, 06:31 No dobra, popatrzmy co mamy. Od poczatku atakujesz pytaniami z wlasnej dobrze okopanej pozycji. Czy masz w tym jakis specjalny cel? Czy tez po prostu jestes uczniem(uczennica) Arystotelesa i wszystko musi purystycznie, logicznie wiazac sie w calosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: szukam Ksiezniczki....... IP: *.hg.mdip.bt.net 11.06.01, 12:23 Gość portalu: smok napisał(a): > No dobra, popatrzmy co mamy. Od poczatku atakujesz pytaniami z wlasnej dobrze > okopanej pozycji. Czy masz w tym jakis specjalny cel? Czy tez po prostu jestes > uczniem(uczennica) Arystotelesa i wszystko musi purystycznie, logicznie wiazac > sie w calosc? jedno i drugie. moim celem w ty momencie jest ustalic fakty. moja pozycja nie wydaje mi sie bardziej okopana niz twoja. wszystko pewno zalezy od tego z ktorej strony okopow sie patrzy. po namysle dochodze do wniosku, ze "Joanna" ma znaczenie i to duze. po drugie chodz jestem ksiezniczka (a tak przynajmniej chcialabym o sobie myslec) to pewno nie jestem ta Joanna, ktora znales. widzisz? odslonilam sie troszeczke... pozdrowienia p.s. nie znalam Arystotelesa osbiscie i nie pamietam wszystkich jego nauk, a moim ulubionym filozofem (za czasow kiedy czytalam filozofie) byl Sokrates. dzis juz nic nie pamietam i nic nie rozumiem. dzis wiem, ze rozumienie swiata malo pomaga w zdobywaniu szczescia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok Re: szukam Ksiezniczki....... IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 13.06.01, 07:38 Arystoteles , uwazany za tworce logiki i paru innych pojec jeszcze mniej waznych. Grek(?) zreszta i jak Sokrates juz tez nie zyje. Okopy to bardzo nieprzyjemna rzecz i lepiej sie z nich wyczolgac na otwarta przestrzen. Przynajmniej powietrza wiecej. Wszystko jest mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rys Re: szukam Ksiezniczki....... IP: *.physik.uni-ulm.de 03.06.01, 15:37 Trzymaj sie z daleka od Joasi bo ci wjebie. To moja dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmok Re: szukam Ksiezniczki....... 04.06.01, 16:49 Nie igraj ze smokiem przyjacielu. O ile oczywiscie nie nazywasz sie Dratewka, nie jestes szewcem ani wypchanym siarka baranem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: szukam Ksiezniczki....... IP: 158.75.18.* 05.06.01, 15:54 Joanno... księżniczko.... jak dawno już nikt tak do mnie nie powiedział.... Moje serce zadrżało, gdzy przeczytałam Twą odezwę, Smoku... Czy to Ty, Kochany????? Jeśli tak, to wiedz, że nadal tęsknię, nadal kocham... co noc przelewam morze łez wtulona samotnie w poduszkę, z nadzieją, że kiedyś... może... wrócisz do mnie... Joanna/Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
jasmok Re: szukam Ksiezniczki....... 07.06.01, 05:20 Czemu tak okrutnie zartujesz z biednego smoka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: szukam Ksiezniczki....... IP: 212.244.252.* 07.06.01, 08:29 Ideały sięgają bruku... Myślałam, że królewicze nawet ci zaklęci grzecznie śpią o 5 nad ranem. Jasmoku, co Ci spać nie daje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: passe Re: szukam Ksiezniczki....... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 08:16 czas potworze knowania twe przeciac, uwalniajac dziewek o imieniu joanna rzesze od zludzen i melancholii detsrukcji pelnej, tako wiec przygotowaniam poczynil przyoblekajac kisci piec siarki z saletra w proporcjach slusznych zmieszanych w powloke z materii rozciagliwej bardzo, ktora uczeni lateksem zwa, a ktora ksztalt po nadeciu urodziwej dziewki przybiera, takoz tam ja sznur siarka nasycon umiescil gdzie trza i pod twa jame zaniesc zamierzam, co bys spragniony bialoglow te wybral i spozyl ku zgubie swej nieuchronnej gdy na lont iskry wykrzesam, a te skaczac i krecac sie ku lateksowej joannie podaza gdy owa juz w twych mackach niewolona bedzie, a potem swiat feerie na niebie ujrzy na ksztalt zorz bajecznych i gwiazd zwiastowania, a dziewki jako kiedys bezpiecznie plasac beda ku uciesze oczu i zmyslow mych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok Re: szukam Ksiezniczki....... IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 10.06.01, 23:24 Ha, nedzniku, to juz czasy tak plugawe nadeszly aze rycerska slawe za nic majac machina piekiela posluzyc sie zamierzasz? Toz niedawo jeszcze smialkow rzesze komunikiem a pieszo nagrody laknione przybywaly by w walce sily swe z mortus endum na szali polozyc. A fugas chrustas , zalis stanu niskiego aby tak nikczemne bronie i sposoby uzywac? Tak bacz, ze splendoru sobie nie namnozysz w sposob tak niegodny postepujac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: szukam Ksiezniczki....... IP: 212.244.252.* 11.06.01, 10:23 Rany boskie, po przeczytaniu powyższego nie pozostaje nic innego, jak z uwielbieniem i czcią przypaść do stóp Waszych... Z zachwytem czekam na kolejne perły skapujące z ust Waszych, Z poważaniem, ronja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: passe Re: szukam Ksiezniczki....... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 13:51 chitra besyja, konkluzyju taka my wyniesli z narad nocnych w karczmie czynionych, przejrzalo zamiary nasze smokowisko... glowy my pokladli na debowych blatach, co raz ktorys powstanie ryknie "pijmy wiec za bialoglowy nasze" i... obali sie nastepnie na ow blat... (slowa trudno klecic gdy szum w czerepie- wybacz smoku), a z rana z lekka osowiali i sine niektore w nozdrzach ustalenia poczynili, ze sposob jest, co niebogi nasze od sromoty uchroni, totez trojki wloscianskie my powolali, i do chalup wszystkich, co rachmistrz grodzki w wypisie uczynil, spiesznie my podazyli, zbierajac wianki dziewek wedle spisu sie kierujac, zadnej my nie przepuscili, i za dni 3 wszystkie wianki my zebrali, wnoszac roztropnie, ze na diete smok przejsc musi, bowiem dziewic w grodzie naszym juz nie uraczysz, i tak zglodzony wzdecia dostanie i peknie, a gazy samozaplonem roziskrzone rzeczona feerie zorz i gwiazd zwiastowania uczynia, radosc w dusze nasze kladac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok Re: szukam Ksiezniczki....... IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 13.06.01, 07:53 OOO, niezwykle to narodowi naszemu przecherstwa i pewnie galiskim smakiem doprawione nowosci takowe z krolestw obcych pode strzechy trafic musialy. A i dawno juz Skarga niejaki, Jezuita zwany przestrzegal ci i ze Karczem nic dobrego nie wylezie. Bo jak donosisz kumotrze godzin pare w takowej rade czyniliscie to juzci ,ze ani w nogach ani w gebie mocni byc nie mogliscie. Co jednako spokoju mi nie daje, gdzie i jakimze sposobem i co obiecujac dziewice znalezli, jako, iz universal krolewski w posiadaniu moim a w nim stoi, ze dziewic nijakich w krolestwie od dawna brak okrutny? Tedy zapedy Twoje i te na nic gdyz od czasu dawnego, wbrew przodkom szlachetnej zasadzie zarowno panny jak i mezatki sprawiedliwie, by afrontu nikomu nie czynic na dziewictwo uwagi nie zwracajac pojadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: passe hehehe IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.01, 16:40 hehe uhaha hehehe.. rechot gromki byl, gdy florek z kulasem przetraconym twe przeslanie dukajac wyczytaywal, krztusil sie a slozy potokiem z lic mu plynely, a my gromko rzac takoz pokladalim, ziemski posel z janowa dlawic z rechoty sie zaczal, galy mu na wierzch wylazly i tupac zaczon, jako kozackie maja w zwyczaju (gadac ludzie poczeli ze waryiacji dostal bo ponoc przytupy bez ustanku juz czyni), my radowan zes ty bestyia lebski madroscia glow twych osmiu .. heheheh.. na mistyfyikacje nasza raczyc sie nadzial, boc ten uniwersal niby krolewski cos go posiadl, toz to florek rzeczony zez kumem swym piniurkiem z latryn razem zgotowali, mocy urzedowej pieczecia z kartofla mu nadajac... podrzucilim ci go czasu swego, a sami z kontencja wielka za wianki sie zabrali, ku uciesze dziewek i zmyslow naszych, tobie bestyio stare rupcie asygnujac, jako dajmy te kostropata helcie, cos ja pozarl heheh ... z apetytem, nas zadziwion zes nie udlawion jej lykowatoscia, a takoz nazad przecie zlykl zes bezoka kajke, co koscista jak szkapa wyglodzona i wiosen niezliczonych wlascicielka, toz to cudo wielkie, ze ci jej piszczel okoniem w gardle nie stanal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Mięso wyszło z mody IP: *.wardynski.com.pl 11.06.01, 10:04 Czas najwyższy, aby współczesne smoki przestały żreć księżniczki i przerzuciły się na dietę jarską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok Re: Mięso wyszło z mody IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 13.06.01, 07:56 Gość portalu: Ala napisał(a): > Czas najwyższy, aby współczesne smoki przestały żreć księżniczki i przerzuciły > się na dietę jarską. Z tym pomyslem to prosze do konia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Mięso wyszło z mody IP: *.wardynski.com.pl 13.06.01, 14:58 Gość portalu: smok napisał(a): > Gość portalu: Ala napisał(a): > > > Czas najwyższy, aby współczesne smoki przestały żreć księżniczki i przerzu > ciły > > się na dietę jarską. > > > Z tym pomyslem to prosze do konia. Aaaaa, ludojad! Koń bez namawiania gardzi pokarmem z cudzych mięśni. Życzę ciężkostrawnej księżniczki bez posagu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: szukam Ksiezniczki....... IP: 10.3.17.* / 157.25.92.* 12.06.01, 15:08 widze, smoku, ze juz znalazles swoja ksiezniczke Joanne, bo zaprzestales swych nocnych poszukiwan. Mam racje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok Re: szukam Ksiezniczki....... IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 13.06.01, 07:57 Ksiezniczek nigdy nie za duzo. Teraz robie Konserwy na zime. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: szukam Ksiezniczki....... IP: 10.3.17.* / 157.25.92.* 13.06.01, 13:30 a jakich srodkow konserwujacych uzywasz? bo mi szkodzi E 450. rozkapryszam sie po nim jeszcze bardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joannna Re: szukam Ksiezniczki....... IP: 10.3.17.* / 157.25.92.* 13.06.01, 17:35 Gość portalu: smok napisał(a): > Joanno.... widze "Joanno" - myślę: to do mnie. Widze "Ksiezniczko" - utwierdzam sie, ze to do mnie. potem zauwazam tloczace sie ksiezniczki i Joanny wokol Smoka i podejrzewam, ze to nie moj smok. postanawiam przetestowac poszukujacego Smoka, aby pozbyc sie zludzen. rezygnuje z tych testow uznajac, ze TEN smok, o ktorym mysle nie konserwowalby zadnych podrobek mojej niepowtarzalnosci. wolanie "Joanno" przesladuje mnie: wracam do pomyslu testu. rezygnuje. wracam. rezygnje. mam dosc. pomieszalam bajke z rzeczywistascia. mam zaczac wolac Robercie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: passe Re: szukam Ksiezniczki....... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.01, 18:29 ot, pomieszanie zmyslow nieboge dopadlo... Odpowiedz Link Zgłoś