Dodaj do ulubionych

pora na przerwe:)

26.04.06, 15:24
jakas kawka i ciasteczko
Obserwuj wątek
    • ariadna007 Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 15:32
      a przysiądę się :) mam wafelki, mogą byc?? :))
      • aligatho Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 15:35
        pewnie ze moga
        • ariadna007 Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 15:37
          no to teraz rozmowa o niczym:)))) :
          nie uważasz że dziś przepiękna pogoda jest?? :)))
          • aligatho Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 15:38
            jest piekna uciekam na 20 minut
    • more.words Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 15:43
      idealna pogoda na kawe na tarasie ;)
    • khinga Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 15:47
      Koniec z ciasteczkami!!!!
      Od dziś! O!
      Postanowione:)
      • ariadna007 Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 15:50
        khinga napisała:

> Koniec z ciasteczkami!!!!
        > Od dziś! O!
        > Postanowione:)
        >
        no co ty!!?? od jutra ;)
        • khinga Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 16:04
          He,he...mówię tak od miesiąca....
          Nie,nie:)
        • aligatho Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 16:04
          od niedzieli:)
          • ariadna007 Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 16:06
            a moze od 1-szego?? :))))
            • aligatho Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 16:07
              może od 27 grudnia:P
              • ariadna007 Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 16:10
                no nie przeginajmy!! :)) na takie okazje od zawsze jest Nowy Rok <rotfl>
                • aligatho Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 16:15
                  a tam do jasnej nie odmowie sobie kawalka ciasta
                  • ariadna007 Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 16:18
                    jak szaleć to szalec:) dwa ciasteczko i wafelek ;)
                    na basenie zejdzie samo :D
                    • aligatho Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 16:19
                      na basenie czy gdzies indziej:D ale spali sie
                      • ariadna007 Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 16:21
                        no to po dwa :)))))
                        • aligatho Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 16:27
                          ale tylko po 2 nie wiecej
                          • ariadna007 Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 16:30
                            jasne :)
                            przecież nie patrzę gdy bierzesz trzecie ;)
                            • aligatho Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 16:31
                              ja jeszcze pierwszego nie zjadlam a ta mi o trzecim:P
                              • ariadna007 Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 16:32
                                aligatho napisała:

> ja jeszcze pierwszego nie zjadlam

... i tej wersji się trymamy :)
                                • aligatho Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 16:34
                                  pewnie ze ta wersja jest oficjalna
                                  • ariadna007 Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 16:36
                                    i jedynie słuszna ;)

ty... czy myśmy tu same zostały czy co?? :)
                                    • aligatho Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 16:38
                                      chyba tak :(
                                      • khinga Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 16:42
                                        obserwuję Was dziewczynki:)))
                                        • ariadna007 Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 16:44
                                          o ty niedobra :))) czuję się jak laboratoryjne zwierzątko ;) zadzwonię do
                                          greenpeace :P
                                          • khinga Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 16:46
                                            ależ ja dopiero tu przyszłam,ale wszystko widzę ,jak pochłaniacie ciasteczka:))
                                            jedno....drugie...trzecie...
                                            • ariadna007 Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 16:52
                                              jakie trzecie? jakie trzecie?? no no no :)) my DOPIERO do nich zasiadamy ;)))))
                                              • aligatho Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 16:55
                                                ty nie obserwuj tylko z nami zasiadaj
                                                • khinga Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 17:19
                                                  yyyhhhmmm....nie,jednak nie:))
                                                  Choć mam wielką ochotę....
                                                • przeciwiza Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 17:20
                                                  krolik'ty podasz kawe jako krolik'jako aligathor'czy
                                                  angielka'mathias'organizatorka czy jeszcze inne przebranie'fajnie ze
                                                  wrocilas'znowu cyrk robisz' cyrk do ogladania jest'
                                                  • khinga Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 17:22
                                                    Ty to masz problem:))
                                                    Buahahahahaha:))))))))))
                                                  • aligatho Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 17:26
                                                    wiesz co idz sie leczyc bo wiekszych bzdur nie czytalam a ty kinia daj sie
                                                    skusic na jedno wirtualne ciasteczko:)
                                                  • khinga Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 17:29
                                                    W sumie skuszę się...wirtualne może bec:))
                                                  • aligatho Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 17:31
                                                    no widzisz :)<ciacho>
                                                  • przeciwiza Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 17:44
                                                    sie nie skusze' twoje wirtualne tez trujace'
                                                  • aligatho Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 17:59
                                                    przeciwizna zobacz sobie meila
                                                  • khinga Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 17:45
                                                    aligatho napisała:

> no widzisz :)<ciacho>

Kusicielka:))
                                                    Dziekuję:))
                                                  • ariadna007 Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 17:49
                                                    no to jak nam tak dobrze idzie to doniosłam tak tyci tyci kruchych ciasteczek :D
                                                  • aligatho Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 17:51
                                                    no prosze a ja wlasnie kawe i herbatke zrobilam
                                                  • khinga Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 17:56
                                                    ja poproszę czarną:))
                                                  • aligatho Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 18:00
                                                    ale co czarna kawe czy herbate
                                                  • ariadna007 Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 18:03
                                                    ja czerwoną herbatkę popijam... jak myślicie czerwona zneutralizuje
                                                    kalorie?? .. zresztą co ja sie przejmuje!! to wirtualne kalorie
                                                    są :))))))))))))))
                                                  • aligatho Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 18:05
                                                    jejku jak mi bzem pachnie :)pewnie kto by sie przejmowal takimi kaloriami
                                                  • ariadna007 Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 18:08
                                                    ja sie boję okno otwierać, spuściłam rolety i kliiikam, że hej :)
                                                    a tu pogode na weekend taka jakąś bez sensu zapowiadaja :(( no co oni??? ja
                                                    chciałam sąsiadów postraszyć! w kostiume bym sobie wyszła na zewnątrz, wszyscy
                                                    by pouciekali .. fajnie by było :D a tu lipa :)))))
                                                  • aligatho Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 18:10
                                                    ja narazie na pogode nie zwracam uwagi bo po co wiadomo ze i tak bedzie jak ma byc
    • konrado80 Re: pora na przerwe:) 26.04.06, 22:26
      jakbys herbata czestowala to ja bym chetnie sie skusil, ale na kawe nie :P
      • ola.wawa Re: pora na przerwe:) 04.05.06, 21:31
        kit-ket najlepszy:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka