Dodaj do ulubionych

Czy Wy tez macie to co ja

IP: *.olsza.krakow.pl 19.10.01, 12:24
Czy Wam tez zaproponowana taka inna forme, inny uklad graficzny, czcionke,
kolor i ...no nie . Myslalem, ze to sie tak nie podzieje. Nie wiem jak Wam to
odpowiada, ale mnie pasuje bardziej ta dotychczasowa forma...
Powiedzcie cos...
krm
Obserwuj wątek
    • Gość: jasmine Re: Czy Wy tez macie to co ja IP: 194.181.38.* 19.10.01, 12:27
      Eeeeeeee.... ale o co chodzi??? Może masz wirusa?
      U mnie jest smutno - żadnych nowych kolorków, czcionek......

Gość portalu: krm napisał(a):

> Czy Wam tez zaproponowana taka inna forme, inny uklad graficzny, czcionke,
      > kolor i ...no nie . Myslalem, ze to sie tak nie podzieje. Nie wiem jak Wam to
      > odpowiada, ale mnie pasuje bardziej ta dotychczasowa forma...
      > Powiedzcie cos...
      > krm

• Gość: jasmine O RANY JUŻ WIEM O CO CHODZI!!!!! IP: 194.181.38.* 19.10.01, 12:28
      PROTESTUJĘ!!!!!!!!!!!!

STANOWCZO!!!!!!
    • Gość: mea Re: Czy Wy tez macie to co ja IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 12:31
      Mam to samo. Źle to widzę aż oczy bolą.
      • Gość: Una Re: Czy Wy tez macie to co ja IP: 62.233.128.* 19.10.01, 12:39
        Chyba kiedyś zrobiło się coś podobnego, ale potem wszystko wróciło do normy
        • Gość: aniela Re: Czy Wy tez macie to co ja IP: *.mst.gov.pl 19.10.01, 12:44
          u mnie po staremu. melduję że na zachodzie bez zmian.
    • Gość: mag Re: Czy Wy tez macie to co ja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.01, 13:23
      obawaiam się, że mam całkiem coś innego
      • Gość: krm Re: Czy Wy tez macie to co ja IP: *.olsza.krakow.pl 19.10.01, 13:32
        I chwala Bogu. To fantastycznie. Ale tez swietnie , ze i u mnie wrocilo to co
        mialem. Teraz to nawet wiem, ze jesli jest to to samo co masz Ty , to jednak
        zupelnie cos innego.
        Na marginesie pragne dodac, ze dobrze kiedy z tego da sie zrobic komplet.
        Pozdrawiam i kompletnie i kompletnie skomletowany
        krm
        • Gość: magnolia Re: Czy Wy tez macie to co ja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.01, 14:23
          to co miałeś, chyba przeszło do mnie
          jak się tego pozbyć?
          • Gość: krm Re: Czy Wy tez macie to co ja IP: *.olsza.krakow.pl 19.10.01, 14:27
            Nie wiem ,samo przeszlo, ale ohyda nie?
            krm
            • mag_nolia Re: Czy Wy tez macie to co ja Tak Krzyś, ohyda 19.10.01, 14:30
              nie lubię fioletu!
              lubię blu, black and white!
              • Gość: Bizon Re: Czy Wy tez macie to co ja Tak Krzyś, ohyda IP: *.abo.wanadoo.fr 19.10.01, 14:38
                Witaj Kaeremie, ja na pewno nie mam tego co Ty, czego nota bene zaluje w
                przypadku placka lub dwoch, natomiast powiem Ci w wielkim sekrecie, ze Ty nie
                masz tego co mam ja a co sprawia, iz Damy sa mi potem WDZIECZNE....
                • mag_nolia Re: Czy Wy tez macie to co ja Tak BIZIUUUUUU! 19.10.01, 14:40
                  Chodzi Ci o to pętko kiełbasy jałowcowej?
                  Ja nie lubię i wdzięczna nie będę!
                  • Gość: Bizon Re: Czy Wy tez macie to co ja Tak BIZIUUUUUU! IP: *.abo.wanadoo.fr 19.10.01, 14:46
                    To, o czym mowie nie jest az TAK zakrecone, nie chodzi tez o zeberka, Mag_nolio
                    Kwietna O Delikatnych Platkach....
                • Gość: krm Re: Czy Wy tez macie to co ja Zubrze IP: *.olsza.krakow.pl 19.10.01, 14:46
                  Witaj Zubrze. Pierwsza rzecz to slyszalem o tym o czym mowic nie chcesz, bo nie
                  przystoi. Slyszalem i na tak i na nie. Ale nie po to sie odzywam , aby Cie
                  martwic. Trwaj i zadawalaj. Co mozesz, gdzie mozesz i jesli tylko mozesz.
                  Ale kiedy Ty zdazasz, jesli zeberka albo sie przygotowuja, albo po nie gnasz,
                  albo piwko dzierzysz, aby sie nie grzalo nad miare?
                  A moze mnie sie wydaje. W koncu jakis czas Cie nie bylo, to mozes dbal o
                  wizerunek...
                  Pozdrawiam serdecznie krm
                  • Gość: Bizon Re: Czy Wy tez macie to co ja Kaeremie IP: *.abo.wanadoo.fr 19.10.01, 14:51
                    O moj wizerunek dbaja czlonkinie mego fan-klubu, natomiast na TO czas zawsze
                    sie znajdzie, nawet jesli jedna reka soli zeberka a druga dzierzy piwo....
                    • Gość: samanta1 Re: Czy Wy tez macie to co ja Kaeremie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 22:29
                      Bizio!!! To Ty masz fan club???? Prosze,prosze....
    • Gość: karina Re: Czy Wy tez macie to co ja IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 22:31
      coś
      • Gość: Bizon Re: Czy Wy tez macie to co ja IP: *.abo.wanadoo.fr 19.10.01, 22:35
        A moje psiapsioleczki, ktore juz prawie znasz, to pies ?
        • Gość: samanta1 Re: Czy Wy tez macie to co ja IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 22:41
          Aaaaaaaaa! Nie wiedzialam ze to nazywa sie fan club.Ciekawe kiedy mnie pozwola
          wstapic?:)
          • Gość: Bizon Re: Czy Wy tez macie to co ja IP: *.abo.wanadoo.fr 19.10.01, 22:44
            Wrodzona skromnosc nie pozwala mi nazwac tego moim haremem, a wstep jest wolny
            i calkowicie bezplatny. Jeden warunek: bez scen zazdrosci, prosze.
    • aberacja Re: Czy Wy tez macie to co ja 19.10.01, 22:42
      Gość portalu: krm napisał(a):

> Czy Wam tez zaproponowana taka inna forme, inny uklad graficzny, czcionke,
      > kolor i ...no nie . Myslalem, ze to sie tak nie podzieje. Nie wiem jak Wam to
      > odpowiada, ale mnie pasuje bardziej ta dotychczasowa forma...
      > Powiedzcie cos...
      > krm

nie ma tak lekko, zeby wszyscy mieli tak samo, albo po rowno.
      • Gość: samanta1 Re: Czy Wy tez macie to co ja IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 22:45
        Czemu nie?Zrobimy sobie komune!
        • aberacja Re: Czy Wy tez macie to co ja 19.10.01, 22:46
          Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> Czemu nie?Zrobimy sobie komune!

dobra w wydaniu kalifonijskim !!! nie wschodnioeuropejskim !!!
          • Gość: samanta1 Re: Czy Wy tez macie to co ja IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 22:48
            Nie dyktuj warunkow! To ja wymyslilam!;)
            • aberacja Re: Czy Wy tez macie to co ja 19.10.01, 22:49
              Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> Nie dyktuj warunkow! To ja wymyslilam!;)

w komunie wszyscy sa rowni i nie ma dyktatorow !
              • Gość: samanta1 Re: Czy Wy tez macie to co ja IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 22:53
                A to bedzie taka komuna z ..cesarzowa! Ktos musi w koncu wszystko za morde
                trzymac nie?
                • Gość: Bizon Re: Czy Wy tez macie to co ja IP: *.abo.wanadoo.fr 19.10.01, 22:57
                  Trzymaj mnie, Cesarzowo, trzymaj mocno ! Ech, krasawica, ech Ty cariewna maja !
                  • aberacja Re: Czy Wy tez macie to co ja 19.10.01, 22:58
                    Gość portalu: Bizon napisał(a):

> Trzymaj mnie, Cesarzowo, trzymaj mocno ! Ech, krasawica, ech Ty cariewna maja !

uwazaj, jak to Caryca Katarzyna, zle skonczysz !!
                    • Gość: samanta1 Re: Czy Wy tez macie to co ja IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 23:13
                      Jo nie Katarzyna ino Samanta!!!!!!
                      trzymom sie Biziu ,trzymom i nie dom zdetronizowac!!!A co!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka