iza232 30.04.06, 22:34 Wyleciała Japczyńska. Liczyłam na Myszę. A bałam się o Chochoła, w I tańcach dostał takie miażdżące oceny, że spadł na dno. A jakie państwa opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
falka32 Re: Tańce dziś :) 30.04.06, 22:38 ja jestem ciekawa, co musiałaby zrobić Oleńka, żeby wylecieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Tańce dziś :) 30.04.06, 22:49 otoz to Falka! a Wodecki to z wazeliniarstwem przechodzi sam siebie a Odpowiedz Link Zgłoś
dora38 Re: Tańce dziś :) 30.04.06, 22:50 a mnie Chochoł najmniej podobał dzis co do Kwaśnej, jestem mile zaskoczona ta dziewczyną, no i podoba mi sie jak tańczy. Zal mi Kiszki, nie Jabłczyńskiej, a Koroniewska była swietna w tangu Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Tańce dziś :) 30.04.06, 22:54 i nie ma kto wygrac! nie mam serca do nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Tańce dziś :) 30.04.06, 23:25 romy_sznajder napisała: > i nie ma kto wygrac! nie mam serca do nikogo. Jeno do ciebie niebogo:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: Tańce dziś :) 01.05.06, 19:06 Prawda, że ciężko wybrać?? Mnie, O ZGROZO, nawet Gosza się podoba. No co ten serial robi z aktorów, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
ginny22 Re: Tańce dziś :) 30.04.06, 23:26 > Zal mi Kiszki, nie Jabłczyńskiej, To tak jak mnie. Najsympatyczniejszy tancerz IMO. Normalny taki. A że Chochoła tak dziś zgnębili, to w zoku byłam. Dobrze było widać, jak bał podczas wyczytywania, kto odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Tańce dziś :) 30.04.06, 23:04 Proszę! Nie tylko ja widzę trzymanie paluszka w tyłku psycholog. Tylko że wg mnie włazidupstwem trudni się głównie Czarna Mamba. Z kolei hrabina kadziła Myszy,jak to płacze nad porażką koleżanki. Koń by się uśmiał! Mysza ryczała,że szczęścia i niedowierzania,że przeszła dalej a hrabina myślała,że óna tak współczująca. Poza tym złośliwie powiedziała,że woli spodnie, bo majtek jej przynajmniej nie widać. Kamyczek do ogródka psycholog.... Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Tańce dziś :) 01.05.06, 00:18 Mnie się bardzo Oleńka podobała - taka zwiewna i romantyczna w tym walcu i tańczyła z prawdziwą gracją! Jabłczyńska słabo zatańczyła czaczę, jakby kołek miała wiecie gdzie, natomiast porywająco walca Stawiam na chochoła ale sercem jestem przy Oleńce, podoba mi się dziewucha a Maserak, playboy ale słodki - o kurczę, starzeję się, bo mi się dzieciuchy zaczynają podobać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaska123 Re: Tańce dziś :) 01.05.06, 12:01 A mnie zastanawia dlaczego tak wielkie uwielbienie dla Maseraka, moze bardziej dziwi mnie jak Foremniak mogla tak za nim latac. Nawet Kwasniewska byla szczerze zdziwiona ze w jednym odcinku tak duzo mowil. Przeciez to bardzo prosty chlopak, nie potrafi kilku zdan powiedziec. Na pewno sympatyczny i zdolny ale prymitywny. Jak by nie patrzec Foremniak-inteligentna kobieta poleciala na takiego zigolaka. Moze i on dla nastolatek ladny sie wydaje ale tylko dla 13- latek. Urode ma raczej bazarowa , a raczej tak sie stylizuje. Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Tańce dziś :) 01.05.06, 13:28 po raz pierwszy podobała mi się Koroniewska (i to w obu tańcach) Chochoł i Aneta nie podobali mi sie dzisiaj w żadnym Kwaśniewska jest coraz lepsza,ale nie aż tak jak sędziuje jury Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: Tańce dziś :) 01.05.06, 14:11 Mysza miała wypaść!Jak nie lubie Jabłczyńskiej to wolałam jednak ją oglądać niż Mysze z rozdziawioną gębą.I to jej niedowierzanie-może człowieka szlag trafić,idiotka jedna-no bo ja jestem taka łamaga a tu koleżanki takie wspaniałe odpadają.Aż się prosi żeby ją wyrzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Tańce dziś :) 01.05.06, 14:40 a ja nie oglądałam bo skakałam na koncercie Perfectu. Kiedy powtórka? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Tańce dziś :) 01.05.06, 14:42 around_the_sun napisała: > a ja nie oglądałam bo skakałam na koncercie Perfectu. Pozytywnie zazdraszczam :) Powiedz coś więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Tańce dziś :) 01.05.06, 18:06 Koncert pierwsza klasa, Kozakiewicz wymiatał na gitarze aż miło. Markowski chwalił "Muszyniankę" którą popijał i nowo otwarty amfiteatr. Jeszcze nigdy nie widziałam w Muszynie tylu ludzi zgromadzonych w jednym miejscu :) Na zespole chyba także zrobiło to wrażenie bo zagrali naprawdę fantastycznie i puszczali bardzo ciepłe teksty między utworami. Do dzisiaj mam chrypę i obolałe od skakania członki ale bawiłam się naprawdę świetnie. Szacunek dla zespołu. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorz Re: Tańce dziś :) 01.05.06, 21:05 A wczoraj to nawet pokazywali Muszyne w TV, znaczy tylko hale gdzie graly siatkarki, jak powiedzial komentator "na trybunach zgromadzilo sie ok.500 kibicow (wiecej i tak by juz nie weszlo) co daje ok 10% mieszkancow Muszyny". Odpowiedz Link Zgłoś
ewaq Re: ło matko! Kamizela na widowni dziś! 07.05.06, 20:16 Ciekawe komu kibicuje - córuni Myszce, czy wnusiowi Chochołowi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś