drzejms-buond 04.05.06, 09:35 trzeba nie mieć honoru ,żeby przyjechać grać dla "brudnych polaczków" i trzeba nie mieć honoru,żeby pójść na ich koncert.. tako prawdo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aasiek Re: Ganz en Rązes 04.05.06, 09:53 Urocza pisownia, Dżejmsie :)))) A o co z Gansami chodzi, bo nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
gregorz Re: Ganz en Rązes 04.05.06, 09:54 a czemu taki tekst? koncert chyba dopiero ma byc? a co do zespolu to pewnie nie to samo co Gunsi 15 lat temu, wtedy to sie ich sluchalo, a teraz to nawet nei wiem co graja i czy wogole graja. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Ganz en Rązes 04.05.06, 09:59 Kiedyś jeden z naszych szlejacuych reporterów spytał kiedy zagrają w Polsce a oni mu na to,że "dla BRUDNYCH POLACZKÓW TO ONI NIGDY NIE ZAGRAJĄ..." ...ale widać brak pieniędzy zmienia wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Ganz en Rązes 04.05.06, 10:44 Oczywiście, że zmienia:) A Ty byś nie zagrał dla Boliwii, gdyby Ci dawali taką kasę?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Ganz en Rązes 04.05.06, 10:56 ale ja nie mam nic do BOLIWI? :P Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Ganz en Rązes 04.05.06, 12:22 To był tylko przykład! Myślałam nad jakimś państwem i tylko Boliwia mi przyszła do głowy :-D Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Ganz en Rązes 04.05.06, 12:37 wiesz co dzejsmie? wiele osob mowi ze axl kiedys powiedzial w jakims wywiadzie jakiemus dziennikarzowi - poprosze POKAZ MI TEN WYWIAD! wszyscy mowia ze gdzies dzwoni ale nie bardzo wiedza gdzie po drugie: tylko krowa nie zmienia pogladow po trzecie: to juz nie ten sklad Gunów wiec chyba nie warto po czwarte: pod koniec czerwca w Stodole gra BLOUDHANG GANG!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Ganz en Rązes 04.05.06, 12:49 po czwarte podoba mi sie najbardziej... oj, nie każ mi szukać tego artykułu...głośno było o tym, na własne oczy czytałem..a potem link sprostowań w gazetach... tak czy siak- nie żal! i tak dziadów nie lubiłem nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Ganz en Rązes 04.05.06, 12:50 aga_ata napisała: > To był tylko przykład! Myślałam nad jakimś państwem i tylko Boliwia mi przyszła > do głowy :-D na BY to ja jeszcze znam...BOĆWANA i ten no ...Hercegowina albo i Brytania Wielka Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Ganz en Rązes 04.05.06, 13:03 A ja jednak poprosze: daj chociaz linka do strony bo na slowo nie uwierze A ja ich zawsze strasznie bardzo i w ogole lubilam, ale jak ze starego skladu nic nie wyszlo to nie ide na koncert Szykuje sie za to na 09-06 na drugi koncert depeche mode, pozniej jest jeszcze Motorhead, Gang, INXS, no i wybieram sie za gramanice na ukochanego George'a Michaela ktory po 15 latach rusza w trase Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Ganz en Rązes 04.05.06, 13:29 nioma napisała: > A ja jednak poprosze: daj chociaz linka do strony bo na slowo nie uwierze > A ja ich zawsze strasznie bardzo i w ogole lubilam, ale jak ze starego skladu > nic nie wyszlo to nie ide na koncert > Szykuje sie za to na 09-06 na drugi koncert depeche mode, pozniej jest jeszcze > Motorhead, Gang, INXS, no i wybieram sie za gramanice na ukochanego George'a > Michaela ktory po 15 latach rusza w trase nie dam ci linka gdyż albowiem jednakże...było to w czasach beznetowych. Spytaj Rogowieckiego albo kogoś z magazynu Tylko Rock! Tylko nie mów, że mam jechac do domu, szukać na pawlaczu starych numerów , skanowac artykuł i przesyłać mejlem...ja wiem,że komuś takiem jak ja trudno ufać ale tym razem MUSISZ..a własciwie, nic nie musisz... powiedzmy,ze PLOTY ROZNOSZĘ i ŁŻĘ jak ŁYSA SUKA :-] Odpowiedz Link Zgłoś
kolagena Re: Ganz en Rązes 04.05.06, 15:00 Protestuję! I sie upieram, żeby łysą sukę zamienić jednak na BURĄ. A co mi tam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Ganz en Rązes 04.05.06, 15:03 Nie wierzę, że tak powiedział; a nawet jeśli... to jestem zdumiona, że taki prosty chłopak z Texasu wie co to Polska i Polacy. Może mu się z czymś pomyliło... Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Ganz en Rązes 04.05.06, 15:28 oni juz tak dwno temu mowili,jakies 16 lat temu:D Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Ganz en Rązes 04.05.06, 15:49 w wolnej chwili znajdz Dzejmsie i zeskanuj, bede zobowiazana :))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Ganz en Rązes 04.05.06, 17:01 z forum Muzyka, na temat forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=41041963 Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Ganz en Rązes 05.05.06, 14:43 > oni juz tak dwno temu mowili,jakies 16 lat temu:D No przecież wiem, że nie wczoraj. Wtedy byłam ich fanką (już dosyc podstarzałą), ale nadal czuje senntyment do tego zespołu i wybieram sie na koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Ganz en Rązes 05.05.06, 14:48 dont ju krrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaj tunajt bejbe bejbe beeeeejbeeee kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaj Odpowiedz Link Zgłoś