sweetassugar 05.05.06, 13:02 tyle osób szukało a czy ktos znalazł?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiak_75 Re: i co 05.05.06, 15:12 kolezanka pewnie zastanawia się, czy opłaca jej się tu pisać Odpowiedz Link Zgłoś
flowe Re: i co 06.05.06, 00:19 kiedyś myślałam ze znalazłam teraz juz nie szukam smutno mi nikt nie mówił że życie to bajka Odpowiedz Link Zgłoś
sweetassugar Re: i co 08.05.06, 13:11 Ja sie zwyczajnie zastanawiałam czy ktokolwiek znalazł to czego szukał zakładając swój post a było ich wiele przecież - Szukano partnera na wesele, - kogoś na wypad na piwo, do kina - znajomych, bratniej duszy - szukano zrozumienia, współczucia, rozwiązania problemu, wsparcia itd. więc się zaciekawiłam czy to się komuś na tym forum powiodło? Czy jego próby odniosły jakiś skutek ? Czy o tak wiele pytam? Odpowiedz Link Zgłoś
flowe Re: i co 07.05.06, 00:05 oleyu napisał: > Ja nie szukam, bo sama sie znajdzie :D ja już też nie szukam, przyjdzie właściwy czas i elementy układanki ułożą się same- co ma być to będzie, ale trzeba trochę przeżyć, poznać zasady gry żeby mieć trochę oleyu ;) w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: i co 08.05.06, 09:39 Na początku jak się rozstałem z moją "lubą" :) to sie przejmowałem, chodziłem zdołowany. Wiecie, taki powalony byłem (hahaa) , a teraz leje na wszystko. Co ma być to będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś