mrug 12.05.06, 00:51 Tak bez żadnych potekstów. Po prostu ciemność i ciszę. Tak po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalinakalina Re: Noc... 13.05.06, 11:44 noc i przedswit...oboje najbardziej lubie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Noc... 13.05.06, 13:16 i krople rosy są, na liściach, na powiekach Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Noc... 17.05.06, 18:06 > ciszę o, ja to bardziej niż noc. ale noc też. za tę ciszę przede wszystkim :) -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
wszystkienikizajete Re: Noc... 19.05.06, 23:17 i ja lubię noce, ale najbardzej takie: "Są takie noce od innych łaskawsze, kiedy się wolno wygłupić, wolno powtarzać "nigdy" i "zawsze", wolno słowami się upić, tylko nie wolno tej nocy pod różą okraść, okłamać, oszukać, bo się już będzie odtąd na próżno bezsennej nocy tej szukać... (...) Są takie noce od innych ciemniejsze, kiedy się wolno rozpłakać, wolno powtarzać słowa najświętsze, mówić o wróżbach i znakach, tylko nie wolno tej nocy pod różą okraść, okłamać, oszukać, bo się już będzie odtąd na próżno bezsennej nocy tej szukać" (Osiecka A.) .... Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Noc... 20.05.06, 09:02 Te slowa....sa chyba w kazdym zaproszeniu studniowkowym;)) Odpowiedz Link Zgłoś
maximilianna Re: Noc... 22.05.06, 21:47 Właśnie się ściemnia. Nie zasłoniłam okna i na tle nieba widzę drzewa. Piękny widok . Odpowiedz Link Zgłoś