mnietka.kokietka 12.05.06, 14:44 www.vipnews.pl/article.php?category=4&article=2032&ret=L2luZGV4LnBocD8= 5te zdjęcie po prawej stronie. Co on sobie myśli?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maro76 Re: Konkurs na komentarz do Lindy :) 12.05.06, 14:51 mnietka.kokietka napisała: > www.vipnews.pl/article.php?category=4&article=2032&ret=L2luZGV4LnBocD8= > 5te zdjęcie po prawej stronie. > > Co on sobie myśli?? :))) > > "Kurwa, wyłączyłem żelazko, czy nie?" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
queen.of.mean Re: Konkurs na komentarz do Lindy :) 12.05.06, 14:55 Kawka Brodzik Kawka Brodzik Kawka Brodzik.... Po kawce o tej porze to do rana nie zasnę, a kąpać mi się też nie chce. Przydałoby się raczej coś na wzdęcie! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Konkurs na komentarz do Lindy :) 12.05.06, 14:59 i co ja w domu powiem? znowu "zjazd absolwentów"? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Konkurs na komentarz do Lindy :) 12.05.06, 15:10 queen.of.mean napisała: > Kawka > Brodzik > Kawka > Brodzik > Kawka > Brodzik.... > > > > > > > Po kawce o tej porze to do rana nie zasnę, a kąpać mi się też nie chce. > Przydałoby się raczej coś na wzdęcie! A może "Prostamol"? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
queen.of.mean Re: A może "Prostamol"? ;) 12.05.06, 15:18 Czy to ten specyfik od pani Marysi, t.zn pani magister? Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: Konkurs na komentarz do Lindy :) 12.05.06, 16:45 I znów mnie ku..wa przyłapali na macaniu ptaków. Kawka się wk..wi bo bedą gadać. Brodzik mnie rzuci i gdzie ja się kur... wykapię ? Szlag by to. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Konkurs na komentarz do Lindy :) 12.05.06, 14:59 Poza końkursem: dlaczego on sygnet Potockich nosi? Oczkiem w górę? Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Konkurs na komentarz do Lindy :) 12.05.06, 15:16 K... a myslalem ze tym razem mi stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Konkurs na komentarz do Lindy :) 12.05.06, 15:52 to.ya napisała: > Poza końkursem: dlaczego on sygnet Potockich nosi? Oczkiem w górę? > JAK NIC-MASON!!!znaki tajemne daje Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Konkurs na komentarz do Lindy :) 12.05.06, 21:30 patrzcie panstwo: wszedzie ta masoneria plaga jakas na wiosne czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś