mnietka.kokietka 20.05.06, 11:57 Rozumiem to że zaimponowała Ci Margolina czy jakjejtam. Ale może załóż forum na jej cześć zamiast zalewać nas nowymi postami na jej temat....? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieslawa-siemiankowska Re: Droga Wiesiu.... 20.05.06, 11:59 Czy widzisz tu jakiś nowy post oprócz tych wczorajszych ? Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Droga Wiesiu.... 20.05.06, 11:59 Widzę że albo miałaś fazę, albo za dużo wolnego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Droga Wiesiu.... 20.05.06, 12:00 Nudziło mi się w robocie, a musiałam kiblować do późna. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Droga Wiesiu.... 20.05.06, 12:03 To trzeba było pograć w kulki. Albo pobawić się Paintem. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Droga Wiesiu.... 20.05.06, 12:06 To już wszystko mam przerobione, granie w scrabble na kurniku też, odbywanie rozmów zamiejscowych na koszt pracodawcy również. Chciałam się tylko z Wami podzielić mą miłością do Margoliny. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Droga Wiesiu.... 20.05.06, 12:06 Wystarczył jeden post i podlinki... Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Droga Wiesiu.... 20.05.06, 12:08 Chciałam Wam zaprezentować mą idolkę ze wszystkich stron ;) To fascynująca kobieta:) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Droga Wiesiu.... 20.05.06, 12:10 Nie znasz się Mniecia. Chciałabym być taka jak Margolina, ale kudy mi tam do jej intelektu... Pomarzyć mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Droga Wiesiu.... 20.05.06, 12:18 jeżeli na serio tak uważasz to polecam: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20430 myślę że tam chętnie poczytają to co nam tu przyniosłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Droga Wiesiu.... 20.05.06, 12:21 Boskie forum ! Gdzie je wykukałaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Droga Wiesiu.... 20.05.06, 12:23 Noo to ciesze się że znalazłaś miejsce swoich marzeń. Tam pewnie dziewczyny chetnie z Tobą popiszą o tej Margolinie. Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: Droga Wiesiu.... 20.05.06, 13:59 Dajcie spokój, fajnie było wczoraj pośmiać się z gwiazdy forum Mjm. Racja, że Wiesia mogła darować sobie zakładanie tylu wątków i zmieścić wszystkie wyszperane ciekawostki w jednym czy dwóch, ale nic złego się chyba nie stało?:) Odpowiedz Link Zgłoś