Dodaj do ulubionych

Dziewczyna do towarzystwa

IP: 65.196.106.* 09.01.03, 20:52
Chcialem sie dowiedziec czy znalazla by sie jakas dziewczyna ktora pokazala
by mi Polske. Wyjechalem z kraju jak mialem 10 lat i od tamtej pory nie
mialem okazji wrocic poniewaz nie mam tam rodziny i zadnych krewnych
(znajomych). Planuje przyjechac do Polski w okolicach marca na dwa-trzy
tygodnie. Mam 26 lat, urodzilem sie w Mielcu woj. rzeszowskie i chcial bym
pojezdzic po calej Polsce. Wszystkie koszty sa na mnie (przeloty, hotele,
posilki, imprezy). Nie jestem wybredny i dlatego moze to byc osoba w
granicach wiekowych od 18 do .... nie ma gornej granicy.
Rowniez jezeli jacys Polacy mieszkaja w SFO Bay area bardzo chetnie bym sie
spotkal.

Viktor,
Obserwuj wątek
    • Gość: fikuska Re: Dziewczyna do towarzystwa IP: *.devs.futuro.pl 09.01.03, 21:23
      kolego jesli chodzi o zwykle dz... to sa strony www. gdzie masz nawet ich
      zdjecia i ceny za dniowki i weekendy..kazda z innego miasta.
      Jesli rzeczywiscie chodzi o zwiedzanie to moge ci pokazac moje miasto ...ale
      nic poza tym.
      Precyzuj dokladniej o co ci naprawde chodzi.
    • 0nly Re: Dziewczyna do towarzystwa 09.01.03, 21:47
      no ja tez tak w okolicach marca bym sie wybrala tylko na samolocik by sie
      przydal jakis sponsor.......he he he
      • martucha_ Re: Dziewczyna do towarzystwa 09.01.03, 21:49
        to moze zglos do licytowania jakies Towje zdjecie-akt, bez oslonek. i wtedy za bilety lotnicze ;))))))))
        • 0nly Re: Dziewczyna do towarzystwa 09.01.03, 21:53
          bilety lotnicze w plynie i dodatkowo z procentami???????
          koniec swiata.....he he he
          • martucha_ Re: Dziewczyna do towarzystwa 09.01.03, 21:56
            hehehe, widac, ze Cie mocno musi suszyc. moze podesle Ci nowy kontyngent zielonych, zebys mogla sie sama
            zaopatrzyc we flaszeczke czegos mozniejszego ;)))))))
            a moze podzielisz sie z Makumba ;))))))))))
          • kitek1 a co onLOTko juz latac, bez kasowania bileciku.... 09.01.03, 22:01
            nie potrafisz,
            to zalap sie na przewodniczke wiktorka,
            a tam, wiesz gdzie, to my juz go:)
            • 0nly Re: a co onLOTko juz latac, bez kasowania bilecik 09.01.03, 22:10
              w sensie ty porobisz kitus za przewodniczke w pieknym twym miescie??????
              • kitek1 Re: a co onLOTko juz latac, bez kasowania bilecik 09.01.03, 22:11
                i wcale,
                o wolow mi nie chodzi:)
                • 0nly Re: a co onLOTko juz latac, bez kasowania bilecik 09.01.03, 22:22
                  toc jakby tam pojechal, to nie wiadomo czy by wyjechal, skoro na sponsorowanie
                  go stac......:((((
                  • kitek1 Re: a co onLOTko juz latac, bez kasowania bilecik 09.01.03, 22:24
                    i o to chodzi,
                    jak sie tak za ojczyzna po przemiach stesknil:)
                    • 0nly Re: a co onLOTko juz latac, bez kasowania bilecik 09.01.03, 22:30
                      ciekawe co chce tak naprawde w tej polsce zobaczyc, nie wiesz kitus?????
                      • kitek1 Re: a co onLOTko juz latac, bez kasowania bilecik 09.01.03, 22:32
                        gada o jakis trojkacie,
                        nie wiem, o co mu chodzi:)
                        • 0nly Re: a co onLOTko juz latac, bez kasowania bilecik 09.01.03, 23:17
                          no chyba o tobie i o mnie i do tego viktor.......a to nie lepiej jak wezmiecie
                          sobie do tego trojkonta menika....on oblatany, w sensie objechany po
                          polsce......
            • Gość: Viktor Re: a co onLOTko juz latac, bez kasowania bilecik IP: 65.196.106.* 09.01.03, 22:29
              Nie nie nie, nie chodzi mi o panienki na godziny. Poprostu chcial bym pojezdzic
              po kraju z jakas dziewczyna. Nie jestem jakims zboczencem ktory szuka
              dziewczyny aby ja wykozystac. Za dziewczyne w zyciu jeszcze nie placilem i nie
              mam zamiaru. Chce sie dobrze zabawic i zobaczyc to czego nie mialem okazji jak
              mieszkalem w PL. Chcial bym zobaczyc Krakow, Warszawa i Trojkat.
              Wybralem dziewczyne aby mi pokazala kraj bo z chlopakiem to bym sie tak dziwnie
              czul.

Viktor,
              • Gość: Viktor Re: a co onLOTko juz latac, bez kasowania bilecik IP: 65.196.106.* 09.01.03, 23:05
                Chodzi mi o Gdansk Sopot i Gdynie. Tam chce spedzic pare dni.

Viktor,
                • 0nly Re: a co onLOTko juz latac, bez kasowania bilecik 09.01.03, 23:21
                  no wiesz viktor, mnie osobiscie blizej jest znany jesli o miasta chyba chodzi
                  to Trojkont Wolomin, Warszawa, Pruszkow......
                • Gość: Aspa Trójmiasto IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 23:22
                  Czesc Viktor!
                  Życzę Ci aby Twój pobyt się udał. Będzie Ci trudno znaleźć osobę, która
                  pojedzie w rajd przez cała Polskę (takie czasy niebezpieczne). Bez urazy!!!!

Ja mieszkam w Gdańsku. W Trójmieście jest mnóstwo wspaniałych miejsc do
                  zwiedzenia. Polecam zwłaszcza Półwysep Helski i Gdańską Starówkę. :-)))
                  To moje typy, ale może Tobie się również spodobają. Jeśli zechcesz, służę
                  bliższymi informacjami! Pozdrawiam!
                  • Gość: mario2 Re: Trójmiasto IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 23:25
                    zApomnialas o Krynicy Morskiej, Juracie, Tczewie.
                    Niedaleko Malbork, wiec 10 dni mozesz mu zajac :o)
                    • Gość: Aspa Re: Trójmiasto IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 23:26
                      Nie zapomniałam. Każdy lubi co innego... :-P
                      • kitek1 no wlasnie, a ile mewek............... 09.01.03, 23:27
                        tez tam jest:)
                        • 0nly Re: no wlasnie, a ile mewek............... 09.01.03, 23:30
                          i rybek pewnie tez na brzegu morza.......:)
                          • kitek1 nie mieszaj, dziecko............ 09.01.03, 23:32
                            juz marys,
                            stary shipmen,
                            wie, o co chodzi:)
                            • 0nly Re: nie mieszaj, dziecko............ 09.01.03, 23:34
                              a ja nie, staruszku.......:(((
    • Gość: Viktoria Re: Dziewczyna do towarzystwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 23:42
      ja ci pokaze, jak tylko sobie zyczysz.

ale walek w domu! a jak to nie wystarczy,to moge skopac tylek!juz ja cie do
      pionu postawie, zachciewa sie jakis podrozy!

a zreszta jedz, moze spokoj bede miala.i jakiegos przystojnego pana, pod twa
      nieobecnosc sobie poznam.

• 0nly Re: Dziewczyna do towarzystwa 09.01.03, 23:51
        te Valeria, chyba cos ci w adresie wyszlo nie tak jak koledze Valerianowi.......
        • Gość: Viktoria Re: Dziewczyna do towarzystwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 23:55
          i oto chodzi!on wie,ze to do niego.i wie tez co,teraz trzeba zrobic.
          • Gość: oona Re: Dziewczyna do towarzystwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 23:57
            a według mnie bardzo fajny adres Viktoria ma:)
    • Gość: Viktor Re: Dziewczyna do towarzystwa IP: 65.196.106.* 10.01.03, 15:19
      Viktoria,

Wiesz co mi Jarek powiedzial?
      A powiedzial mi tak:
      "No i teraz Viktoria bedzie myslala ze to ja tam postuje na forum"

Viktoria to ja Viktor - od Romba ;) Jarka nawet jeszcze w pracy nie ma.
      Przyjedzie za jakies 15 minut.

Viktorek, ;)
      • Gość: Viktoria Re: Dziewczyna do towarzystwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.03, 16:02
        viktorku!
        jezeli jestes tym ze ktorego sie podajesz.szukac juz nie musisz, zdaj sie na
        mnie:-)jestesmy juz po tak "powaznych" rozmowach, ze chyba nie bedzie ci
        przeszkadzac moje towarzystwo.no chyba ze przyjedziecie razem.ale to tez nie
        problem,spytaj panicza o kucyk, wytlumaczy ci.:-)

a z tym panen to ja sama sobie porozmawiam!:-)

viktoria;-)
        • Gość: Viktor Re: Dziewczyna do towarzystwa IP: 65.196.106.* 10.01.03, 16:17
          Viktoria,

Wieczorkiem ten "ktos" do Ciebie zadzwoni to sobie porozmawiamy hehehe
          A teraz to czas wracac do pracy. Trzeba jakos zarobic na wizyte w PL.

Viktor,
          • Gość: viktorino Re: Dziewczyna do towarzystwa IP: 65.196.106.* 10.01.03, 16:45
            ... a oczywiscie ze zadzwoni...
            • Gość: Viktor Re: Dziewczyna do towarzystwa IP: 65.196.106.* 10.01.03, 17:02
              Kucyk mi pasuje. A wogole to mi bedzie pasowalo prawie wszystko co ma 7 punktow
              lub wiecej. Jak jestem pijany to i 4 pasuje ;)

Viktor,
              • Gość: Viktoria Re: Dziewczyna do towarzystwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.03, 17:16
                hehehehehehe,ubawilam sie:-)
                a jeszcze zdradz mi tajamnice,jakie sa kryteria wyboru,to juz wszystko bede
                wiedziec.mozesz na skrzynke.adres poda viktorino.
                a kucyk jest naprawd fajny.paniczowi sie podobal.

viktoria:-)
                • Gość: Viktor Re: Dziewczyna do towarzystwa IP: 65.196.106.* 10.01.03, 17:41
                  Ciezko okreslic kryteria wyboru. Zawsze mnie ciagnelo do blondynek. Wlosy za
                  ramiona to mus. Ale jak panicz mowil ze kucyk jest 7.5 to wlasnie cos w takim
                  stylu.

Czas na papieroska
                  Viktor,
                  • Gość: Viktoria Re: Dziewczyna do towarzystwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.03, 17:50
                  • Gość: Viktoria Re: Dziewczyna do towarzystwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.03, 17:56
                    no to moze i lepiej,bo jak bym sie dowiedziala,ze wedlug kryterii panicza
                    jestem na 2,to chyba bym sie wkurzyla:-)
                    ale o to sie spytam wieczorem:-)

viktoria:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka