mnietka.kokietka 24.05.06, 20:52 6 s p z :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: środa 23.55 TVN 25.05.06, 10:04 Noooo i dlatego... 7 h :-}}}}}}} Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond środa 23.55 TVN 25.05.06, 10:08 znaczy sie I feel like...seven heaven ale tak sie zastanawiam... naprawdę, czasem sie zastanawiam... czytałem o Desperatkach. Jaki to nowatorski film bo na tle różnych wątków krytykuje się tam rzady hamerykańskie ponoć podobny w wymowie jest 6 spz..tylko czego symboliką ma być to całe tałatajstwo? Rodziny amerykańskiej? ze co? trupa przypomina? Bo jak tak patrze na te spółkowania każdego z każdym to myślę sobie,że to nie może być ot taka sztuka dla sztuki...o cuś im, kurde, musi chodzić...? O CO? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: środa 23.55 TVN 25.05.06, 10:15 nurtuje mięu którą trumnę wybrali, niebieską? bom nie dooglądała pomimo szczerych chęci. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: środa 23.55 TVN 25.05.06, 10:51 myślę dzejms że masz racje\ ze w tym serialu, jak i w wiekszosci produkcjach HBO itp. chodzi o coś więcej niż przysłowiowa paplanina a la MJM. Mysłę ze tam są różne przesłania i pewnie już nie jeden student prace na ten temat napisał. Moja refleksja zawsze jest taka, że jedyne co jest pewne w zyciu, to śmierć i o to właśnie im chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś