juanita33 01.06.06, 08:42 wszystkim dzieciom dużym i małym! składam dziś życzenia ot tak, od niechcenia... bo dzień dzisiaj dla nas szczęśliwy i mam nadzieję - odrobinę leniwy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daisy7733 Re: a co mi tam... 01.06.06, 09:24 dziekuje :) i wzajemnie w dniu naszego swieta wszystkiego dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
malmoni20 Re: a co mi tam... 01.06.06, 09:27 ja dziś bede swietowac dzień dziecka przy piwku, a wczesniej zjem czekoladę, którą dostałam od mamy, dużo szczescia dla wszystkich dzieci nie tylko w tym dniu ale takze w innych, bny zawsze miały przy sobie kochające je osoby :) Odpowiedz Link Zgłoś
juanita33 Re: a co mi tam... 01.06.06, 10:40 ja tez zjem czekoladę tylko jeszcze jej niedostałam (ale jest obiecana! :)) mniam, moje mysli juz krążą wokół szwajcarskich pól czekoladowych Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak_75 Re: a co mi tam... 01.06.06, 10:47 czekoladę zjem jak sobie sama kupię :( ale może do wieczoru rodzinka przypomni sobie co to za dzień Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak_75 Re: a co mi tam... 01.06.06, 10:15 Kolorowych snów... Usmiechu od ucha do ucha... Pięknych bajek na dbranoc... Własnego pieska i kotka... Co dzień nowych przygód... Butów siedmiomilowych... Gwiazdki z nieba... Wspaniałych przyjaciół... I wesołej rodzinki... kartki.onet.pl/1292,kartki.html Odpowiedz Link Zgłoś
villamos Re: a co mi tam... 01.06.06, 10:21 tak, dzień wszystkich dużych dzieci, trzeba sobie o piwki przypomnieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
juanita33 Re: a co mi tam... 01.06.06, 10:41 czyli o tym, co niedźwiadki lubią najbardziej... :) Odpowiedz Link Zgłoś
smob555 Re: a co mi tam... 06.07.06, 22:35 juanita33 napisała: > czyli o tym, co niedźwiadki lubią najbardziej... :) Chyba bez wyjątku wszystkie niedzwiadki są strasznymi łasuchami i na widok zbizających się słodkosci gotowi są na wszystko.. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak_75 co to za gra? 01.06.06, 10:56 Drewniana kwadratowa plansza z kulkami, można się poruszać do przodu i do tyłu jak w warcabach? Gra była kiedyś dołączona do jakiejś gazety, ale nie udało mi się kupić, wczoraj byłam w smyku i nie widziałam. Jak to się nazywa i gdzie to można kupić? Jak dziś znajdę tę grę w jakimś sklepie, mogę się obyć bez: -czekolady -piwa -życzeń -... Odpowiedz Link Zgłoś