Dodaj do ulubionych

Opole OPOLE o pole o!

02.06.06, 18:58
no ciekawym bardzo, co też wymyślą ładnego,
Juz załuję, że dzisiaj niedoobeźrzę bom na rabotje...
:-{
Obserwuj wątek
    • drzejms-buond Re: Opole OPOLE o pole o! 02.06.06, 19:02
      łaaał takie prabuty
      www.itvp.pl/opole2006/i.tvp/yes!yes!yes!
      • drzejms-buond Re: Opole OPOLE o pole o! 02.06.06, 20:11
        ojej potrójnie widzę? to ma być w TRZY DE?czy jak?
        • to.ya Re: Opole OPOLE o pole o! 02.06.06, 20:16
          Jakie 3 D? :>
          • drzejms-buond Re: Opole OPOLE o pole o! 02.06.06, 20:32
            no trzy przekazy trzy okienka jedno obok drugiego i trzeciego nawet ..widzę...
            • to.ya Re: Opole OPOLE o pole o! 02.06.06, 20:38
              Drzejms... nie wiem co piłeś ale zostaw... Niedobre albo przetrminowane było...

<głask> ;)
              • drzejms-buond Re: Opole OPOLE o pole o! 02.06.06, 20:55
                już jest jak najbardziej poszczególne...pojedyncze ale serio..było w trójnasób...
                cokolwiek to oznacza...
                • drzejms-buond Re: Opole OPOLE o pole o! 02.06.06, 21:16
                  Niech patrzy jak nie wierzy!
                  www.blogplusfoto.pl/app/blogEntry?i=132&entry=539
                  potrójna URSZULA
                  • to.ya Re: Opole OPOLE o pole o! 02.06.06, 21:20
                    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
                    Netowo lookasz... Wolę "Tango i Cash" ;p
                    • szukajacy_sensacji Re: Opole OPOLE o pole o! 02.06.06, 21:59
                      I po pierwszej części. Strasznie to Opole drętwe i bez wyrazu, czekałem na moją
                      ulubioną Pati Yang, ale na żywo wypadła słabo, a nagrody nie dostała. Hey też
                      bez nagrody (wygrał Wydra). Żarty prowadzącego nieśmieszne, publiczność chyba
                      przymarzła do ławek, a kable się urwały. Faktycznie "muzyczne wydarzenie roku":P
                      • setorika Re: Opole OPOLE o pole o! 03.06.06, 00:24
                        Moje skojarzenia na szybko:
                        - Doda chyba z plejbeku i w za dużych butach jak Smerfetka - ale to pewnie
                        zamierzony środek artystyczny ;) ale plus za skomentowanie Janasa :))
                        - Wyszyńska chłodna jak zwykle
                        - Kammmel taki sobie ale może być
                        - Skiba najlepszy ze wszystkich artystów - z wyłączeniem Maryli Ponadczasowej -
                        zarypista bluzka :DD
                        - żenujące występy wręczających nagrody z Dudziak na czele
                        - niemrawa publiczność, która ożywiała się tylko, gdy najeżdżała na nią kamera
                        - Kasia Cerekwicka podobna do Cristiny Aguilery
                        - tandetna Kozidrak - czy ta kobita ma lustro?
                        - Peszek - grafomanka - sorry ale nie trafia do mnie ta jej SZTUKA
                        - oczekiwałam lepszej rozrywki po "Największym Wydarzeniu Muzyczny Roku" :\
                        • szukajacy_sensacji Re: Opole OPOLE o pole o! 03.06.06, 09:27
                          setorika napisała:

> - Kasia Cerekwicka podobna do Cristiny Aguilery

Też na to zwróciłem uwagę, choć przez ułamek sekundy, gdy wychodziła na scenę,
                          przypominała mi... Cher.

> - tandetna Kozidrak - czy ta kobita ma lustro?

Swego czasu w jakiejś gazecie nazwali jej kreacje jedną z najgorszych rzeczy
                          mijającego roku;) Wczoraj wyglądała strasznie - jak zwykle.

> - żenujące występy wręczających nagrody z Dudziak na czele

Dudziak mnie rozczarowała, przecież to babka na poziomie, a jej gadka przed
                          wręczaniem nagrody była poniżej krytyki.

> - oczekiwałam lepszej rozrywki po "Największym Wydarzeniu Muzyczny Roku" :\

Nie tylko Ty:)

• feber Re: Opole OPOLE o pole o! 03.06.06, 10:41
                            moje dwie refleksje:
                            - Doda miala za duze buty (jak juz zauwazono wczesniej:)
                            - podobala mi sie Kasia Nosowska - po raz pierwszy bo zawsze jak na nia patrze
                            to mam wrazenie, ze jest jakas taka niedomyta, niedoczesana itd. a teraz
                            naprawde ladnie wygladala
                            • aga_ata Re: Opole OPOLE o pole o! 03.06.06, 12:26
                              Co za ulga...
                              nie oglądałam:))))
                              • kolagena Re: Opole OPOLE o pole o! 03.06.06, 12:40
                                No co wy? Cerekwicka zadna tam Aguilera, tylko wypisz wymaluj Urszula Sipińska
                                sprzed lat.
                                • romana_polka Re: Opole OPOLE o pole o! 03.06.06, 14:46
                                  oglądałam jednym uchem :)))
                                  ale i tak nasuwa mi sie tylko taki komentarz: o boszesz ty moj...
                                  to chyba gorsze od Eurowizji było
                                  • setorika Re: Opole OPOLE o pole o! 03.06.06, 19:42
                                    Wiecie co, to już chyba zeszły rok był lepszy, bo każdy artysta dostał tę
                                    Superjedynke w kategoriach, których było chyba ze trzy razy wiecej - co
                                    oczywiście było bez sensu, bo nagrodzeni zostali niemal wszyscy, ale
                                    przynajmniej publika sie bawiła i można było usłyszeć przebój. Duzo słucham
                                    radia i nie tylko stacji komercyjnych, ale Bracia z ta płyta rockową to dla mnie
                                    jak Marsjanie, a Sistars cięzko mi sie kojarzy z hip hopem, ale to może moja
                                    wina i tego mego kobiecego móżdżku ;)))))))
                                    • romana_polka Re: Opole OPOLE o pole o! 03.06.06, 20:04
                                      już za chwileczke już za momencik...
                                      • szukajacy_sensacji Re: Opole OPOLE o pole o! 03.06.06, 21:07
                                        Jest chyba jeszcze gorzej niż wczoraj. Te zapchajdziury między piosenkami są
                                        wqrwiające.
                                        • szukajacy_sensacji Re: Opole OPOLE o pole o! 03.06.06, 21:08
                                          O matko, maia-hi-maia-hu-maia-ho-maia-haha w wersji pop-operowej!!!!
                                          • szukajacy_sensacji Re: Opole OPOLE o pole o! 03.06.06, 21:11
                                            I jeszcze ta pannica niby z widowni, co skakała po fortepianie tera się
                                            pokazała z innym fryzem.
                                          • to.ya Re: Opole OPOLE o pole o! 03.06.06, 21:25
                                            szukajacy_sensacji napisał:

> O matko, maia-hi-maia-hu-maia-ho-maia-haha w wersji pop-operowej!!!!

:)))))))))))))))))))))))))))))
                                            • romana_polka Drzejms! 03.06.06, 21:55
                                              widziałeś Kiljańskiego?
                                              Toż to piosenka z naszego ulubionego serialu była :DDD
                                              • drzejms-buond Re: Drzejms! 05.06.06, 09:46
                                                noooo! ale premiera, nie? ale ładne było!
                                                • drzejms-buond łopoleee 05.06.06, 09:51
                                                  no to tak.
                                                  kabareton-rewelka!
                                                  grechuta-rewelka!
                                                  lipińska-prawie rewelka
                                                  malicki-rewelka
                                                  reszta...hmmm...niecałkowitarewelka
                                                  tylko gdzieś w tym wszystkim zgubiła się o-polska piosełka?gdzie?
                                                  • groha Re: łopoleee 05.06.06, 10:14
                                                    Jak zwykle, Drzejmsie, trafiłeś w samiuśkie sedno. A co do polskiej piosęki, to
                                                    ona się nie zgubiła. Ona po prostu taka teraz jest. Dużo, a jakby w ogóle nie
                                                    było...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka