drzejms-buond 02.06.06, 18:58 no ciekawym bardzo, co też wymyślą ładnego, Juz załuję, że dzisiaj niedoobeźrzę bom na rabotje... :-{ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: Opole OPOLE o pole o! 02.06.06, 19:02 łaaał takie prabuty www.itvp.pl/opole2006/i.tvp/yes!yes!yes! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Opole OPOLE o pole o! 02.06.06, 20:11 ojej potrójnie widzę? to ma być w TRZY DE?czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Opole OPOLE o pole o! 02.06.06, 20:32 no trzy przekazy trzy okienka jedno obok drugiego i trzeciego nawet ..widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Opole OPOLE o pole o! 02.06.06, 20:38 Drzejms... nie wiem co piłeś ale zostaw... Niedobre albo przetrminowane było... <głask> ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Opole OPOLE o pole o! 02.06.06, 20:55 już jest jak najbardziej poszczególne...pojedyncze ale serio..było w trójnasób... cokolwiek to oznacza... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Opole OPOLE o pole o! 02.06.06, 21:16 Niech patrzy jak nie wierzy! www.blogplusfoto.pl/app/blogEntry?i=132&entry=539 potrójna URSZULA Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Opole OPOLE o pole o! 02.06.06, 21:20 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Netowo lookasz... Wolę "Tango i Cash" ;p Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: Opole OPOLE o pole o! 02.06.06, 21:59 I po pierwszej części. Strasznie to Opole drętwe i bez wyrazu, czekałem na moją ulubioną Pati Yang, ale na żywo wypadła słabo, a nagrody nie dostała. Hey też bez nagrody (wygrał Wydra). Żarty prowadzącego nieśmieszne, publiczność chyba przymarzła do ławek, a kable się urwały. Faktycznie "muzyczne wydarzenie roku":P Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Opole OPOLE o pole o! 03.06.06, 00:24 Moje skojarzenia na szybko: - Doda chyba z plejbeku i w za dużych butach jak Smerfetka - ale to pewnie zamierzony środek artystyczny ;) ale plus za skomentowanie Janasa :)) - Wyszyńska chłodna jak zwykle - Kammmel taki sobie ale może być - Skiba najlepszy ze wszystkich artystów - z wyłączeniem Maryli Ponadczasowej - zarypista bluzka :DD - żenujące występy wręczających nagrody z Dudziak na czele - niemrawa publiczność, która ożywiała się tylko, gdy najeżdżała na nią kamera - Kasia Cerekwicka podobna do Cristiny Aguilery - tandetna Kozidrak - czy ta kobita ma lustro? - Peszek - grafomanka - sorry ale nie trafia do mnie ta jej SZTUKA - oczekiwałam lepszej rozrywki po "Największym Wydarzeniu Muzyczny Roku" :\ Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: Opole OPOLE o pole o! 03.06.06, 09:27 setorika napisała: > - Kasia Cerekwicka podobna do Cristiny Aguilery Też na to zwróciłem uwagę, choć przez ułamek sekundy, gdy wychodziła na scenę, przypominała mi... Cher. > - tandetna Kozidrak - czy ta kobita ma lustro? Swego czasu w jakiejś gazecie nazwali jej kreacje jedną z najgorszych rzeczy mijającego roku;) Wczoraj wyglądała strasznie - jak zwykle. > - żenujące występy wręczających nagrody z Dudziak na czele Dudziak mnie rozczarowała, przecież to babka na poziomie, a jej gadka przed wręczaniem nagrody była poniżej krytyki. > - oczekiwałam lepszej rozrywki po "Największym Wydarzeniu Muzyczny Roku" :\ Nie tylko Ty:) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Opole OPOLE o pole o! 03.06.06, 10:41 moje dwie refleksje: - Doda miala za duze buty (jak juz zauwazono wczesniej:) - podobala mi sie Kasia Nosowska - po raz pierwszy bo zawsze jak na nia patrze to mam wrazenie, ze jest jakas taka niedomyta, niedoczesana itd. a teraz naprawde ladnie wygladala Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Opole OPOLE o pole o! 03.06.06, 12:26 Co za ulga... nie oglądałam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolagena Re: Opole OPOLE o pole o! 03.06.06, 12:40 No co wy? Cerekwicka zadna tam Aguilera, tylko wypisz wymaluj Urszula Sipińska sprzed lat. Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Opole OPOLE o pole o! 03.06.06, 14:46 oglądałam jednym uchem :))) ale i tak nasuwa mi sie tylko taki komentarz: o boszesz ty moj... to chyba gorsze od Eurowizji było Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Opole OPOLE o pole o! 03.06.06, 19:42 Wiecie co, to już chyba zeszły rok był lepszy, bo każdy artysta dostał tę Superjedynke w kategoriach, których było chyba ze trzy razy wiecej - co oczywiście było bez sensu, bo nagrodzeni zostali niemal wszyscy, ale przynajmniej publika sie bawiła i można było usłyszeć przebój. Duzo słucham radia i nie tylko stacji komercyjnych, ale Bracia z ta płyta rockową to dla mnie jak Marsjanie, a Sistars cięzko mi sie kojarzy z hip hopem, ale to może moja wina i tego mego kobiecego móżdżku ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Opole OPOLE o pole o! 03.06.06, 20:04 już za chwileczke już za momencik... Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: Opole OPOLE o pole o! 03.06.06, 21:07 Jest chyba jeszcze gorzej niż wczoraj. Te zapchajdziury między piosenkami są wqrwiające. Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: Opole OPOLE o pole o! 03.06.06, 21:08 O matko, maia-hi-maia-hu-maia-ho-maia-haha w wersji pop-operowej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: Opole OPOLE o pole o! 03.06.06, 21:11 I jeszcze ta pannica niby z widowni, co skakała po fortepianie tera się pokazała z innym fryzem. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Opole OPOLE o pole o! 03.06.06, 21:25 szukajacy_sensacji napisał: > O matko, maia-hi-maia-hu-maia-ho-maia-haha w wersji pop-operowej!!!! :))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Drzejms! 03.06.06, 21:55 widziałeś Kiljańskiego? Toż to piosenka z naszego ulubionego serialu była :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Drzejms! 05.06.06, 09:46 noooo! ale premiera, nie? ale ładne było! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond łopoleee 05.06.06, 09:51 no to tak. kabareton-rewelka! grechuta-rewelka! lipińska-prawie rewelka malicki-rewelka reszta...hmmm...niecałkowitarewelka tylko gdzieś w tym wszystkim zgubiła się o-polska piosełka?gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
groha Re: łopoleee 05.06.06, 10:14 Jak zwykle, Drzejmsie, trafiłeś w samiuśkie sedno. A co do polskiej piosęki, to ona się nie zgubiła. Ona po prostu taka teraz jest. Dużo, a jakby w ogóle nie było... Odpowiedz Link Zgłoś