domisku_21 02.06.06, 20:51 Wady wielkich ludzi są pociechą matołów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domisku_21 Re: schizoo baw sie kosztem naszym 02.06.06, 21:02 Nie wsadzaj ręki w osie gniazdo. schizoo Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: schizoo baw sie kosztem naszym 02.06.06, 21:55 Dziewczyno, wyluzuj, toż to tylko forum ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
domisku_21 Re: schizoo baw sie kosztem naszym 03.06.06, 11:51 wietka napisała: > Dziewczyno, wyluzuj, toż to tylko forum ... :) dla ciebie to tylko forum,wiec moge pisac wszystko jak i pawian o stolcach,co cie nie razi...a wiesz wczoraj laska,ktora naprawde lubie miala problem,taki powazny,a schizoo prymityw tego nie rozumial,wiec sorry ale mnie on juz nie bawi,jego zart i jestem jak najbardziej powazna...wczoraj przegiol...na ludzkich uczuciach wiec i ja zaczne przeginac... Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: schizoo baw sie kosztem naszym 03.06.06, 18:23 wieczny adwokat hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: schizoo baw sie kosztem naszym 04.06.06, 13:56 zosia.samoosia napisał: > wieczny adwokat hahaha > zosiu przyszłaś po małego kopniaka:) Odpowiedz Link Zgłoś
kanzone blyskotliwosc blyskotliwych zas 02.06.06, 22:48 domisku_21 napisała: > Wady wielkich ludzi są pociechą matołów. Jest zakala przecietniakow, ze o matolach nie wspomne. Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: schizoo baw sie kosztem naszym 03.06.06, 09:28 domisku_21 napisała: > Wady wielkich ludzi są pociechą matołów. kopiowanie cudzych mysli nie oznacza,że twoje posty robią się mądrzejsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: schizoo baw sie kosztem naszym 03.06.06, 11:42 Po co drzesz tego ryja? Odpowiedz Link Zgłoś
angielka10 oh wietka??????????????????????????? ????? 03.06.06, 12:00 powiedz mi oburzasz sie jakims cytatem,ktorego i tak nie rozumiesz,a posty mrs.pawiana cie nie draznia?????tu wczoraj poszlo o sprawy nadrzedne,ale jeli te cie tez nie interesuja to ok....racja racja-wszystko mozna bylo zniesc ale wczoraj,ktos zamoczyl raczke w ,osim gniezdzie,i juz sie zwierzaczki obudzily...badz z pawianem wietko...ale najpierw kochana zaloz wizytowke bym mogla zobaczyc kto ma takie ciagotki i wpisac ci sie do ksiegi... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: oh wietka??????????????????????????? ????? 03.06.06, 12:02 Znów się kłócicie? Odpowiedz Link Zgłoś
angielka10 Re: oh wietka??????????????????????????? ????? 03.06.06, 15:26 staram sie byc spokojna!!!!!!!!!!!!!promise suczko:) Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwiza Re: oh wietka??????????????????????????? ????? 03.06.06, 16:28 angielka'dawaj swoja wizytowke'niech ludzie zobacza krolika' Odpowiedz Link Zgłoś
angielka10 Re: oh wietka??????????????????????????? ????? 03.06.06, 21:22 przeciwiza napisała: > angielka'dawaj swoja wizytowke'niech ludzie zobacza krolika' mam juz..i to od paru miesiecy:):) Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwiza Re: oh wietka??????????????????????????? ???? 03.06.06, 21:45 mowie o wizytowce'tam falszywke dajesz'ludzi bambukujesz'ty cala falszywa jestes'kroliczyca' Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: oh wietka??????????????????????????? ????? 03.06.06, 16:50 Nie rozumiem Angielko, Twojego wpisu...niczego nie cytowałam i nie komentowałam i z mr( nie mrs)pawianem nie dyskutowałam. Nie zamierzam z nikim się kłócić i nikomu ubliżać, to nie w moim stylu. Nie zamierzam się też tłumaczyć przed Toba, z kim i o czym rozmawiam. Forum towarzyskie jest to forum publiczne, każdy ma prawo tu pisac, wypowiadać swoje zdanie , a to nie każdemu musi sie podobać. Wazne, aby innych nie obrażać. I jeszcze jedno, nie można forumowej pisaniny brać aż tak na serio, zwłaszcza do FT nalezy podchodzic z dystansem, to tylko zabawa :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
angielka10 Re: oh wietka??????????????????????????? ????? 03.06.06, 21:21 wiec nie bierz tego powaznie,co inni pisza..czemu sie tak tym watkiem oburzylas...nie lubie cie i nie bede lubila i mrs w tym wypadku bylo ok.to jest moje zdanie.nie obrazam cie bo nie znam poprostu nie lubie... Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: oh wietka??????????????????????????? ????? 03.06.06, 23:11 Ależ ja się niczym nie oburzyłam...nie wiem skąd taki wniosek? A co do lubienia, no cóż, nie musisz mnie lubic. Absolutnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś