gph 06.06.06, 11:16 przybywajcie do mojej siedziby przybywajcie zbrojnymi pułkami wyruszamy na wojnę z muchami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph Re: hej grzyby, grzyby 07.06.06, 10:05 sabba napisała: > a jakie to grzyby??? różne. ale główną rolę odegrał pułk muchomorów, z tego co pamiętam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: hej grzyby, grzyby 07.06.06, 20:30 oj, tak - grzyby... eh, byly czasy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead ech grzyby i grzybica!!! 09.06.06, 09:34 grzybica stop grzybica jamy ustnej grzybica ukladowa grzybica pochwy... grzyby sa wszedzie, mowie wam Odpowiedz Link Zgłoś
ma.lady Re: ech grzyby i grzybica!!! 27.10.06, 18:42 noo, ja ostanio spacer po głębokim lesie uskuteczniałam..cicho, magicznie, a tu narmalnie muchomorek przedemną na ścieżce..och, jakaż we mnie radość cicha wstąpiła, że tak o mnie w dniu tym zielonym niebiosa dbają, lecz powściągnęlłam emocje i spokojnym rytmem kroczyłam w strone owego cudeńka...jakaż była moja radość zdziwiona, kiedy zamiast muchomarka na ścięzce ujrzałam torebke po chipsach...ech...gdzie te grzyby..... Odpowiedz Link Zgłoś