06.06.06, 15:13
a co Ty się przeprowadził na Os. Tysiąclecia? Przy Mazowieckiej widział ja
jak przy domku kury biegali, od razu pomyślał: musi Zewsi się przeprowadził
Obserwuj wątek
    • zewsi Re: Zewsi 06.06.06, 17:26
      Ja już dawno niewidziałem w tamtych rejonach kur. :-). Jeszcze mieszkam na
      Dojlidach, ale może już niedługo wrócę na stare śmieci.
      • nekroskop88 Re: Zewsi 06.06.06, 17:28
        Ja też nie, ale przedwczoraj jadąc autobusem i mijając domek na rogu ulic
        Wesołej i Mazowieckiej, obok Chaty Puchatej, spostrzegłem biegające ptactwo.
        • zewsi Re: Zewsi 06.06.06, 17:30
          Obok Chaty jest Poradnia Psychologiczna przecież.
          • zewsi Re: Zewsi 06.06.06, 17:31
            Chyba, ze z drugiej strony. Tam nigdy nie było kur. Tam były gołębie i straszny
            pies.
            • nekroskop88 Re: Zewsi 06.06.06, 17:34
              Tak, właśnie z drugiej strony. O gołębiach wiedziałem, natomiast psa nie
              widziałem. A do kompletu są i kurki ;-) Latają beztrosko po podwórzu:)
              • zewsi Re: Zewsi 06.06.06, 17:36
                Kiedyś był pies, teraz nie wiem. Szedłem kiedyś zaczytany czy zamyślony obok
                płotu i jak ten pies się nie rzuci na ten płot. Zszedłem prawie.
                Teraz takich domków coraz mniej na osiedlu.
                • nekroskop88 Re: Zewsi 06.06.06, 17:40
                  Ten natomiast trzyma się dobrze. Czekam na przebicie Wyszyńskiego do
                  Mazowieckiej i jednoczesne 'wyprostowanie' tej drugiej. Wtedy zniknął dwa domy
                  przy Mazowieckiej, w tym jeden murowany. Dziwię się, że jeszcze nikt nie buduje
                  bloków po drugiej stronie tej ulicy... Mnóstwo tam miejsca, które teraz porasta
                  trawa.
                  • zewsi Re: Zewsi 06.06.06, 21:16
                    Po drugiej stronie Mazowieckiej ma przebiegać Mazowiecka,:-) chyba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka