nekroskop88 06.06.06, 15:13 a co Ty się przeprowadził na Os. Tysiąclecia? Przy Mazowieckiej widział ja jak przy domku kury biegali, od razu pomyślał: musi Zewsi się przeprowadził Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zewsi Re: Zewsi 06.06.06, 17:26 Ja już dawno niewidziałem w tamtych rejonach kur. :-). Jeszcze mieszkam na Dojlidach, ale może już niedługo wrócę na stare śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Zewsi 06.06.06, 17:28 Ja też nie, ale przedwczoraj jadąc autobusem i mijając domek na rogu ulic Wesołej i Mazowieckiej, obok Chaty Puchatej, spostrzegłem biegające ptactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Zewsi 06.06.06, 17:30 Obok Chaty jest Poradnia Psychologiczna przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Zewsi 06.06.06, 17:31 Chyba, ze z drugiej strony. Tam nigdy nie było kur. Tam były gołębie i straszny pies. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Zewsi 06.06.06, 17:34 Tak, właśnie z drugiej strony. O gołębiach wiedziałem, natomiast psa nie widziałem. A do kompletu są i kurki ;-) Latają beztrosko po podwórzu:) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Zewsi 06.06.06, 17:36 Kiedyś był pies, teraz nie wiem. Szedłem kiedyś zaczytany czy zamyślony obok płotu i jak ten pies się nie rzuci na ten płot. Zszedłem prawie. Teraz takich domków coraz mniej na osiedlu. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Zewsi 06.06.06, 17:40 Ten natomiast trzyma się dobrze. Czekam na przebicie Wyszyńskiego do Mazowieckiej i jednoczesne 'wyprostowanie' tej drugiej. Wtedy zniknął dwa domy przy Mazowieckiej, w tym jeden murowany. Dziwię się, że jeszcze nikt nie buduje bloków po drugiej stronie tej ulicy... Mnóstwo tam miejsca, które teraz porasta trawa. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Zewsi 06.06.06, 21:16 Po drugiej stronie Mazowieckiej ma przebiegać Mazowiecka,:-) chyba. Odpowiedz Link Zgłoś