nutopia 20.06.07, 23:27 robię raport dobowy, wyczyszczę ekspres i nalewak i zamykam tę budę rano mak zmyje podłogę a zewsi zrobi zakupy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: to co? 20.06.07, 23:30 skoropis ty w tym tygodniu stoisz na zmywaku kamilar pomożesz mu stefan dyzur w kiblach morfi obsługuje szafę grającą bo jej się zepsuć nie da ja, lulu i ines jedziemy na Jamajkę Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: to co? 20.06.07, 23:40 z tym ,że kierunek Jamajka to nie jest dobry pomysł;) no chwilowo, dziś pierwszy dłuższy kontakt ze słońcem,śpię na sklepowym wieszaku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: to co? 20.06.07, 23:46 lullu1 napisała: > > z tym ,że kierunek Jamajka to nie jest dobry pomysł;) > no chwilowo, > dziś pierwszy dłuższy kontakt > ze słońcem,śpię na sklepowym wieszaku:))) > > hmmm Syberia? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: to co? 20.06.07, 23:52 Nie, no co Wy? Ja już mam bilet na Jamajkę! I bikini sobie kupiłam... Nie ma mowy, żadna Syberia. -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: to co? 20.06.07, 23:57 nutopia napisała: > hmmm > Syberia? Czy ty wiesz Nutopio,że oni tam wciąż polewają?;) byłybyśmy z powrotem za jakiś rok z okładem... ooo właśnie,jakiś okład,na moją naiwną guowę, te kremy ze filtrami,niech Garnierysobiewdoopęwłożą:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: to co? 20.06.07, 23:59 lullu1 napisała: > nutopia napisała: > > > > hmmm > > Syberia? > > Czy ty wiesz Nutopio,że oni tam wciąż polewają?;) > byłybyśmy z powrotem za jakiś rok z okładem... > > ooo właśnie,jakiś okład,na moją naiwną guowę, > te kremy ze filtrami,niech Garnierysobiewdoopęwłożą:) > > zdania są podzielone więc zarządzam - ines na Jamajkę - lullu na Syberię - ja do Pułtuska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: to co? 21.06.07, 00:02 rozgrzewka! -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: to co? 21.06.07, 00:03 nutopia napisała: > zdania są podzielone więc zarządzam > - ines na Jamajkę > - lullu na Syberię > - ja do Pułtuska > ;) tak będzie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: to co? 20.06.07, 23:59 lullu1 napisała: > ooo właśnie,jakiś okład,na moją naiwną guowę, > te kremy ze filtrami,niech Garnierysobiewdoopęwłożą:) lulu, kwaśne mleko! najlepsze przed snem na wieszaku :) -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: to co? 21.06.07, 00:04 i.nes napisała: > lullu1 napisała: > > > ooo właśnie,jakiś okład,na moją naiwną guowę, > > te kremy ze filtrami,niech Garnierysobiewdoopęwłożą:) > > lulu, kwaśne mleko! najlepsze przed snem na wieszaku :) > gdzie ty widziałaś kwaśne mleko? ja najczęściej widuję kwaśne miny;) > -- > Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: to co? 21.06.07, 00:05 i.nes napisała: > lullu1 napisała: > > > ooo właśnie,jakiś okład,na moją naiwną guowę, > > te kremy ze filtrami,niech Garnierysobiewdoopęwłożą:) > > lulu, kwaśne mleko! najlepsze przed snem na wieszaku :) > > -- > Life's a journey, not a destination. zsiadłe mleko, zsiadłe tyle że te nowoczesne to się zsiąść nie chcą:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: to co? 21.06.07, 00:07 nutopia napisała: > zsiadłe mleko, zsiadłe > tyle że te nowoczesne to się zsiąść nie chcą:) tak, zsiadłe, zsiadłe... łatwiej się pisze kwaśne, poza tym tak smakuje. Nowoczesne "posadzisz" jeśli kupisz takie nie UHaTe i zakroplisz cytryną :) -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: to co? 21.06.07, 00:08 i.nes napisała: > nutopia napisała: > > > zsiadłe mleko, zsiadłe > > tyle że te nowoczesne to się zsiąść nie chcą:) > > tak, zsiadłe, zsiadłe... łatwiej się pisze kwaśne, poza tym tak smakuje. > Nowoczesne "posadzisz" jeśli kupisz takie nie UHaTe i zakroplisz cytryną :) > > -- > Life's a journey, not a destination. serio? aż spróbuję:) naprawdę nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: to co? 21.06.07, 00:15 wiecie,jak daje ten specjał na gorącą skóre? bleee znalazłam w lodówce żel z aloesem, zobaczym, idę na wieszak:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: to co? 21.06.07, 00:23 no patrz... a poszłam zajrzeć do mojej lodówki... hm... ani aloesów, ani żeli... za to kawałek pizzy! :D -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: to co? 21.06.07, 00:24 i.nes napisała: > no patrz... a poszłam zajrzeć do mojej lodówki... hm... ani aloesów, ani żeli.. > . > > za to kawałek pizzy! :D > > -- > Life's a journey, not a destination. yyy szczęściara... Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: to co? 21.06.07, 00:37 nutopia napisała: > yyy > szczęściara... a żebyś wiedziała ;) zrobiłam gigantyczne zakupy i dopiero jak doszłam do domu to się kapnęłam, że drożdży nie kupiłam. Na szczęście generalny przegląd lodówki wykazał samotne 23 gramy ;) -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: to co? 21.06.07, 00:32 ines widziała!!!??? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=64543504 Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: to co? 21.06.07, 00:35 nutopia napisała: > ines > widziała!!!??? > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=64543504 jassne, że widziała... ale niech się jeszcze pomęczą ;) a ja w tym czasie zrobię blachę kruchego. Wolicie z truskawkami czy malinami? -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: to co? 21.06.07, 09:17 jeśli o mnie chodzi do wolę z malinami a że z racji wagi słusznej jestem większoscią to i reszta też tak woli:P Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: to co? 21.06.07, 08:39 Kupiłem pomidory na gałązkach z PGO. Słodkie i smakują pomidorami, cudne. Do tego dwa bochny chleba z Michałowa. Ten kto nie jadł chleba z Michałowa, ten nie jadł chleba... z Michałowa. Dobry jest. Słoik smalcu przyniosłem z domu. Dobry - z jabłkami, ziołami, cebulką i skwareczkami - mniam, mniam! Słój ogórków małosolnych też z domu wziąłem. Trunki odpowiednie też zakupiłem: Dla Morfiego - smaczne, prawdziwe piwo, dla Bromdena - Redd'sa - żeby się przemógł. Dla Skoropisa - piwo austriacki z prażonych pestek dyni - dynią za bardzo nie smakuje, ale fajne jest. Dla Nekroskopa - musi się zdrowo odżywiać, bo młody jest jeszcze - więc coś co zachowało wszystkie odżywcze wartości i jest niefiltrowane i niepasteryzowane. Kamilarowi - Sviturysa - popularnos litewskas piwas. Makbrajdowi - Irlandzkie z Browarów Kujawska Pomorskich. Stefanowi - ulubione piwo papieża, kupione po 9 zł za flaszkę na Słonimskiej więc musi być dobre. A panienki niech jadą sobie na Hawaje. I bez nich będzie fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: to co? 21.06.07, 08:55 > coś co zachowało wszystkie odżywcze wartości i jest niefiltrowane i niepasteryzowane. na pewno za to płaciłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: to co? 21.06.07, 09:18 nekroskop88 napisał: > > coś co zachowało wszystkie odżywcze wartości i jest niefiltrowane i > niepasteryzowane. > > na pewno za to płaciłeś? > > to w domu opieki społecznej się płaci za zupę?;0) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: to co? 21.06.07, 09:18 zewsi napisał: > > A panienki niech jadą sobie na Hawaje. I bez nich będzie fajnie! i tu się stary mylisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: to co? 21.06.07, 10:11 nekroskop88 napisał: > młody jest > > nekro posprzątałeś pokój? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: to co? 21.06.07, 11:11 nekroskop88 napisał: > nie... > > ale na kurnik to pierwszy! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: to co? 21.06.07, 11:58 nekroskop88 napisał: > mamo, posprzątam potem, no... > > kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś