sprawa7 10.06.06, 14:15 Nasza ulubiona Jagusia skończyła 40 lat. Szerokiego błękitu nad głową, Jagusiu, spełniaj się we wszystkich wymarzonych funkcjach. Ciumki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hania-z Re: Czterdziestoletnia 10.06.06, 19:39 Sprawa wycalowala Cie juz , wiec ja dolaczam sie do zyczen , zyczac by lisci i ulubionych kamyczkow nigdy Ci nie braklo:) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_strzyga Re: Czterdziestoletnia 10.06.06, 21:11 Jaguś, wszelkich dobrodziejstw świata Ci życzę. Postaram się wyhodować jakąś nową odmianę kopru dla Ciebie, bo ten listek, który nosisz na memłonie jakoś mocno prześwituje:) Odpowiedz Link Zgłoś
jagus007 Re: Czterdziestoletnia 10.06.06, 23:15 Dziękuję bardzo, mimo że nie 40 -tki skończyłam, lecz zaczynam :D Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Czterdziestoletnia 10.06.06, 23:20 To jesteś stara d... Jaguś ;)) Życie zaczyna się po czterdziestce Jaguś Wszystkiego dobrego!! Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Czterdziestoletnia 10.06.06, 23:49 Jaguś,Jeszcze przed północą;) Niech Ci ten listek zimą nie więdnie, Niech dowcip Tobie nigdy nie blednie, Niech sprzyjają Ci demony czata, A anioł w realu był za starszego brata;) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Czterdziestoletnia 11.06.06, 07:44 Jaguś wszystkiego najlepszego. I jak napisała alinka, życie zaczyna się po 40- sce, masz więć jeszcze trochę czasu, aby przygotować się na to "prawdziwe". Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: Czterdziestoletnia 11.06.06, 10:03 Piękny jubileusz..:) wszystkiego czego zapragniesz.:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
woow2306 Re: Czterdziestoletnia 11.06.06, 21:22 Jagusiu kochana... żeby zapału do zmagań, ze wszystkim co złe, w obu światach (tym realnym i tym wirtualnym) nigdy Ci nie zabrakło... żeby spełniały Ci się wszystkie marzenia... i żeby duch 18-latki zawsze " był na górze"... tego z całego serca Ci życzę ja... bezkaskowa;) Odpowiedz Link Zgłoś
jagus007 Re: ja Czterdziestoletnia 11.06.06, 21:29 Choćbym nie wiem jak się starała - na te życzenia więcej, niż szczere "dziękuję bardzo" nie wymyślę... I oczywiście dziękuję za to, że jesteście:) Odpowiedz Link Zgłoś
lejdik Re: ja Czterdziestoletnia 25.06.06, 00:29 Strasznie mi wstyd, ze dopiero dzisiaj zobaczyłam ten wątek... Jagusiu, dziecko moje drogie- Niech na Twojej mlecznej zycia drodze zawsze błyszczą tylko najjasniejsze gwiazdy, niech pachnie maciejka kazdy dzien, a wszystkie noce niech naleza do magicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
sol_3 Re: Czterdziestoletnia 11.06.06, 22:08 Ja jak zwykle spóżniona Jaguś ,to Ty już wszystko wiesz.. A ja życzę szczęscia , ponoć się zdarza i oby spełniły się wszystkie Twoje marzenia; nic się nie zmieniaj, niech przez cały rok zielenieje Twój listek. Odpowiedz Link Zgłoś
valmont79 Re: Czterdziestoletnia 24.06.06, 16:20 Jaguś, wybacz mi ten nietakt i przyjmij ode mnie spóźnione lecz szczere życzenia wszystkiego najlepszego, uśmiechu na każdy dzień i spełnienia wszelkich marzeń w dniu, który dniem twoich urodzin już niestety nie jest. <buziak> Odpowiedz Link Zgłoś