l.o.l.a 12.06.06, 14:35 gdzie sie wszyscy podziali? brak nowych postów? czyżby tematy do rozmowy sie skończyły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziutek85 Re: nic sie tu nie dzieje 12.06.06, 15:06 moze wszyscy sa na lonie natury.dzis sie wreszcie cieplo zrobilo. Odpowiedz Link Zgłoś
villamos Re: nic sie tu nie dzieje 12.06.06, 17:18 O, witamy uważnego, acz milczącego wcześniej czytelnika :) Nie wiem i nie wnikam w brak ruchu. Ze swojej strony mogę potwierdzić wyjątkowo parszywy brak czasu :) Ale i najbardziej wygadane osoby z forum już dawno wygadują się ze sobą na żywo, zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: nic sie tu nie dzieje 12.06.06, 18:58 villamos napisał: > Ale i najbardziej wygadane osoby z forum już dawno wygadują się ze sobą na żywo ,zapraszamy! A nieprawda.Jeszcze się na żywo nie wygadałam. Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: nic sie tu nie dzieje 12.06.06, 19:01 mumuja napisała: > to może daj sobie szansę :-) O Mumi ! Skoro jestes to juz odpisuje na @ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mumuja Re: nic sie tu nie dzieje 12.06.06, 19:48 tak się zastanawiam dziuba, czy jeszcze odpisujesz, czy jednak milcząco skłaniasz się do tematu? Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: nic sie tu nie dzieje 12.06.06, 20:01 mumuja napisała: > tak się zastanawiam dziuba, czy jeszcze odpisujesz, czy jednak milcząco > skłaniasz się do tematu? Odpisałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mumuja Re: nic sie tu nie dzieje 12.06.06, 19:01 a tematów do rozmów nie zabraknie, dopóki będą ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
villamos Re: nic sie tu nie dzieje 12.06.06, 20:26 Z wzajemnością [Tobie jednak lepiej idzie łamanie milczenia] Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: nic sie tu nie dzieje 12.06.06, 20:04 Dzieje się dzieje, ino za kulisami ;) Odpowiedz Link Zgłoś