enancjo 25.10.01, 17:14 .. jezeli w zyciu spodziewasz sie klopotow ... .. martwiac sie podwajasz je !!!! .. nie martw sie badz szczesliwa/y Enancjo .. milego popoludnia wszystkim... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deska Re: DON'T WORRY .. BE HAPPY !!!! IP: *.pl 25.10.01, 17:18 jestem szczęśliwa, pa, na razicho, idę coś wrzucić do moich słoi, bom głodna.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola17 Re: DON'T WORRY .. BE HAPPY !!!! IP: 194.181.38.* 25.10.01, 17:40 Enancjo, jesteś na granicy histerii czy mi się wydaje?! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: DON'T WORRY .. BE HAPPY !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 19:44 Taaaa......Enancjo ,moj drogi ..a jesli juz mam klopoty to...mam byc w stanie euforii????? Ps.Jurto szwendam sie po Twoim terenie,jak Cie zobacze to podstawie Cie noge!;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: DON'T WORRY .. BE HAPPY !!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 20:17 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Taaaa......Enancjo ,moj drogi ..a jesli juz mam klopoty to...mam byc w stanie > euforii????? > Ps.Jurto szwendam sie po Twoim terenie,jak Cie zobacze to podstawie Cie > noge!;))))) .. no to przynajmniej sie nie martw ... .. szwendasz .. musze jako psina uwazac na rakarzy .. wiesz Wlascicielka byla nie byla chce mnie na klopsiki dla glodnych dzieci w Afryce przerobic... pracujesz dla niej moze ? .. jak bedziesz kolo pomnikow to glosno krzycz .. moze przybiegne , pozdrawiam Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: DON'T WORRY .. BE HAPPY !!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 20:14 Gość portalu: lola17 napisał(a): > Enancjo, jesteś na granicy histerii czy mi się wydaje?! :-))) .. jest mi o wiele gorzej bo jest mi dobrze... i tyle milej nocy.. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: DON'T WORRY .. BE HAPPY !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 20:30 Z Wlascicielka jedynie kwestie posiadania owiec omawialysmy.:)nauki blisko Ciebie bede pobierac. wrzeszczec nie bede bo ubiora mnie w kaftan i szlag dyplom mi trafi!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enancjo Re: DON'T WORRY .. BE HAPPY !!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 21:15 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Z Wlascicielka jedynie kwestie posiadania owiec omawialysmy.:)nauki blisko > Ciebie bede pobierac. wrzeszczec nie bede bo ubiora mnie w kaftan i szlag > dyplom mi trafi!:)) .. na Oginskiego .. toz to na skuske przez Pawla naprzeciwko... rzeczywiscie bliziutko... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: DON'T WORRY .. BE HAPPY !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 21:22 Ano panocku,ano ..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: DON'T WORRY .. BE HAPPY !!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 21:27 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Ano panocku,ano ..:))) .. wyjde se na powitrze, siade se na lawiczce i bede kobitki uczone podgadal .. takem se ostanowil.. hej na nocku Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: DON'T WORRY .. BE HAPPY !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 21:31 A strzel se na czolku napisik"Enancjo" to podejde!:) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: DON'T WORRY .. BE HAPPY !!!! 25.10.01, 21:37 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > A strzel se na czolku napisik"Enancjo" to podejde!:) .. a ktorej zaczynasz ? Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: DON'T WORRY .. BE HAPPY !!!! IP: 213.76.59.* 25.10.01, 22:06 O 14-ej ...zgroza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: DON'T WORRY .. BE HAPPY !!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 09:18 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > O 14-ej ...zgroza! .. oj nie ma mnie o tej porze ... jestem gdzie indziej .. .. milych nauk i kursantow... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: DON'T WORRY .. BE HAPPY !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 12:28 Dzieki !Mam nadzieje ze bedzie tlok i uda mi sie przylozyc glowe do lawki i pokimac!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: DON'T WORRY .. BE HAPPY !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 12:29 Dzieki !Mam nadzieje ze bedzie tlok i uda mi sie przylozyc glowe do lawki i pokimac!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola17 Re: DON'T WORRY .. BE HAPPY !!!! IP: 194.181.38.* 26.10.01, 09:42 To dobrze, że jest Ci dobrze...:-))) Mnie też jest dobrze, więc to chyba dobrze, że jest mi dobrze...??? Ogólnie - niech dalej będzie dobrze.. miłego Lola Gość portalu: enancjo napisał(a): > Gość portalu: lola17 napisał(a): > > Enancjo, jesteś na granicy histerii czy mi się wydaje?! :-))) > .. jest mi o wiele gorzej bo jest mi dobrze... i tyle > milej nocy.. > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: DON'T WORRY .. BE HAPPY !!!! do samanty IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 20:52 .. widze ze juz w domku .. katusze naukowe za soba .. jutro druga runda ? Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś