Dodaj do ulubionych

koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex ze mn=

21.06.06, 15:32
ale jaja wczoraj na miescie widzialam faceta ktory mial na koszucle taki oto
napis "JESLI MASZ OCHOTE NA SEX ZE MNA ZADZWON 609......" i mial podany swój
(chyba) nr tel., hm pierwszy raz sie z czyms takim spotkalam, facect byl
niczego sobie, co o takim facecie sadzicie? pomysly czy zdesperowany? czy wy
byscie zadzwonily np?
Obserwuj wątek
    • khinga Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 21.06.06, 15:34
      Intrygujący facet:))

Ja bym tam zadzwoniła ;)
      • zachod_ksiezyca Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 21.06.06, 15:38
        ale zadzwonilabys bo intrygujacy czy dlatego ze by ci sie podobal?zreszta
        podobno kobiety nie lubia takich podrywaczy z kwiatka na kwiatek
        skaczacych,wiec?
        • khinga Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 21.06.06, 15:43
          A to nie wiesz, że kobiety są ciekawskie :))
          • sans Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 21.06.06, 16:01
            ha ha ... a skąd wiecie że to tyczyło się kobiet??
            • wesola_kicia Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 21.06.06, 16:03
              sans napisał:

> ha ha ... a skąd wiecie że to tyczyło się kobiet??

sans ,też tak można:)
              a Ty byś zadzwonił ? :P
              • sans Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 21.06.06, 16:07
                nie!
                w żadnym wypadku do faceta..

a nawet jakby tą koszulkę miała kobieta to łatwy kąsek nie sprawia mi przyjemności
                a więc kicia przestań z tymi testami i nie podawaj nawet mi swojego telefonu :)
                • wesola_kicia Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 21.06.06, 16:09
                  > a więc kicia przestań z tymi testami i nie podawaj nawet mi swojego telefonu :)

nawet o tym nie pomyślałam :P

spadaj
                  • sans Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 21.06.06, 16:11
                    > nawet o tym nie pomyślałam :P
                    >
                    >
                    > spadaj

O! i tak trzymać :)
                    • wesola_kicia Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 21.06.06, 16:14
                      ??????????????????????????????????????????

> O! i tak trzymać :)

O.k.
                      • menk.a Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 21.06.06, 17:00
                        czyżbyście się nie polubili??:DD
                        • wesola_kicia menk.a 21.06.06, 17:55
                          menk.a napisała:

> czyżbyście się nie polubili??:DD

bez komentarza :D
                          • sans Re: menk.a 21.06.06, 21:21
                            menk.a...menka.a

Ja wesola_kicie lubię :)
                            i nie żądam aby mnie lubiono w zamian
                            • wesola_kicia Re: menk.a 21.06.06, 21:33
                              i nie żądam aby mnie lubiono w zamian

sans ja Ciebie nie lubie w zamian
                              tylko poprostu lubie Cię
                              • sans Re: menk.a 21.06.06, 21:57
                                dingo.care-mail.com/cards/flash/5407/ilikeyou.swf
                                • sans Re: menk.a 21.06.06, 21:58
                                  dingo.care-mail.com/cards/flash/5407/ilikeyou.swf
                                  • menk.a Re: menk.a 22.06.06, 08:38
                                    no i przeze mnie powiedzieli to sobie;))))
                                    • wesola_kicia Re: menk.a 22.06.06, 11:26
                                      menka ,mianowicie co ??
                                      • menk.a Re: menk.a 22.06.06, 14:03
                                        Autor: menk.a ☺
                                        Data: 21.06.06, 17:00

czyżbyście się nie polubili??:DD
                                        • wesola_kicia Re: menk.a 22.06.06, 14:04
                                          aha no zapomniałam :(
    • menk.a Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 21.06.06, 16:41
      odwaga:DDD
      a ja mam majtki My pyssy is my castle :PPPP
      • sans Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 21.06.06, 16:46
        a ja mam coś bardziej praktycznego... boxerki z pozycjami :)
        • menk.a Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 21.06.06, 16:55
          kamasutra ???;))
          • sans Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 21.06.06, 17:02
            nie wiem.. grunt że działa

choć kiedyś myślałem że to moje autorskie rozwiązania... a tu po nabyciu .. proszę.. okazało się że nie mogę tych pozycji zastrzec patentowo :(
            • menk.a Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 22.06.06, 08:39
              zastrzec czy nie, istotne jt, że dajesz radę je stosować;))))
              • justynella Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 22.06.06, 11:12
                heheh a ten numer odpisalas ?
                • menk.a Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 22.06.06, 14:04
                  niestety nie spotkałam jegomościa z numerkiem na plecach;)))
              • sans Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 23.06.06, 09:43
                z was babeczki to najczęściej takie kujonki.. że pewnie przynajmniej teorię kamasutry macie już dawno wykutą na blachę :)
                • menk.a Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 23.06.06, 10:15
                  uuuuuuu jak niektórzy lubią uogólniać;))))
                  • sans Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 23.06.06, 10:18
                    napisałem "najczęściej" chyba to nie uogólnianie? hę?
                    a poza tym chwalę was tu.. że jesteście dobrymi uczennicami... :)
                    a tu taki afront mnie spotyka.. niesłychane! :)
                    • menk.a Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 23.06.06, 12:17
                      no coś podobnego, nie poznałam się na takim...komplemencie:DDDD ;)) mea culpa,
                      mea maxima culpa;))
                      • sans Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 23.06.06, 12:31
                        ode mnie ... czyli od trenera (jak pamiętasz).. dostajesz.. pałę za to :) ... niee pała to za dużo.. na razie uwaga słowna i żółta kartka.
                        • menk.a Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 23.06.06, 12:42
                          yes mister chef, i mean coach;)) pałę?? hmmm interesująca propozycja;))
                          • sans Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 23.06.06, 12:46
                            ...swoim niegrzecznym zachowaniem wobec trenera...na pewno zasłużysz na nią :)
                            • menk.a Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 23.06.06, 12:48
                              gdzie i kiedy mam sie zgłosić po odbiór ...kary??;))))
                              • sans Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 23.06.06, 13:01
                                .. na przyjemność oczyszczającej kary trzeba sobie zasłużyć zachowaniem .. :)

czyżbyś karę chciała otrzymywać za free ?? :) święta jakaś?

• menk.a Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 23.06.06, 13:03
                                  ależ skąd? święci po ziemi nie chodzą (lekko się unoszą nad nią), ja pospolita
                                  grzesznica jestem;))
                                  • sans Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 23.06.06, 13:09
                                    pospolita.. czyli takie jak wszystkie? :)
                                    • menk.a Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 23.06.06, 13:14
                                      jestem z goła inna;))):P
                                      • sans Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 23.06.06, 13:39
                                        nie pisz.. że jest coś takiego co jeszcze nie widziałem :)
                                        • menk.a Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 23.06.06, 13:43
                                          nie napiszę:DDD nie podsycana ciekawość = mniejsze ew. rozczarowanie;))
                                          • sans Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 23.06.06, 13:52
                                            piszę wogule bez ciekawości...

trudno mi się wypowiadać o tym czymś co jeszcze nie widziałem....
                                            są jakieś promocje do Tego Czegoś?
                                            • menk.a Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 23.06.06, 14:06
                                              ha ha ha;) ja nie bywam w promocji;))) ani w przecenie, ani w wyprzedaży;) [w
                                              ogóle;)]
                                              • sans Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 23.06.06, 14:15
                                                za darmo?? ;)
                                                • menk.a Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 23.06.06, 14:18
                                                  za darmo??????? nie ma takiego słowa w dobie kapitalizmu, nawet dzikiego;))
                                                  • sans Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 23.06.06, 14:26
                                                    ani w promocji.. ani w sprzedaży i wyprzedaży.. a nawet nie za darmo
                                                    coś w miarę interesującego ... ale też tajemniczego

nieeee... to nie może być prawda.. nie tam takich babeczek :((
                                                  • menk.a Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 23.06.06, 14:35
                                                    taaaa, jestem ideałem, a ideały, jak powszechnie wiadomo, nie istnieją;))))
                                                  • sans Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 23.06.06, 17:22
                                                    idealne stwierdzenie.. idealnej kobiety.. którą oczywiście nie możesz być.. bo ideałów nie ma :)
                                                  • menk.a Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 23.06.06, 17:26
                                                    hmmm kompromis może : jestem wyjatkowa;)
                                                  • sans Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 23.06.06, 17:32
                                                    hmmm.. a może masz papier potwierdzający ISO 2000? o tej wyjątkowości ... bo tak na pisanie to ciężko uwierzyć :)

Miłego weekendu
                                                  • menk.a Re: koszulka z napisem"jesli masz ochote na sex z 23.06.06, 19:51
                                                    jeszcze taki madry sie nie znalazł, coby opracował procedyry uzyskania owego
                                                    iso;)
        • wwwzwyczajna bokserki 23.06.06, 10:46
          I co? Przydały się? Jakie wrażenie zrobiły?
          • sans Re: bokserki 23.06.06, 10:55
            raczej się nie przydają.. bo jakoś babeczki od razu je zdejmują i rzucają w kąt :) ... normalnie zmarnowana kasa
            • martelinka Re: bokserki 23.06.06, 11:01
              kwestia podejścia do bokserek i tego co w nich ;)
              • sans Re: bokserki 23.06.06, 11:12
                kwestię podejścia do bokserek znamy.. a co w nich to nie powiem :)
                • martelinka Re: bokserki 23.06.06, 12:33
                  nadinterpretacja :) nie pytałam :)
                  • sans Re: bokserki 23.06.06, 12:41
                    nadinterpretacja :) nie odpowiadałem na to o czym myślałaś że odpowiadałem :) Ehh te kobiety.. ciągle o jednym :)
                    • martelinka Re: bokserki 23.06.06, 12:43
                      no fakt bo gdybym myślała że odpowiadam to być może bym to ja zapodała :o
                      nadinterpretacje tego o czym myślałeś ze ja myślałam pisząc powyższe
                      • sans Re: bokserki 23.06.06, 13:07
                        no cóż ..
                        w takim razie niniejszym zamykamy wątek o boxerkach i o tym co w nich się mieści... i niech to zostanie tajemnicą tylko dla wybrańczyń :)
                        • martelinka Re: bokserki 23.06.06, 13:08
                          amen
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka