GoĹÄ: edi IP: 81.15.254.* 30.03.04, 17:48 Do Białegostoku to ty lepiej nie przyjeżdżaj, bo tu cie ludzie niekoniecznie lubią! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Monik Re: Ciotka rewolucji IP: *.speed.planet.nl 05.04.04, 22:42 w Poznaniu tez nie... jest beznadziejna a program nudny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wojtek Re: Ciotka rewolucji IP: *.chello.pl 05.04.04, 22:58 W Warszawie tez jej nie lubia(a gdzie i kto ja lubi?moze tylko jej partnerka seksualna?).Chore jest to ze teleturniej prowadzi kobieta(lesba) ktora ma wade wymowy,i momentami nie wiadomo o co jej chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anula Re: Ciotka rewolucji IP: *.dialup.warszawa.pl 06.04.04, 13:14 chore jest to, ze na pierwszym miejscu jako jej wade wymieniasz plec, na drugim domniemane preferencje seksualne, na trzecim "ulomnosc fizyczna", a dopiero na koncu cos, co od biedy mozna uznac za krytyke merytoryczna, ale tez nie poparta zadnym argumentem... to, ze kogos nie lubisz lub/i nie rozumiesz nie oznacza, ze: 1. ten ktos jest do niczego 2. masz prawo wypowiadac sie w imieniu mieszkancow wielotysiecznego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: JB. Re: Ciotka rewolucji IP: *.chello.pl 06.04.04, 22:21 Wojtuś - A KTO UPOWAŻNIŁ CIĘ DO WYPOWIADANIA SIĘ, że Warszawa jej nie lubi ?? Prowadziłeś jakieś badania na ten temat ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Boby Wszystko jasne - Żydówa! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.04, 18:41 Zastanawiałem się jakim cudem ta głupia bezdennie baba i do tego sepleniąca robi karierę w telewizji. Odpowiedź znalazłem w jednym z jej licznych (to tez znaczące...) wywiadów - jest Żydówką. No i wszystko jasne! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ezechiel Re: Wszystko jasne - Żydówa! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.04.04, 21:55 Podobno Lepper tez Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: look Re: Wszystko jasne - Żydówa! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.04, 12:26 Jak czytam takie antysemickie wypowiedzi, to sam żałuję, że nie jestem Żydem tylko Polakiem. Chyba przestanę się przyznawać do tego, że jestem Polakiem, bo nie chcę stać w szeregu z tak ograniczonymi ludźmi jak ty. A Kazimiera Szczuka jest jedną z najmądrzejszych kobiet, jakie znam. Trzeba być wtórnym analfabetą, żeby tego nie zauważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pepperoni Robienie sobie jaj z holokaustu! IP: *.spam.mim.pl 06.04.04, 20:51 Jak można manisfest ideowy Hitlera, który odpowiada za śmierć 6 milionów Żydów porównywać do gołych dup w Playboyu????? Jak to można w ogóle drukować??? Wszędzie bym się spodziewał takiego chamstwa, ale nie w "GW"! Czy tego nikt nie czytał przed publikacją? Jak ostatnio minister spraw zagranicznych Łotwy na targach książki porównała faszyzm do komunizmu, to "GW" pół szpalty poświęciła temu "skandalowi". A tu program ideowy Zagłady został porównany do gołych cyców i nic? Odpowiedz Link Zgłoś
filip.melanchton Re: Robienie sobie jaj z holokaustu! 07.04.04, 12:44 Bo jak cała "kawiorowa lewica" GW uważa, że nazizm był znacznie większym złem niż komunizm. Można pokiwać ze zrozumieniem głową, gdy twierdzą tak Francuzi, ale że w Polsce, która komunizmu doświadczyła też takie poglądy się słyszy to smutne i skłaniające do niewesołych refleksji. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ula Re: Ciotka rewolucji IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.04.04, 22:48 Szczuka sie sprzedala, dla mnie przestala istniec. Ile byly warte jej gadki przeciwko koropracjom? Za ile miesiecznie robi z siebie blazna i posmiewisko u Waltera? Skompromitowala caly ruch feministyczny, z ktorym uwielbiala sie utozsamiac. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: YaBasta Re: Ciotka rewolucji IP: *.magma / *.magma-net.pl 06.04.04, 13:50 Szczuka nie kompromituje ruchu feministycznego, ten ruch sam się kompomituje swoimi pomysłami, a K.S w TVN pokazuje tylko swoją "pseudodrapieżność" (Przekrój) i kompromituje siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lEń Re: Ciotka rewolucji IP: *.g-net.pl 05.04.04, 22:52 wzieli ja do programu bo w nim chodzi o to zeby ludzie nie zapomnieli jak sie program nazywa "najslabsze ogniwo" ta babka to totalne dno Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: raddan4 Re: Ciotka rewolucji IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.04.04, 23:07 Niech mi ktoś powie, jak można się cieszyć z tego, że ktoś kogoś wyeliminował tylko ze względu na płeć Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ostrów WŁONCZAM zegar IP: *.promax.media.pl 05.04.04, 23:10 Jak Kazia mówi Włonczam zegar to jej feministyczny głoś przesiąknięty metalicznym dzwiękiem szczękościku wyzwala we mnie najdziksze uniesienia... wwrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jażem Re: Ciotka rewolucji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 23:12 Ty jesteś Szczuka pierdolnięta, ponizasz ludzi w tym niszowym programie. Robisz z nich ijotów sama uważając się za gwizde. Gwiazda to ty moze jesteś ale prowincjonalna. Krairy nie zrobisz jesteś niewyzytą suką. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olcia Re: Ciotka rewolucji IP: 212.106.158.* 05.04.04, 23:17 A dla mnie Pani Kazimiera jest jak najbardziej ok i moim zdaniem nadaje się do tego programu.Oglądam - jeśli tylko mogę i to z przyjemnością:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aga Re: Ciotka rewolucji IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.04.04, 23:23 Daj spokoj jest malo wiarygodna... W ogole caly ten ruch feministyczny ostro mnie wkurza, niewyzyte lesby popierajace pedalow.Dlaczego nie dzialaja na rzecz naprawde waznych spraw - urlopow macierzynskich dla matki i ojca, rownej placy za rowna prace kobiet..., prawa do wyboru kariery(prawo to zaklada ze kobieta ma rowne prawo do wyboru - kariera, czy rodzina (akcent zawsze jest!)) nie na to pani szczuka jest za slaba... woli upokarzac innych publicznie..dla mnie zero. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rossonero Re: Ciotka rewolucji IP: 81.210.123.* 06.04.04, 00:18 Gdybyś zadała sobie trud zainteresowania się tym co robią feministki i feminiści, to zauważyłabyś ze walczą o równą płacę (Było nawet hasło na Manifie: Rowna praca- rowna płaca). Podobnie z pozostałymi Twoimi postulatami. Posługujesz się stereotypowym wizerunkiem feministki-niewyżytej lesby kompromitując się. Równie dobrze, mozesz powiedzieć że murzyn jest głupi, a żyd chciwy. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tomek Re: Ciotka rewolucji IP: *.nyc.rr.com 06.04.04, 05:33 Gdyby haslo "rowna praca - rowna placa" zostalo wdrozone w prawo, to te biedne kobiety zarabialyby jeszcze mniej niz teraz....trzeba by bylo odjac pieniazki za dwie godziny dziennie w toalecie, nastepne dwie odjac za siedzenie na telefonie w sprawach osobistych, nastepna godzinke i pol za plotkowanie, nastepna za przedluzona przerwe na lunch, itp. Glupie manify... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krzysztof Rowna praca - rowna placa! IP: *.wp-sa.pl 06.04.04, 07:13 nieszczesny czlowieku! bardzo prosze nie generalizuj swoich smutnych uprzedzen. obrazasz w ten sposob nie tyle kobiety (ktore pracuja zazwyczaj tyle samo co faceci - twoje pseudowyliczenia to najwyrazniej wynik jakichs zalosnych kompleksow), ale rowniez facetow, potwierdzajac stereotyp zakompleksionego feministkofoba. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rotflik Re: Rowna praca - rowna placa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 08:28 pseudouprzedzenia? pracuje w za przeproszeniem korporacji, ale takiej mniej typowej (agencja reklamowa). co rano od 9 do 10 stoi stadko pan i przez godzine ko-ko-ko-ko-gdak-gdak Kiedy jako ostatni wychodze, ostatnia z pan wyszla 5h wczesniej - do dziecka. Wczesniej dzwoniac do niani srednio 2x na godzine, bo sie krztusi, bo kupka ma zla konsystencje etc. Tylko prosze mi nie wmawiac dziecka w brzuch - dom i dzieci to ciezka praca. ale dlaczego laska ma zarabiac tyle co ja, skoro pracuje polowe tego? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marti Re: Rowna praca - rowna placa! IP: *.tarchomin.pl 06.04.04, 10:20 dlatego kretynie, ze "laska" ma do tego takie samo prawo jak taki szowinistyczny pajac jak ty - dobrze wiesz, ze wmawiasz sobie i calemu swiatu, ze kobiety sa glupsze ze strachu. no bo co by sie stalo, gdybys po latach zycia w gnusnym przekonaniu, ze samiec jest panem swiata mial uznac, ze obraz swiata jaki od dziecka wpajano jest bledny? pewnie, ze zdarzaja sie glupie baby, ale nie czesciej niz faceci idioci. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rotflik napij się wody dziewczynko IP: *.argo.grey.com.pl 06.04.04, 10:57 bo trochę się zapieniłaś za mocno i po co ci to nadciśnienie. nie cierpię na lęki ani nie mam problemu ze zdefiniowaniem swojej roli społecznej. nigdzie też nie napisałem, że kobiety są głupsze, więc proszę nie nadinterpretuj. napisałem, że nie widze powodu, dla którego kobieta pracująca dwa razy mniej miałaby dostawać tyle samo. nie wymyśliłem gdakania przy kawie przez godzinę ani telefonów do niani, znam to ze wspólnej pracy z kobietami. a twoje "argumenty" ad hominem (dla ciebie: określenia uważane powszechnie za obraźliwe) więcej mówią o tobie niż określają mnie w jakikolwiek sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kupa odp rowna praca rowna placa IP: 194.9.93.* 06.04.04, 14:55 a dlaczego kobieta pracujaca TYLE SAMO co mezczyzna ma zarabiac MNIEJ? (tyle samo= tyle samo, bez gdakania, nianiek, kawek itp) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eof Re: odp rowna praca rowna placa IP: *.argo.grey.com.pl 06.04.04, 15:22 > a dlaczego kobieta pracujaca TYLE SAMO co mezczyzna ma zarabiac MNIEJ? (tyle > samo= tyle samo, bez gdakania, nianiek, kawek itp) a niech zarabia tyle samo - przy zachowaniu tego warunku, ale niech nie stęka jaki to mamy krwiożerczy kapitalizm, bo szef pyta co robiła przez pół dnia. mnie po prostu do szału doprowadza jak widzę te laski pieprzące trzy po trzy co rano, a następnie wychodzące spokojnie do domu najmniej 2h przede mną. a jakie są zapracowane! ciągle słyszę, że się nie wyrabiają... sęk w tym, że jeśli chcą równego traktowania, muszą spełniać te same warunki, a nie tak jak u pani Szczuki - za mało lasek - no to obniżamy kryteria. jak nie kryteria, to parytety w parlamencie - przecież to absurd. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polak Re: odp rowna praca rowna placa IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.04.04, 22:08 no tak, tylko że - zarabia mniej. dotarło? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eof pretensje do garbatego IP: *.argo.grey.com.pl 07.04.04, 09:41 ...że ma dzieci proste. tego nie zniweluje żaden parytet, ani manify. dopóki pracodawca będzie miał milion obciążeń socjalnych i będzie zagrożony sytuacjami typu laska idzie na urlop macierzyński po 3 miesiącach pracy w firmie (znam co najmniej 2 takie przypadki z otoczenia znajomych znajomych), to zawsze będzie bał się zapłacić tyle samo, albo w ogóle zatrudnić potencjalną matkę. ja mu się nie dziwię. dotarło? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Amazonka Re: odp rowna praca rowna placa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.04.04, 23:27 Meska nikczemna szowinistyczna lachudro... Wiem gdzie pracujesz, nasz kumpel W.U. wywali cie z roboty jak dowie sie co wypisujesz w necie, juz mozesz sobie szukac nowej pracy lajdaku, twoje kolezanki ciezko pracuja i wychowuja dzieci , to tak jaby pracowaly na 2 etaty - a i tak zarabiaja mniej od takiego smiecia jak ty rozumuesz zakuty lbie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eof Re: odp rowna praca rowna placa IP: *.argo.grey.com.pl 07.04.04, 09:24 zacznij się leczyć, zanim będzie za późno. a twoje obelgi ani groźby mało mnie wzruszają. tym bardziej, że dokładnie widać, gdzie pracuję. nie jestem anonimową frustratką toczącą pianę i przeświadczoną o swej anonimowości zza monitora. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eof Re: odp rowna praca rowna placa IP: *.argo.grey.com.pl 07.04.04, 09:36 aha, zapomniałem dodać, że mister ulrich dawno juz nie jest szefem, coż - strona nieaktualna :P A jak taka jesteś odważna, przyjedź sama, zapraszam - porozmawiamy. o ile twój intelekt jest w stanie wykrzesać z siebie cokolwiek poza obelgami i sloganikami ze sztandarów z tfu manify. bardzo proszę: prefix argo to od argonauts. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Amazonka Re: odp rowna praca rowna placa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.04.04, 10:22 Prosze bardzo gdzie i kiedy, chetnie sie z toba rozprawie - meski degeneracie( i do tego najgorsze ze malo zwawy mentalnie!) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eof socreal_amazonka IP: *.argo.grey.com.pl 07.04.04, 10:48 kiedykolwiek, jestem tu codziennie. proponuję tylko, żebyś po drodze zapomniała o retoryce rodem z socrealistycznej agitki, bo to w żaden sposób nie dowodzi twojej żwawości intelektualnej, raczej ograniczenia. eof || gg# 2765 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Amazonka Re: socreal_amazonka IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.04.04, 18:11 Twojej retoryki az szkoda komentowac zakompleksiony, kiblowy onanisto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eof Re: socreal_amazonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 19:18 sądzisz ograniczona istoto, że możesz mnie w ten sposób obrazić albo przekonać do czegoś? powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rączki, Bruner Re: odp rowna praca rowna placa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 16:48 bo tak się z pracodawcą umówiła. Już to widzę, oczyma duszy. Proszę pana (panią), ja chcę zarabiać tyle samo co tamten pan pod oknem, ten ostrzyżony na jeża Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gruppenfuhrer wolf Re: odp rowna praca rowna placa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.04.04, 23:35 Bruner, sprzeniewierzyles sie przysiedze, musisz zginac... TRatatatatatatatatatattatatatatatatatatataa... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lilalu Re: napij się wody dziewczynko IP: 217.153.117.* 06.04.04, 15:55 a czy o godz. 10.57 jestes juz w pracy czy jeszcze nie? bo jesli tak, to moze to oznaczac, ze te gdaczace kobiety jednak pracuja tyle samo co ty, ktory w czasie ich gdakania czytasz artykuly na necie i bierzesz udzial w b. goracej dyskusji... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eof troche matematyki IP: *.argo.grey.com.pl 06.04.04, 16:34 kwoki: 9.00 przychodza do pracy 10.00 zabieraja sie do pracy 17.30 wychodza z pracy ja: 9.30 przychodze do pracy 9.45 zabieram sie do pracy 19-22.00 wychodze z pracy za cholere nie chce wyjsc tyle samo. nawet jak od mojej pracy odjac forum, a od nich jeszcze ploty "w miedzyczasie". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polak Re: wyższa matematyka IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.04.04, 22:11 fascynujące. może jesteś mało wydajny, w tej swojej agencji reklamowej? może za głupi? może za bardzo nieszanujesz siebie, czasu (swojego i swoich bliskich), że siedzisz tak długo w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eof oto argumentacja :D IP: *.argo.grey.com.pl 07.04.04, 09:25 nie jesteś przypadkiem członkiem samoobrony? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: do rotflika Re: napij się wody dziewczynko IP: *.rajskanet.pl / *.rajskanet.pl 06.04.04, 18:53 A ty tak zawzięcie pracujesz ze masz cazs na czytanie gazet w Internecie? bo wysyłanie posta ok 10 rano świadczy o tym że robisz to z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kazio Re: Ciotka rewolucji IP: *.magma / *.magma-net.pl 06.04.04, 08:56 no bo murzyn jest głupi (gupi, jak mówi pani szczuka), hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aga Re: Ciotka rewolucji IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.04.04, 13:53 To ty sie kompromitujesz nie preczytawszy dokladnie mojego postu... Rossonero. Wiem na temat ruchu feministycznego dostetecznuie duzo aby wiedziec ze to co robia one w Piolsce spowoduje klaszyczne wylanie dziecka z kapiela... sa zbyt dyspozycyjne w stosunku do politykow i dzialaja po najmniejszej linii oporu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bezradny Re: Ciotka rewolucji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 16:51 a poza tym feministki są gupie i mają w poprzek Odpowiedz Link Zgłoś
magda.gdansk Re: Ciotka rewolucji 06.04.04, 09:05 Gość portalu: Olcia napisał(a): > A dla mnie Pani Kazimiera jest jak najbardziej ok i moim zdaniem nadaje się do > tego programu.Oglądam - jeśli tylko mogę i to z przyjemnością:) Programu nie ogladam, ale Kazimiera Szczuka jest swietna osoba, inteligentna, znakomicie wyksztalcona, i mam do niej zywa sympatie. A ze budzi wscieklosc, to jasne: w Polsce wystarczy nie calowac mezczyzn po rekach, zeby zaraz uslyszec od roznych dupkow, ze sie jest, cytuje, 'niewyzyta suka'. Pani Kazimiero, niech sie Pani nie przejmuje, i niech Pani dalej mowi rzeczy, ktorych wiekszosc kobiet nie ma odwagi powiedziec, ani publicznie, ani prywatnie. Serdecznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ka Re: Ciotka rewolucji IP: *.globtel.pl 06.04.04, 13:48 tez ja kiedys cenilam, ale obejrzyj program.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zaneta Re: Ciotka rewolucji IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.04.04, 23:38 Pragne cie "suko" szczuko i ciebie madziu tez... threesome??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jażem Re: Ciotka rewolucji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 23:18 przepraszam za błedy ale szybko pisze a klawiatura nie wszystko wystukuje. Każdy wie o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: Ciotka rewolucji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 23:33 Myślę, że kwestia czy K.Szczuka jest feministką, lezbijką, czy kimś innym nie ma znaczenia. Jesteśmy przecież tolerancyjni, nieprawdaż? Najważniejsze, że jest to kobieta inteligentna i mająca własne zdanie, które wypowiada nawet wbrew opinii publicznej. Chociaż uważam, że taki teleturniej jest poniżej jej poziomu. W "Dobrych Książkach" mogła rozwinąć skrzydła w intelektualnych sprzeczkach, a tu pewnie wiekszość jest narzucona. Jednak rozumiem względy finansowe takiego pociągnięcia i bynajmniej nie potępiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mik Re: Ciotka rewolucji IP: *.acn.waw.pl 06.04.04, 02:20 a ja tez jestem z Kazia. Dlaczego ludzi najbardziej denerwują osoby, które stać chociaż na odrobinę indywidualizmu?! Że co, że ma odwagę mówić to co naprawdę myśli, że stara sie bronić swoich racji i poglądów, że próbuje mówić w imieniu innych osób, nie tylko kobiet (chociaż w ich przede wszystkim) ale i mniejszosci seksualnych to od razu należy ja potepiac? Moze to odrobina zazdrosci, ze znalazl sie ktos, kto nie zwraca uwagi na zakłamanie swiata i idzie wlasnym torem? Rzeczywiscie, Najsłabsze ogniwo to program poniżej jej poziomu, ale mi sie w tej kreacji podoba. A względy finansowe... do granicy, poza która mozemy powiedziec, ze ktos sie sprzedal jest jej jeszcze daleko. A dlaczego nie korzystac z szansy na zarobienie duzych pieniedzy? Trzeba łapac swoje pięć minut. tak, tak.. czas sie przyzwyczaic, ze Polacy zaczna glosno przedstawiac swoje mysli, nawet te bardzo kontrowersyjne, a jezeli robia to w stylu, w jakim robi to Szczuka, inteligentnie i blyskotliwie.. to tylko sie z tego cieszyc.. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eof Szczuka - jeszcze jeden "produkt" tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 08:34 > swoje pięć minut. tak, tak.. czas sie przyzwyczaic, ze Polacy zaczna glosno > przedstawiac swoje mysli, nawet te bardzo kontrowersyjne, a jezeli robia to w > stylu, w jakim robi to Szczuka, inteligentnie i blyskotliwie.. to tylko sie z > tego cieszyc.. pozdrawiam. szkoda, ze pani S. woli znacznie mniej inteligentnie i blyskotliwie prowadzic chlamowaty teleturniej dla motlochu, do ktorego formuly zreszta kompletnie sie ine nadaje. to nazywasz inteligentnym i blyskotliwym przedstawianiem swoich mysli? Moj Boze, przeciez prowadzacy teleturniej to zwykly produkt, i takim produktem zgodzila sie zostac pani Szczuka. Nie potrafisz zrozumiec, ze przez to staje sie mniej wiarygodna, ginie jej wizerunek osoby niezaleznej, ktora potrafi glosno mowic swoje? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mik Re: Szczuka - jeszcze jeden "produkt" tv IP: *.acn.waw.pl 06.04.04, 13:09 przyznałem przecież, że program, który prowadzi jest poniżej jej zdolności intelektualnych i nie ten program wpłynał na całokształt oceny Szczuki. A przez co jest mniej wiarygodna? Czy mówi coś co zaprzeczałoby jej dotychczasowemu zaopatrywaniu na świat? Czy zmienia sie w zupelnie inna osobe od tej ktora znalismy chociazby z Dobrych Ksiazek? Nie wydaje mi sie. Gdyby tym programem zamknęła za soba wszystkie drzwi i definitywnie zaprzeczyła całemu swojemu zyciu na pewno byłaby dla mnie osoba przekresloną. Gdyby wszyscy ludzie przyjmowali role, w których sa doskonali, kazdy wykonywałby to, do czego jest stworzony byłoby idealnie, niestety, tak nie jest, a Szczuka po prostu wykorzystała szanse na zarobienie dobrych pieniedzy i jako nieliczna otwarcie sie do tego przyznaje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eof Re: Szczuka - jeszcze jeden "produkt" tv IP: *.argo.grey.com.pl 06.04.04, 13:39 > co jest mniej wiarygodna? Czy mówi coś co zaprzeczałoby jej dotychczasowemu > zaopatrywaniu na świat? Czy zmienia sie w zupelnie inna osobe od tej ktora > znalismy chociazby z Dobrych Ksiazek? Nie wydaje mi sie. Gdyby tym programem no raczej ciężko zachować wiarygodność tej wiecznie zbuntowanej przeciwko "korporacjom" itp., jeśli jednocześnie bierze się pieniążki od jednej z nich. ale to zdaje się typowe dla sporej części tzw. zielonych - przykuć się do drzewka, żeby wyłudzić kasę na "zamknięcie buzi". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Antyfeminista Re: Szczuka - jeszcze jeden "produkt" tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 13:24 To bardzo sprytne posunięcie. Proszę ile osób dyskutuje, a ile dowiedziało się, że p. Szczuka w ogóle istnieje. Stała się rozpoznawalna. Jak się nie pokażesz w telewizji w życiu publicznym nie istniejesz. A przecież wybory już niedługo, i to nie jedne. Partia p. Szczuki jest nowa, nieznana, trzeba ją rozpropagować- potrzebuje "twarzy" znanej już z tv. Normalne posunięcie strategiczne i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eof etam IP: *.argo.grey.com.pl 06.04.04, 13:27 nie przesadzajmy, z rok temu dowiedzielismy sie oto o egzotycznym (wbrew pozorom, interesy sprzeczne) sojuszu zielonych z feministkami, czego plodem jest nowa partia, z podwojnym damsko meskim przywodztwem rotfl do tego te brednie o obnizaniu poprzeczki dla uczestnikow tego chlamowatego teleturnieju - oto rownosc plci hhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Chomik Re: Szczuka - jeszcze jeden "produkt" tv IP: *.chello.pl 25.04.04, 17:37 SZCZUKA DO GAZU! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magiel Re: Ciotka rewolucji IP: *.bazapartner.pl 06.04.04, 08:48 nie dlatego trzeba ją potępiać bo lesba tylko dlatego że idiotka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miki Re: Ciotka rewolucji IP: *.acn.waw.pl 06.04.04, 13:13 a w czym przejawia się ten jej idiotyzm? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: heniu Re: Ciotka rewolucji IP: *.aplusc.com.pl 06.04.04, 10:41 > W "Dobrych Książkach" mogła rozwinąć skrzydła > w intelektualnych sprzeczkach Jakich intelektualnych? Ona tam głównie gnoiła łysego i tyle. Już sam zwrot "intelektualna sprzeczka" pachnie oksymoronem. Intelektualnie to można polemizować. Sprzeczki zostawmy przekupkom na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ZDANKA Re: Ciotka rewolucji IP: 62.233.181.* 06.04.04, 13:36 No,moi Państwo,to mnie powaliło na łopatki!Od dziś wiemy już,że prawdziwy inteligent wyraża się następująco: Cytuję: > Jakich intelektualnych? Ona tam głównie gnoiła łysego i tyle. Tytułem sprostowania:"Gnojony łysy" to publicyata i pisarz,Tomasz Łubieński. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nudziarz Re: Ciotka rewolucji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 16:55 trochę czytałem tych wypocin w "Dobrych książkach", z trudem udawało mi się czasem wywnioskować o co jej chodzi. Mniej-więcej w stylu: mam swoje zdanie na ten temat ale się z nim nie zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mari Re: Ciotka rewolucji IP: *.tarchomin.pl 06.04.04, 10:25 ja nie wiem, ale jak widac z formulowaniem mysli u ciebie nie za dobrze, wiec nawet nie bede prosic, zebys sprecyzowal o co chodzilo w woim nienawistnym belkocie... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: włóg numeł czteły Re: Ciotka rewolucji IP: 62.233.232.* 05.04.04, 23:20 A ja tam bałdzo nawet bałdzo mocno lubię Kazimiełę Szczuke - i wcale nie wydaje mi się być stłaszną feministką. Pozdławiam sełdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Siara Re: Ciotka rewolucji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 23:35 Kurwa , chodzcie ja zlapiemy i jej te szczekosciski zespawamy dzisiaj nawet ogladalem ten jej program i w wielu pytaniach nie wiedzialem o co jej chodzi , spomiedzy terminatorowej szczeki wylatywala slina jak patrze na jej metalowe zeby i slysze jej glos to mi ciarki przechodza po plecach, cos ochydnego, tak samo jak jej zaczes i ogolnie no takie dno ze hej ja pierdole kto w tvn wyszukuje ludzi do prowadzenia teleturniejow ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tolek Re: Podobosz mnie sie IP: 213.17.142.* 05.04.04, 23:36 To co, że cuś Ci sie świci w gębie, szkoda jeno, że sie nie mozesz uśmiechnoć, troche seplenis, gembe tyz mos decko krzywą, ALE MNIE SIE KAZKA PODOBOS !!!!! JEZEŚ W MOIM TYPIE. I wara wsyćkim łod Kazki. Pozdrowiom Cie szczyrze !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: brokatna Re: Podobosz mnie sie IP: *.chello.pl 05.04.04, 23:59 moderator, usun watek dawno takiego scieku nie czytalam tu juz nie chodzi o tolerancje albo swobode wypowiedzi to jest po prostu zalosne dziewcze zazenowane dzialaniami feministek-najpierw sie czegos dowiedz, zanim dasz wyraz swojemu bezmysleniu na forum Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anty Re: Podobosz mnie sie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.04, 00:07 Moderator usuń brokatną, precz z cenzurą. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ALM Re: Podobosz mnie sie IP: 81.210.123.* 06.04.04, 00:08 Wielu ludzi nie ma pojęcia czy jest feminizm, znają go z opowieści księdza, swojej babki, matki, które za szczyt szczescia uwazają to, że nie są bite przez mężów. Nie macie nic do powiedzenia po za pluciem, obrzygiwaniem kobiety, która zawiniła wam tym, że nie ma tak jak wy seksistowskich poglądów i w przeciwieństwie do was nie jest ograniczona. A wszystkie panie opluwajace feminizm powinny mieć świadomość, że gdyby nie feministki, to nie chodziłyby dziś na piwo i nie korzystały z internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ? Re: Podobosz mnie sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 04:48 Droga ALM! Ta dyskusja jest faktycznie miejscami żałosna, zwłaszcza naśmiewanie się z czyjejś wady wymowy. Czym jest według Ciebie seksizm? Bo pewnie może to działać w dwie strony: Można pogardliwie wyrażać się o facetach, bo są samcami (oczywiście głupimi) albo o kobietach, bo są samiczkami (też oczywiście głupimi). No i wtedy jesteśmy w tej dyskusji na poziomie przedszkola. (Albo niżej, bo po co obrażać niewinnych przedszkolaków). Popieram wszystkie sensowne kobiety i sensownych mężczyzn! Precz z kołtuństwem! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ALM Re: Droga(i)? IP: *.wns.univ.gda.pl 06.04.04, 13:52 Powinieneś napisać: Drogi ALM. Jak widzisz równościowe postulaty kobiety popierają nie tylko kobiety. Seksizm to szowinizm płci polegający na przeświadczeniu, że jedna płeć (zwykle żeńska) jest gorsza. Badania (Glick,Fiske, 1996) wskazują, że na seksizm wobec kobiet składają się: WROGI SEKSIZM- antypatia w stosunku do kobiet przybierająca postać uprzedzeń, oraz ZYCZLIWY SEKSIZM(benevolent sexism) czyli ochrona, idealizacja kobiet oraz pozytywny stosunek do nich służący usankcjonowaniu ich podrzędnej roli. Kobieta jest adorowana, a pozytywny stosunek do nich bierze sie z faktu, że postrzeganie są jako potrzebne jedynie do wychowania potomstwa i spełniania potrzeb seksualnych. Cross-kulturowe badania wskazują, że im wyższy seksizm wrogi wśrod mężczyzn, tym bardziej kobiety akceptują seksizm życzliwy. Precz z uprzedzeniami!, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gogo Re: Droga(i)? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 17:03 drogi ALM pod jakim względem niby miałaby być gorsza płeć żeńska dla seksisty. Może ja jestem seksistą, a nic o tym nie wiem. Uświadom mnie, proszę, bo umrę w niewiedzy z powodu niewiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ela Re: Podobosz mnie sie IP: 62.233.159.* 06.04.04, 13:37 Oczywiście, Panom najbardziej, jako prowadząca, podobałaby się duża blondyna z walorami. A własna kobita ma pachnieć i w domu z zupą czekać. Aparat na zębach Szczuka nie założyła, żeby was wnerwiać, tylko dla siebie. Dba kobita o swoje zdrowie. Panowie to rozumiem lubicie kobitki już zrobione: po depilacji, makijażu - podrasowane dla uciechy oka. W końcu to towar nie człowiek. W tzw. mięczyczasie, taka niezrobiona, niech się na oczy nie pokazuje. Co innego Panowie: niedomyci, niedogoleni, niedostrzyżeni, aparat na zębach też nie przeszkadza. Bo coż może przeszkadzać takiemu macho. Chyba tylko kobieta, która chce nie tylko wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: muniek Re: Ciotka rewolucji IP: 81.15.254.* 06.04.04, 00:06 Dla tej kobiety wszystko jest seksistowskie! Playboy, Radio 94... eh... żałosna jest... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piko Re: Ciotka rewolucji IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.04, 00:16 do Playboya jest po prostu za stara, ma prawie 40 lat (rocznik 1966). A co na deklaracje, ze dopiero teraz zaczela pracowac, jej drugi pracodawca? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Artur Re: Ciotka rewolucji IP: *.ols.vectranet.pl 06.04.04, 00:16 Bardzo mi się podoba Kazimiera. Jest z krwi i kości. Teleturniej ogladam. Przyzwyczaiłem się do konwencji. Wolę jak Kazia nawija o książkach. Pegaz z nią był super. Można mieć przed nią stracha, ale postrzegam ją jako symatyczną równą kumpelę. Tak trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Artur Re: Ciotka rewolucji IP: *.ols.vectranet.pl 06.04.04, 00:19 Kazia jest the best Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Patton Sepleniaca ciota ze wscieklizna macicy! IP: *.proxy.aol.com 06.04.04, 00:24 Glupia lesba udajaca wielka intelektualistke a w rzeczywistosci typowa kwoka z dwuwymiarowym sposobem myslenia. Dwa wymiary: gdzie zezrec i gdzie sie wysrac, jak kura. W miedzyczasie wydaje z siebie jakis straszny belkot. Ile takich kobiet spotkalem na studiach, kazda probowala udowodnic, ze Kopernik, Hawking czy Einstein to byly przebrane za facetow baby. Typowe zakompleksione cioty, dla ktorych zycie nie moze istniec bez pralki automatycznej i miski klozetowej i jednoczesnie belkoczace cos o roli kobiety w swiecie. Taka sama jest Domagalik. Intelektualny zyg plynacy w kanalach feminizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: morka Patton, ty chyba za nia nie przepadasz... IP: *.sympatico.ca 06.04.04, 00:29 Ale dlaczego tak delikatnie? Napisz co myslisz naprawde... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Patton Przeciwnie uwielbiam ja jak opieprza tego lysego.. IP: *.proxy.aol.com 06.04.04, 00:36 dziadka w ,,Dobrych ksiazkach". Roztrzesiony dziadzio mowi, ze cos jest gownem, a Kazia zdumiona mowi, ze to przeciez czekolada i ze staruch znowu mysli przez rozporek. Fajna dziewucha! Wziac ja z Telentiew i Domagalik na bezludna wyspe i gwarantowane, ze sie zostanie pedalem albo zoofilem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ela Re: Sepleniaca ciota ze wscieklizna macicy! IP: 62.233.159.* 06.04.04, 14:55 Coś Ci się Patton pomieszało. Że niby feministki nie mogą sobie wyobrazić życia bez pralki automatycznej i miski klozetowej? Jakieś dziwne kolego masz skojarzenia. Miska klozetowa przydaje się także i panom do cywilizowanego wypróżniania. A co do pralki, to rozumiem, że Ci wszystko jedno, czy twoja biedna mama pierze twoje brudne gacie (od niewypróżniania się do miski klozetowej, bo Ci nie potrzebna)w pralce, na tarze, czy w rękach. Przecież ty pewnie nawet nie wiesz, jak się pierze. Od czego są kobiety. W takim razie jednak nie wiem, czy współczuć Twojej mamie. Sama sobie takiego asa wychowała. Kolega studia skończył, bo się chwali, a język poza inwektywy nie wychodzi. Moje gratulacje. Porównanie nawet do kury wydaje się na wyrost. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Patton Do Eli! IP: *.proxy.aol.com 07.04.04, 05:39 Siostro samico! Belkotanie cos o kulturze a potem wyjezdzanie z czyjas mamusia i brudnymi gaciami jest sprzeczne logicznie. Wiem, ze trudno ci to zrozumiec. Okres ci sie siostro przeciagnal i zaczyna zajezdzac rybka. Razem ze Szczuka (jezeli nia nie jestes) powinnas zalozyc klub samic odrzucajacych wszystko co meskie. Zacznij wiec od ksiazek! Druk, gramatyke i pismo wymyslili faceci, wiec czas na obywatelskie odrzucenie tych reliktow meskiej dominacji.Co robisz jeszcze przy komputerze? Nie zapomnij o wszystkim od widelca, przez proszki przeciw bolom menstruacyjnym az po wachadlowiec kosmiczny. A jak juz znajdziesz sie w swiecie kobiet, cuchnaca i owlosiona, bez ukochanego depilatora i mydla,w zimnej jaskini to nie zapalaj ogniska, bo to pomysl facetow! Jak juz ci wypadna wszystkie zabki i poczujesz, ze w wieku 20 lat jestes juz stara to wroc do facetow jak do Canossy, my Ciebie przyjmiemy. Ze wstretem, ale zawsze! Jezeli wiec chcesz zyc w meskim swiecie droga kuro ze wsciekla macica, usmiechnij sie do sracza, lodowki, telewizora, cegly w scianie, proszkow ktore polykasz, swiecy z ktora wspolzyjesz i pomysl jak fajnie zyc swiecie gdzie wszystko (udowodnij, ze nie!!!) jest dzielem facetow. Oczywiscie czym bylby swiat Einsteina, Hawkinga, Gutenberga, Pascala, Newtona, Mozarta czy Kopernika, gdyby nie bylo obecnosci wybitnych kobiet jak: Anita Blochowiak, Renata Beger, Domagalik, Szczuka,Sylwia Pusz, ty Eluniu czy twoja mamusia? A jezeli juz wspomnialas o brudnych gaciach to upierz je swojemu tatusiowi, bo musi wyjatkowo czesto popuszczac na widok twojej mamusi, skoro uroslas mu na feministke. Czy tatusiowi tez skaczesz do gardziolka i krzyczysz, ze najwiekszym pisarzem swiata byla Marianna Szekspir, a najwiekszym kompozytorem Krystyna Haendel? Jezeli juz tak bardzo pragniesz rownosci, to przestan depilowac nozki i malowac sie jak kolwn, tylko zacznij prace i to najlepiej w kopalni diamentow w Sierra Leone. Tam dopiero zrozumiesz dlaczego swiat bialych mezczyzn jest tobie i murzynom tak obcy! A teraz nie wstrzymuj sie, pogdacz sobie w odpowiedzi i idz poszukac ziarna. Jutro koniec w koncu, i tak, znowu zniesiesz jajko! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jan Cóż za pogarda dla kobiet ! IP: *.dclient.hispeed.ch 06.04.04, 00:36 "Oczywiście, chciałabym, by było więcej kobiet, ale zgłasza się ich mniej niż mężczyzn, szybciej odpadają w eliminacjach. ---> Nawet kiedy obniża się dla nich poprzeczkę <--- , wśród ośmiu uczestników są dwie, trzy kobiety. ... Zaryzykuję twierdzenie, że dla kobiety do wygrania tego turnieju prowadzi tylko ścieżka feministyczna." Żaden (prawie) facet nie ośmieliłby się tak skomentować damskiej inteligencji, fe! "Krzyśku, jesteś facetem, musisz odejść." Krzyśku, jesteś jak Rosa Parks, której w 1955 konduktor kazał opuścić miejsce dla białych: www.time.com/time/time100/heroes/profile/parks01.html Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: macho Re: Cóż za pogarda dla kobiet ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 17:49 u kobiet także, podobnie jak u mężczyzn występuje impotencja czyli niemoc płciowa; u niektórych okresowo , a u innych trwale. Ze zrozumiałych względów objawia się to różnie. Wydaje się, że niektóre feministki są impotentkami. Niewykluczone, że i p. Szczuka jest dotknięta taką przypadłością. To mogłoby tłumaczyć jej niezwykłą agresję w stosunku do nas Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polak Re: a kim jestescie? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.04.04, 22:12 wy tacy biedni, których tak boli ta agresja? jakas sekta, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mi Upadek TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 00:39 Szczuka i jej niezwykle inteligentny 'teledurniej' to tylko czubek wielgachnej gory lodowej zwanej "beznadziejny koniec grzecznej telewizji". Dotychczas TVN odbiegala znacznie poziomem od Polszitu (in plus), ale w ciagu kilku ostatnich miesiacy czy tygodni zrobili wszystko co sie dalo, zeby zapracowac na tytul najgorszej i najglupszej telewizji roku. Dla mnie koniec grzecznej telewizji w wykonaniu TVN jest rownoznaczny z koncem jakichkolwiek przejawow kultury i dobrego wychowania, ale tez traktowaniem widzow jak idiotow kompletnych, ktorym - by byli szczesliwi - nalezy serwowac niezle wymieszana, rzygowata papke. Te wszystkie trzy serca, ogniwa, idiotyczny camera cafe, niezmiennie sztuczny i glupi na wspolnej swietnie komponuja sie ze wstretnymi, odrazajacymi i ordynarnymi plakatami reklamowymi, w ktorych prym wiedzie oblesny tlusty facet (a raczej jego szyja... a raczej jej brak). TVN bardzo duzo stracilo w moich oczach i mysle, ze nei jestem odosobniona w swoich pogladach Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mi Oczywiscie zapomnialam dodac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 00:44 ...ze udzial Szczuki w czyms takim uwazam za totalne dno. Nie mam nic do feministek, tak samo jak nie mam nic do Zydow i gejow, i jej preferencje nie maja w tym przypadku nic do rzeczy. Tylko jesli ktos przez kilka lat nawija o swojej niecheci do korporacji, a potem sie w jednej z nich zatrudnia, to znaczy, ze robi sobie z geby cholewe i w zasadzie wszystko, co od tej pory glosic bedzie pani Szczuka mozna bedzie spokojnie uznac za belkot na potrzebe chwili. Nie chcieli jej zatrudnic - byli "be". Wyszli z propozycja, to ja zaakceptowala i teraz juz nigdy nie bedzie mogla powiedziec, ze ma cos przeciwko korporacjom. Chyba ze lubi robic z siebie idiotke. Odpowiedz Link Zgłoś
weatherwax nie chodzi o poglądy p. Sz.,ale o jej umiejętności 06.04.04, 01:57 Pani Sz. nie nadaje się do prowadzenia tego teleturnieju nie ze względu na swoje poglądy ani aparat na zębach, ale dlatego, że jest za wolna, zbyt miękka w reakcjach, nie pasuje do konwencji. Kto nie wie o czym mowie niech zobaczy choć raz wersję oryginalną teleturnieju "The Weakest Link" na BBC Prime, w tych samych godzinach co na TVN, prowadzoną przez Ann Robonson. To jest kobieta starsza od Szczuki, ale o niebo żywsza, "z jajem", złośliwa inteligentnie, z poczuciem humoru. I nie trzeba znać angielskiego, żeby zauważyć różnicę. Ann Robinson strzela pytaniami jak z karabinu maszynowego. Szczuka je recyutuje. Polscy uczestnicy turnieju nie maja szansy na otrzymanie tylu pytań ile ich angioelscy koledzy. A poza tym, nike rozumien po co "ciotka rewolucji" bredzi coś o ideologii i feminiźmie? Chciała zarobić, to się zgodzila. I tyle. Za "Dobre książki " zarabiała marne grosze, a tu trzepie niezłą kasę. Każdy by się zgodził, bez względu na płeć. A to, że Szczuka uważa że musi sie z tego usprawiedliwiać, to tylko ją charakteryzuje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tomek Ale zmora IP: *.nyc.rr.com 06.04.04, 05:27 O Boze...wyobrazeacie sobie takiego potworka miec w domu jako zone? Strzelilbym sobie w leb po paru dniach... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ep praca zazwyczaj bywa smutnym obowiazkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 07:30 strasznie mi przykro, ze pani brakuje teraz czasu, ale tak to niestety wyglada w mcswiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eof Re: Ale zmora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 08:44 stary, najwazniejsze ze strzelilbys sobie w leb z poczuciem winy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ela Re: Ale zmora IP: 62.233.159.* 06.04.04, 15:00 Pewnie, co miałaby podstakiwać. Ma być czysto i nagotowane, a żona chętna i wypoczęta spoczywać u stóp pana domu. Strzelić ją w łeb za nieposłuszeństwo też można. Zawsze to lepsze niż sobie strzelać w łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eof o czym ty piszesz... IP: *.argo.grey.com.pl 06.04.04, 16:04 jeśli tobie "żona w domu" kojarzy się tylko z babą przy garach pod panem i władcą, to współczuję. mnie się nie kojarzy, ale z wojującą feministką mieszkać bym nie chciał. i nie wydaje mi się, żebym od tego stał się od razu męskim szowinistą. nie gonię kobiet do miotły dlatego, że są kobietami, tylko lubię mieć czysto. to oznacza, że kobiety TEŻ powinny stać przy garach i zamiatać. podkreślam to "też", bo osiągamy już szczyt absurdu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Patton Eluniu! Jaki logiczny wniosek, poprawilo ci sie! IP: *.proxy.aol.com 07.04.04, 05:47 Jak ty logicznie myslisz, siostro gdaczaca. Znioslas jajo i przyszla ulga, prawda? Czy skonczyl ci sie okres? A moze zastrzyki z testosteronem? Elu tak trzymaj, nie depiluj mozek i nie gol wasow! Moze jak Pinokio stal sie chlopczykiem tak ty zaczniesz sie madrzejsza. A swoja droga mam wrazenie, ze jestes uroczym kociakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joao Re: Ciotka rewolucji IP: 213.25.164.* 06.04.04, 07:35 Jak ktoś może powiedzieć o Szczuce, że jest ona inteligentna? Mam pytanie - dlaczego jeszcze nigdy i nigdzie swoją rzekomą inteligencją nie zabłysnęła? Takich błędów stylistycznych, jak ona robi w swoim programie, to nie słyszałem jeszcze nigdzie - nawet Frytka czy inny Lepper lub Begerowa byliby od niej lepsi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
canim Re: Ciotka rewolucji 06.04.04, 07:54 Jak taka kretynka, która nie wymawia "R" i nosi aparat celem usunięcia wady zgryzu moze prowadzic teleturniej???Ludzie czasami nie mogą zrozumiec pytania tak je wymawia!!!!Skandal! Prezes Walter od pewnego czasu chyba nie wie co robi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: G. Ta cała Sztuka jest do bani IP: *.skanska.pl / 213.17.161.* 06.04.04, 07:59 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: normalny zdjęcia tzw. życia poczetego.... IP: 217.153.197.* 06.04.04, 08:14 armyofgod.com/Baby6.html armyofgod.com/Baby15.html armyofgod.com/Baby10.html armyofgod.com/Baby4.html armyofgod.com/ gratuluję dobrego samopczucia szczuce i temu kolesiowi co udaje, ze nią wywiad zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eof toporny Re: Ciotka rewolucji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 08:20 rolnik, który feminizm zna z Seksmisji rotfl Proponuję jeszcze więcej terminologii w stylu "manify", z pewnością spadnie Wam liczba skojarzeń na tej zasadzie... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anna Re: Ciotka rewolucji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.04, 08:45 Czy na tym forum nie ma oświeconych ludzi? Ktoś się gorszy pieluchami bo pewnie jako noworodek załatwiał się dyskretnie w ubikacji. Dzieci robią sobie feministki? Jak wielu facetów nudnie i pretensjonalnie prowadzi teleturnieje? Co to ma wspólnego z płcią? A wygląd? Iluż brzydali ogląda się, niektórych z sympatią? Czy mężczyźni na tym forum muszą myśleć tylko jajami? Czy możecie na chwilę wyłączyć chucie i pomyśleć bez obciążeń? Jeżeli nie, to zamiast dyskutować idźcie na bok i się wyluzujcie. Potem zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eof oto podwojne miarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 08:54 Czy mężczyźni na tym forum muszą myśleć tylko jajami? Czy możecie na chwilę > wyłączyć chucie i pomyśleć bez obciążeń? Jeżeli nie, to zamiast dyskutować > idźcie na bok i się wyluzujcie. Potem zapraszamy. na poczatek proponuje zrezygnowac z tonu protekcjonalnego i wypowiadania sie "w imieniu". to jeszcze gorsze od myslenia chucią. nie wydaje mi sie, zeby uprawniony byl ton "potem zapraszamy" - gdzie zapraszamy hmm? do dyskusji? za co mnie atakujesz? dlaczego nie rozumiesz, ze dlatego wlasnie faceci, ktorzy ogolnie popieraja postulaty feministek odwracaja sie z obrzydzeniem na twoje patrzenie z gory i twoje manify? nie mowie o bzdetach w rodzaju nasmiewania sie z dykcji pani S, ale trzeba tez zobaczyc drugie dno - upadek wiarygodnosci tej pani i jego przyczyny. a nie widziec wszystko przez perspektywe wojny plci i toczyc piane w sposob rownie wulgarny jak pietnowani rozmowcy. niechby ktorys powiedzial o mysleniu jajnikami - to bylby dopiero szczyt seksizmu i zacofania. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kinofemina Re: Ciotka rewolucji IP: *.echo.com.pl 06.04.04, 08:57 srutututu, co to ma do rzeczy, ze ktos inny prowadzi teleturniej w beznadziejny sposob? to zadne usprawiedliwienie. raz widzialem te zenade, pani kazia nie uznala odpowiedzi "owoce morza", bo prawidlowo bylo "frutti di mare", he, he... o czym tu gadac, baba jest zalosna i chyba bardzo nieszczesliwa. zal mi jej i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ela Re: Ciotka rewolucji IP: 62.233.159.* 06.04.04, 15:05 Aniu, dopisuję się do Twojej wypowiedzi. To teleturniej, który w założeniach miał być charakterystyczny, a nie casting do filmu o Miami Beach. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Patton Tymi jajami faceci wymyslili tez internet? IP: *.proxy.aol.com 07.04.04, 06:03 Ten artykul nie dotyczy teleturnieju tylko Szczuki Kazimiery. Brzydkiej, glupiej i nudnej cioty, ktora przez sam fakt, ze chromosomy tatusia byly takie a nie inne ma pretensje do swiata, ze poczawszy od Choralu Gregorianskiego az po Blekitna Rapsodje wszystko wymyslili, skomponowali, skonstruowali, opracowali, wybudowali itd. FACECI! Szczuka czyta ksiazki, ale ich nie rozumie. Tak jak ty kotku siedzisz przed internetem wierzac, ze jakas baba i to najlepiej lesba go wymyslila. Uwazasz, ze my myslimy jajami? Najwyrazniej daleko wiecej osiagamy niz wy uzywajac do tego mozgu.Skoro jajami stworzylismy cywilizacje, to powinnas sie do nich modlic. Kiedy ja pisze o wscieklosci macicy jakas ponura Elunia wyzywa mi od chamow. Kiedy jej kumpela po genitaliach, pisze o mysleniu meskimi jajami wszystko gra i jest kulturalnie, a Elunia zamienia sie w kobiete fontanne i moczy sie ze szczescia. Spotkalem w zyciu wiele wspanialych i madrych dziewczyn i kobiet, ale generalnie substytut rozumu osiaga niewiasta po mezopauzie. Przedtem jej rozumowanie jest uzaleznione od miesiaczek, faz ksiezyca i uplawow. I jak tu sie dziwic Sklodowskiej-Curie, ze nie znosila towarzystwa glupich bab. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: katie Re: Znacie to? IP: *.ds.univ.gda.pl 06.04.04, 08:57 To, co mówi Piotr o Pawle, więcej mówi o Piotrze niż o Pawle. Tyle w kwesti opluwania p.Szczuki i wzajemnego internautów. Chociaz nie, jeszcze jedno: poziom dyskusji w takich miejscach - zawsze sięgający rynsztoka - odstrasza ludzi, którzy mają cos madrego do powiedzenia. Pewien prof z politologii, który do mądrych ludzi z pewnościa nalezy, ostatnio mi to uswiadomił. No i szkoda, wielka szkoda!!! A co do watku głównego, to mimo to ze nie widziałam teleturnieju, a Dobre książki widziałam ze 3 razy, to Ciotka rewolucji jest świetną kobietą!! Wcale nie szokuje mnie to, że postanowiła prowadzić teleturniej - a co? Nie wolno stawiać sobie szalonych wyzwań? O kasie nie mówię, bo każdy dorosły człowiek wie ile trzeba się nameczyć, żeby ja zdobyć. A aparat na zębach, czy preferencje seksualne - to juz w ogóle nijakie argumenty. Ja w niej widzą energiczna kobietę, która robi coś ze swoim życiem, manifuje, prowadzi programy, udziela wywiadów. A to znacznie więcej niż siedzenie przed monitorem i krytykowanie wszystkiego i wszystkich - tak potrafi każdy, kto ma dostęp do sieci. Pozdrawiam Pani Kazimiero! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ela Re: Znacie to? IP: 62.233.159.* 06.04.04, 15:09 Też pozdrawiam pani Kazimiero. Życzę dużo sił, bo wiele tego trzeba, by wytrzymać lawinę inwektyw od tych, którym nie podoba się, że ktoś inaczej myśli i nie boi się tego wprost przedstawiać. Trzymam kciuki. Dzięki Pani i mi sił przybywa. A potrzebuję ich w wielu momentach. Sama Pani to wie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lucas Re: Ciotka rewolucji IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 06.04.04, 08:46 mnie sie kazka podoba i lubię jej seplenienie, ale przyznaję, że sprzedała się jak szmata. Ale i tak kazke lubię i szanuję Odpowiedz Link Zgłoś