edorka1 26.06.06, 12:06 jak już człowiek jest całkiem rozebrany??? G o r ą c o.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chloe30 Re: Z czego sie rozebrać 26.06.06, 12:12 Edorka, a nie przeszłabyś sie pod dworzec o 17 z jaką koszuliną na ramiączkach?? Bo ja przywdziałam dzisiaj tshirt z jakiejś kurna ocieplanej bawełny - grube to i grzeje. Taki barchan jakby. Czemu przywdziałam - bom głupia, a do spódnicy pasował. Weź coś pożycz, żebym do domu doszła :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Z czego sie rozebrać 26.06.06, 12:18 Ja tak sobie myślę, że możesz smiało ściągnąć to coś i w samym staniczku pomykać...Mozesz też w samym staniczku w pracy hmmmm siedzieć...Jak się szef zdziwi, to mozna mu zaprponować ściągnięcie koszuli i krawata i spodni nawet, a jak już zostanie w gatkach, będziecie mieć prawdziwie wakacyjno - plażową atmosferkę...I to będzie pełna harmonia i zjednoczenie z otoczeniem.... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Z czego sie rozebrać 26.06.06, 12:21 Edorka rotfl :DDDD Ty nie czytałaś o moim szefie zwanym potocznie prosiakiem??? On w koszuli i krawacie hehehe :)) I błagam Cię - nie zycz mi tego żeby on zdjął swoje przepocone polo. Mogłabym nie dolecieć do kibelka.... <rzyyyyg> A ja dzisiaj stanik mam taki niewyjściowy... Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: Z czego sie rozebrać 26.06.06, 12:21 > A ja dzisiaj stanik mam taki niewyjściowy... ;) topless jest w modzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Z czego sie rozebrać 26.06.06, 12:24 bossmaan napisał: > >> topless jest w modzie ;) Cycki tez mam niewyjściowe... Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: Z czego sie rozebrać 26.06.06, 12:27 > Cycki tez mam niewyjściowe... o ho ho, widze, ze nastepna... czy wy wszystkie macie tak w glowach namieszane na punkcie wlasnego ciala? najpierw brzuch, teraz cycki, cos tam jeszcze bylo o tylku a glowka wszystko w porzadku? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
karpik1 Re: Z czego sie rozebrać 26.06.06, 12:29 bossmaan napisał: > a glowka wszystko w porzadku? ;P główka to pewne dla nich najmniejszy problem:) Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: Z czego sie rozebrać 26.06.06, 12:30 > główka to pewne dla nich najmniejszy problem:) myslisz? zalezy moze, czyja glowka Odpowiedz Link Zgłoś
karpik1 Re: Z czego sie rozebrać 26.06.06, 12:33 fakt, jest to szczegół dość istotny Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Z czego sie rozebrać 26.06.06, 12:30 bossmaan napisał: > > Cycki tez mam niewyjściowe... > o ho ho, > widze, ze nastepna... > czy wy wszystkie macie tak w glowach namieszane na punkcie wlasnego ciala? E, nie, ja z cyckami mam problem innego rodzaju - ja ich w ogóle nie lubię. Jak się przyjrzę, to nawet ujdą, no ale ja ich nie lubię. Czy jestem gejem albo co???? > najpierw brzuch, teraz cycki, cos tam jeszcze bylo o tylku O cellulicie nie zapominaj. > a glowka wszystko w porzadku? ;P Nie, nie jestem normalna :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: Z czego sie rozebrać 26.06.06, 12:32 > no ale ja ich nie lubię nie lubisz to nie, najwyzej ja sie bede nimi bawil ;P > O cellulicie nie zapominaj. o o o - wiedzialem, ze cos bylo jeszcze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Z czego sie rozebrać 26.06.06, 12:33 Chloe, hmmm z cyckami hmmm to jest tak... może hmmm....może kurcze trzeba no... docenić plusy z nich płynące w sensie nie tylko estetyczno- macierzyńskim, żeby dowartościować te cycki ????? Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: Z czego sie rozebrać 26.06.06, 12:35 > docenić plusy z nich płynące w sensie nie tylko estetyczno- macierzyńskim a jakie to plusy plyna z cyckow? Odpowiedz Link Zgłoś
karpik1 Re: Z czego sie rozebrać 26.06.06, 12:36 bossmaan napisał: > > docenić plusy z nich płynące w sensie nie tylko estetyczno- macierzyńskim > > a jakie to plusy plyna z cyckow? mlekowe Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Z czego sie rozebrać 26.06.06, 12:36 Cycki w wymiarze poza estetycznym i poza macierzyńskim. Za duża abstrakcja na mój niewyspany łeb. Ale dobry temat na prace magisterska z filozofii :PP Jakaś teza może??? :D Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Z czego sie rozebrać 26.06.06, 12:46 No jak to jakie płyną. Płyną rozkoszne.Ponoć są przypadki że z samego stymulowania biustu wynika orgazm totalny... A wy tu tak albo estetycznie albo macierzyńsko. Bardziej instrumentalnie i egoistycznie należy. Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... :). Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Z czego sie rozebrać 26.06.06, 12:27 No coś tam czytałam, ale sposób ubioru i stan higieny jakoś mi umknął... No cóż...masz pecha, bo jakby był ładny i czysty...mogłoby być zabawnie...pozostaje Ci wyobrazić sobie szefa w stringach w wersji Redford, Pitt, Bloom, Małaszyński - co wolisz i lubisz...Co do stanika - jak już ten szef będzie podpadał pod przystojniaka...no cóż...topless też będzie na miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Z czego sie rozebrać 26.06.06, 12:32 Pitt, Bloom i Ballack - jakby oni u mnie pracowali to zostaję pracoholiczką :)) Malaszyński - dla mnie bleee :( Jakikolwiek facet w stringach - ratuj sie kto może. Raz widziałam, 4 lata temu i dalej mam traume :))) Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Z czego sie rozebrać 26.06.06, 12:35 No ja to tak przykładowo dałam - co mi pod klawiaturę podeszło. Gołego czy w kąpielówkach szefa i w osobie jakiej wolisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Z czego sie rozebrać 26.06.06, 12:37 Poprosze Ballacka w kąpielówkach. :D Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Z czego sie rozebrać 26.06.06, 12:40 fussball.kaywa.ch/files/images/2005/7/mob3484_1120651906.jpg Mówisz i masz... I co??? Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Z czego sie rozebrać 26.06.06, 12:42 fussballblog.espace.ch/frage_der_woche/wir-sind-ballack.html żeby nie było że hahaha ściemniam Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... :). Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Z czego sie rozebrać 26.06.06, 12:48 Może być, może być.... tylko po cholerę on sobie juz zdążył trójkę bachorków zmajstrować??? Przez to mało atrakcyjny sie staje :((( Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: Z czego sie rozebrać 26.06.06, 13:01 Mi tam ten Ballack jakos w ogole nie podchodzi:/ Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Z czego sie rozebrać 26.06.06, 13:03 A mi Ljunberg, czy jak mu tam - a co rusz słyszę, że któraś sika na jego widok... Pitt Ci podchodzi?? To moge o niego w kisielu powalczyć, skoro Ballacka bez walki oddajesz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Z czego sie rozebrać 26.06.06, 15:10 ja bym się najchętniej obdarła z własnej skóry... żesz... no...;) Odpowiedz Link Zgłoś