saqqara 28.01.03, 11:08 Ronka czyli nasza slynna ujezdzaczka koniow wszelakich zajezdza w stolicowe progi! Lolek moze byc? jesli tak-to ja zrobie rezerwacje ale musze wiedziec ile ludziuff przybedzie, jesli macie inne miejsce -prosze o propozycje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: PIWO w PIATEK!!!! 29.01.03, 10:41 up to the peopleeee...... dobra dobra... przestaje juz spiewac... Odpowiedz Link Zgłoś
przedszkolak.lll Re: PIWO w PIATEK!!!! 29.01.03, 10:46 No i lokal spalony! Tam może być hwast! Marriohuana znaczytsjja. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: PIWO w PIATEK!!!!-do przedszkolaka z palkami 29.01.03, 10:49 Dziecino droga, nie wiem kim jestes i za wuja pana mnie to nie obchodzi. jesli masz z kims porachunki, z pokrzywa, dziecielina lub koniczyna to jest to Twoja sprawa. nie moja ani ludzi, ktorych nie obchodza Wasze "zabawy" rodem ze zlobka. Wiec badz tak uprzejmy i zabierz swoja pielusze w inne miejsce, bo tu sie umawiaja ludzie, ktorzy chca sie spotkac w milej atmosferze... a nie podgryzania sobie lydek pod stolem... sio! Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: PIWO w PIATEK!!!! 29.01.03, 10:52 Saqq, z miłą chęcia się spotkam, tylko jeszcze nie wiem jak z czasem będę stała.... Dam znać... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
przedszkolak.lll Re: PIWO w PIATEK!!!!-do przedszkolaka z palkami 29.01.03, 10:56 Ja tam porachunków z nikim nie mam, a w przedszkolu to jesteśmy razem całkiem, pszczółko. mnie też nic nie obchodzą niczyje łydki nad pot i za stołem. Smacznego. Miłego towarzystwa, zwłaszcza mego mego mega mojego. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: PIWO w PIATEK!!!!-do przedszkolaka z palkami 29.01.03, 10:59 sie nie zrozumielismy. chcesz przyjsc, prosze bardzo, ale swoje "wyprawy krzyzowe" zostaw za drzwiami! kazdy bedzie mile widziany, jesli tylko bedzie sie potrafil zachowac przy! stole. saQ-pszczółka (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: PIWO w PIATEK!!!!-do przedszkolaka z palkami IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 23:00 saqqara napisała: > kazdy bedzie mile widziany, jesli tylko bedzie > sie potrafil zachowac przy! stole. Czyli Ty bedziesz niemilo widziana? :o) Ostatnio zachowywalas sie przy stole jak swinia. Zreszta biorac pod uwage, ze w domu jecie ze wspolnego koryta, to Ci sie wcale nie dziwie. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: PIWO w PIATEK!!!!- mm ..łotku 30.01.03, 08:37 wspolne koryto moze byc, towarzyska jestem, ale z toba z korytka nie jadlam. a ze wscieklych pyskow w naszym korycie sobie nie zyczymy, wiec zabieraj swoj i odgalopuj w sina dal. Odpowiedz Link Zgłoś
badman1 Re: PIWO w PIATEK!!!!- mm ..łotku 30.01.03, 12:16 saqqara napisała: > wspolne koryto moze byc, towarzyska jestem, ale z toba z korytka nie jadlam. a > ze wscieklych pyskow w naszym korycie sobie nie zyczymy, wiec zabieraj swoj i > odgalopuj w sina dal. DLaczego odganiasz? Przeciez, twoje wypowiedzi to nic innego jak plwociny wscieklego pyska... Nie milo kiedy wlasny jezyk w brudne ucho sie saczy? Kto by pomyslal.... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: PIWO w PIATEK!!!!- myszko latajaca 30.01.03, 12:21 mam konstytucyjne prawo do wyboru plwocin. tych nie biore, rozumie? a teraz pozwolisz ze zajme sie plwaniem wsrod tych, co mi pasuja. Odpowiedz Link Zgłoś
badman1 Re: PIWO w PIATEK!!!!- myszko latajaca 30.01.03, 12:26 saqqara napisała: > mam konstytucyjne prawo do wyboru plwocin. tych nie biore, rozumie? > > a teraz pozwolisz ze zajme sie plwaniem wsrod tych, co mi pasuja. Ty sie konstytucja nie zaslaniaj smierdzaca cipko, bo nie jestes taka znowu wybredna:) Odpowiedz Link Zgłoś
badman1 do przedszkolaka 29.01.03, 15:51 saqqara napisała: > Dziecino droga, > > nie wiem kim jestes i za wuja pana mnie to nie obchodzi. jesli masz z kims > porachunki, z pokrzywa, dziecielina lub koniczyna to jest to Twoja sprawa. nie > moja ani ludzi, ktorych nie obchodza Wasze "zabawy" rodem ze zlobka. Wiec badz > tak uprzejmy i zabierz swoja pielusze w inne miejsce, bo tu sie umawiaja > ludzie, ktorzy chca sie spotkac w milej atmosferze... a nie podgryzania sobie > lydek pod stolem... sio! Jesli to bedzie taka atmosera, jaka stwarza na forum, to wspolczuje tym co sie wybieraja. Lepiej zostan w domu, to bardzo nieprzyjemne stworzenie (bo nie mozna nazwac kobieta, kogos kto tak nisko pelza). Odpowiedz Link Zgłoś
przedszkolak.lll Re: do badmana 29.01.03, 20:58 Nie wiemm, w sumiiie można przyjść popatrzeć, wszak bywałem... ale ten jazgot średniaków mnie trochę niesmaczy, jednak ludzi lubię. To smutna świadomość, ci są raczej niewłaściwi. Pozostaje light-contact i spuszczanie głowy gdy kakofonia szczebiotów przestaje być czytelna.. Odpowiedz Link Zgłoś
badman1 do przedszkolaka3x1 29.01.03, 22:21 przedszkolak.lll napisał: > Nie wiemm, w sumiiie można przyjść popatrzeć, wszak bywałem... ale ten jazgot > średniaków mnie trochę niesmaczy, jednak ludzi lubię. To smutna świadomość, ci > są raczej niewłaściwi. Pozostaje light-contact i spuszczanie głowy gdy > kakofonia szczebiotów przestaje być czytelna.. Czyli zycie usiane kompromisami? Pamietaj tylko, ze mozesz sie stoczyc, jesli bedziesz chcial niektorym dotrzymac kroku. Powodzenia w trzymaniu pozycji prostej:) Odpowiedz Link Zgłoś
przedszkolak.lll Re: do przedszkolaka3x1 29.01.03, 22:36 badman1 napisał: > przedszkolak.lll napisał: > > > Nie wiemm, w sumiiie można przyjść popatrzeć, wszak bywałem... ale ten jaz > got > > średniaków mnie trochę niesmaczy, jednak ludzi lubię. To smutna świadomość > , > ci > > są raczej niewłaściwi. Pozostaje light-contact i spuszczanie głowy gdy > > kakofonia szczebiotów przestaje być czytelna.. > > Czyli zycie usiane kompromisami? Pamietaj tylko, ze mozesz sie stoczyc, jesli > bedziesz chcial niektorym dotrzymac kroku. Powodzenia w trzymaniu pozycji > prostej:) To jest nieostre, ja i tak przeciążam ludzi swą gonitwą myśli, a nie jestem wyłącznie duchowy, no i ta kompromisowość ogólnie jest korzystna, dopóki nie wplączę się pułapkę konsekwencji... bycia konsekwentym dosadnie mówiąc, dam się wmanipulować, tylko ewidentne pajace nie mają szans na to. :) Mówię to pokornie przyznając, że nie potrafię kierować się czystą sumą dobra, która jest w moim zasięgu, ale pst, bo przeniosą mnie do I kl. i będę musiał kiblować bo się napaalamm byy z jeednąą Małłgosiąą w łąwwce siieedzieeć! Odpowiedz Link Zgłoś
badman1 Re: do przedszkolaka3x1 29.01.03, 23:05 > To jest nieostre, ja i tak przeciążam ludzi swą gonitwą myśli, a nie jestem > wyłącznie duchowy, no i ta kompromisowość ogólnie jest korzystna, dopóki nie > wplączę się pułapkę konsekwencji... bycia konsekwentym dosadnie mówiąc, dam > się wmanipulować, tylko ewidentne pajace nie mają szans na to. :) Mówię to > pokornie przyznając, że nie potrafię kierować się czystą sumą dobra, która > jest w moim zasięgu, ale pst, bo przeniosą mnie do I kl. i będę musiał > kiblować bo się napaalamm byy z jeednąą Małłgosiąą w łąwwce siieedzieeć! > Chyba rozumiem i nie oceniam. Z drugiej strony... ale ostrzegac sie tez nie bede - widze, ze masz swiadomosc tego co robisz i jak wypadki moga sie dla Ciebie potoczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re...... 31.01.03, 09:29 Cóz za odwaga w dosrywaniu!.....pod zmienionym nickiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
badman1 Re: Re...... 31.01.03, 16:58 iwusia napisała: > Cóz za odwaga w dosrywaniu!.....pod zmienionym nickiem.... Nie masz racji: dosrywanie pod zadnym nickiem, nie jest wyrazem odwagi. A ja nie dosrywam, mowie o twojej kolezance to, co ona chce o sobie uslyszec. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: PIWO w PIATEK!!!! 29.01.03, 10:51 ja niestety nie moge być, na 99% mnie nie będzie:((( Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: PIWO w PIATEK!!!! 29.01.03, 10:57 a ja bardzo chętnie... jak zwykle zresztą... ;))) nie wiem co prawda jak wrócę na wieś... ale to już mniej ważna sprawa... najwyżej wpadnę tylko na godzinkę co by jeszcze na jakiś transport powrotny się załapać... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: PIWO w PIATEK!!!! 29.01.03, 10:57 Randia licze na Cie! Iwuska jestes wytlumaczona ale wiesz jak mi serce sie kraje?:(( Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: PIWO w PIATEK!!!! 29.01.03, 11:17 jest szansa że może chociaż na chwilke wpadne bo kurcze nie wiedomo kiedy znowu Ronka do nas zawita, chciałabym sie z nia zobaczyć. Postaram się być ale nie obiecuje i nie płacz gupia;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: PIWO w PIATEK!!!! 29.01.03, 11:26 no, Iwuska, wraca mi wiara w ludziuff:))) Martucha nie wiem jak Ronka przyjezdza ale skoro to piatek to pewnie nie wczesniej niz 6- 7.. a co z Ulalka? bedzie w wawce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: PIWO w PIATEK!!!! IP: *.chello.pl 29.01.03, 16:04 je ne sais pas, tzn jeszcze nie wiem, ale na 99% jej nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: randia_ Re: PIWO w PIATEK!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 16:16 A to czemu??? :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: PIWO w PIATEK!!!! 29.01.03, 19:33 jest umowiona z tajemniczym mezczyzna. szczegolow nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: PIWO w PIATEK!!!! 29.01.03, 19:41 zdrajca!!.. plotkara!!.. ;) ps. nie dam sie ciagnac za jezyk,.. to boli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: PIWO w PIATEK!!!! 29.01.03, 19:47 alez ja Cie wcale za jezyk nie ciagne :)))))) plotkara bylabym gdybym powiedziala kim jest ten tajemniczy mezczyzna ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: PIWO w PIATEK!!!! 29.01.03, 19:50 nawet go nie widzialas ;)) a na temat imienia....szaaaaa!... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: PIWO w PIATEK!!!! 29.01.03, 19:51 nie szkodzi, ze nie widzialam, tzn. widzialam oczyma mojej duszy ;)))), a imie wiele mi mowi :))))) hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: PIWO w PIATEK!!!! 29.01.03, 19:55 nie mowiac o nazwisku :))) mniam mniam... ;)) no ale co tam..! wazne ze sie ciesze na to spotkanie i nic Ci do tego ;P Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: PIWO w PIATEK!!!! 29.01.03, 19:56 hihi, tylko nie wypij za duzo, bo jeszcze oczka podbijesz sobie, albo jemu ;))) jak sobie, to jeszcze pol biedy, jak jemu, to prysnie jego czar :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: PIWO w PIATEK!!!! 29.01.03, 19:58 jak ostatnio popilam, to mnie prowadzil do domku.. wiec to moze byc dobry pomysl.. ;)) a oczka komu innemu podbijam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: PIWO w PIATEK!!!! 29.01.03, 20:01 tylko nie pozwol, zeby tym razem rzucil Cie w krzaki :))) albo kolo smietnika :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: PIWO w PIATEK!!!! 29.01.03, 20:03 kolo smietnika to sikala wtedy kolezanka ;P a on mnie chcial nawet do lozeczka zaprowadzic ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: PIWO w PIATEK!!!! 29.01.03, 20:04 hmmmm, robi sie coraz ciekawiej ;))) moge sie pozniej z nim umowic? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: PIWO w PIATEK!!!! 29.01.03, 20:10 to zamierzasz go macac? tak od razu i bez zapowiedzi? ostra z Ciebie babka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: PIWO w PIATEK!!!! 29.01.03, 20:12 gdzies jest jakis przepis co do tempa, cio? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: PIWO w PIATEK!!!! 29.01.03, 20:15 no jest taki jeden. zlapac ofiare, zaciagnac w najodleglejszy kat sieci, oplesc mocno i wyssac wszystkie soki. mnia mniam, smacznego ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: PIWO w PIATEK!!!! 29.01.03, 20:18 fuuuuu... podłoto!.. ;)) ma sie przydac na wiecej takich spotkan, no!.. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: PIWO w PIATEK!!!! 29.01.03, 20:21 oj przyda sie przyda, wysysaj, wobec tego, stopniowo ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: PIWO w PIATEK!!!! 29.01.03, 20:24 a co TY z tym wysysaniem?? co to ja wampir?? ;) a moze on woli?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: PIWO w PIATEK!!!! 29.01.03, 20:25 nie wiem, sprawdz gryzac go w tetnice szyjna ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: PIWO w PIATEK!!!! 29.01.03, 20:29 dyć mowie, ja nie wampior.. a co do sssania.... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: PIWO w PIATEK!!!! 29.01.03, 20:30 wiesz, do zasyssania posluzyc moze jeszcze takie urzadzenie do przepychania zlewozmywakow i kibelkow. moze sprobuj tym ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: PIWO w PIATEK!!!! 29.01.03, 20:34 qrde!!.. przestan mnie ssac, kto inny to bedzie robil!! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: PIWO w PIATEK!!!! 29.01.03, 20:38 a to nie Ty bedziesz ssac? ;))) sorry, nie wiedzialam ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: PIWO w PIATEK!!!! 29.01.03, 20:41 ales sie przyssala do tematu!.. moze CI jeszcze nagrac przebieg spotkania?? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: PIWO w PIATEK!!!! 29.01.03, 20:42 chetnie, ale musi byc to transmisja live. pozniejsza relacja nie bedzie juz tak ekscytujaca ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: PIWO w PIATEK!!!! 29.01.03, 20:46 taa.. a kto zaplaci rachunek za tel.?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: PIWO w PIATEK!!!! 29.01.03, 20:48 ja chce miec to na kamerze, sama fonia bez wizji nie jest warta swieczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: PIWO w PIATEK!!!! 29.01.03, 20:52 no to masz jeszcze czas, zeby mi kupic kamere ;P Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Ulalala!!!!!!!!!! 30.01.03, 16:23 A gdzies ty dorwała, ślepego, głuchego, co ściany się trzyma ????? Jakiż on biedak nieszczęśliwy będzie :)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Randia :)) 31.01.03, 14:50 randia_ napisała: > A gdzies ty dorwała, ślepego, głuchego, co ściany się trzyma ????? Jakiż on > biedak nieszczęśliwy będzie :)))))))))))))))))))) a kto CI Randia powiedzial, ze jest slepy i gluchy? co?? i ze sie sciany trzyma? zyg zyg zyg... nie wypowiada sie na tematy o ktorych sie g...cio wie!.... ;P i co Ty wiesz o szczesciu, malenstwo? no?? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Randia :)) 31.01.03, 15:50 Jednak widzę, że twoje problemy sięgają głębiej niż mi się zdawało na początku. Jak juz nie rozpoznajesz żartu od złośliwości, ale cóz, paranoja może sięgnąć daleko... Co do twojego pytania... A czym że jest szczęście??? Jeżeli szczęściem nazywasz pracę, która daje ci masę satysfakcji, kochającą się rodzinę, oddanych przyjaciół, mężczyznę którego kochasz i przez którego jesteś kochana... to wiem o tym wszystkim więcej niż ci się wydaje...bo wszystko to posiadam... Niestety widzę i wiem, że w przeciwieńtwie do ciebie... I nie chciej bym rozwijała temat, bo mogę niechcący cię skrzywdzić... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Randia :)) 31.01.03, 16:03 nic o mnie nie wiesz, wiec wyobraz sobie, ze nie mam zadnego problemu!.. i jesli Twoj przepis na szczescie moze byc moim przepisem, to ja tez jestem szczesliwa w pelni :)) powiem wprost - nie zycze sobie, zebys sie mna zajmowala, Twoje uwagi mnie bawia, bo nie wiesz nic, a ferujesz wyroki. i jeszcze jedno - nie probuj wiecej robic mi psychoanalizy, bo tego nie umiesz. pa Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Randia :)) 31.01.03, 16:19 Nigdy sie tobą nie zajmowałam, bo nie lubię tracić czasu na rzeczy nie potrzebne... Podobnie jak nigdy nie robiłam ci psychoanalizy.... nie musiałam. Przecież ty chodzisz z transparentem, na którym są wypisane twoje problemy... A wiesz jaki jest najwiekszy napis???? "JAK JA NIE CHCĘ BYĆ STARĄ PANNĄ!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
emperor jak szalec to szalec!!!! 29.01.03, 15:55 chyba pier...e:P wawka sie na karmelkowe umawia:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara przypominam! 30.01.03, 12:15 sie wpisywac, bo ja nie bede potem nikogo na kolanach trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: przypominam! 30.01.03, 15:13 moze od 18? bedziesz juz w wawce? a moze wolisz pozniej? np. 19? Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: przypominam! 30.01.03, 15:38 ja będe już wcześniej, myslę, że chodzi o to, żeby wszystkim pasiła godzina:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: przypominam! 30.01.03, 15:41 no to zrobie jutro rezerwacje na 19-ta. ludzie zdaza z pracy wyjsc i spokojnie dojechac. oki? Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: przypominam! 30.01.03, 22:00 oki Kto by pomyślał, ze jeszcze Lolka odwiedzę... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: przypominam! 31.01.03, 09:30 Bede dziołchy koło 20 w Lolku. Więc prosze karmaelowe zamówić i dla mnie i zaczekac z obrabianiem tyłków wszystkim;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: przypominam! IP: *.chello.pl 31.01.03, 09:51 Iwusia, bede sie mogla z Toba zabrac po drodze do domciu? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara ostateczna lista-do rezerwacji 31.01.03, 10:35 ludziaszki do tej pory mam: Iwusia Randia Sylvii Robson Ronka MArtucha Gruszek ja wychodzi 8 ludziuf, do 12 macie czas, bo ja wtedy rezerwacje bede robic. jest jeszcze ktos chetny? Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Iwusia 31.01.03, 10:37 serdeczne dzieki!!!!! Szaki - ma byc okolo 19.00? w Lolku? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Iwusia 31.01.03, 10:39 aha, rezerwacje robie na 19 na haslo "szakira". Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Iwusia 31.01.03, 12:03 hihihi znamy to hasło, a pan ochroniarz je tak pieknie wymawia....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Iwusia 31.01.03, 12:07 To co mam tym panom co to się w yjściu mnie o wiek pytają powiedzieć teatralnym szeptem oglądając się trwożliwie na boki "hasło: szakira" i czekac na reakcję? Ja może jeszcze Dorocie powiedziałam, więc może będzie nas sztuk dwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Iwusia 31.01.03, 12:08 I jeszcze coś: jak bedę z plecakiem, to mnie wpuszczą czy wyrzucą na zbity pysk? Nie cierpię Lolka...:( Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara rezerwacja zdzielana 31.01.03, 12:08 na 19 sie prosze u ochrony meldowac. haslo-the same. ps. pan menager mnie juz kojarzy, moze ja kurna jakis upust za lojalnosc wobec firmy powinnam dostac? sie dzisiaj zapytam, jak nic;)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: rezerwacja zdzielana 31.01.03, 12:11 dostaniesz pana z drutem za darmo:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: rezerwacja zdzielana 31.01.03, 12:15 Iwuska cichaj! A Ty myslisz ze dlaczego ja sie na lolka tak upielam? wlasnie dlatego.. ten drut... mmmm :)) Ronka przeciez sie pytalam czy masz jakis inny lokal na uwadze ales Ty nawet pary nie puscila. a my juz mamy tam przetarte szlaki i jakos nikt nie narzekal... wiem ze z alkoholem Cie nie wpuszcza w depozyt trzeba bedzie oddac, a plecak najwyzej obejrza i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: rezerwacja zdzielana 31.01.03, 12:17 Szaki, nastepnym razem wchodzimy na haslo "pan z drutem". Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: rezerwacja zdzielana 31.01.03, 12:19 nie ma problemu, ale ja tej rezerwacji robic nie bede! i tak "szakira" ledwo mi przez gardlo przelazi.. a potem to juz tylko ten rechot slysze... nie swoj rechot... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: rezerwacja zdzielana 31.01.03, 12:18 Ty się pytaj osoby, której najprzyjemniej się wali browar pod sklepem:) do jakiej knajpy w wwie by chciała pójść:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: rezerwacja zdzielana 31.01.03, 12:23 moja Droga, pragne Ci przypomniec o ustawie antyalkoholowej zabraniajacej picia alkoholu w miejscach publicznych! sklep tu tez sie zalicza. a do lolka sie przekonasz, promis:) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: rezerwacja zdzielana 31.01.03, 12:30 nie poznaje Cie, moze mam jakies omamy z niewyspania. od kiedy Ty tak zgodnie z prawem sobie zyjesz droga Szakiro? hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: rezerwacja zdzielana 31.01.03, 12:41 od zawsze. a wogole to ja sie szybko ucze.. juz nie trabie na nikogo na swiatlach, bo wiem ze sie moze taki obtrabiony kierowca spienic strasznie i np zechciec porozmawiac ze mna za pomoca kija bejsbolowego. a pod sklepem to ja nigdy nie pijalam, jakos mi nie szlo...;) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: rezerwacja zdzielana 31.01.03, 12:45 proponuje sprobowac na dachu lokalnego smietnika albo na stacji metra ;))) ja tam nie mialam problemow ;))) ale to byly stare dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: rezerwacja zdzielana 31.01.03, 13:43 ale najlepiej się pije w tramwaju w ostatnim wagonie na samym przodzie robiąc za maszyniste heheheheheheh tak ładnie kolebie:) Odpowiedz Link Zgłoś