27.06.06, 14:13
Pokłociły sie o to czy dac ptakom wodę.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=44264085
normalnie, żeby z czegos takiego zrobiła się wojna to po prostu.... opad
macicy.
Obserwuj wątek
    • rohord Re: Ematki 27.06.06, 14:18
      Może autorce postu chodziło raczej o nieloty :-))))
      • chloe30 Re: Ematki 27.06.06, 14:22
        rohord napisał:

> Może autorce postu chodziło raczej o nieloty :-))))

Pingwiny????
        :)))
    • chytra_hydra Re: Ematki 27.06.06, 14:22
      ale za to jaki głos rozsądku Ci się udało ulać do tej skarbnicy;) gratuluję;)
      • chloe30 Re: Ematki 27.06.06, 14:22
        Na razie ulewam głos rozsądku, za chwile uleje jadu normalnie...
        • chytra_hydra Re: Ematki 27.06.06, 14:23
          to ja chcę popatrzeć;)
          • chloe30 Re: Ematki 27.06.06, 14:25
            chytra_hydra napisała:

> to ja chcę popatrzeć;)

A, chodź sie lepiej napijemy - chociaż ciekawi mnie, spójrz na wątek o
            bachorach sikających na dworze - bachory moga zasikiwać, a czasem zasrywac
            teren, ptaki niech zdechną... i koty i pewnie króliki też...
          • rohord Re: Ematki 27.06.06, 14:27
            To już nie wiem, czy Was się bać ,czy Emamy dokarmiające ptaszki ?
            • chloe30 Re: Ematki 27.06.06, 14:29
              rohord napisał:

> To już nie wiem, czy Was się bać ,czy Emamy dokarmiające ptaszki ?

Nas???????? My,takie niewinne forumki o dobrych sercach, nas sie chcesz bać???
            • chloe30 Rohord :))) 27.06.06, 14:30
              Na Karpika1 płci już sie przejachałam, dobrze że masz wizytówkę, bo mię
              ciekawość zżerała :)))))))
              • rohord Re: Rohord :))) 27.06.06, 14:32
                Na jakiego Karpika ? A moja wizytówka dopiero na etapie intensywnych prac :-)
                • chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 14:35
                  A bo wczoraj do nas zawitał Karpik1 i byłam przekonana, że to facet - a dzisiaj
                  suprajs, mówi że się maluje :PPPP
                  Nad wizytówką pracuj, księgę gości otwórz, pierwsza sie wpisze :)))
                  • rohord Re: Rohord :))) 27.06.06, 14:38
                    Karpik to Karpik - ja się nie maluję :-)))
                    Księgę gości otworzę ,chociazby po to ,aby mieć Twój wpis :-))))
                    • chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 14:40
                      No to ja czekam. I uchyl rąbka tajemnicy, bo tam pustka - ani for ulubionych,
                      ale od kiedy na forum - no a ja ciekawska mam na drugie :)))
                      • rohord Re: Rohord :))) 27.06.06, 14:42
                        A wiesz,że ciekawość to pierwszy stopień do....wiedzy :-)
                        Wszystko będzie w swoim czasie.Ale widzę ,ze Ty łowczynią jesteś jeśli chodzi o
                        wizytówki :-)))
                        • chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 14:45
                          :))))))))) no jakos mi się tak spodobała ta opcja i teraz wszystkich molestuje
                          żeby sobie zakładali. Ale widzisz, Hydra twardo sie trzyma i mówi ze nie założy.
                          Może ja bym ją jakims banem zaszantażowała.....
                          :PP
                          • rohord Re: Rohord :))) 27.06.06, 14:48
                            Każdy sposób jest dobry :-))) Ale nie dowiesz się dopóki nie sprawdzisz.Jednak
                            z drugiej strony każdy robi co chce , no chyba ,że Hydra nie jest pełnoletnia
                            jeszcze - wtedy Ci wolno :-))))
                            • chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 14:50
                              Temat pełnoletności Hydry jest owiany tajemnicą... ale upijamy się w wątku
                              obok, kurde jeszcze za rozpijanie nieletnich beknę????
                              • rohord Re: Rohord :))) 27.06.06, 14:54
                                Radzę Ci się zastanowić :-)))) Chociaż mam nadzieję ,ze tak szybko się nie dasz
                                złapać :-)))
                                Narazie muszę kończyć.Było mi bardzo miło.Życzę przyjemnego i trochę
                                chłodniejszego popołudnia :-))) Narazie :-)
                                • chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 14:56
                                  No to na razie. Uchlam sie w samotności.
                                  I wróc do nas (z wizytówką :PPPP)
                                  • rohord Re: Rohord :))) 27.06.06, 14:57
                                    A tak to nie mogę :-((((
                                    • chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 14:59
                                      Dobra, bez wizytówki też wpuszczę :))
                                      • chytra_hydra Re: Rohord :))) 27.06.06, 15:09
                                        no i wciąż te wizytówki i wizytówki...;) już powiedziałam, że ja sobie tego nie
                                        zrobię i już! bo to jest coś, co trzeba gdzieś coś kombinować a ja jako
                                        kretynka, przypominam, nie potrafię i się nie napotrafię! co do pełnoletności -
                                        dziecko mogę do Ciebie, chloe kochana, mówić;) i jeszcze nie będziesz miała
                                        prawa się obrażać!;) będzie tu starszej pani alkoholu skąpić, w mordę...;)
                                        bliźniak, a perfidna, no...;)
                                        • chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 15:10
                                          Dobra, dobra, już kończę o wizytówkach :PPPP
                                          Te, pełnoletnia, a mam mówic mamo czy babciu???
                                          :PPPPPPPPPPP
                                          • chytra_hydra Re: Rohord :))) 27.06.06, 15:11
                                            a chcesz najpierw dostać w łeb czy po dupie?;)
                                            • chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 15:13
                                              chytra_hydra napisała:

> a chcesz najpierw dostać w łeb czy po dupie?;)

ROTLF :DDD
                                              A bo widzisz bo jakbyś miała wizytówkę......
                                              :DDDDDDDDD
                                              • chytra_hydra Re: Rohord :))) 27.06.06, 15:14
                                                ale nie mam! i się nie namam! i juuuuuż! kurna glut, co za babsko... się
                                                uwzięło;) ja jestem taka bardziej tajemnicza i interesująca przez to;) gupia
                                                Ty;)
                                                • chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 15:15
                                                  Ty kurde masz rację, a ja normalnie to nawet gdzie czyraka mam napisałam....
                                                  oj, nie będzie ze mnie Tajemnicza Dama, nie będzie...
                                                  • chytra_hydra Re: Rohord :))) 27.06.06, 15:16
                                                    Ty już jesteś tajemnicza dama, umiejscowienie czyraka tajemniczości nie
                                                    ujmuje;) nic się nie bój, wszyscy Cię kochają nawet z czyrakiem;)
                                                  • chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 15:30
                                                    A Prosie powiedziało że mi wyłączy internet.
                                                    Przyszłoby mi robote zmieniać no bo ja bez was bym umarła!!!
                                                  • chytra_hydra Re: Rohord :))) 27.06.06, 15:52
                                                    a co mu odpierdoliło, za przeproszeniem?... co mu przeszkadza internet?... tępy
                                                    buc...;)
                                                  • chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 15:53
                                                    Ze niby ja nie pracuję tylko forumuję.
                                                    Tyle, że jemu się wydaje, że jak mi wyłączy net to nadal będa do mnei maile
                                                    przychodziły.
                                                    No rotfl.
                                                  • chytra_hydra Re: Rohord :))) 27.06.06, 15:54
                                                    patrz pani, jaka to logika w narodzie;) a co mu to, że forumujesz?
                                                    najważniejsze, że przy okazji, powtarzam: przy okazji!;), dobrze pracujesz,
                                                    niech się ugryzie w tłuste dupsko;)
                                                  • chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 15:56
                                                    On gupi jest i tyle.
                                                    I mnie nienawidzi. Z koleżanka mamy teorię dlaczego - bo mu wyraźnie daje do
                                                    zrozumienia, że jest gupi i brzydki i u mnei nie ma szans.
                                                    Boli to rudego macho z 30 kilogramową nadwagą.
                                                  • chytra_hydra Re: Rohord :))) 27.06.06, 15:57
                                                    okrutna sercołamaczka;) jak możesz biedakowi odmawiać odrobiny
                                                    siebie?;)))))))))))))))))))))))))
                                                  • chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 16:00
                                                    Ja kurde długo z tą teoria sie nie zgadzałam, ale widze to coraz wyraźniej -
                                                    chciał szparkę - sekretarkę, dostał kogos kto mu w twarz powie - odpierdol
                                                    sie :PPPPP
                                                  • chytra_hydra Re: Rohord :))) 27.06.06, 16:10
                                                    i powiedziałaś dosłownie?! no to kochana, szacuneczek!;)
                                                  • chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 16:12
                                                    Powiedziałam dosłownie :))
                                                    A teksty "Zmień ton jak do mnie mówisz" sa na porządku dziennym :D
                                                  • chytra_hydra Re: Rohord :))) 27.06.06, 16:14
                                                    z Twojej czy z jego strony? bo jak z Twojej, to ja zakładam Twój fanclub!;))))
                                                  • chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 16:16
                                                    Ja tak do niego mówię.
                                                    Zresztą ja całą soba okazuję leckeważenie dla jego osoby, czym go jeszcze
                                                    bardziej wkurwiam :)))
                                                  • chytra_hydra Re: Rohord :))) 27.06.06, 16:18
                                                    jędza jesteś, tak trzymaj!;)))
                                                  • chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 16:19
                                                    Ostatnio lubi tekst że nie jestem w jego typie. Czekam na kolejny, żeby
                                                    powiedzieć, że całe szczęście, znaczy moge się spokojnie przeglądac w
                                                    lusterku :PPPP
                                                  • chytra_hydra Re: Rohord :))) 27.06.06, 16:22
                                                    skorzystaj natychmiast, jak mu się taka głupota wymsknie! skąd u potworków tego
                                                    typu przeświadczenie, że mogą wyglądać i zachowywać się, jakby dopiero co
                                                    wyszli z obory, a jeśli powiedzą, że kobieta nie jest w ich typie, ta powinna
                                                    natychmiast zalać się rzewnymi łzami?! ja się pytam, skąd?!;)
                                                  • chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 16:24
                                                    No on chyba serio myśli, że ja się przejmę.
                                                    Ale jak zaczynaliśmy współpracę to inaczej śpiewał, zanim sie nie zorientował z
                                                    kim ma do czynienia :)))
                                                  • chytra_hydra Re: Rohord :))) 27.06.06, 16:26
                                                    czyli Ciebie strach się bać?;) no no;)
                                                  • chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 16:27
                                                    Wiesz, ja swoje miejsce w szeregu znam.
                                                    Ale nie pozwolę żeby mnie gówno traktowało.... jak gówno. Prostestuję -
                                                    werbalnie i pozawerbalnie.
                                                  • chytra_hydra Re: Rohord :))) 27.06.06, 16:29
                                                    gówno nie ma prawa traktować jak gówno... szczególnie kogoś, kto na to nie
                                                    zasługuje, olej bękarta zimnym strumieniem pogardy;) o, jak ładnie mi się
                                                    udało;)
                                                  • chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 16:36
                                                    chytra_hydra napisała:

>, olej bękarta zimnym strumieniem pogardy;)

Zimny strumień pogardy - Hydra, ile chcesz za możliwośc używania tego
                                                    sformułowanmia?? Piękne!!
                                                  • chytra_hydra Re: Rohord :))) 27.06.06, 16:38
                                                    używaj bezpłatnie, ale tylko Ty!;) niewykluczone, że spróbuję to kiedyś
                                                    wykorzystać;)
                                                  • chytra_hydra Re: Rohord :))) 27.06.06, 16:39
                                                    w sensie stwierdzenie, nie Twoje używanie bezpłatne! raz pozwolone, dożywotnio
                                                    dane;)
                                                  • chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 16:40
                                                    chytra_hydra napisała:

> w sensie stwierdzenie, nie Twoje używanie bezpłatne! raz pozwolone,
                                                    dożywotnio
                                                    > dane;)

Czymam <pozwolenie> i nie oddam!!!
                                                  • chytra_hydra Re: Rohord :))) 27.06.06, 16:43
                                                    nie oddawaj, kto daje i zabiera wiesz gdzie kończy;)
                                                  • chytra_hydra Re: Rohord :))) 27.06.06, 16:47
                                                    a teraz się żegnam ładnie do jutra, nie omieszkam zajrzeć, jak zwykle;) buźka:)
    • conejito13 Re: Ematki 27.06.06, 16:16
      ....nie dziwi nic....:(
      • chytra_hydra Re: Ematki 27.06.06, 16:18
        nic się nie martw, conejito, szampana wypiłaś już?;)
        • conejito13 Re: Ematki 27.06.06, 16:38
          e... ja tam sie nie martwie, ematki polskie sa mi obce. na szczescie. mowie wam
          serio dziewuchi i chlopaky, ja nie znam takich pojebanych ludzi. po prostu w
          moim otoczeniu nie ma takich przetraconych umyslowo kobiet. mam szczescie?? nie
          wiem... a moze: kto z kim przystaje...hehehehe... i tyle jadu i w ogole jakiejs
          takiej ogolnej niecheci do wszystkich i wszystkiego. nie wiem, ja kurna nie mam
          czasu na rozwiazywanie dylematow tego typu. a gdyby nawet, to... wole se
          winuncia popic:)
          ps. szampona nie pilam, ale za to kawke z baileysem sobie fundnelam. tak, ze o
          wiele mi lepiej:)
          • chytra_hydra Re: Ematki 27.06.06, 16:40
            och conejito, ależ Ci pięknie jest... no pięknie no;) hmm... zimna kawa... kawa
            na zimno... mrożona kawa! o, to jest to!;)
            • r.kruger Re: Ematki 28.06.06, 12:11
              we mnie jest jad
              • conejito13 Re: Ematki 28.06.06, 12:15
                ale pozytywny:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka