chloe30 27.06.06, 14:13 Pokłociły sie o to czy dac ptakom wodę. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=44264085 normalnie, żeby z czegos takiego zrobiła się wojna to po prostu.... opad macicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rohord Re: Ematki 27.06.06, 14:18 Może autorce postu chodziło raczej o nieloty :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Ematki 27.06.06, 14:22 rohord napisał: > Może autorce postu chodziło raczej o nieloty :-)))) Pingwiny???? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Ematki 27.06.06, 14:22 ale za to jaki głos rozsądku Ci się udało ulać do tej skarbnicy;) gratuluję;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Ematki 27.06.06, 14:22 Na razie ulewam głos rozsądku, za chwile uleje jadu normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Ematki 27.06.06, 14:25 chytra_hydra napisała: > to ja chcę popatrzeć;) A, chodź sie lepiej napijemy - chociaż ciekawi mnie, spójrz na wątek o bachorach sikających na dworze - bachory moga zasikiwać, a czasem zasrywac teren, ptaki niech zdechną... i koty i pewnie króliki też... Odpowiedz Link Zgłoś
rohord Re: Ematki 27.06.06, 14:27 To już nie wiem, czy Was się bać ,czy Emamy dokarmiające ptaszki ? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Ematki 27.06.06, 14:29 rohord napisał: > To już nie wiem, czy Was się bać ,czy Emamy dokarmiające ptaszki ? Nas???????? My,takie niewinne forumki o dobrych sercach, nas sie chcesz bać??? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Rohord :))) 27.06.06, 14:30 Na Karpika1 płci już sie przejachałam, dobrze że masz wizytówkę, bo mię ciekawość zżerała :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rohord Re: Rohord :))) 27.06.06, 14:32 Na jakiego Karpika ? A moja wizytówka dopiero na etapie intensywnych prac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 14:35 A bo wczoraj do nas zawitał Karpik1 i byłam przekonana, że to facet - a dzisiaj suprajs, mówi że się maluje :PPPP Nad wizytówką pracuj, księgę gości otwórz, pierwsza sie wpisze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rohord Re: Rohord :))) 27.06.06, 14:38 Karpik to Karpik - ja się nie maluję :-))) Księgę gości otworzę ,chociazby po to ,aby mieć Twój wpis :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 14:40 No to ja czekam. I uchyl rąbka tajemnicy, bo tam pustka - ani for ulubionych, ale od kiedy na forum - no a ja ciekawska mam na drugie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rohord Re: Rohord :))) 27.06.06, 14:42 A wiesz,że ciekawość to pierwszy stopień do....wiedzy :-) Wszystko będzie w swoim czasie.Ale widzę ,ze Ty łowczynią jesteś jeśli chodzi o wizytówki :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 14:45 :))))))))) no jakos mi się tak spodobała ta opcja i teraz wszystkich molestuje żeby sobie zakładali. Ale widzisz, Hydra twardo sie trzyma i mówi ze nie założy. Może ja bym ją jakims banem zaszantażowała..... :PP Odpowiedz Link Zgłoś
rohord Re: Rohord :))) 27.06.06, 14:48 Każdy sposób jest dobry :-))) Ale nie dowiesz się dopóki nie sprawdzisz.Jednak z drugiej strony każdy robi co chce , no chyba ,że Hydra nie jest pełnoletnia jeszcze - wtedy Ci wolno :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 14:50 Temat pełnoletności Hydry jest owiany tajemnicą... ale upijamy się w wątku obok, kurde jeszcze za rozpijanie nieletnich beknę???? Odpowiedz Link Zgłoś
rohord Re: Rohord :))) 27.06.06, 14:54 Radzę Ci się zastanowić :-)))) Chociaż mam nadzieję ,ze tak szybko się nie dasz złapać :-))) Narazie muszę kończyć.Było mi bardzo miło.Życzę przyjemnego i trochę chłodniejszego popołudnia :-))) Narazie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 14:56 No to na razie. Uchlam sie w samotności. I wróc do nas (z wizytówką :PPPP) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Rohord :))) 27.06.06, 15:09 no i wciąż te wizytówki i wizytówki...;) już powiedziałam, że ja sobie tego nie zrobię i już! bo to jest coś, co trzeba gdzieś coś kombinować a ja jako kretynka, przypominam, nie potrafię i się nie napotrafię! co do pełnoletności - dziecko mogę do Ciebie, chloe kochana, mówić;) i jeszcze nie będziesz miała prawa się obrażać!;) będzie tu starszej pani alkoholu skąpić, w mordę...;) bliźniak, a perfidna, no...;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 15:10 Dobra, dobra, już kończę o wizytówkach :PPPP Te, pełnoletnia, a mam mówic mamo czy babciu??? :PPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Rohord :))) 27.06.06, 15:11 a chcesz najpierw dostać w łeb czy po dupie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 15:13 chytra_hydra napisała: > a chcesz najpierw dostać w łeb czy po dupie?;) ROTLF :DDD A bo widzisz bo jakbyś miała wizytówkę...... :DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Rohord :))) 27.06.06, 15:14 ale nie mam! i się nie namam! i juuuuuż! kurna glut, co za babsko... się uwzięło;) ja jestem taka bardziej tajemnicza i interesująca przez to;) gupia Ty;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 15:15 Ty kurde masz rację, a ja normalnie to nawet gdzie czyraka mam napisałam.... oj, nie będzie ze mnie Tajemnicza Dama, nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Rohord :))) 27.06.06, 15:16 Ty już jesteś tajemnicza dama, umiejscowienie czyraka tajemniczości nie ujmuje;) nic się nie bój, wszyscy Cię kochają nawet z czyrakiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 15:30 A Prosie powiedziało że mi wyłączy internet. Przyszłoby mi robote zmieniać no bo ja bez was bym umarła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Rohord :))) 27.06.06, 15:52 a co mu odpierdoliło, za przeproszeniem?... co mu przeszkadza internet?... tępy buc...;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 15:53 Ze niby ja nie pracuję tylko forumuję. Tyle, że jemu się wydaje, że jak mi wyłączy net to nadal będa do mnei maile przychodziły. No rotfl. Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Rohord :))) 27.06.06, 15:54 patrz pani, jaka to logika w narodzie;) a co mu to, że forumujesz? najważniejsze, że przy okazji, powtarzam: przy okazji!;), dobrze pracujesz, niech się ugryzie w tłuste dupsko;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 15:56 On gupi jest i tyle. I mnie nienawidzi. Z koleżanka mamy teorię dlaczego - bo mu wyraźnie daje do zrozumienia, że jest gupi i brzydki i u mnei nie ma szans. Boli to rudego macho z 30 kilogramową nadwagą. Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Rohord :))) 27.06.06, 15:57 okrutna sercołamaczka;) jak możesz biedakowi odmawiać odrobiny siebie?;))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 16:00 Ja kurde długo z tą teoria sie nie zgadzałam, ale widze to coraz wyraźniej - chciał szparkę - sekretarkę, dostał kogos kto mu w twarz powie - odpierdol sie :PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Rohord :))) 27.06.06, 16:10 i powiedziałaś dosłownie?! no to kochana, szacuneczek!;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 16:12 Powiedziałam dosłownie :)) A teksty "Zmień ton jak do mnie mówisz" sa na porządku dziennym :D Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Rohord :))) 27.06.06, 16:14 z Twojej czy z jego strony? bo jak z Twojej, to ja zakładam Twój fanclub!;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 16:16 Ja tak do niego mówię. Zresztą ja całą soba okazuję leckeważenie dla jego osoby, czym go jeszcze bardziej wkurwiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 16:19 Ostatnio lubi tekst że nie jestem w jego typie. Czekam na kolejny, żeby powiedzieć, że całe szczęście, znaczy moge się spokojnie przeglądac w lusterku :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Rohord :))) 27.06.06, 16:22 skorzystaj natychmiast, jak mu się taka głupota wymsknie! skąd u potworków tego typu przeświadczenie, że mogą wyglądać i zachowywać się, jakby dopiero co wyszli z obory, a jeśli powiedzą, że kobieta nie jest w ich typie, ta powinna natychmiast zalać się rzewnymi łzami?! ja się pytam, skąd?!;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 16:24 No on chyba serio myśli, że ja się przejmę. Ale jak zaczynaliśmy współpracę to inaczej śpiewał, zanim sie nie zorientował z kim ma do czynienia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Rohord :))) 27.06.06, 16:26 czyli Ciebie strach się bać?;) no no;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 16:27 Wiesz, ja swoje miejsce w szeregu znam. Ale nie pozwolę żeby mnie gówno traktowało.... jak gówno. Prostestuję - werbalnie i pozawerbalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Rohord :))) 27.06.06, 16:29 gówno nie ma prawa traktować jak gówno... szczególnie kogoś, kto na to nie zasługuje, olej bękarta zimnym strumieniem pogardy;) o, jak ładnie mi się udało;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 16:36 chytra_hydra napisała: >, olej bękarta zimnym strumieniem pogardy;) Zimny strumień pogardy - Hydra, ile chcesz za możliwośc używania tego sformułowanmia?? Piękne!! Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Rohord :))) 27.06.06, 16:38 używaj bezpłatnie, ale tylko Ty!;) niewykluczone, że spróbuję to kiedyś wykorzystać;) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Rohord :))) 27.06.06, 16:39 w sensie stwierdzenie, nie Twoje używanie bezpłatne! raz pozwolone, dożywotnio dane;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Rohord :))) 27.06.06, 16:40 chytra_hydra napisała: > w sensie stwierdzenie, nie Twoje używanie bezpłatne! raz pozwolone, dożywotnio > dane;) Czymam <pozwolenie> i nie oddam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Rohord :))) 27.06.06, 16:43 nie oddawaj, kto daje i zabiera wiesz gdzie kończy;) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Rohord :))) 27.06.06, 16:47 a teraz się żegnam ładnie do jutra, nie omieszkam zajrzeć, jak zwykle;) buźka:) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Ematki 27.06.06, 16:18 nic się nie martw, conejito, szampana wypiłaś już?;) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Ematki 27.06.06, 16:38 e... ja tam sie nie martwie, ematki polskie sa mi obce. na szczescie. mowie wam serio dziewuchi i chlopaky, ja nie znam takich pojebanych ludzi. po prostu w moim otoczeniu nie ma takich przetraconych umyslowo kobiet. mam szczescie?? nie wiem... a moze: kto z kim przystaje...hehehehe... i tyle jadu i w ogole jakiejs takiej ogolnej niecheci do wszystkich i wszystkiego. nie wiem, ja kurna nie mam czasu na rozwiazywanie dylematow tego typu. a gdyby nawet, to... wole se winuncia popic:) ps. szampona nie pilam, ale za to kawke z baileysem sobie fundnelam. tak, ze o wiele mi lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Ematki 27.06.06, 16:40 och conejito, ależ Ci pięknie jest... no pięknie no;) hmm... zimna kawa... kawa na zimno... mrożona kawa! o, to jest to!;) Odpowiedz Link Zgłoś