Dodaj do ulubionych

Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus....

IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 22:14
....i to wszystko tłumaczy. Jeśli jeszcze tylko przypomnę, że przeciwieństwa
się przyciagają, to odrazu staje się jasne dlaczego kobiety poświęcają sie dla
facetów, i odwrotnie ( szkoda tylko , ze nie zawsze).
Czy wy panowie, wiecie ile nerwów nas kosztujecie? Powinniście to docenić!
Buziaki, karina
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta1 Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... IP: 213.76.59.* 26.10.01, 22:21
      dzieci tez duzo nerwow kosztuja ..a czy panowie to nie wyrosnieci chlopcy??;))
      • Gość: karina Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 22:24
        Jasne że tak - wyrośli, ale niestety nie dorośli.
        Ale i tak ich kochamy. Mamy jakieś wyjście???

karina
        • Gość: eor Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... IP: *.swipnet.se 26.10.01, 22:31
          My takze Was kochamy, drogie Panie. Zycie bez Was byloby baaaardzo smutne. A,
          ze bywamy nieznosni. Nam tez nie zawsze jest latwo :))
          • Gość: karina Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 15:06
            Wiem, ale to nie my was zdradzamy na każdym kroku i obracamy sie za każdą panią
            w mini! To na serio jest gorsze, niz czekanie 2 godz. przed łazienką aż się
            umalulemy i ubierzemy. Prawda jest taka, że my to robimy DLA WAS, a wy dla kogo
            tak się rozgladacie na ulicy?

karina
            • Gość: facet Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 27.10.01, 23:26
              A chciałabyś, żebysmy sie oglądali na ulicy za facetami ?:))))
          • karina_17 Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... 28.10.01, 21:00
            Np. kiedy wam nie jest łatwo? Och tak, latanie od jednej do drugiej jest na
            pewno męczące.
        • Gość: samanta1 Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 22:45
          Oczywiscie ze nie !Przeciez oni po to sa stworzeni zebysmy ich
          kochaly,dbaly ,rozpieszczaly.;)
          • Gość: czeko Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... IP: *.chello.pl 27.10.01, 09:04
            To jestem chyba jedyna, która nie poczuwa się do spełniania tej misji !!!
            Gdzie mój chip z zadankiem.... ja tam się cieszę, że ktoś zapomniał mi go
            wszczepić :))) !
            • Gość: karina Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 15:08
              Dbamy , kochamy i rozpieszczamy , ale tylko wyedy gdy i oni to robią. Jeśli nie
              nie ma sie co poświęcać - są ambitniejsze cele niz złapanie faceta i gotowanie
              my jego ulubionej zupki .
          • mag_nolia Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... 29.10.01, 10:27
            i żeby się za nami oglądali na ulicy
            pozdr...
    • Gość: facet Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 27.10.01, 23:24
      Na tym polega nasz odwieczny problem:
      Wzajemnie się potrzebujemy,
      Ale ciągle sie nie rozumiemy !
      • Gość: karina Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:30
        To wy nas nie rozumiecie. Ale do cholery dlaczego my was potrzebujemy, i co
        gorsza - bo chyba na własne nieszczęście - chcemy?

karina
        • Gość: facet Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 27.10.01, 23:33
          Jezu, to przeze mnie ten ton ?:))
          • Gość: karina Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:45
            Nie. Ale jeśli można wiedzieć, to co w was takiego jest, czego my potrzebujemy?
            ( Moge prosić o jakąś orginalną odpowiedź)

karina
            • Gość: facet Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 27.10.01, 23:59
              Cały czas myśle nad ta oryginalnością ...
            • Gość: facet Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 00:08
              Kiedy stworzył Bóg Adama,
              On zapytał się - A dama ?

lub

Adam ujrzawszy, że Ewa jest naga,
              Innego raju juz się nie domaga.

To jest wystarczająco oryginalne ?:)
              • karina_17 Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... 28.10.01, 21:02
                Powiedzmy, dość. Długo jenak myślałeś. To też charakterystyczne dla was?
                Pozdrawiam, karina
                • Gość: facet Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 21:07
                  Ta nutka złośliwośći to dla mnieczy dla nas wszystkich w spodniach tutaj ?:))
                  • Gość: karina Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 22:46
                    To było specjalnie dla ciebie! Wymyśliłeś jeszcze coś...

karina
                    • Gość: T .SZT.. Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 00:55
                      "adam i ewa i drzewa"
            • Gość: Pontifex Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... IP: *.warsnet.trzepak.pl 28.10.01, 14:46
              Bardzo dobre pytanie!.Probujac na nie odpowiedziec postanowilem zmienic je.Co w
              kobietach jest takiego,ze(dla mezczyzny oczywiscie)z nimi jest zle bez nich
              jeszcze gozej.Trudno udzielic jednoznacznej odpowiedzi.Mysle jednak droga
              Karino,ze to hemia(feromony) nie pozwalaja przejsc obojetnie wobec plci
              przeciwnej.
              • karina_17 Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... 28.10.01, 21:05
                To takie mało romantyczne wyjaśnienie. Z biologicznego ( powiedzmy naukowego
                punktu widzenia). Gdzie sie podziała twoja fantazja? Przecież wy doskonale
                fantazjujecie!

Pozdrawiam, karina
                • Gość: Pontifex Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... IP: *.warsnet.trzepak.pl 29.10.01, 11:42
                  To inne zagadnienie.Czasami z mezczyzna dzieje sie cos dziwnego gdy widzi
                  jakies "dzielo sztuki"dopada go wtedy-coup de foudre-czyli ....
                  Natomiast co do fantazji heh..to czy ty nie miewasz fantazji.
                  Kazdy czlowiek miewa fantazje bez wzgledu jak bysmy je nazwali np.marzenia
                  senne.Fantazje pobudzaja mozg do pracy co jest bardzo pozyteczne.Pozyteczne
                  jest rowniez realizacja fantazji z partnerem -probowalas??!
                  Pozdrawiam P.
                  • Gość: karina Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 22:45
                    Jeśli jesteś filozofem, to załuję że nie napisałam do ciebie jak miałam zadanie
                    z fizyki o Greckich filozofach 9 napewno znasz starszych kolegów), nie
                    musiałabym wtedy spędzić godziny zycia na wertowaniu jakiś beznadzijnych
                    książek.
                    A co do fantazji... fantazjujesz kotku

karina
                    • Gość: facet Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 22:47
                      OJ, już chyba wiem co lubisz ...:))))))))
                      • Gość: facet to było oczywiście do Kariny IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 22:48
                        • Gość: karina Re: to było oczywiście do Kariny IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 10:15
                          Słucham...
    • Gość: szybki Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 09:12
      Jezeli to cos zmienia to ja jestem z Ziemi.
    • kitek1 Re:a ja z Jowisza 30.10.01, 09:13
      hej
      • Gość: karina Re:a ja z Jowisza IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 10:19
        I jacy są faceci na Jowiszu? Kopia tych z Marsa?
        karina
    • Gość: orange Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 09:35

Staramy się być takimi jakimi nas pragniecie, a jak się staniemy - okazuje się,
      że chciałyście zupełnie czegoś innego.
      Ktoś musi nosić mini żeby oglądać mógł się ktoś, i dlaczego na krótkiej,
      czerwonej spódniczce nie jest napisane: tylko dla wolnych?

• Gość: karina Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 10:17
        Dla wolnych? To kolejne pojęcie, które rozumiemy zupełnie inaczej.

karina
        • Gość: orange Ziemianie IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 10:34

Kiedy nie ma solidarności to po cóż uogólnienia: my – wy; dla kogoś liczy się
          indywidualność, wyjątek od reguły dla którego warto żyć; istnieją poszukiwacze
          modelowej kobiecości ze wszystkimi jej słabostkami i...........nigdy nie
          spotkałem dwojga takich samych ludzi.

Proszę o Twoją definicję pojęcia „wolny”... :)
          • Gość: karina Re: Ziemianie IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 21:13
            Wielkie sorki, ale to wy przeważnie uogólniacie - "Kobiet są naiwne", "kobiety
            są gorsze od Facetów", itp. Gdzie tu miejsce na indywidualność ( którą ja
            jestem)?
            Co do wolny..... to dla kobiet wolny facet, to taki, który nie jet w zadnym
            związku, ale wasz6ym zdaniem ( w 99%) każdy facet jest wolny. I tu sie kochani
            mylicie! W zdradzaniu nie jesteśmy wcale gorsze ( zresztą w niczym nie
            jesteśmy) od was, więc uważajcie.........

Pa, karina, całusy
            • kitek1 Re: Zdrada 30.10.01, 21:15
              a Ty zdradzalas?
            • Gość: facet do kariny IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 00:06
              A niedobra, za co nas tak karzesz, my niewinni, to Matka Natura :))))
              Masz serce zimne jak lód ?:)
              • Gość: karina Re: do kariny IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 21:13
                Moje serce jest tak gorące że trzeba uważać, żeby się nie spażyć
        • Gość: Pontifex Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... IP: *.warsnet.trzepak.pl 31.10.01, 13:33
          Droga Karinko nie jestem filozofem wyuczonym chociaz musialem na mojej
          edukacyjnej drodze zapoznac ta materie.Wydaje mi sie,ze filozofem jest po
          trochu kazdy-nawet ty.
          Uwazasz ze dobrze znasz mezczyzn -w rzeczywistosci niewiele wiesz na ich
          temat .Myslisz utartymi stereotypami a te nie zawsze oddaja prawde.
          Jezeli jednak przemawia przez Ciebie doswiadczenie moge tylko zlozyc wyrazy
          wspolczucia ze otaczasz sie zakompleksionymi facetami.Sprobuj nie generalizowac
          bo pragne przypomniec iz kazdy medal ma dwie strony.
          Pozdrowienia-P.
          • Gość: karina Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 21:15
            Dobrze, przyznaję, że z deka to uogólniłam, ale w moim przypadku wszystko się
            zgadza. nic nie poradzę ( i temu chyba nie zaprzeczysz) , że WIELU z was jest
            taka. Owszem są czasem wyjątki i jeśli trafiłam na jeden z nich to bardzo się
            cieszę.

Pozdrawiam - k
            • Gość: niunia Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 31.10.01, 21:36
              a kto jest wyjatkiem
              • Gość: karina Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 23:42
                Chyba nie ty? Jesteś w ogóle NIM czy NIĄ?

Pozdrawiam
                • Gość: niunia Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... IP: 10.0.0.* 03.11.01, 10:56
                  to sie ciesze, a jestem takie, ni to, ni owo
                  • Gość: karina Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 21:04
                    Masz dziwny gust. Ni to, ni owo. Orginalne.
            • Gość: Pontifex Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... IP: *.warsnet.trzepak.pl 07.11.01, 00:23
              Pytasz czy jestem wyjatkiem a jakiej odpowiedzi oczekujesz?-jesli odpowiem ze
              tak co wtedy sobie pomyslisz?
              Na to pytanie nie ma prostej odpowiedzi-pamietaj,ze zawsze wszystko(co dobre)
              zalezy od dwoch stron nie od jednej.
              Pozdrowienia-P.
    • Gość: Erg Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... IP: 213.25.66.* 03.11.01, 12:45
      Tak, masz troche racji ale.....ile nerwów Wy nas kosztujecie !?
      • Gość: karina Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 21:06
        nie mam pojęcia.
        pozdrawiam, karina
    • mag_nolia Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... 07.11.01, 08:12
      i trzeba powolić im się rozciągnąć..., jak gumka...??
      • Gość: Una Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... IP: 62.233.128.* 07.11.01, 08:31
        A wszyscy niech uważają na wspominatozę...
        cha, cha! a Ci z Marsa nie wiedzą o co chodzi...
        • mag_nolia Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... 07.11.01, 08:34
          Uno, a gdzie szukać Marka Darcy-ego???
          Czyżby nadal sieci wspominatozy oplatały jego umysł>???
          • Gość: Una Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... IP: 62.233.128.* 07.11.01, 08:39
            Według ostatnich wieści, właśnie wybierał się do USA, które w ostatniej chwili
            zamieniły się w Tajwan. Niestety NIE JEDZIE SAM!
            • mag_nolia Re: Faceci są z Marsa, a Kobiety z Wenus.... 07.11.01, 08:42
              a ta niedomyśla Fielding, zapomniała napisać, czy ma jakiegoś brata bliźniaka!!!
              Ale wiesz jestem szczuplejsza od dziennikarki, może miałabym jakąś szanse,
              gdybym wyruszyła na ten Tajwan, bo z Cleaverem zadawać się nie będe!
              no może...jednonocna przygoda...i koniec-wszystko!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka