Dodaj do ulubionych

dołączam do piaskownicy

29.06.06, 21:18
pozdrówka..

przyniosłem własne zabawki
zabawię z wami przez jakiś czas..
Obserwuj wątek
    • morfeusz_1 Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 21:20
      Witaj Houk!
      Jam jest Morfi więcej o sobie nie powiem bo to nie jest w moim freestylu ;)
    • nekroskop88 Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 21:24
      kto żeś i skąd przybywasz? ;-)
      w każdym razie - zapraszamy do świętowania urodzin Kopytka - to już rok!:)
      • makbrajd Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 21:37
        bla
      • sans Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 21:44
        > kto żeś i skąd przybywasz? ;-)

Jam ci jest i przybywam w pokoju :) Tłuczę się już po forumach jakiś czas i czas nastał aby zawinąć do macierzystego portu.

> w każdym razie - zapraszamy do świętowania urodzin Kopytka - to już rok!:)

swoją personą postanowiłem uświetnić tą imprezkę.. nowa krew.. nowe możliwości na nowy rok :)
        • makbrajd Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 21:46
          znaczy się marynarz świecący uświetnieniem?

taka latarania?
          • nekroskop88 Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 21:46
            może taki człowiek-latarka
            jak mryga to mu się oczy świecą
            fajnie by było
            • makbrajd Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 21:50
              zaoszczędzilibyśmy na rachunkach za prąd
              i tak nie płacimy od roku ale jakby co to oszczędamy
              • nekroskop88 Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 21:52
                no nie wiem, ale to byłby raczej taki świetlny stosunek przerywany, co?
                nie świeciłoby się cały czas, chyba, że powrócić do pomysłu obcinania brwi
                • makbrajd Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 21:57
                  ale gdzie wtedy czas na intymność? tyle światła?

(trzeba spytać Nutopii jak wróci, ona nam doradzi co i jak gdzie postawić ze
                  smakiem)
                  • nekroskop88 Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 21:58
                    więc czekajmy
                    • makbrajd Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 21:59
                      (ale trza pilnować Sana..bo przestał mrugać i nie widać go...)
                      • nekroskop88 Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 22:01
                        zapalę moją podręczną menorę
                        tylko świeczek szkoda:(
                        • makbrajd Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 22:02
                          złapmy się za ręcę i pomyślmy...skoncentrujmy się....
                          a ujrzymy jasność i blask
                          • nekroskop88 Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 22:05
                            jak trzeba myśleć, to ja się w to nie bawię
                            • makbrajd Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 22:07
                              więc trzymajmy się za ręcę w ciemnosci
                              • nekroskop88 Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 22:08
                                to nie uchodzi
                                • makbrajd Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 22:11
                                  to ja sobie idę :(
                                  (Nutopia! gdzie jesteś!)
                                  • nekroskop88 Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 22:13
                                    wróć!
                                    jak tak bardzo chcesz mogę Cię potrzymać za rękę w ciemności
                                    właściwie mogę trzymać za dwie
                                    będę czuł się bezpieczniej wiedząc, gdzie trzymasz ręce
                                    • makbrajd Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 22:18
                                      phi!
                                      idę poszukać Nutopii
                                      • nekroskop88 Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 22:19
                                        Nutopia sama wróci
                                        a Ty chodź tutaj, już!
                                        dosyć tego dobrego, zachowujesz się jak rozkapryszone dziecko
                                        siad tu! pilnuj menory i nie zjadaj wosku
                                        • makbrajd Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 22:20
                                          oddaj banany!!
                                          • nekroskop88 Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 22:21
                                            nie wypluję już!
                                            • makbrajd Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 22:22
                                              wypluwaj!
                                              zaraz Ci pomogę tą menorą!
                                              • nekroskop88 Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 22:23
                                                połknąłem! połknąłem!
                                                hahaha!
                                                zostaw moją złoconą menorę z Auchana za 14,99 zł!
                                                • makbrajd Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 22:24
                                                  no to teraz Menorę tez połkniesz!
                                                  • nekroskop88 Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 22:25
                                                    nie!
                                                    dawaj menorę, ona jest jak mój miś, śpię z nią i tyle razem przeżyliśmy!
                                                  • makbrajd Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 22:30
                                                    nieźle Ci idzie
                                                    już trzy ramiączka prtzłknąłeś..
                                                    a teraz "kokoszeczka kaszke dzibuała" i łykaj czwarte
                                                  • nekroskop88 Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 22:31
                                                    Makbrajd: samolot!
                                                  • makbrajd Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 22:32
                                                    a kuku!
                                                    i czwarte weszło:)
                                                    teraz piąte...otwórz buźkę i zagryzaj
                                                  • nekroskop88 Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 22:34
                                                    Dosyć!
                                                    (w nogi!)
                                                  • makbrajd Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 22:35
                                                    no zjedz do końca
                                                    mniam mniam
                                                    łyzeczka za morfiego
                                                    druga za bad habit
                                                  • nekroskop88 Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 22:35
                                                    ha! wyrzuciłem ją za burtę! hahah jestem genialny!
                                              • sans Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 22:24
                                                Jestem..
                                                heh.. a w tym składziku to nie ma więcej tego spirtu do czyszczenia?
                                                • nekroskop88 Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 22:26
                                                  jest w składziku po prawej
                                                  sprzątajcie, sprzątajcie
                                                  jesteśmy z Was dumni obywatelu
                                                  • sans Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 22:28
                                                    nie wiem czy.. sam dojdę.. tego spirtu z lewego składziku na długo mi nie starczyło
                                                    a jeszcze ... zapytam
                                                    lubicie pawie?
                                                  • makbrajd Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 22:29
                                                    tylko swoje
                                                    własnego sm wyprowadzasz za burtę
                                                  • sans Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 22:31
                                                    dobra.. tup, tup, tup idę do drugiego składziku.. i zawczasu powiem dobranoc.. bo zaraz ooodpłyywammm
                                                  • nekroskop88 Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 22:32
                                                    dobranoc
                                                    to jest człowiek pracy
                                                    całą noc będzie sprzątał
                                                    więcej nam takich potrzeba!
                                                  • makbrajd Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 22:32
                                                    a skończy się ten burdel!
                                                  • nekroskop88 Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 22:35
                                                    i w końcu pozbędziemy się tego przeterminowanego spirytusu
                                                  • makbrajd Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 22:38
                                                    i żaden anepid nam wtedy nie straszny
                                                  • nekroskop88 Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 22:38
                                                    a on w ogóle był nam straszny?
                                                  • makbrajd Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 22:40
                                                    wypijali zawsze tego spirytusu sporo i straty były o legitymacje mieli
                                                  • nekroskop88 Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 22:41
                                                    no, już sporo nazbierałem tych legitymacji, bo oni po tym spirytusie i przy
                                                    Twojej pomocy opuszczali ziemski padół
        • nekroskop88 Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 21:46
          a więc witaj na pokładzie :-)
          czuj się jak u siebie
          szczotka do czyszczenia pokładu w składziku po lewej ;)
          • makbrajd Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 21:49
            a potem za burtę wypatrywać wroga
            • nekroskop88 Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 21:50
              bla
              (dobrze Panie Naczelniku?)
              • makbrajd Re: dołączam do piaskownicy 29.06.06, 21:52
                bla po dwakroć
                bla

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka