Dodaj do ulubionych

nie, dopiero

30.06.06, 09:43
jak pojdzie znowu w formule niebezpiecznego obrazania ludzi ze swiata
publicznego, by dac upust swojemu egoizmowi i skoncentrowaniu calego switaa
na wlasnej pokaleczonej milosci i ego, ale tez dopiero pozniej- teraz misie
nie chce.

Poki co szansa duza na odbudowanie nadziei widze i tak trzymac! przynajmniej
przez najblizsze dni!

czolko!

M.S.

PS. Dyziek pozdrow Kasie. Widze, ze wrocil i na sportowym chwile poszalal,
ale go nie zrozumiano (ot, zycie autsidera:), a balem sie juz, ze po
zamknieciu forum expresowego przepadl bez wiesci.
Obserwuj wątek
    • gftp Re: nie, dopiero 30.06.06, 10:05
      jak morze z wysoka zabrzmi wielkoscia szedl spacerem ulicami korzenie przywarly
      do zmroku. tak sie lubi dopiero jutro pojdziemy w skrzydla lapiac skrzypienie mostu.
      jego trzask zobacz jak boli przestrzen zielona....
      ale nic to...cisza
      za dwa dni mu wszystko powiem.
      tylko sie nie spiesz, bo on... nie, nie teraz
      dwa dni
    • mathias_sammer Re: nie, dopiero 01.07.06, 13:03
      Tez juz mowilem, ze smierdzacego scierwa nie dotkne reka, moge co najwyzszej
      odsunac papierem, by smord nie dochodzil bezposrednio do moich nozdrzy. Czy tez
      podobnie masz stad taki dystans, a nawet trzymanie za szybka?

W sumie co raz czesciej zaczynam rozumiec, choc nie chcialbym.

M.S.
      • kowianeczka Re: nie, dopiero 02.07.06, 11:11
        A z drugiej strony pomysl (nie mow- milczenie moze byc naprawde zlotem)
        dlaczego mialabym uwazac Ciebie za kogos lepszego niz jestes w rzeczywistosci?
        Czy przeskoczyles siebie w skokach przez koziolka, zmieniles sie na lepsze,
        stales sie kospomolityczny, empatyczny i niewiadomo jeszcze jaki? Po co teraz
        te kilometry wpisow, czyz nie szkoda czasu? A coz mi po tresciach Ewy Braun
        mowiacej w pamietnikach ze smietnika, ze przeciez jest taka jak Hitler i
        zachowanie antysemickiego Adolfa nie tylko ja _usprawiedliwia_ lecz wrecz
        popycha do dzialania? O czym tu w ogole mowa? o szukaniu usprawedliwienia dla
        wlanego uzaleznienia, ba! nadawania wuiezieniu nawet istotnej roli? wybacz, ale
        ten rodzaj smiesznosci- jak wiesz- od dawna nie smieszy juz.
        A teraz cos, co ma rzeczywiscie istotne dla mnie znaczenie:
        Francja wygrala i bardzo dobrze- kibicowalam jej, Anglia przegrala- tak jak
        chcialam. We wtorek Niemcy- Wlochy niewazne kto wygra, bedzie pieknie, bo
        spotykaja sie dwie druzyny, ktore wzajemnie sie szanuja i lubia (co w przypadku
        Argentyny ograniczalo sie tylko do szacunku), jeszcze jedno spotkanie w srode
        (nie wiem jeszcze komu kibicowac) i final w niedziele. Ech jak ten czas szybko
        leci :(

Prasowke juz zrobilam, widze wiele bledow merytorycznych w artykulach chocby
        pan redaktor GW pomylil sie w liczbie kibicow jednej druzyny, pomylil sie o
        cale 5 tys, w liczbie wszystkich uczestnikow na stadionie, co oznacza, ze
        dziennikarze GW nie uczestnicza w MS2006 tylko tworza komentarze na podstawie
        wypowiedzi zrodel, czesto znieksztalcajac. Dlatego zadnego artykulu, czy wpisu
        dot MS2006 napisanego w GW czy na forum nie skomentuje, co konsekwentnie czynie
        od 9 czerwca.
        Teraz ide nad jezioro ( juz prawie 30 stopienkow Celcjusza), w wolnej chwili
        uzupelnie kilka cytatow z genialnej ksiazeczki polskiego autorstwa, ktora
        czytam. Zasmiewam sie do lez- nareszcie ktos pisze walpurgiem (znaczy sie on
        tez tak chcialby, alee mui sie jeszcze naumiec:)!)

kowianeczka
        • mathias_sammer Re: nie, dopiero 03.07.06, 16:18
          Kowianeczko, trzeba umiec odroznic siwat wirtualny od prawdziwego. jesli
          nastapi pomiezsaknie pojec wina nie obraczajmy innych tylko miejmy zal do
          siebie i najlpiej ten zal ukryjmy przed swiatem, bo moze zdarzyc sie
          nieszczescie.

POwiedzialem tez juz wczesniej, ze dzialam innymi metodami, sa sfery, ktorych
          nie ruszam. Czujesz teraz roznice w poziomie? Ciesze sie:)

Jeszcze zerkne, ale musze sie wylogowac, bo forum nie chodzi i pedze (16.17)

M.S.
    • mathias_sammer Re: nie, dopiero 04.07.06, 13:50
      Odpowiem na pytanie i prosbe. Otoz, kowianeczko, ta wojna nie skonczy sie
      dopoki ja nie ustapie i nie odejde z forum, a nie moge odejsc widzac, jak
      wszedzie wylewa sie na ulice, wszedzie!!!!!!!!! z tym gownianym,
      eksihibcjonistycznym pytaniem siebie so sadzi na swoj wlasny temat (paw!!!).
      Nie odpuszcze. Byc moze jedynym powodem przychodzenia na forum bedzie lanie po
      pysku, w sumie tez dobry powod. Jak znam szybko mi sie znudzi, no, ale troche
      bede mial przyjemnosci.

Tyle.

M.S.
      • kowianeczka zrobmy tak 04.07.06, 14:13
        zeby przychodzic dla samej wojny i wylewac zolc musialbys inaczej sie nazywac.
        Nie idz w slady najwiekszego katolika i hipokryty tego forum, ktory jest tak
        zaklamany, ze najwyrazniej juz wlasne klamstwa pociska do lusterka wierzac, ze
        tak jest w istocie. to obled, "opetanie wlsna samotnoscia" jak spiewala kiedys
        Martyna Jakubowicz. Fakt, wylewa sie ona wszedzie, ale nie jest to nowa prawda
        i wiesz o tym od dawna. Nowosc polega na tym, ze nie juz mozesz zniesc ilosci,
        bo wmalych dawkach byloby jeszcze do przelkniecia, Nie mozesz zniesc rasizmu,
        uzaleznienia, tepoty i chamstwa- by nie wykluczac tego, co ona nie lubi, a co
        ja cechuje od czasow proktologow. Niech gnije wszedzie, jak "lubi" a raczej nie
        majac wyboru, beton nie ma wyboru.

Tymczasem mam pomysl, przekaze go prywatnie na maila, Dyziek tez dostanie.

kowianeczka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka