Dodaj do ulubionych

Szanowny Banku Millennium

04.07.06, 15:34
Gdyby nie to że mam u was kilka tysięcy debetu to bym zamknęła konto w
pizdu!!!!
Jesteście beznadziejni.
Obserwuj wątek
    • bossmaan Re: Szanowny Banku Millennium 04.07.06, 15:48
      tiaa

mnie w zeszlym tygodniu PKO SA zjezylo nieco
      ale o zasady akurat chodzi, i efekt taki, ze sie do Lukasa jak sadze przeniose

jak sie debetu pozbede ;)
      • chloe30 Re: Szanowny Banku Millennium 04.07.06, 15:53
        Uny sa gupie panie te bankowce.
        Uny se system logowania zmienili i każą mi nowa umowe podpisywać.
        A ja to w dupie mom, bo po oddziałach latać nie byda.
        To swołocz paczpan....
        • sonrie Re: Szanowny Banku Millennium 04.07.06, 16:05
          Dwa lata po spłacie kredytu mieszkaniowego przyłazi pismo o uzupełnienie
          dokumentów do kredytu: kara będzie naliczona za brak tych papirów zgodnie z
          umową kredytową (BPH)... Myślałam, że rozwalę ten oddział.
          • conejito13 Re: Szanowny Banku Millennium 04.07.06, 17:13
            citi bank. zlodzieje jebane.
            dwa lata po zamknieciu konta oraz zlikwidowaniu kart wydzwaniali do mnie, ze
            cos tam im wisze, ze czegos nie skalkulowali. normalnie szok!!!:(:(:( nie
            nawidze ich i do konca swiata i okolic nie chce miec z nimi nic wspolnego.
            podobnie jak z era - jednokomorkowcami jebaniutkimi:(
    • mieszkowamama Re: Szanowny Banku Millennium 04.07.06, 16:14
      Dlatego ja mam konto w mBanku :-)
      • sonrie Re: Szanowny Banku Millennium 04.07.06, 16:15
        Ja też mam (drugie); fajne jest.
        • marjanna1 Re: Szanowny Banku Millennium 04.07.06, 17:31
          Millennium brrrrrr
          Wlasnie mi list po 2 latach od zamkniecia konta przyslali, ze jestem im winna
          ponad 300 zlotych odsetek od debetu. Idioci normalnie. Jak mogli mi zamknac
          konto skoro mialam na minusie???? Bede z nimi walczyc az im sie odechce. Nie
          bede im drugi raz tego samego placic. Maja idiotow za pracownikow. Wrrrrrrrr
          • conejito13 Re: Szanowny Banku Millennium 04.07.06, 22:52
            marjanna, ja mialam to samo z citibankiem:( obled normalnie. zeby bylo
            smieszniej, karte kredytowa przy mnie przecieli. karta byla zlota, chcialam
            zachowac dla potomnosci, wiedzialam, ze zlotej sie pewnie juz nigdzie nie
            dorobie, heheheheheheheheheeeeeeeeeeeeeee............ nie dali:(:(:( a potem,
            po jakichs dwoch latach sie ockneli z amoku, ze cos tam im na karcie jestem
            winna (???????????) brrrr.....
            • marjanna1 Re: Szanowny Banku Millennium 05.07.06, 10:01
              I udalo ci sie wybrnac z tego jakos?
              Bo ja juz nie wiem co im pisac. Nie daruje i bede z nimi chocby do ich upadku
              korespondowac, albo az im sie znudzi.
              A tak wogole to idioci tam pracuja. Podalam im nowy adres do korespondencji, a
              oni nadal mi na stary przysylaja.
              • chloe30 Re: Szanowny Banku Millennium 05.07.06, 10:14
                A ja z Citi (niech ich ch... strzeli) zakończyłam współprace pół roku temu.
                Ciekawe czy się jeszcze odezwą.

A nienawidze ich tak, że jak ostatnio jakas panna rozdawała ulotki to najpierw
                wyciągnęłam łapę, ale jak zobaczyłam jakie to ulotki to skoczyłam jak oparzona
                i powiedziałam "O nie, citi nie!!!"
                • sonrie Re: Szanowny Banku Millennium 05.07.06, 11:08
                  Citi do bani, ale JEST WSZĘDZIE na świecie; jeden, kuźwa, plus. Jak małż chciał
                  to g... spłacić, to nie wiedzieli ile... Spłacił na oko i się odwalili. Za rok
                  znów przysłali kartę.
                  • conejito13 Re: Szanowny Banku Millennium 05.07.06, 11:19
                    sonrie napisała:

> Citi do bani, ale JEST WSZĘDZIE na świecie; jeden, kuźwa, plus. Jak małż
                    chciał
                    > to g... spłacić, to nie wiedzieli ile... Spłacił na oko i się odwalili. Za rok
                    > znów przysłali kartę.
                    Mysle, ze wystarczy miec Vise z jakiegokolwiek banku i tez jest ok.
                    Niekoniecznie musi to byc goldenciti. Tak mysle ja, ktora mieszka na swiecie,
                    podrozuje i ma w d...ich przepychanki i smieciowe oferty.
                    • sonrie Re: Szanowny Banku Millennium 05.07.06, 12:37
                      Ja mam ze trzy Visy, w tym kredytówę, i w Niemczech nie zapłaciłam żadną :) Ale
                      to zacofany kraj. Na greckim zadupiu z jednym sklepem maestro electron nawet
                      spokojnie działał. No ale to kulturka :))
              • conejito13 Re: Szanowny Banku Millennium 05.07.06, 10:59
                Citibankowi nie zaplacilam, mam ich w dupie. Pisali, wysylali cos tam, jakies
                swisty, dzwonili do mnie do Hiszpanii!!!!!!!??????? No koszmar normalny:(:( Po
                czym po tych wszystkich bitwach z pol roku ponownie wyslali mi...karte
                kredytowa...:(:( Na adres hiszpanski????!!!!!!!!! No powiedzcie mi, czy tam
                pracuja idioci czy debile ciezcy???? Szok, jakim ludziom powierzamy nasza kase:(
                Za to erze musialam, bo do rodzicow przysylali jakies pisma z sadow a moi
                rodzice juz maja swoje lata i sie przejeli, nie chcieli miec problemow, choc im
                mowilam, zeby nie brali tych poleconych, ale wiecie... normalnie zebym tam
                byla, to bym ich rozniosla zwyczajnie!!! Ale tak...
                • katimai Re: Szanowny Banku Millennium 05.07.06, 11:31
                  a ja moje drogie wystosowałam takiego maila do ge money banku, że mnie na
                  trzech stronach kancelaryjnego przepraszali hiehie ,
                  • conejito13 Re: Szanowny Banku Millennium 05.07.06, 12:00
                    a o co poszlo?
                    wczoraj dostalam za darmo telewizje kablowa na caly rok, bo mnie szmaciarze
                    oszukali. maz zadzwonil i powiedzial, zeby natychmiast jutro (czyli dzisiaj)
                    przyszli i odlaczyli net, telefon i ta zasrana telewizje (to nie jest kablowka,
                    to jest taka tzw. naziemna czy cos... mozna sobie wybierac filmy, kupowac jak w
                    wypozyczalni, zatrzymac program etc., cos sporo lepszego niz kablowka czy
                    satelitarna, bo ma wszystkie programy oraz rowniez takie wlasnie specjalne). no
                    i zadzwonili, ze za to, ze juz mnooostwo lat maz jest ich klientem to nam dadza
                    za darmo ta wlasnie tv. w piatek przyszla pierwsza faktura i co?????? co ja
                    widze????????? oczywiscie wszystko doliczone, lacznie z wypozyczeniem tego
                    zasranego aparaciku.
                    mynsz zadzwonil, powiedzial dwa slowa, zmiekli i mamy teraz za darmo ta
                    gowniana tv przez rok:):):) dobre i to. potem na pewno sie wypisze, bo nie
                    zamierzam placic tym lobuzom nawet grosza (ups..centa;).
                    • sonrie Re: Szanowny Banku Millennium 05.07.06, 12:41
                      U mnie było to samo... Właśnie mi się kończy rok darmowych Canal+, HBO i innych
                      pozakablowych :) Rezygnuję i niech mnie pocałują w... I tak tego nie oglądałam,
                      ale dla zasady dałam sobie podłączyć w ramach przeprosin :)
                • marjanna1 Re: Szanowny Banku Millennium 05.07.06, 14:18
                  No i ja Millenium tez nie zaplace. Oni chyba mysla, ze jakas naiwna znalezli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka