chloe30 04.07.06, 15:34 Gdyby nie to że mam u was kilka tysięcy debetu to bym zamknęła konto w pizdu!!!! Jesteście beznadziejni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bossmaan Re: Szanowny Banku Millennium 04.07.06, 15:48 tiaa mnie w zeszlym tygodniu PKO SA zjezylo nieco ale o zasady akurat chodzi, i efekt taki, ze sie do Lukasa jak sadze przeniose jak sie debetu pozbede ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Szanowny Banku Millennium 04.07.06, 15:53 Uny sa gupie panie te bankowce. Uny se system logowania zmienili i każą mi nowa umowe podpisywać. A ja to w dupie mom, bo po oddziałach latać nie byda. To swołocz paczpan.... Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Szanowny Banku Millennium 04.07.06, 16:05 Dwa lata po spłacie kredytu mieszkaniowego przyłazi pismo o uzupełnienie dokumentów do kredytu: kara będzie naliczona za brak tych papirów zgodnie z umową kredytową (BPH)... Myślałam, że rozwalę ten oddział. Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Szanowny Banku Millennium 04.07.06, 17:13 citi bank. zlodzieje jebane. dwa lata po zamknieciu konta oraz zlikwidowaniu kart wydzwaniali do mnie, ze cos tam im wisze, ze czegos nie skalkulowali. normalnie szok!!!:(:(:( nie nawidze ich i do konca swiata i okolic nie chce miec z nimi nic wspolnego. podobnie jak z era - jednokomorkowcami jebaniutkimi:( Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: Szanowny Banku Millennium 04.07.06, 16:14 Dlatego ja mam konto w mBanku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Szanowny Banku Millennium 04.07.06, 16:15 Ja też mam (drugie); fajne jest. Odpowiedz Link Zgłoś
marjanna1 Re: Szanowny Banku Millennium 04.07.06, 17:31 Millennium brrrrrr Wlasnie mi list po 2 latach od zamkniecia konta przyslali, ze jestem im winna ponad 300 zlotych odsetek od debetu. Idioci normalnie. Jak mogli mi zamknac konto skoro mialam na minusie???? Bede z nimi walczyc az im sie odechce. Nie bede im drugi raz tego samego placic. Maja idiotow za pracownikow. Wrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Szanowny Banku Millennium 04.07.06, 22:52 marjanna, ja mialam to samo z citibankiem:( obled normalnie. zeby bylo smieszniej, karte kredytowa przy mnie przecieli. karta byla zlota, chcialam zachowac dla potomnosci, wiedzialam, ze zlotej sie pewnie juz nigdzie nie dorobie, heheheheheheheheheeeeeeeeeeeeeee............ nie dali:(:(:( a potem, po jakichs dwoch latach sie ockneli z amoku, ze cos tam im na karcie jestem winna (???????????) brrrr..... Odpowiedz Link Zgłoś
marjanna1 Re: Szanowny Banku Millennium 05.07.06, 10:01 I udalo ci sie wybrnac z tego jakos? Bo ja juz nie wiem co im pisac. Nie daruje i bede z nimi chocby do ich upadku korespondowac, albo az im sie znudzi. A tak wogole to idioci tam pracuja. Podalam im nowy adres do korespondencji, a oni nadal mi na stary przysylaja. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Szanowny Banku Millennium 05.07.06, 10:14 A ja z Citi (niech ich ch... strzeli) zakończyłam współprace pół roku temu. Ciekawe czy się jeszcze odezwą. A nienawidze ich tak, że jak ostatnio jakas panna rozdawała ulotki to najpierw wyciągnęłam łapę, ale jak zobaczyłam jakie to ulotki to skoczyłam jak oparzona i powiedziałam "O nie, citi nie!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Szanowny Banku Millennium 05.07.06, 11:08 Citi do bani, ale JEST WSZĘDZIE na świecie; jeden, kuźwa, plus. Jak małż chciał to g... spłacić, to nie wiedzieli ile... Spłacił na oko i się odwalili. Za rok znów przysłali kartę. Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Szanowny Banku Millennium 05.07.06, 11:19 sonrie napisała: > Citi do bani, ale JEST WSZĘDZIE na świecie; jeden, kuźwa, plus. Jak małż chciał > to g... spłacić, to nie wiedzieli ile... Spłacił na oko i się odwalili. Za rok > znów przysłali kartę. Mysle, ze wystarczy miec Vise z jakiegokolwiek banku i tez jest ok. Niekoniecznie musi to byc goldenciti. Tak mysle ja, ktora mieszka na swiecie, podrozuje i ma w d...ich przepychanki i smieciowe oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Szanowny Banku Millennium 05.07.06, 12:37 Ja mam ze trzy Visy, w tym kredytówę, i w Niemczech nie zapłaciłam żadną :) Ale to zacofany kraj. Na greckim zadupiu z jednym sklepem maestro electron nawet spokojnie działał. No ale to kulturka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Szanowny Banku Millennium 05.07.06, 10:59 Citibankowi nie zaplacilam, mam ich w dupie. Pisali, wysylali cos tam, jakies swisty, dzwonili do mnie do Hiszpanii!!!!!!!??????? No koszmar normalny:(:( Po czym po tych wszystkich bitwach z pol roku ponownie wyslali mi...karte kredytowa...:(:( Na adres hiszpanski????!!!!!!!!! No powiedzcie mi, czy tam pracuja idioci czy debile ciezcy???? Szok, jakim ludziom powierzamy nasza kase:( Za to erze musialam, bo do rodzicow przysylali jakies pisma z sadow a moi rodzice juz maja swoje lata i sie przejeli, nie chcieli miec problemow, choc im mowilam, zeby nie brali tych poleconych, ale wiecie... normalnie zebym tam byla, to bym ich rozniosla zwyczajnie!!! Ale tak... Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: Szanowny Banku Millennium 05.07.06, 11:31 a ja moje drogie wystosowałam takiego maila do ge money banku, że mnie na trzech stronach kancelaryjnego przepraszali hiehie , Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Szanowny Banku Millennium 05.07.06, 12:00 a o co poszlo? wczoraj dostalam za darmo telewizje kablowa na caly rok, bo mnie szmaciarze oszukali. maz zadzwonil i powiedzial, zeby natychmiast jutro (czyli dzisiaj) przyszli i odlaczyli net, telefon i ta zasrana telewizje (to nie jest kablowka, to jest taka tzw. naziemna czy cos... mozna sobie wybierac filmy, kupowac jak w wypozyczalni, zatrzymac program etc., cos sporo lepszego niz kablowka czy satelitarna, bo ma wszystkie programy oraz rowniez takie wlasnie specjalne). no i zadzwonili, ze za to, ze juz mnooostwo lat maz jest ich klientem to nam dadza za darmo ta wlasnie tv. w piatek przyszla pierwsza faktura i co?????? co ja widze????????? oczywiscie wszystko doliczone, lacznie z wypozyczeniem tego zasranego aparaciku. mynsz zadzwonil, powiedzial dwa slowa, zmiekli i mamy teraz za darmo ta gowniana tv przez rok:):):) dobre i to. potem na pewno sie wypisze, bo nie zamierzam placic tym lobuzom nawet grosza (ups..centa;). Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Szanowny Banku Millennium 05.07.06, 12:41 U mnie było to samo... Właśnie mi się kończy rok darmowych Canal+, HBO i innych pozakablowych :) Rezygnuję i niech mnie pocałują w... I tak tego nie oglądałam, ale dla zasady dałam sobie podłączyć w ramach przeprosin :) Odpowiedz Link Zgłoś
marjanna1 Re: Szanowny Banku Millennium 05.07.06, 14:18 No i ja Millenium tez nie zaplace. Oni chyba mysla, ze jakas naiwna znalezli. Odpowiedz Link Zgłoś