chloe30 06.07.06, 08:41 Będziecie wysyłać do biednej Chloe co w tym roku nigdzie bidna nie pojedzie??? To se chociaż na papierku pooglądam fajne miejsca :(( Buuuu.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conejito13 Re: Kartki z wakacji 06.07.06, 08:51 no. wysle ci z warszawy;) se obejrzysz palac kultury... a tak serio, daj namiary, to posle ci piekna cantabrie hiszpanska:) choc kartkowy zwyczaj obumiera nieco ze wzgledu na smsy i inne tam, to ja staram sie wysylac, przynajmniej do dziadkow i rodzicow:) Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Kartki z wakacji 06.07.06, 09:13 Wyślę, wyślę. Z kozami i osiołkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Kartki z wakacji 06.07.06, 09:15 Ale osiołek będzie na kartce czy z?? Bo nie wiem czy mu zagrode robić :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Kartki z wakacji 06.07.06, 09:16 Planowałam dołączyć żywego. Towarzystwo dla Leosia :) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Kartki z wakacji 06.07.06, 09:19 No to super :)) Będę na nim do pracy jeździć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Kartki z wakacji 06.07.06, 09:20 Hłe, hłe, hłe. Właśnie sobie wyobraziłam... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Kartki z wakacji 06.07.06, 09:24 Dobrze, że pode mną nikt nie mieszka, będzie mógł spokojnie nocowac na balkonie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: Kartki z wakacji 06.07.06, 10:07 jakoś trudno mi się nie roześmiać-taki łosioł i jego kopytka wystające za balkonik chloe, a na nim kjójik Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Kartki z wakacji 06.07.06, 10:18 EEE, balkon jest duży, kopytka wystawać nie będą! A kjójik to ja nie wiem czy nie ma lęku wysokości i czy się nie będzie bał! :))) ALe jak na weekend pojedziemy to se po ogórdku pohasają :D Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Kartki z wakacji 06.07.06, 10:19 A może ci kreteńskiego dziadka dołączyć? Oni na tych osiołkach na oklep jeżdżą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Kartki z wakacji 06.07.06, 10:25 Za dziadka uprzejmie dziękuję :)) poproszę o fetę prawdziwą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
marjanna1 Re: Kartki z wakacji 06.07.06, 10:29 chloe moze chcesz holenderskie widoczki? Poza tym to ja tylko do warszawy jade, na piec dni, i to cale moje wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Kartki z wakacji 06.07.06, 10:34 marjanna1 napisała: > chloe moze chcesz holenderskie widoczki? Holenderskie widoczki poproszę! Byłam kiedyś niedaleko Nijmegen (nie pamietam jak się pisze) i było suuuuper!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marjanna1 Re: Kartki z wakacji 06.07.06, 10:37 Pisze sie dokladie tak. A gdzie Ci mam te widoczki wyslac? Odpowiedz Link Zgłoś
marjanna1 Re: Kartki z wakacji 06.07.06, 10:57 Na poczcie bylam (tej gazetowej), aterz Ty sie tam musisz wybrac Chloe:))) W deszczolandzie kolejek na pocztach nie ma, wiec ten urzad mi nie straszny.:))) A i jeszcze panie i panowie urzednicy zalatwiaja twoja sprawe z usmiechem. To dopiero byl dla mnie fenomen jak sie tu sprowadzilam.:))) Nie chce Cie Chloe narazac na chodznie na poczte, wiec za kartke z Krakowa podziekuje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Kartki z wakacji 06.07.06, 11:07 Marjanna, na pocztę wyśle kolezankę zanim urodzi :))))) A kartkę z Mikołowa www.mikolow.um.gov.pl/images/obiekty_zabytkowe_1.jpg oferuję zamiast Krakowa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
marjanna1 Re: Kartki z wakacji 06.07.06, 11:08 To ja wole z Mikolowa:)))) Jak kolezanka pojdzie to ja juz wysylam Ci adres:))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Kartki z wakacji 06.07.06, 11:09 Super :) ładnie u nas, może na zlot przyjedziesz??? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Kartki z wakacji 06.07.06, 11:17 marjanna1 napisała: > Myslami bede z Wami:)))))) A my z Tobą :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Sonrie! 06.07.06, 10:41 Od piątku przez tydzień będe w Mikołowie, nie masz ochoty naszego pienknego rynku obejrzeć znad piffka? Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 dziewuchi 06.07.06, 13:48 alez bym se z wami obalila po piffku... napierdala mnie kregoslup, z tego powodu dzisiaj po poludniu ide do masazystki i nie bede w robocie. na foruma wejde, jak tylko mi sily powroca. na razie jestem zjebana jak kun po westernie albo i bardziej:( boli mnie na maksa i nie moge oddychac dobrze. a to wszytsko przez otwarte okno przy ktorym spimy. niby nic, bo na dworzu no kicha po prostu jednym slowem. zaraz jade do domu i mynsz mnie bedzie wiozl na masaz. mam nadzieje, ze pomoga, bo nie moge... trzymajta sie kobitki, milych spotkan i latwych porankow:) po czym sie poznacie??? jak to??? przeciez chloe najpiekniejsza w calej wsi, na pewno sie nie pomylicie:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: dziewuchi 06.07.06, 13:54 Czuję, że naśmiewacie się z moich odstających uszów..... :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: dziewuchi 06.07.06, 13:58 my?... my?! nigdy w życiu;) ale wiesz, dobra metoda, to spać całą noc na jednym, a potem drugą noc na drugim, głowa przywiązana do poduszki na stałe ma być i będzie git;))))))))))))) (zaraz będę miała wpierdol?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: dziewuchi 06.07.06, 13:59 Twoja metoda przy mojej to pryszcz - ja planuję przybicie uszów gwoździami do czaszki! Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: dziewuchi 06.07.06, 13:59 a propos... to może żadnego znaku rozpoznawczego już nie trzeba, co kochanieńka?;) zawachlujesz i od razu wszystkie będziemy wiedziały, że to Ty;)))) (oj, wpierdol z całą pewnością już);)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: dziewuchi 06.07.06, 14:05 Se grabisz... Ale w sedno tafiłaś - jak się denrwuję to mam wrażenie, że one wachlują, kurka wodna, żagle jedne... Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: dziewuchi 06.07.06, 14:11 ale to z czystej sympatii, przecież wiesz;) żeby nudno nie było;) a wachlarze teraz w modzie, nie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: dziewuchi 06.07.06, 14:17 uhm... na kolory flag finału w mundialu, będziesz miała rwanie lepsze niż u prosiaka;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: dziewuchi 06.07.06, 14:19 Doczepie sobie wstążeczki w rzeczonych kolorach, będą cudnie powiewać i będzie czaaaad!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: dziewuchi 06.07.06, 14:22 mądra dziewczynka;) ważne to wszystko przekuwać na sukces:) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: dziewuchi 06.07.06, 14:24 A teraz lece do PZU. Czymcie kciuki, wszystkie, czymcie wszystko jak leci, żebym ich nie zajebała!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: dziewuchi 06.07.06, 14:33 a zajeb... jedno bzdurne miejsce mniej...;) Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: dziewuchi 06.07.06, 14:39 to już ciężarnej koleżanki się posłac nie da ? heh żarowałam ofkorz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Kartki z wakacji 07.07.06, 09:54 chloe30 napisała: > Będziecie wysyłać do biednej Chloe co w tym roku nigdzie bidna nie > pojedzie??? To se chociaż na papierku pooglądam fajne miejsca :(( > > Buuuu.... Wyslij adres na ktory poslac ci kartke. Chyba, ze napisze: Imie i Nazwisko, Mikolow, Polska i dojdzie...;) Odpowiedz Link Zgłoś