Dodaj do ulubionych

Tęsknota?

07.07.06, 07:25
Zakończył się wątek spamerski - Ruletka. Czegoś jakby brak. Jakaś wirtualna
kawa przechodzi bokiem...Mistrzostwa się kończą (co za ulga). Zaraz się
ludzie zaczną chwalić urlopami w niezwykłych miejscach spędzonymi. Starzejemy
się!
Obserwuj wątek
    • vivalabeer Re: Tęsknota? 07.07.06, 07:28
      Ciekawe, kto pierwszy mi powie, żebym mówił za siebie.
      • ruda_strzyga Re: Tęsknota? 07.07.06, 07:36
        Raz, dwa, trzy! Ja pierwsza:) Nie marudź vivalabeeru, nie siej defetyzmu, nie
        jesteśmy jedynymi, którzy się starzeją. Zwalczymy to siłom i godnościom
        osobistom;)
        • vivalabeer Re: Tęsknota? 07.07.06, 07:37
          Mam plan zgorzknieć, stać się upierdliwym dla środowiska...Cześć Katju ;)
    • ruda_strzyga Re: Tęsknota? 07.07.06, 07:43
      Dla Ciebie to zadanie niemożliwe do wykonania, podobnie jak dla mnie. Nie masz
      szans zgorzknieć, że nie wspomnę o marudzeniu, nie strasz:P Oświadczam, że
      wszelkie próby marudzenia zostaną zduszone w zarodku!
      • sprawa7 Re: Tęsknota? 07.07.06, 10:06
        Wszystko jest do dupy...duś:P
    • sprawa7 Re: Tęsknota? 07.07.06, 10:07
      Pokerku, może kawy? Zanim justysia przyjdzie?;)
      • vivalabeer Re: Tęsknota? 07.07.06, 10:39
        Sprawo :D, kawy never za dużo :D. A ta Justysia, to mnie wczoraj jakoś dziwnie
        ignorowała, na korzyść jakiegoś innego nicka:>:P. :D
        • justysbytomianka Re: Tęsknota? 07.07.06, 10:43
          Skarbie nie zmyślaj ;)) kawa może być Melu z mleczkiem i cukrem poproszę:)
          Kochani kalendarze się starzeją nie my ;) a wakacje moich marzeń to dużo
          słońca, dużo wody krystalicznie czystej do kąpania się :),ciche wieczory na
          hamaku, w męskiej oprawie ramion ( ja nie hamak :)
          • vivalabeer Re: Tęsknota? 07.07.06, 10:46
            Justyno - skarbie :), przecież Mela tę kawę to dla mnie robi :>. Bosz...jakie
            te Kobiety są niemożliwe, wszystko pod siebie...:>.
            • hania-z Re: Tęsknota? 07.07.06, 11:03
              No tak! wiec ja na darmo chcialam glowa w dol po palacu kulruty .... moj
              boszzee cierpie !
              • vivalabeer Re: Tęsknota? 07.07.06, 11:05
                Haniu, dlaczego masz pretensje do swojego Boga, że stale cierpienia sobie
                jakieś wymyslasz?:>;). A głową w dół to dla Procesa chciałaś zwisać :>:P (tego
                się będę trzymał:>)
                • hania-z Re: Tęsknota? 07.07.06, 11:14
                  Nieprawda! przeciez Ciebie zglosilam do programu "ktokolwiek widzial ,
                  ktokolwiek wie"! oferujac , ze po odnalezieniu wystapie w programie "dla ciebie
                  wszystko" i wlasnie zejde glowa w dol! ale jesli wolisz sie upierac przy
                  swoim....hm
                  • vivalabeer Re: Tęsknota? 07.07.06, 12:50
                    Tak Haniu, mnie zgłosiłaś do programu, ale nazwałaś mnie "proces" :>:P. A tak
                    apropos jeża, masz już ten skrzek w kałuży?
          • hania-z Re: Tęsknota? 07.07.06, 11:05
            A mnie sie marzy by moja kaluza przed domem slicznym kwieciem obrosla , bym
            mogla po kapielach blotnych troszke oczy pieknem nacieszyc:]
          • tercybiades Re: Tęsknota? 07.07.06, 11:09
            A ja na wakacje w poniedziałek:) Mazurskie lasy (kurcze podobno zakaz wstępu
            jest jak na złość), cisza, spokój, chłodne piwko w cieniu i zachody słońca
            oglądane z siodła. Jeszcze tylko trzy dni;)
            • hania-z Re: Tęsknota? 07.07.06, 11:15
              nieoczekiwana zmiana planow ?
              • tercybiades Re: Tęsknota? 07.07.06, 11:22
                Haniu mówiłem, że dziesiątego a to przecież poniedziałek. Odliczam godziny...
                • sprawa7 Re: Tęsknota? 07.07.06, 11:34
                  Też mnie tu już nie będzie 10-ego, trzeba nazbierać wrażeń na zapas.;)
                  • tercybiades Re: Tęsknota? 07.07.06, 11:47
                    Weki dobrze trzymają, tylko nieporęczne w transporcie;) Ja zabieram aparat,
                    zamiast;)
            • alinka64 Re: Tęsknota? 07.07.06, 12:37
              Do moich wakacji droga jeszcze daleka, a na razie znowu escondida...escondida
              ;(
              Pozdrowienia i miłych kanikuł dla Ciebie i koleżanek :))
            • alinka64 Re: Tęsknota? 07.07.06, 14:10
              Tercy! dopiero teraz się przyznajesz, że uprawiasz jeździectwo?
              Jestem pełna uznania ...Ja na koniu jechałam raz, był taki wielki że miałam
              wrażenie, że to dwupiętrowy słoń, spadnę za chwilę i jeszcze mnie
              przydepcze !! nigdy więcej ...samochód jest lepszym środkiem transportu, a
              konie podziwiam z daleka.
              • vivalabeer Re: Tęsknota? 07.07.06, 15:52
                A-linko...no widzisz, faceci lubią na jeźdźca, a jak u Ciebie z jazdą konno,
                ile razy?:>:P
                P.S. w każdym razie, pozazdrościć partnera..."słoń dwupiętrowy"...hmmm zatchło
                mnie jakby
                • tercybiades Re: Tęsknota? 07.07.06, 16:33
                  Czego bym teraz o swoim odpoczynku nie napisał zabrzmi dwuznacznie;) Już ci
                  chciałem Alinko fotkę jakiegoś dosiadanego zaproponować;))
                  • alinka64 Re: Tęsknota? 07.07.06, 20:16
                    Powieś tę fotkę na blogu bedę podziwiała z daleka.
                    Bez sąsiedztwa chichów Vivalabeera, dwuznaczności nie bedzie widać ;))
                • alinka64 Re: Tęsknota? 07.07.06, 20:22
                  Vivalabeer jak Ty też lubisz na jeźdźca, to wsółczuję jeźdźcowi ;P.
                  Jeśli cytujesz cuś to bierz w cudzysłów lub daj przypis, bo takie idiotki, jak
                  ja to wszystko biorą dosłownie ;P
                  • vivalabeer Re: Tęsknota? 08.07.06, 08:18
                    Alinko, co chciałem to zacytowałem i ująłem w cudzysłów. (to taki
                    znaczek: „...”)
                    Widzę, że muszę Cię przeszkolić w sprawach seksu także:
                    1. Na koniu - to określenie pozycji seksualnej zwanej "na jeźdźca"
                    2. konno - to hippika, taki sport
                    Jeśli jeszcze czegoś nie wiesz o seksie, a wstydzisz się zapytać, to pisz do
                    mnie:> służę wiedzą i doświadczeniem;)
                    Ja lubię wszystko A-linko :>;)
                    • sprawa7 Re: Tęsknota? 08.07.06, 13:04
                      alinko, ja Ci mogę udzielić parę rad w kwestii ujeżdżania dzikusa, tego Ci żaden
                      facet nie powie, bo to są nasze, kobiece sztuczki.
                      • vivalabeer Re: Tęsknota? 08.07.06, 13:17
                        Jesooo, Sprawa, zaczęłaś mnie intrygować nie na żarty...:>
                        • sprawa7 Re: Tęsknota? 08.07.06, 13:28
                          Jesteś może dzikusem, viva?
                          • vivalabeer Re: Tęsknota? 08.07.06, 13:35
                            Każdy jest w jakiejś materii dzikusem, nieprawdaż?:>. ;)
                            • alinka64 Re: Tęsknota? 09.07.06, 18:26
                              >konno - to hippika, taki sport
                              >Jeśli jeszcze czegoś nie wiesz o seksie, a wstydzisz się zapytać, to pisz do
                              >mnie:> służę wiedzą i doświadczeniem;)
                              >Ja lubię wszystko A-linko :>;)

Vivalabeer :)) Czy ja pisałam, iż znam się na hippice? Jak sie raz w życiu
                              zasiadło w siodle, to trudnó nazywać się znawcą tego sportu.
                              Hyba żebym było Madzią, to załabym się na wszystkim... i mógłbyś mieć mi ża
                              złe moją niewiedzę....
                              Co do szkoleń z zakresu kamasutry, to preferuję wyłacznie zajęcia praktyczne.
                              Wisłockiej i Starowicza oraz innych znawców oczytałam się juz dawno ;P
                              • vivalabeer Re: Tęsknota? 09.07.06, 20:08
                                Alinko, ja tylko mówiłem, że powinno się mówić: "jechałam konno", nie "na
                                koniu", bo to zupełnie coś innego. ;)
                                A co do szkoleń, to ja nie jestem ani Starowicz, ani Wisłocka. :D
                                1:0, dla Francji.
                                • rozowa_landrynka7 Re: Tęsknota? 10.07.06, 22:14
                                  Niech każdy opowie zatem, żeby nie było, że same stare zgredy siedzą na czacie,
                                  o jakichś seks przygodach wakacyjnych. Zakładam, że każdy takowe na wyjazdach
                                  będzie miał, lub przynajmniej będzie miał okazję do takiej przygody:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka