koczisss Re: Francja mistrzem świata! :D 09.07.06, 19:42 No coś Ty, Włochy oczywiście, bo w zakładach postawiłem na nich ostatnie pieb\niądze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Francja mistrzem świata! :D 09.07.06, 21:34 To raczej nie byla dobra inwestycja. Lepiej, żebyś nie byl finansowym doradcą nowego premiera. Zycia dlatego odeszła, że Kazik chciał pokryć dziurę budżetową grając w bet and win. Chciał postawić 20 miliardów na wyjście polski z grupy;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Francja mistrzem świata! :D 09.07.06, 21:35 och Zycia, bolesne wspomnienie ;( a teraz Kazio - sami najfajniejsi odchodzą <beczy> Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Francja mistrzem świata! :D 09.07.06, 21:39 Powiedziałbym co ja o nich wszystkich myślę ale młodzież słucha i ona się uczy Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Francja mistrzem świata! :D 09.07.06, 21:45 Powiem to za Ciebie. Mam to wszystko głęboko w dupie, niech już nawet zajebana małpka będzie prezydentem, a króliczek wielkanocny premierem, mam to na końcu przewodu pokarmowego. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Francja mistrzem świata! :D 09.07.06, 23:27 No i wygrali, z tym, że w karnych, czyli ja [przegrałem, bo liczy się tylko regulaminowy czas gry! Zdzierstwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Francja mistrzem świata! :D 09.07.06, 22:27 Takiego chamstwa jakie pokazał dziś Zidane w finale nie chcę już nigdy oglądać. Powinien bez względu na okoliczności dostać dożywotni zakaz gry w swojej reprezentacji. Bez znaczenia jest kto wygra Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Francja mistrzem świata! :D 09.07.06, 23:28 On i tak już skońxczył karierę, więc zakazy już go nie wzruszą!:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Francja mistrzem świata! :D 09.07.06, 23:34 dlatego mu pierdyknął a bańki, że hej! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Francja mistrzem świata! :D 09.07.06, 23:35 należało się to dostał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Francja mistrzem świata! :D 09.07.06, 23:38 Odezwała się muslimska krew i walnął niewiernego:) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Francja mistrzem świata! :D 09.07.06, 23:42 Płacz? Aj, zapomniałem, muslimy nie płaczą, oni tylko nienawidzą niewiernych:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Francja mistrzem świata! :D 09.07.06, 23:40 > Odezwała się muslimska krew i walnął niewiernego:) Jak go obraził to dostał. Uważasz, że chrześcijanin nadstawiłby drugi policzek? Bo ja jakoś w to wąpię :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Francja mistrzem świata! :D 09.07.06, 23:43 NIe gadaj, pomijając kim jest, zachował się niezbyt ładnie. On jako autorytet młodzieży, sława piłki nożnej, światowa do tego, powinien odpuścić, nawet jak go mocno obrażono! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Francja mistrzem świata! :D 09.07.06, 23:44 znaczy sie Zidane to jak dresiarz sie obraził i z byka pociągnął? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Francja mistrzem świata! :D 09.07.06, 23:44 Racja, ale pochodzenie nie ma nic do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Francja mistrzem świata! :D 09.07.06, 23:46 Przecież napisałem, pomijając kim jest, czyż nie tak>? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Francja mistrzem świata! :D 09.07.06, 23:52 Nie zmienia dyscyplinę sportową - od września ma szkolić młodzież w Hiszpanii w klubie Real Madryt i będzie torreadorem z wielkim z przodu worem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Francja mistrzem główki 10.07.06, 21:25 Bz'dura ! dotyczy tematu wontku , bez wyjontku ! Odpowiedz Link Zgłoś