nutopia 14.07.06, 13:29 on tonie! Spójrzcie oto zapisy z czarnej skrzynki!!! Ja 13:26:03 gdzie ty chodzisz i chodzsz Ja 13:26:06 po wiaderka? Ja 13:26:10 coby tam woda kapła? zewsi 13:26:29 bul, bul Ja 13:26:38 uuuuu zewsi 13:27:23 bul, bul Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aanneett Re: ratujmy Zewsi!!! 14.07.06, 13:32 sorry ja nie moge, chyba umieram... ___________________________________ *** minimalizm gołosłowny *** Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ratujmy Zewsi!!! 14.07.06, 14:00 o ja, z Wami to forum robić! zaraz większość poumiera i nie będzie nikt tu pisał Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: ratujmy Zewsi!!! 14.07.06, 14:12 Polegać na Was! Pół godziny pod wodą byłem! Nikt się nie ruszył mi na pomoc! Poczekałem te pół godzinki i sam się wyciągłem za czuprynę! (chwała Bogu jeszcze mam takową, bo nie jeżdżę za dużo na wielocipedzie) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: ratujmy Zewsi!!! 14.07.06, 14:15 Widzisz Zewsi, bo Cię samodzielności chcieliśmu naumieć Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: ratujmy Zewsi!!! 14.07.06, 14:18 Ale to się mogło skończyć śmiercią, albo jeszcze czymś gorszym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: ratujmy Zewsi!!! 14.07.06, 14:25 Jak to już mówiłem, co sie nie zabije to wzmocni. ZresztąMy w Ciebie wierzyliśmy, no może poza Nutopią, postawiła 20 złotych, że Ci sie nie uda. A śmierć nie jest jeszcze taka straszna, zawsze moze być gorzej, np. Kaczyński może Cię powolać na ministra sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ratujmy Zewsi!!! 14.07.06, 14:27 kamilar napisał: > Jak to już mówiłem, co sie nie zabije to wzmocni. ZresztąMy w Ciebie > wierzyliśmy, no może poza Nutopią, postawiła 20 złotych, że Ci sie nie uda. > A śmierć nie jest jeszcze taka straszna, zawsze moze być gorzej, np. Kaczyński > może Cię powolać na ministra sprawiedliwości. i dwie dychy w plecy! Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: ratujmy Zewsi!!! 14.07.06, 14:29 nutopia napisała: > i dwie dychy w plecy! I Ty Nutopio przeciwko mnie?! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ratujmy Zewsi!!! 14.07.06, 14:36 zewsi napisał: > nutopia napisała: > > > i dwie dychy w plecy! > > I Ty Nutopio przeciwko mnie?! :-( a skąd tam! przecież ja cię chciałam do lepszego....piękniejszego świata!... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ratujmy Zewsi!!! 14.07.06, 14:42 zewsi napisał: > Tam gdzie są promile? :-) żeby tam pójść to msiałbyś się sam utopić:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ratujmy Zewsi!!! 14.07.06, 14:30 > i dwie dychy w plecy! jeszcze nie wszystko stracone zaraz napuszczę wody do balii Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ratujmy Zewsi!!! 14.07.06, 14:26 zewsi napisał: > Ale to się mogło skończyć śmiercią, albo jeszcze czymś gorszym!!! jak to mowią: raz kozie śmierć!:) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: ratujmy Zewsi!!! 14.07.06, 14:37 Póki kóźka nie skakała póki nóźki nie złamała Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ratujmy Zewsi!!! 14.07.06, 14:38 zewsi napisał: > Póki kóźka nie skakała póki nóźki nie złamała widze zewsi że odzywają się w nas siódemki:) ale przznasz że kóźka głupio brzmi:) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: ratujmy Zewsi!!! 14.07.06, 14:41 Tak się zastanawiałem czy przez "ś" nie napisać. Z ledwością się odżegnałem od tego. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ratujmy Zewsi!!! 14.07.06, 14:41 zewsi napisał: > Tak się zastanawiałem czy przez "ś" nie napisać. Z ledwością się odżegnałem od > tego. :-) hahaha:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ratujmy Zewsi!!! 14.07.06, 14:37 nekroskop88 napisał: > do wozia ze wsi chyba jakiegoś > > chciałam to samo zrobić z przysłowiem : żeby kózka nie skakala.... ale głupio zabrzmiało:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ratujmy Zewsi!!! 14.07.06, 14:44 nekroskop88 napisał: > a Zewsiemu się udało > > bo on siódemka w szostce a ja tylko w skromnej ósemce:) Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: ratujmy Zewsi!!! 17.07.06, 12:42 Premier Stefan odwiedził w szpitalu w Kopytkowie tow. zewsi. Ma to związek z wypadkiem w jednej z rzek. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: ratujmy Zewsi!!! 17.07.06, 12:56 Dziękuję Panie Premierze. Bez Pana wizyta moja kuracja przebiegała by znacznie wolniej. No i nie otrzymałbym dzisiaj obiadu, co też jest ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ratujmy Zewsi!!! 17.07.06, 14:26 zewsi napisał: > Dziękuję Panie Premierze. Bez Pana wizyta moja kuracja przebiegała by znacznie > wolniej. > No i nie otrzymałbym dzisiaj obiadu, co też jest ważne. własnie a ja byłam dzis w szpitalu w Dojlidach i trafiłam na porę obiadową.... w każdym razie zewsi jesli juz ten obiad otrzymałeś to i tak nie masz powodu do radochy:) Odpowiedz Link Zgłoś