Dodaj do ulubionych

ooooo beko

19.07.06, 17:01
zaje....e się jak jeszcze raz to usłyszę!
Obserwuj wątek
    • nekroskop88 Re: ooooo beko 19.07.06, 17:01
      a co to takiego?
      • kamilar Re: ooooo beko 19.07.06, 17:04
        Lodówka dziecko drogie, lodówwwwwwwwwkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaa
        • nekroskop88 Re: ooooo beko 19.07.06, 17:05
          albo to coś ze mną jest nie tak, albo z Wami:)
          • kamilar Re: ooooo beko 19.07.06, 17:12
            Z Tobąąąąą, zdecydowanie z Tobąąąąąąą.
            OoooOOOooOOo Bekoooooooooo:)
            • nekroskop88 Re: ooooo beko 19.07.06, 17:13
              :-)
            • bad_habit Nekroooo,nie mów że nie widziałeś tej reklaamy 19.07.06, 17:18
              lodówek firmy BEko
              jak facet non stop zaglada do lodówki żeby ostatecznie przyniesć jedzenie ciężarnej żonie:-)))))
              • nekroskop88 Re: Nekroooo,nie mów że nie widziałeś tej reklaam 19.07.06, 17:19
                nie widziałeeeem:(
                • bad_habit Toooo muuusisz obejrzeć 19.07.06, 17:23
                  jest popieprzona jak diabli...
                  Nawet media markt się przy tym chowa...A nie,ta ostatnia z media marktu jest wqrwiająca bardziej...
                  • nekroskop88 Re: Toooo muuusisz obejrzeć 19.07.06, 17:24
                    musze koniecznie obejrzec, zeby nie byc zacofanym :)
                    • bad_habit o taaaaak,a jak się wqrwisz jak większość 19.07.06, 17:25
                      społeczeństwa,nie bedziesz się dziwił:D
                      • nekroskop88 Re: o taaaaak,a jak się wqrwisz jak większość 19.07.06, 17:25
                        hehe:)
                        • bad_habit a co to za niedorobiona reklama z tańczącymi 19.07.06, 17:27
                          sprzedawcami i podrygującą sekretarką????I muzyka Golców w tle???
                          Nie no,to coś powinni w ogóle zdjąć z anteny...jeśli nei chcą by społeczeństwo polskie na tym ucierpiało psychicznie i fizycznie...
                          • ela0508 Re: a co to za niedorobiona reklama z tańczącymi 19.07.06, 17:35
                            Najgorsze i tak jest to, że po tej beznadzioejnej reklamie nucę ją przez cały
                            dzień!
                            jakaś dziwna jestem, czy coś...
                            • bad_habit podoba mi się melodia z reklamy płytek podłogowych 19.07.06, 17:37
                              jak rodzinka przechodzi sobie z pomieszczenia do pomieszczenia po tych kafelkach...
                              Utwór śliczny,ściągnęłam go sobie;-P
                              • nekroskop88 Re: podoba mi się melodia z reklamy płytek podłog 19.07.06, 17:38
                                jedyna melodia z reklamy ktora sciagnalem to byla z reklamy telewizorow sony
                                bravia czy cos takiego, ta z kuleczkami skaczacymi po ulicy:)
                                • ela0508 Re: podoba mi się melodia z reklamy płytek podłog 19.07.06, 17:39
                                  a dasz mi to na maila?

Ja tak lubię dostawać maile od fajnych ludzi!

:P
                                  • nekroskop88 Re: podoba mi się melodia z reklamy płytek podłog 19.07.06, 17:40
                                    no gdybyś nie dodała tego drugiego zdania to bym nie wysłał ;-)
                                    • ela0508 Re: podoba mi się melodia z reklamy płytek podłog 19.07.06, 17:42
                                      wiem :p
                                      • nekroskop88 Re: podoba mi się melodia z reklamy płytek podłog 19.07.06, 17:44
                                        wysłałem!
                                        • ela0508 Re: podoba mi się melodia z reklamy płytek podłog 19.07.06, 17:45
                                          odebrałam
                                          • nekroskop88 Re: podoba mi się melodia z reklamy płytek podłog 19.07.06, 17:45
                                            i jak muzyczka? :)
                                            • ela0508 Re: podoba mi się melodia z reklamy płytek podłog 19.07.06, 17:48
                                              to tam jest jakaś muzyczka?!
                                              A ja głupiutka po tym co przeczytałam tak się rozmarzyłam... że zapomniałam
                                              sprawdzić załącznika :)
                                              • nekroskop88 Re: podoba mi się melodia z reklamy płytek podłog 19.07.06, 17:51
                                                no nie mów, że usunęłaś?! :-)
                                                • ela0508 Re: podoba mi się melodia z reklamy płytek podłog 19.07.06, 17:57
                                                  nieee, jak bym śmiała usunąć taaaaaaką wiadomość od Ciebie!

:D
                                            • ela0508 Re: podoba mi się melodia z reklamy płytek podłog 19.07.06, 17:51
                                              co ja Ci będę móiła jak muzyczka, sam wiesz ;D
                                              • nekroskop88 Re: podoba mi się melodia z reklamy płytek podłog 19.07.06, 17:52
                                                ;)
                                    • maggpie NEKRO! 20.07.06, 19:26
                                      > no gdybyś nie dodała tego drugiego zdania to bym nie wysłał ;-)

i ja chce! :)
                                      Genialna reklama dzięki genialnej piosence. Plizz..

Też lubię dostawać fajne maile od fajnych ludzi ;)
                                      • nekroskop88 Re: NEKRO! 20.07.06, 19:34
                                        poszło:)
                                        • maggpie Re: NEKRO! 21.07.06, 16:01
                                          nekroskop88 napisał:

> poszło:)

super. Dzięki wielkie ;)
                                • bad_habit Re: podoba mi się melodia z reklamy płytek podłog 19.07.06, 17:40
                                  niom,przyjemna melodia:)

a ja tego Canona Pachelbela słucham prawie tak często jak FARAWAY;-)
                  • kamilar Re: Toooo muuusisz obejrzeć 19.07.06, 17:30
                    E zajefajne reklama, taka ciepła i rodzinna. Naprawde wzuraszają.
                    • bad_habit najbardziej wzruszają reklamy przeczyszczających 19.07.06, 17:33
                      środków ewentualnie tych na wzdęcia...albo ta morska bryza domestosa,czy Wc Pickera...Aż chce się chusteczkę wyjąć z kieszeni...
                      • nutopia Re: najbardziej wzruszają reklamy przeczyszczając 19.07.06, 17:34
                        bad_habit napisała:

> środków ewentualnie tych na wzdęcia...albo ta morska bryza domestosa,czy Wc
                        Pic
                        > kera...Aż chce się chusteczkę wyjąć z kieszeni...
                        >

tak! ta fala z kibla jest super:)
                        • bad_habit a wkurza mnie skrajny debilizm w reklamach Heyah 19.07.06, 17:39
                          o ile jakiś czas temu mieli pomysły...teraz robią coś prymitywnego...Ta cała wiklina albo "Majciochy w grochy"-żałosne
                          Już bajka o Dratewce była bardziej zabawna;-D
                    • nutopia Re: Toooo muuusisz obejrzeć 19.07.06, 17:34
                      kamilar napisał:

> E zajefajne reklama, taka ciepła i rodzinna. Naprawde wzuraszają.

tak. ja też płacze jak to widzę. IQ człowieka który to wymyślił jest niższe niz
                      temperatura ciała
    • kamilar Beko to sztuka w porównaniu z tym 21.07.06, 17:31
      www.smog.pl/wideo/2619/owocowe_ryzyko/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka