raider38 20.07.06, 07:24 Mam zamiar zwiedzać ciekawe miejsca w Polsce.Kierunek dowolny. Szukam partnerki do podróży .Wyjeżdżam ze Szczecina na początku sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joaska_bmw Re: Wakacje na motorze 20.07.06, 08:07 Hmmmm .... Mnie starsi stażem koledzy uczyli że 'motor' to jest w sieczkarni, młockarni albo kosiarce , a my jeździmy na motocyklach .... ;-))Ale chyba sie czepiam, nie ? ... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Wakacje na motorze 21.07.06, 07:05 A wiesz Joaska, po obejżeniu filmu "Motór" zaczynam mieć wątpliwości czy motór to nie coś wiecej niż motocykl i chyba nawet wybiorę się na pielgrzmkę ... do Świdnika ;D Pomysł spędzenia wakacji przemieszczając się na motocyklu po wybrzeżu jest świetny (przetestowali to dwa lata temu małżon i córka i wrócili zachwyceni). Życzę Ci udanego urlopu i mam nadzieję, że znajdziesz sympatyczną towarzyszkę na ten wyjazd :) Oczywiście liczymy na jakieś "sprawozdanko" po powrocie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
rambo54 Re: Wakacje na motorze 21.07.06, 23:06 ja też Ci zycze bys znalazł kompanke na wakacyjny trip. mi sie nie udało..:/ Odpowiedz Link Zgłoś
trooskafa Re: Wakacje na motorze 22.07.06, 12:00 A co z Kasią.mail ? może ona da sie namówić ? Odpowiedz Link Zgłoś