Dodaj do ulubionych

co z tymi bananami? :)

20.07.06, 09:39
niektóre laski nie tykają bananów w towarzystwie, szczególnie jak impreza jest kręcona na filmie... o co chodzi? :)
Obserwuj wątek
    • menk.a Re: co z tymi bananami? :) 20.07.06, 09:43
      bo UE nakazała prostować te banany;) może nie ten kształt;) lub długość :x
      • szubrawiec76 Re: co z tymi bananami? :) 20.07.06, 09:48
        ... znam .. zalecaną przez Ciebie długość.. ha ha (niestety nie mogę napisać) :))
        • menk.a Re: co z tymi bananami? :) 20.07.06, 09:48
          no i trzymaj się tego;)))
          • szubrawiec76 Re: co z tymi bananami? :) 20.07.06, 09:54
            Ty się tego trzymaj :))
            • menk.a Re: co z tymi bananami? :) 20.07.06, 09:58
              albo nikt nie spełnia tego zalecenia, albo nie chce się przyznać:-/
              • szubrawiec76 Re: co z tymi bananami? :) 20.07.06, 09:59
                to paranoja ...jeszcze do tego dojdze.. że spotkam menkę na ulicy i zacznie sprawdzać rozmiar mojego banana :))
                • menk.a Re: co z tymi bananami? :) 20.07.06, 10:02
                  :DDDD na ulicy Ci tego nie sprawdzę, zaciągnę w jakieś ustronne miejsce;))
                  • szubrawiec76 Re: co z tymi bananami? :) 20.07.06, 10:06
                    oczywiście w stroju komisarza z kajdankami :))
                    • menk.a Re: co z tymi bananami? :) 20.07.06, 10:08
                      ja jestem podinspektorem;)))
                      • szubrawiec76 Re: co z tymi bananami? :) 20.07.06, 10:19
                        to dlatego tak trudno Cię spotkać na Wawie.. ciągle tylko podinspektorem :))
                        • menk.a Re: co z tymi bananami? :) 20.07.06, 10:21
                          oj wcale nie tak trudno mnie spotkać;)) to nie ja się ukrywam, tylko przede mną
                          uciekają ci, których chciałabym spotkać;)
                          • szubrawiec76 Re: co z tymi bananami? :) 20.07.06, 10:27
                            pewnie mają powody żeby Ciebie się bać.. bądź co bądź nastajesz na ich wolność :)
                            • menk.a Re: co z tymi bananami? :) 20.07.06, 10:30
                              taaaak, przywiązałabym ich do siebie;) ukradłabym serce, a potem oni oddaliby
                              mi całą resztę;)
                              • szubrawiec76 Re: co z tymi bananami? :) 20.07.06, 10:34
                                ... w niewolę.. nie każdy chce iść pod przymusem :) Co innego z własnej ochoty.

serce bądź co bądź ma sie jedno
                                • menk.a Re: co z tymi bananami? :) 20.07.06, 10:38
                                  dlatego tak bardzo mi na nim zależy;)
                                  ale zadnego przymusu nie stosuję; z niewolnika nie ma pracownika;)))
                                  • szubrawiec76 Re: co z tymi bananami? :) 20.07.06, 10:50
                                    i co nie będzie kajdanek i ciemnych załuków.. eeee :(((
                                    • menk.a Re: co z tymi bananami? :) 20.07.06, 10:55
                                      ;) nie, musiałabym iść do sex-shopu by nabyć to cudo czyli różowe kajdanki;)
                                      • szubrawiec76 Re: co z tymi bananami? :) 20.07.06, 11:02
                                        .. no proszę.. nic tylko zostało mi zostać sprzedawcą nieregulaminowych bananów :))
                                        • menk.a Re: co z tymi bananami? :) 20.07.06, 11:07
                                          zn co? masz powyżej 19 cm??;)))
                                          • szubrawiec76 Re: co z tymi bananami? :) 20.07.06, 11:17
                                            zn że podkomisarz będzie musiała to sama sprawdzić... nie donoszę na siebie :)) Idę sprzedawać te banany... i proponuję wziąść te kajdanki.. bo nie daję rządzić sobą kobietom :))
                                            • menk.a Re: co z tymi bananami? :) 20.07.06, 11:40
                                              co prawda nie jestem facetem ale ostatnio jt moda na związki partnerskie;))))
                                              • szubrawiec76 Re: co z tymi bananami? :) 20.07.06, 13:46
                                                oryginalni nie ulegają modzie...wybierają to.. w czym dobrze się czują :))
                                                • menk.a Re: co z tymi bananami? :) 20.07.06, 14:19
                                                  jedni nazywaja to nonkonformizmem inni nonszalancją, jeszcze inni ignorancją a
                                                  nawet bezczelnoscią;))))
                                                  (ale twoje ładnie napisane;))
                                                  • szubrawiec76 Re: co z tymi bananami? :) 20.07.06, 14:32
                                                    > jedni nazywaja to nonkonformizmem inni nonszalancją, jeszcze inni ignorancją a
                                                    > nawet bezczelnoscią;))))

wolałbym określenie duch konfucjanizmu ... ale jak zwał... tak zwał :)

> (ale twoje ładnie napisane;))

lubię te twoje docinki :)
                                                  • menk.a Re: co z tymi bananami? :) 20.07.06, 15:17
                                                    Konfucjusz zdaje się wymyslił te 5 zależności czy powinnosci, nieprawdaż? o non-
                                                    lub konformistach tam chyba nie było słowa;)
                                                    to żadne docinki, raczej komplement;))))) (teraz słyszę dire straits Brothers
                                                    arms - dedykuję Ci;))
                                                  • menk.a Re: co z tymi bananami? :) 20.07.06, 15:17
                                                    Brothers in arms;))) upsss;)
      • asia1911 Re: co z tymi bananami? :) 20.07.06, 09:49
        masz rację one nie spełniają norm unijnych
        • szubrawiec76 Re: co z tymi bananami? :) 20.07.06, 09:54
          same profesjonalistki :))
          skąd tak dużo wiecie o tych bananach? :)) prywatne hobby? :))
      • menk.a Re: stary dowcip ;)))) 20.07.06, 10:08
        Dziewczyna z chłopakiem wpadli do pubu na parę drinków.
        Siedzą, dobrze się bawią, i nagle kobieta zaczyna mówić o nowym drinku.
        Im więcej o nim mówi, tym bardziej się podnieca i w końcu namawia
        chłopaka,aby go skosztował.
        Chłopak się zgadza i pozwala, by zamówiła mu tego drinka.
        Barman podaje drinka i umieszcza na stole następujące składniki:
        solniczkę, kieliszek śmietankowego likieru Baileys oraz kieliszek soku z
        limonki.
        Chłopak patrzy na składniki z głupią miną, więc dziewczyna mu tlumaczy:
        "Po pierwsze, sypiesz trochę soli na język, po drugie - wypijasz
        kieliszek Baileya i trzymasz w ustach, a następnie zapijasz wszystko sokiem z
        limonki."
        Chłopak, pragnąc zadowolić dziewczynę, robi to, co mu kazała.
        Sypie sól na język - słone, ale OK.
        Dalej idzie likier - gładki, aromatyczny, bardzo przyjemny... Wporzo!
        W końcu bierze kieliszek z limonką...
        W pierwszej sekundzie uderza go w podniebienie ostry smak soku z
        limonki, w drugiej sekundzie Baileys się zwarza, w trzeciej -
        słono-zwarzono-gorzki smak daje mu w przełyk.
        To wywołuje, oczywiście, odruch wymiotny, ale nie chcąc sprawić
        dziewczynie przykrości, przełyka z trudem. Kiedy udaje mu się
        opanować, obraca się do dziewczyny.
        Ta usmiecha się szczerze i szeroko: "I jak ci smakowało? Ten drink
        ma nazwę Zemsta za Loda".
        • menk.a Re: stary dowcip ;))))........... 20.07.06, 10:23
          nikt się nie śmieje? wszyscy znają? ;))))
    • goldenfisz Re: co z tymi bananami? :) 20.07.06, 10:02
      No właśnie, o co chodzi? Szczerze mówiąc nie spotkałam się jeszcze z takim
      przypadkiem, wręcz przeciwnie. Impreza, na której banan był głównym rekwizytem
      wizualizacji tańca do "Let's talk about sex, baby" była jedną z najlepszych, na
      jakiej byłam. W życiu się tak nie uśmiałam ;-)))))))
      • menk.a Re: co z tymi bananami? :) 20.07.06, 10:06
        w czasie moich połowinek w LO numerem wieczoru był "Letni wiatr..." a tam
        słowa: 'chcecie banana?.... zjecie banana?';))))
        • szubrawiec76 Re: co z tymi bananami? :) 20.07.06, 10:08
          nie ma to jak dobra reklama :))
          • menk.a Re: co z tymi bananami? :) 20.07.06, 10:09
            niektóre są naprawdę udane;)
            • szubrawiec76 Re: co z tymi bananami? :) 20.07.06, 10:20
              nawet z bananem :)
              • menk.a Re: co z tymi bananami? :) 20.07.06, 10:22
                nawet;)))))
    • ppoblocki Bo Twoje laski są jak zwykłe banany, a moje to.. 20.07.06, 11:45
      CHIQUITA;)
      • szubrawiec76 Re: Bo Twoje laski są jak zwykłe banany, a moje t 20.07.06, 13:47
        > CHIQUITA;)

o ile dobrze pamiętam..to takie pod 70-siątkę? :))
        • ppoblocki Re: Bo Twoje laski są jak zwykłe banany, a moje t 20.07.06, 13:48
          50-60 ;)
          • szubrawiec76 Re: Bo Twoje laski są jak zwykłe banany, a moje t 20.07.06, 13:54
            > 50-60 ;)

ok.. nie będę Ci wchodził w szkodę :))
            • ppoblocki Re: Bo Twoje laski są jak zwykłe banany, a moje t 20.07.06, 13:55
              Ależ szubrawcu..nie przeszkadzasz;]
              • szubrawiec76 Re: Bo Twoje laski są jak zwykłe banany, a moje t 20.07.06, 14:01
                hmmm.. jednak będę się wzbraniał...

dla mnie to za bardzo doświadczone ... będę się czuł jak niedorajda i szczeniak :))
                • ppoblocki Re: Bo Twoje laski są jak zwykłe banany, a moje t 20.07.06, 14:02
                  A gdzie ta Twoja pewność siebie?
                  • szubrawiec76 Re: Bo Twoje laski są jak zwykłe banany, a moje t 20.07.06, 14:04
                    .. jeszcze nigdy takich doświadczonych nie podrywałem :)) i raczej się nie odważę :)
                    • ppoblocki Re: Bo Twoje laski są jak zwykłe banany, a moje t 20.07.06, 14:05
                      To gdzie się podziała Twoja odwaga?
                      • szubrawiec76 Re: Bo Twoje laski są jak zwykłe banany, a moje t 20.07.06, 14:10
                        no cóż.. przy takich mięknę :))
                        • ppoblocki Re: Bo Twoje laski są jak zwykłe banany, a moje t 20.07.06, 14:12
                          Cienko..cienko.. :P
                          • szubrawiec76 Re: Bo Twoje laski są jak zwykłe banany, a moje t 20.07.06, 14:15
                            hmmm w takim razie.. to pole popisu dla Ciebie :)))
                            • ppoblocki Re: Bo Twoje laski są jak zwykłe banany, a moje t 20.07.06, 14:17
                              Odstąpię;)
                              • szubrawiec76 Re: Bo Twoje laski są jak zwykłe banany, a moje t 20.07.06, 14:18
                                > Cienko..cienko.. :P

... a więc witam w Klubie :)
                                • ppoblocki Re: Bo Twoje laski są jak zwykłe banany, a moje t 20.07.06, 14:19
                                  "Klub CC" ;)
                • goldenfisz Re: Bo Twoje laski są jak zwykłe banany, a moje t 20.07.06, 14:03
                  Ale zawsze będziesz miał jeden główny atrybut w postaci młod(sz)ego ciała ;-)))
                  • ppoblocki Re: Bo Twoje laski są jak zwykłe banany, a moje t 20.07.06, 14:04
                    Szubrawiec ma 76l. :P
                    • goldenfisz Re: Bo Twoje laski są jak zwykłe banany, a moje t 20.07.06, 14:06
                      ...i mimo wszystko 50-60 są dla niego zbyt doświadczone? To jak on się
                      uchował????
                      • ppoblocki Re: Bo Twoje laski są jak zwykłe banany, a moje t 20.07.06, 14:06
                        Sama go zapytaj :P
                      • szubrawiec76 Re: Bo Twoje laski są jak zwykłe banany, a moje t 20.07.06, 14:07
                        bo... mam dobre serce i zawszę chcę podzielić się swoją wiedzą :))
                        • szubrawiec76 Re: Bo Twoje laski są jak zwykłe banany, a moje t 20.07.06, 14:11
                          z młodszymi
                  • szubrawiec76 Re: Bo Twoje laski są jak zwykłe banany, a moje t 20.07.06, 14:05
                    no i te... babiczki... będą miały jej w sobie trochę.. przebywając ze mną ?? :))
                    • ppoblocki Re: Bo Twoje laski są jak zwykłe banany, a moje t 20.07.06, 14:07
                      Przy Tobie poczują się jak 18-nastki ;) :P
                      • szubrawiec76 Re: Bo Twoje laski są jak zwykłe banany, a moje t 20.07.06, 14:09
                        raczej.. chodzi mi o to.. że będą miały w sobie coś z rocznika 76.. :))
                        • ppoblocki Re: Bo Twoje laski są jak zwykłe banany, a moje t 20.07.06, 14:10
                          Możliwe.. rocznik 1876..hmm..ładny wiek :P ;)
                          • szubrawiec76 Re: Bo Twoje laski są jak zwykłe banany, a moje t 20.07.06, 14:14
                            ważne jak się trzymam i jak zachowuję :))

sport, kobietki i brak nałogów.. świetnie konserwuje :))

szubrawcy..polecają

• ppoblocki Re: Bo Twoje laski są jak zwykłe banany, a moje t 20.07.06, 14:16
                              Hmm..z bananów weszliśmy na temat konserw..:P
                              • szubrawiec76 Re: Bo Twoje laski są jak zwykłe banany, a moje t 20.07.06, 14:20
                                możemy też o konserwach.. byle nie koserwatywnych poglądach :)
                                • ppoblocki Re: Bo Twoje laski są jak zwykłe banany, a moje t 20.07.06, 14:23
                                  Po obejrzeniu wczorajszego expose i tego co się potem w sejmie działo to ja mam
                                  wogle przez najbliższy czas dosyć polityki;)
                                  • szubrawiec76 Re: Bo Twoje laski są jak zwykłe banany, a moje t 20.07.06, 14:27
                                    hmm.. nie wiem co się działo... wyłączyłem się z życia publicznego.. chcę spokojnie żyć i działać u podstaw :)
                                    • ppoblocki Re: Bo Twoje laski są jak zwykłe banany, a moje t 20.07.06, 14:30
                                      Gratuluję;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka