Dodaj do ulubionych

Miś,czyli lezio rozsyła wici

IP: *.arcor-ip.net 11.02.03, 21:01
Miś-czyli
Meeting Internetowych Świnek

Tak chyba co już i czas najwyższy odświeżyć gacie oraz stosunki.Również
towarzyskie.
W dniu 7-go marca idę do knajpy.W Wawce.
Poszukuję więc dawnych i aktywnych członków kieliszka w celu spotkania w
lokalu dowolnym,w piątek wieczorem.Mile widziane propozycje miłych lokali.
Proszę o wpisywanie się chętnych na listę,bo sam nie pójdę.
Jak kto mnie nie lubi,to może też się wpisać.No.
To tyle anonsu,teraz biorę się za cocktail z wilczej jagody na
autovidolu.Prosit!
Obserwuj wątek
    • Gość: leziox Re: Miś,czyli lezio rozsyła wici IP: *.arcor-ip.net 11.02.03, 21:02
      Uprzedzając wasze głupkowate komentarze-Miś to nie ja,tylko pseudo meetingu.
      • Gość: pom Re: Miś,czyli lezio rozsyła wici IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.03, 21:05
        Misiu, a co to jest tradycja?
        • Gość: leziox Re: Miś,czyli lezio rozsyła wici IP: *.arcor-ip.net 11.02.03, 21:25
          Tradycja to podtrzymywanie starych znajomości netowych poprzez okazjonalne
          spotykanie się,dyngolenie do obucha oraz dymanie się z osobami przypadkowo
          poznanymi po balandze.
        • martucha_ Re: Miś,czyli lezio rozsyła wici 11.02.03, 21:25
          Matka! toz to najpiekniejsze imie dla dziewczynki ;))
          • Gość: leziox Re: Miś,czyli lezio rozsyła wici IP: *.arcor-ip.net 11.02.03, 21:30
            Czy wy nie myślicie,kurwa,czy ja już nie wiem sam?
            Chodzi o balangie w Wawce a nie o marudzenie.
            Czyli -pokrótce-kto chce pobalangować 7-go marca,powinien tu złożyć swój
            wirtualny akces.
            Te zmniejszone puszki mózgowe,wrrrrrrrrrrr....
            • 0nly Re: Miś,czyli lezio rozsyła wici 12.02.03, 03:39
              no z moich wyliczen mi wyszlo ze 7-y marca jest w piatek.....
              czyli w pierwszy piatek w marcu.....
              a nie lepiej to piatego marca ta impreza???
              no wiem, wiem, piatek piatego marca dopiero w przyszlym roku, chociaz niestety
              nie dwa tysiace piaty.:(((, no ale ja nie wiem czy od piatego marca do
              pierwszego piatku w marcu dotrzezwieje, wiec czy bedzie sens pic, chocby nawet
              wirtualnie......
              wrrrrr, te rozszerzone puszki mozgowe.......
              • motor Re: Miś,czyli lezio rozsyła wici 12.02.03, 08:30
                cześć Leziu - ja się z Tobą z przyjemnością napiję, po za tym wiesz, że mam do
                Ciebie interes więc nie darował bym sobie jak bym się z Toba nie zobaczył.
                Pozdrawiam
    • saqqara Re: Miś,czyli lezio rozsyła wici 12.02.03, 08:49
      hehehehe, ja na razie to nic nie powiem, poczekam sobie grzecznie w kaciku,
      hihi:)))
    • robsonick Re: Miś,czyli lezio rozsyła wici 12.02.03, 09:01
      Nie żebym był beszczelny ale lezio ma racje mielista siem wpisywac a poza
      motorem to same pierdoly wypisujecie, Jesli chodzi o mnie lezio to na mnie
      mozesz liczyc piatek 7.03 19:00 moze Lolek (??) saQQarka ostatnio tam ma chody
      kierownik sali jak slyszy haslo szakira udostepnia najlepszy stolik :)i
      zalatwia darmowe kuligi (jak nie bedzie sniegu to sanki sa przystosowane do
      mocowania kolek hihi:)
      • czort Re: Miś,czyli lezio rozsyła wici 12.02.03, 09:35
        piatek niemstety odpada:(
        ale pozostale dni - czemu nie?
      • mathildae Re: oczko wydlubali temu misiu? misiowi?;) 12.02.03, 09:42
        do tego 7 jeszcze daleko wiec trudno sie zarzekac, ze na 100% (co ja mowie?
        200% normy!;)) ale bardzo sie bede starac, zeby byc:)

btw - Robsonik, zaczyna korcic mnie ta wizja kuligu na kolkach. czy Ty bedziesz
        robil za konika?;)
        • martucha_ Re: oczko wydlubali temu misiu? misiowi?;) 12.02.03, 09:55
          jesli Robson bedzie konikiem, to ja go chetnie bacikiem
          posmagam ;))
          • iwusia Re: oczko wydlubali temu misiu? misiowi?;) 12.02.03, 09:58
            ja równiez chętnie sie pisze na dżamprez w wiadomym gronie. I przypominam że o
            12 w nocy panowie gnaja po kwiaty dla nas hihihi
            • silvii meldujem siem! 12.02.03, 10:07
              chyba bym sobie nie podarowała, gdybym się nie zobaczyła z WIELKOLUDEM!!! z
              Kostropatym Ryjkiem...

;)))
              • martucha_ Re: meldujem siem! 12.02.03, 10:22
                z kaprawymi slepiami :)))))
                • Gość: leziox Re: meldujem siem! IP: *.arcor-ip.net 12.02.03, 23:13
                  No to gicio.Jak Wamperka ma kontakty u Lolka to może tam,czemu nie.
                  Wszyscy co im termin pasuje,gadać,no,można przełożyć by było na sobotę,ale to
                  wy musicie mordeczki wiedzieć.
                  Więc dogajta się i dajcie znać na forum o MIsiu.
                  • Gość: leziox Re: meldujem siem! IP: *.arcor-ip.net 13.02.03, 01:09
                    Meeting Internetowych Świnek,czyli Miś,zawiadamia...

No że robię bando włochata pierwszą listę wstępna:
                    Znaczy tak jak wy mnie pisali po kolei.Dobrze że parę samców też będzie,hehe.To
                    mnie samiczki nie pożrą/nie pobiją/nie zgwałcą/niepotrzebne skreślić.To majom
                    być...

1.Martucha jak co,w celu bezowocnej nauki Lezia słów porządnych,bo belferka,ha!
                    2.Motor,no bo ma interes-do mnie też zresztą,hehe
                    3.Saqqara-w kąciku ale tylko dlatego,bo stamtąd łatwiej wypatrzyć jej ofiarę
                    4.Robsonick-realista do bólu,takich ludzi nam trzeba!
                    5.Mathildae-być musi i ona wie,dlaczego,morda jedna!
                    6.Iwusia-sarny wdzięczne z chudymi pęcinkami chętnie widziane
                    7.Silvii-a pewnie,nieletnia kobitka ubarwi każdą orgię,hehe,a potem do
                    puszki,facety

A Czort to ty się nie narażaj,chyba że wszyscy zgodzą się przełożyć tylko dla
                    ciebie balangę na sobotę,ale to niekoniecznie możliwe.
                    Więc co myśli banda o piątku a co o sobocie?
                    Ps.ja mogę sie dostosować...

• randia_ Re: meldujem siem! 13.02.03, 01:35
                      A gowno!!!! Nie ma lolka bo ja juz amówiłam inne lokal!!!!! Zupełnie kamerakny
                      i tańszy. Ale skoro wszyscy checie "lolek" to bawcie siem dobrze....
                      A ja mam nadzieję, że skusicie się na coś innego, jak nie to chuj tam!!!!!!!!!
                      • 0nly Re: meldujem siem! 13.02.03, 01:40
                        randia_ napisała:

> A gowno!!!! Nie ma lolka bo ja juz amówiłam inne lokal!!!!!
                        Zupełnie kamerakny
                        > i tańszy. Ale skoro wszyscy checie "lolek" to bawcie siem dobrze....
                        > A ja mam nadzieję, że skusicie się na coś innego, jak nie to chuj tam!!!!!!!!!

ps, a pani to chyba od niedawna uczyc sie jezyk polski, czy ja sie mylic???

tak sobie ja myslec ze wszyscy byc checiec ta inne kamerakny lokal, co ty
                        amowic.....
                        • randia_ Re: meldujem siem! 13.02.03, 01:47
                          Ja być w stanie pomylić się, ale strasznie za to przepraszać, bom zamotana
                          ostatnio...
                          A dzięki Only ja wiedzieć, co pisać...
                          Wybaczyć randii....
                          • Gość: leziox Re: meldujem siem! IP: *.arcor-ip.net 13.02.03, 02:53
                            Radyjko.Jeśli lokal,już zamówiony przez ciebie i to wcześniej,niż zdołałem
                            pomyśleć/znowu ta jebana sub-telepatia/jest dlatego lepszy,iż znajduje się pod
                            mostem Gdańskim,no to niech tam.Możemy się przenieść.
                            Przy akompaniamencie stękania nadmiernie obciążonych płyt z trudem
                            utrzymujących zwariowany ruch uliczny,oraz głuchego łoskotu 200-kg kawałów
                            tynku spadających nam wprost na ryje będziemy z pewnością się cieszyć,choć
                            nader krótko,naszą pochopną decyzją rezygnacji z Lolka w zamian na uprzednio
                            zarezerwowany przez Randię lokal.
                            W tym wypadku proszę tylko o zastosowanie się do mojego skromnego życzenia,oraz
                            zmianę nazwy imprezy z Miś-"meeting internetowych świnek" na powiedzmy coś
                            w sensie biblijnym twardszego,jak np."OWO"-Ostatnia Wieczerza Oszołomów.

Z poważaniem
                            Leziox
                            • saqqara yezoo, ale niektorzy sie nerwowi zrobili 13.02.03, 10:08
                              ..ostatnio

nikt nie uparl sie na lolka, propoozycja to byla i nic wiecej. skoro lokal inny
                              juz jest na dodatek lepszy i tanszy, to ja jestem jak najbardziej "za".

siedze w kacie bo na rozwoj akcji czekam:))
                              • randia_ Re: Szakoś kochanie... 13.02.03, 11:37
                                Nie jestem nerwowa... tylko jakoś tak wychodzi...:))))))))))))
                              • martucha_ Re: yezoo, ale niektorzy sie nerwowi zrobili 13.02.03, 11:38
                                btw, jaki to inny lokal? szczerze mowiac bedzie mi
                                brakowac pana z drutem, ale niech to ;)))
                                • saqqara Re: yezoo, ale niektorzy sie nerwowi zrobili 13.02.03, 11:46
                                  moze w tym innym lokalu o ktorym jeszcze nic nie wiemy bedzie lepszy drut.. tzn
                                  pan z drutem?:))

Randyjko

ja rozumiem ze czasem samo wychodzi, ale ja tez mam swoje granice:))

• Gość: leziox Re: yezoo, ale niektorzy sie nerwowi zrobili IP: *.arcor-ip.net 13.02.03, 17:20
                                    No to czy możesz nam wszystkim Randyjko wyjaśnić w końcu,co to za lokal
                                    wynalazłaś,jak się nazywa i gdzie jest?
                                    Może to będzie jakaś alternatywa,ale powiedz co więcej,a tak
                                    marudzisz,wprowadzasz niepokój i nadal nikt oprócz ciebie nic nie wie.
                                    • randia_ Re: yezoo, ale niektorzy sie nerwowi zrobili 13.02.03, 20:56
                                      Przepraszam za wprowadzanie w nerwową atmosferę i wiecie co?? Jakby to
                                      powiedziała Owsiak "Róbta co chceta"
                                      Mnie to juz koło nosa lata, więc teraz możecie nie tęsknić za panem z drutem....
                                      • Gość: leziox Re: yezoo, ale niektorzy sie nerwowi zrobili IP: *.arcor-ip.net 13.02.03, 22:58
                                        No i gadał dziad do obrazu ,kurwa.
                                        Zamiast coś wyjaśnić,to ta się obraża i spierdala.
                                        Więc jak ja mam mieć wysokie mniemanie o damskim intelekcie,kiedy Radyjko nawet
                                        nie czyta tego co ja piszę,lecz pisze to co ma do powiedzenia sama.Introwertyk?
                                        • randia_ Re: yezoo, ale niektorzy sie nerwowi zrobili 14.02.03, 00:42
                                          Wyjaśniać nie muszę, bo wszyscy i tak już ustalili co, gdzie i kiedy... A
                                          wpiepszać się nie będę...
                                          A o mój intelekt się nie martw, ma się całkiem nieźle...
                                          • 0nly Re: yezoo, ale niektorzy sie nerwowi zrobili 14.02.03, 00:48
                                            randia,
                                            nie zastanwialas sie jakby dotad
                                            nad zmiana nick z "randia" na "pepek"........
                                            chyba bardziej by to odzwierciedlalo twoje poczucie miejsca we
                                            wszechswiecie......:)))
                                            • randia_ Re: yezoo, ale niektorzy sie nerwowi zrobili 14.02.03, 00:53
                                              Nie onlontko, nie jestem pępkiem świata...
                                              Tylko niektórzy najpierw mówią jedno, później o tym zapominają, a mnie to już
                                              gówno obchodzi....
                                        • szkodnik1 Re: yezoo, ale niektorzy sie nerwowi zrobili 14.02.03, 08:12
                                          Gość portalu: leziox napisał(a):

> No i gadał dziad do obrazu ,kurwa.
                                          > Zamiast coś wyjaśnić,to ta się obraża i spierdala.
                                          > Więc jak ja mam mieć wysokie mniemanie o damskim intelekcie,kiedy Radyjko
                                          nawet
                                          >
                                          > nie czyta tego co ja piszę,lecz pisze to co ma do powiedzenia
                                          sama.Introwertyk?

.....leziox - nie podoba mi się to co widzę.......co innego o tobie
                                          słyszałem.....
                                          nie powinieneś nikogo obrażać a już w szczególności randyjki.......
                                          pozdrawiam
                                          • 0nly Re: yezoo, ale niektorzy sie nerwowi zrobili 14.02.03, 08:17
                                            ooo, nastepny ktory starego kocha....
                                            czy ten bidny lezio nigdy juz nie uniknie tego skierowanego ku niemu
                                            nadgorliwego uczucia????

:)
                                            • saqqara Re: yezoo, ale niektorzy sie nerwowi zrobili 14.02.03, 08:26
                                              pewnie nie, bo zbyt czesto prawde mowi...
                                              :)
                                            • szkodnik1 Re: yezoo, ale niektorzy sie nerwowi zrobili 14.02.03, 08:27
                                              0nly napisała:

> ooo, nastepny ktory starego kocha....
                                              > czy ten bidny lezio nigdy juz nie uniknie tego skierowanego ku niemu
                                              > nadgorliwego uczucia????
                                              >
                                              >
                                              > :)

only - czytaj lepiej, to lezio jest nerwowy........a ja jestem szczęśliwy....:)
                                              • 0nly Re: yezoo, ale niektorzy sie nerwowi zrobili 14.02.03, 08:36
                                                mnie tez kochasz?????
                                                o masz, tworzysz harem, czy jak????

no dobra, ale na tym watku mnie nie ma juz, jakby kto pytal....:)))
                                          • Gość: leziox Re: yezoo, ale niektorzy sie nerwowi zrobili IP: *.246.96.23.tisdip.tiscali.de 14.02.03, 16:07
                                            Szkodnik,tak naprawdę,to czy ci się podoba to co piszę,czy ci się nie podoba,to
                                            mnie ani ziębi ani grzeje,koluniu.
                                            To co o mnie słyszałeś,to jest twoja sprawa,a jeśli chcesz grać szlachetnego
                                            rycerza,obrońcę uciśnionych Radyjek,to możesz go grać.W realu,a nie na forum.Tu
                                            każdy co ma do powiedzenia,to mówi,bez względu na to czy się koleś Szkodnik
                                            obrazi,lub zaaprobuje to,czy też nie.
                                            Mnie się też nie podoba,to,co napisałeś.
                                            • Gość: leziox Re: yezoo, ale niektorzy sie nerwowi zrobili IP: *.arcor-ip.net 15.02.03, 00:10
                                              Tak naprawdę,martwi mnie taka dziwna kłótnia oraz dzielenie skóry na
                                              niedźwiedziu z mojego w sumie powodu.Nie chcę być,z której powodu ktoś się
                                              kłóci albo wyzywa na necie.Ujmijmy sprawę w ten sposób:
                                              Przykro mi,że całkiem niewinny wątek,mający być zaproszeniem do jakiejś
                                              fajnej,pijackiej balangi,takiej jak kiedyś-stał się dziwną kartą przetargową
                                              i kurwa,jakoś mi z tego powodu trochę smutno.Przecież chciałem dobrze,do kurwy
                                              nędzy,a chyba nie wyszło.
                                              Więc tak-nie ma dalszej listy.I nie będzie.
                                              Zycie jest na tyle ciężkie,że nikt nie potrzebuje dodatkowego stressu.W zwiazku
                                              z tym zostawmy te targowanie się na temat lokalu balangowego.Może coś się
                                              wymyśli indywidualnie,bo widzę,że inaczej,tak po prostu po ludzku i bez kłótni
                                              już się nie da.Bywa i tak,że najlepsza inicjatywa bywa zarzynana jak ofiarny
                                              baranek...
                                              • ronja Re: yezoo, ale niektorzy sie nerwowi zrobili 15.02.03, 09:38
                                                Nooooooo, ale nie rezygnujmy z popijawy...;)
                                                • Gość: leziox Re: Ronja IP: *.arcor-ip.net 15.02.03, 09:57
                                                  Ronja,z tobą zawsze,kiedy i gdzie chcesz,hehe.
                                                  Ale jak znam życie,to i tak się pewnie rozminiemy,a może tym razem nie?
    • 0nly Ociec, ociec, ja w sprawie puszek....... 16.02.03, 09:38
      znalazlam.....:))))))))))))

w sensie tych mozgowych, lzejszych i ciezszych.......
      adres tam gdzie zawsze...........juz wkrotce.......
    • Gość: robsonick Wow Alescie pogieci :((( IP: *.net-technology.com.pl 17.02.03, 08:38
      No przyznam Ci niestety Lezio racja qwa racja!! nie było mnie tu dni parę i
      nawet zdawało mi się, że znam trochęto towarzystwo i spodziewać się wiem czego
      po nich mogę ale ...., i tu chwila zastanowienia, jak widać myliłem się z
      pozoru mili i oddani sobie "PRZYJACIELE" z netu skaczą sobie do oczoof
      własciwie nie wiadomo z jakiego powodu? hymmm... to mnie wprowadza w
      zakłopotanie bo jeśli moja propozycja dla mnie niewinna i pierwsza jaka wpadła
      w eter była zła to chętnie wysłuchałbym kontr propozucji, ALE CHCĘ JEJ
      WYSŁUCHAĆ A NIE DOWIEDZIEĆ SIĘ ŻE JEST!!!, Randyjko jeśli naprawdęmasz fajny
      pomysł to chętnie pójdę za Tobą nawet pod ten most co onim w swój
      humorystyczny (a moim zdaniem nikogo nie urażający) sposób nadmienił Lezio.
      Ludzie o co tu sie qrwa kłucić ??????????????????????????????????? yezooo no
      większość z nas to dorośli ludzie każdy ma prawo podsunąć pomysł a do pomysłów
      innych zająć stanowisko negatywne bądź pozytywne. O CO TU CHODZI ???
      Przejrzyjcie na oczy i bądźcie choć odrobinę tolerancyjni. JAk sięzdecydujecie
      gdzie to chętnie się przyłączę ale tylko w Piątek w moim przypadku Sobota
      odpada ale jeśli wybierzecie Sobotę to bądź cie pewni NIE OBRAŻĘ SIĘ ANI NIE
      BĘDĘ OBRAŻAŁ INNYCH po prostu nie przyjdębo mi nie pasuje termin a nadal
      będęsiękolegował z tymi co w sobote świetnie się zabawią. Uffff ale siem
      nagadałem sory za długi wywód ale mnie wstrząsło. PA i mam nadzieje do
      zobaczenia. Może pod mostem Lezio wiesz to nie taki goopi pomysł za te kase co
      w Lolku na piwo wydasz to będzie można ze 3 alpagi obalić ;))) hahahaha.

rob@ :)))
      • szkodnik1 pozdrowienia robsonick 17.02.03, 09:13
        • robsonick Re: pozdrowienia robsonick 17.02.03, 10:09
          Dziękuję i na wzajem :)
          • Gość: 0nly to ja tez korzystajac z okazji..... IP: *.kabel.telenet.be 17.02.03, 10:13
            chcialabym pozdrowic ciocie jadzie, ciocie alinke, wujka parasola i ciocie
            Henie.....
            acha, zapomnialam jeszcze o psie pimpku i kocie kocie, krowe mucke i swinke
            chrumchrum....acha i jeszcze kurke nioske....

dziekuje za mozliwosc przeslania pozdrowien na tym watku...
            • Gość: robsonick Re: to ja tez korzystajac z okazji..... IP: *.net-technology.com.pl 17.02.03, 10:40
              No cóz a wydawac by sie moglo ze leziowi jednak o co innego chodzilo
              No ale jak widac ponownie zle zinterpretowalem ten watek... no to ja koncze
              jak sie dogadacie co do spotkania to przybede jak nie to se pojdem pic albo na
              panienki kcie indziej :))))
              rob@ :)
              • Gość: leziox Re: to ja tez korzystajac z okazji..... IP: *.arcor-ip.net 17.02.03, 17:23
                Sprawa jest nie jest przesądzona,tylko w wawce problem jest taki,że trudno
                znaleźć lokal,w którym browar kosztowałby taniej niż 8 zeta za sztukę.
                No,ja znak w Olsztynie ciekawy lokalik,no,tam nie biją od razu w zęby i Warka z
                nalewaka 0,5 litra kosztuje 3,50,to już niezła różnica jezd.
                Przeświętować do rana a potem się zobaczy,hehe.
                Nie jest to jakaś alternatywa niby?
                • randia_ Re: to ja tez korzystajac z okazji..... 17.02.03, 18:36
                  To akurat nie jest problemem, ale.............. i znów się rozgadałam o czymś
                  do czego nie powinnam się czuć powołana....
                • stonka_ziemniaczana Re: to ja tez korzystajac z okazji..... 17.02.03, 18:48
                  ziemniaki, lezio i warka w olsztynie, a to wszystko za 3,50 - chup,chrup, chrup
                  mazurskie pola ziemniaczane nad jeziorkami, najpierw ziemniaczki zchrupac a
                  potem nad jeziorko paski opalac, to jet zycie!
                  • zeberka_ Re: to ja tez korzystajac z okazji..... 17.02.03, 18:50
                    Paski? I kto tu mówi o paskach ?
                    Te, stonka, a koniaku byś nie chciała ?
                    • stonka_ziemniaczana Re: to ja tez korzystajac z okazji..... 17.02.03, 18:53
                      koniak z ziemniaczkow, siub, siurb,
                      • Gość: leziox Re: to ja tez korzystajac z okazji..... IP: *.arcor-ip.net 17.02.03, 19:33
                        Nie ma namiętności tylko chuć i hormony.
                        Reszta jest pieprzeniem.

Orgazm z Wietnamu.
                        • stonka_ziemniaczana Re: to ja tez korzystajac z okazji..... 17.02.03, 20:10
                          i sa jeszcze ziemniaczki, duzo ziemniaczkow

stonka z ziemniakowa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka