mamarcela 28.07.06, 23:13 Jaki skaner on line współpracuje z firefoxem, bo mi się nie chce szukać? Taka paskudnie leniowata jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamarcela Re: Dzis pytanie dzis odpowiedź 28.07.06, 23:22 Dzieki :) a łapie też oprócz tego, że współpracuje? Znaczy sie te paskudy? Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Dzis pytanie dzis odpowiedź 28.07.06, 23:23 łapie łapie te cholery wredoty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela Re: Dzis pytanie dzis odpowiedź 28.07.06, 23:33 Buziaki dziekczynne :) Juz go mam i juz działa. A wątek wywalam :) Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Dzis pytanie dzis odpowiedź 29.07.06, 14:18 PS. To jest trial. Po użyciu wystarczy go odinstalować. Przy następnym skanie instalujesz ponownie, apdejtujesz i idzie normalnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela Re: Dzis pytanie dzis odpowiedź 29.07.06, 14:22 A wiem słoneczko wiem :) Ale jakas taka cholera mi wlazła, która mi co jakis czas system resetuje i pełnego skanu niczym nie moge przeprowadzić. Widzę te zatrute cholery, bo dochodzi do 70% i pach wszystko od nowa. Jkbym tego cholernego włamywacza dorwała to bym mu.... nie tutaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Dzis pytanie dzis odpowiedź 29.07.06, 15:10 A namierzyłaś ową zdzirę w sęsie nazwy chociaż? Może spróbuj tego grubasa: tinyurl.com/9a2v2 Instaluje wszystkie silniki i bazy, niestety część jest trialowa i po miesiącu bajbajdżimi, ale mnię kąpa oczyścił gruntownie swego czasu! Ściągnij, instalnij, odpal i idź na godzinny szpacijergang. Jak wrócisz, obejrzysz raport ;) Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Dzis pytanie dzis odpowiedź 29.07.06, 15:11 PS. Mła bardziej księżyc niż słoneczko, "żyło moja i dziedzictwo", że zacytuję poetę zapomnianego ;) Odpowiedz Link Zgłoś