Dodaj do ulubionych

DO KOCHANEJ BLONDYNECZKI - baranki me ..

IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 01:59
"Blondyneczko, Blondyneczko powiedz przecie, który z nas baranków najpiękniejszy
(i najbogatszy) na świecie".
Bo inaczej pobodziemy sie w zagrodzie na smierć - tak nas tam pełno, a
przybywają nowe baranki.

P.S.: a może chcesz sie Olgi zapytać przedtem ..:)))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: BARANKI I JESZCZE JEDNO - AUTORZY (baranki) IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 02:01
      Spytaj sie tatusia i mamusi, kiedy z darami nam czas zjeżdzać do Twojego
      domciu :)))))))
      • Gość: szybki Re: I JESZCZE JEDNO - AUTORZY (baranki) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 08:06
        Gość portalu: BARANKI napisał(a):

> Spytaj sie tatusia i mamusi, kiedy z darami nam czas zjeżdzać do Twojego
        > domciu :)))))))

i byle SZYBKO bo sie nam dobra deprecjonuja i marnuja, te Twoje i te nasze !!
        • anka1 Re: I JESZCZE JEDNO - AUTORZY (baranki) 31.10.01, 08:30
          Olgi lepiej nie pytac bo jak odpowie to welna Wam odpadnie bez strzyzenia:)))
          • Gość: BARANKI Re: anka1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 12:08
            A niedobra, zazdrościsz Blondyneczce powodzenia ?))))
            Prosze sie z niej nie smiać, My i tak Ja kochamy ...

Baranki
            • Gość: BARANKI Re: anka1 (ups) :)))) IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 12:28
              Przepraszamy Aniu za poprzedni liscik, dopiero teraz zauwazylismy, że TY
              naprawdę zazdrościsz naszej kochanej Blondyneczce powodzenia :))))
              Dlatego Biedactwo zakładasz wątki do pogadania z soba samą :)))))))
    • Gość: BARANECZ Re: DO KOCHANEJ BLONDYNECZKI - baranki me .. IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 16:24
      No i nie ma na tym wątku żadnych litościwych duszyczek i zwierzątek, które nam
      pomogą szukać .., bee.......

Nic nam nie pozostaje jak zbiorowe samobójstwo - gdzie najbliższa rzeźnia ???
      • anka1 Re: DO KOCHANEJ BLONDYNECZKI - baranki me .. 31.10.01, 16:33
        niczego nikomu nie zazdroszcze. jestem na to za stara:))) pomoglabym Wam szukac ale juz nie
        mam czasu.powodzenia pozdrowienia trzymajcie sie z dala od rzezni juz lepsze wilki:))) !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka