black_magic_women 01.08.06, 19:43 Nie wiem jak to sie stalo,ze wczesniej ich tu nie umiescilam?!O malo nie spoznilam sie na samolot,bo tak zaklinalam sie ich muzyka.Skonczylo sie na skromnym zostawieniu komorki w Paris Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funghettino Re: Placebo 01.08.06, 22:10 beemko, ty podejrzanie tych samych rzeczy co ja sluchasz :) a w co sie zasluchalas, jesli mozna spytac? Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Placebo 01.08.06, 22:39 Hihihi,dlatego sie lubimy Marteczko:) To bylo akurat "Without You I'm Nothing"/piosenka,ale i plyta/ Odpowiedz Link Zgłoś
funghettino Re: Placebo 01.08.06, 23:45 wlasnie ta piosenka mi przychodzi na mysl jako pierwsza, gdy mysle o placebo...odkrylam ich po fatalnym rozczarowaniu sercowym (i troche masochistycznie sluchalam wtedy without you i'm nothing wlasnie...)i jakos tak ze mna zostali :) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: a ja 01.08.06, 23:29 www.youtube.com/results?search=placebo&search_type=search_videos&search=Search A strone youtube.com juz kiedys tu polecalam Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h a Antony And The Johnsons? 02.08.06, 02:33 > A strone "youtube.com" juz kiedys tu polecalam o, fajna :) Placebo - już przypomniałam sobie, moja przyjaciółka szaleje za nim/i. a znasz to?: www.youtube.com/results?search=Antony+%26+The+Johnsons&search_type=search_videos&search=Search byłam niedawno na jego koncercie. to było mocne. niesamowity głos. interesujący. i muzyka wyszukana. -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś