0nly 15.02.03, 18:41 poda powody i pokaze najlepsze sposoby na odzyskanie... Napisz tu tylko szybko, ze poczta ci zniknela, a juz 0nly sie tym zajmie... Write Now, Your Satisfaction is qaranteed!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maryjo2 Re: Wyczyscili ci poczte?? Wrozka 0nly pomoze, do IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 18:58 Mnie nic nie wyczyścili, jak to możliwe? Wróżko, odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Wróżkę wcięło??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 19:24 Teraz trzeba szukać jakiegoś jasnowidza, żeby ją odnalazł :)) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Wróżkę wcięło??? 15.02.03, 19:27 zara, zara, na gwiazdy czekam, jeszcze zadna nie wylazla...... na kafe nie mam ochoty na razie, wiec z wrozenia z fusow nici..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 19:29 Są jeszcze karty... Może tam wypatrzysz coś ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Wróżkę wcięło??? 15.02.03, 19:30 oj, ale na kartach sa nieladne obrazki...:((( nie mozna takich zdjec za wczesnie ogladac, bo to wiesz, dzieci jeszcze nie spia.......:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 19:32 Szkoda! Myślałam, że się dowiem, gdzie pociąg powiózł kolegę kitka, i czy znajdzie on w końcu miłość :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.03, 19:28 Maryjko uważaj ,teraz pora na Ciebie :( a ja będę następna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 19:30 O czym mówisz, uneczko? Mam się już bać, czy mogę zaczekać do jutra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.03, 19:31 o znikaniu, przez chwilę podejrzewałam,że powstał tu trójkąt bermudzki bis:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 19:33 Nie no, poważnie tak myślałaś? A to nie wiesz, że złego licho nie weźmie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.03, 19:36 a nawet jak weżmie przez pomyłkę to zwróci(przykład-only) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 19:37 Jednak niektórych mogłoby sobie zostawić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.03, 19:39 widać dobre układy gdzie trzeba mają, więc wracają:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 19:41 Takie czasy, że wszystko jest podobno kwestią ceny. Nawet licho można przekupić :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.03, 19:46 Maryjko komu jak komu ale złemu lichu wręcz nie wypadałoby być nieprzekupnym:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 19:55 No tak, w sumie to masz rację:( Chyba, żeby dać lichu więcej, ale skąd tu wziąć tyle kasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.03, 20:05 korupcja w szlachetnym celu to chyba mimo wszystko też korupcja...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.03, 20:05 (to była próba udawania moralnego kaca) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 21:49 Naszczęście nie mam kasy, to i z kaca nici. Ale jak wygram tego Land Rovera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.03, 23:00 a w co trzeba zagrac,zeby tego rovera wygrać?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 23:29 trzeba puścić sms z cyfrą 3 pod numer 7257. Jeszcze jest na to 15 minut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.03, 23:31 ojej,a ja mam zakaz puszczania sms-ów:( :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 23:33 Powiedz, że to na Idola i na Land Rovera :) Może się skusi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.03, 23:39 taak,a jeśli nie wygram powie,że ściemniam jak zawsze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 23:40 No, tym bardziej, że nr 3, który Ci podałam, to też "długowłosy szczyl", ale za to głosik jaki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.03, 23:50 już mam wizję!to jest odszukałam sobie w tv polsat, niezły ten długowłosy szczyl,ale manipulacji przy swojej komórce jednak nie zaryzykuję,mam nadzieję,że poradzi sobie beze mnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 23:53 To trzymaj przynajmniej kciuki za niego. Chłopak jest młody, ale ma to coś, czego nie mają te dwa mydłki obok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.03, 00:00 no i śpiewał piosenkę Pearl Jam'u! jednego z moich ulubionych zespołów w okresie chmurnej młodości :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 00:09 No widzisz! To teraz żałuj, że nie głosowałaś. Na szczęście przyszło mi do głowy wysłać 2 sms-y, chcesz, to ci jeden odstąpię :) A bezpłciowym mydłkom powiedzmy zdecydowane: NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.03, 00:16 no i długowłose szczyle górą! a naszym samochodem jakis facet odjedzie:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 00:24 Odżałuję tego Land Rovera, co mi tam! Tego szczyla bym nie odżałowała za nic w świecie :) Hmmm, może by tak włosy zapuścić ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Wyczyscili ci poczte?? Wrozka 0nly pomoze, do IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 21:47 Wróżko, wysłałam 2 sms-y na Krzyśka Zalewskiego, powiedz, czy wygram Land Rovera??? Może puścić jeszcze z 10? Podobno szczęściu trzeba pomagać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Hej, Wróżko IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 22:04 odstaw tę działalność na niwie poetyckiej na 5 minut, bo nie wiem, czy wysyłać dalej, czy nie? Jakbym wygrała, to bym Ci odpaliła jakąś okrągłą sumkę, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Hej, Wróżko 15.02.03, 22:11 dobra, wlasnie mam swieza kawe..... mniam, mniam, ale ten koniaczek do kawusi dobry, mniam, mniam , mniam...... ach, i ta czekolada, mniam, mniam, mniam, pralinkowa, taka belgijska, och, jaka pyszna.....mniam, mniam, mniam..... no a na czym my tu stanelismy??? acha, czy wysylac??? no tak, tak, odpal maryjko mi ta sumke....przyda sie jakby co......tak mi wlasnie fusy z kafy powiedzialy, ze kafa bez koniaka to nie kafa, a jak ne ma penedzy to ne ma wperdalac kafa z koniakem.......:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Hej, Wróżko IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 22:30 Pieniążki to byś chciała, ale wróżyć nie chcesz? Napiszę skargę do Federacji Konsumentów, albo zawołam tych od "Usterki", niech Cię nakręcą :) P.S. "Usterka" to program gdzie pokazują takich pseudofachowców na robocie, jak klientom kit wciskają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Wróżba dla Wróżki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 00:40 jest raczej złowróżbna. Lepiej, Wróżko, zajmij się kit-poezją :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Wróżba dla Wróżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.03, 00:49 wrózko Maryjko powiedz czy uda mi się jutro dokonać rzeczy prawie niemożliwej i wstać o 6.30?:( jesli wrózba powie,że nie,to się może po prostu nie położę?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Wróżba dla Wróżki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.03, 01:09 uda oona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Wróżba dla Wróżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.03, 01:13 chyba oony? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Wróżba dla Wróżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.03, 01:21 nie,żeby było bezpieczniej-łydki:) Odpowiedz Link Zgłoś