Dodaj do ulubionych

Wyczyscili ci poczte?? Wrozka 0nly pomoze, doradzi

15.02.03, 18:41
poda powody i pokaze najlepsze sposoby na odzyskanie...
Napisz tu tylko szybko, ze poczta ci zniknela, a juz 0nly sie tym zajmie...

Write Now, Your Satisfaction is qaranteed!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: maryjo2 Re: Wyczyscili ci poczte?? Wrozka 0nly pomoze, do IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 18:58
      Mnie nic nie wyczyścili, jak to możliwe?
      Wróżko, odpowiedz :)
      • Gość: maryjo2 Wróżkę wcięło??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 19:24
        Teraz trzeba szukać jakiegoś jasnowidza, żeby ją odnalazł
        :))
        • 0nly Re: Wróżkę wcięło??? 15.02.03, 19:27
          zara, zara, na gwiazdy czekam, jeszcze zadna nie wylazla......
          na kafe nie mam ochoty na razie, wiec z wrozenia z fusow nici.....
          • Gość: maryjo2 Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 19:29
            Są jeszcze karty...
            Może tam wypatrzysz coś ciekawego?
            • 0nly Re: Wróżkę wcięło??? 15.02.03, 19:30
              oj, ale na kartach sa nieladne obrazki...:(((
              nie mozna takich zdjec za wczesnie ogladac, bo to wiesz, dzieci jeszcze nie
              spia.......:)
              • Gość: maryjo2 Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 19:32
                Szkoda!
                Myślałam, że się dowiem,
                gdzie pociąg powiózł kolegę kitka,
                i czy znajdzie on w końcu miłość
                :)
        • Gość: oona Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.03, 19:28
          Maryjko uważaj ,teraz pora na Ciebie :(
          a ja będę następna:)
          • Gość: maryjo2 Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 19:30
            O czym mówisz, uneczko?
            Mam się już bać, czy mogę zaczekać do jutra?
            • Gość: oona Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.03, 19:31
              o znikaniu,
              przez chwilę podejrzewałam,że
              powstał tu trójkąt bermudzki bis:)
              • Gość: maryjo2 Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 19:33
                Nie no, poważnie tak myślałaś?
                A to nie wiesz, że złego licho nie weźmie?
                • Gość: oona Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.03, 19:36
                  a nawet jak weżmie przez pomyłkę
                  to zwróci(przykład-only)
                  • Gość: maryjo2 Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 19:37
                    Jednak niektórych mogłoby sobie zostawić
                    • Gość: oona Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.03, 19:39
                      widać dobre układy gdzie trzeba mają,
                      więc wracają:)
                      • Gość: maryjo2 Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 19:41
                        Takie czasy, że wszystko jest podobno kwestią ceny.
                        Nawet licho można przekupić :(
                        • Gość: oona Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.03, 19:46
                          Maryjko komu jak komu
                          ale złemu lichu wręcz nie wypadałoby być nieprzekupnym:))
                          • Gość: maryjo2 Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 19:55
                            No tak, w sumie to masz rację:(
                            Chyba, żeby dać lichu więcej,
                            ale skąd tu wziąć tyle kasy?
                            • Gość: oona Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.03, 20:05
                              korupcja w szlachetnym celu
                              to chyba mimo wszystko też korupcja...:)
                              • Gość: oona Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.03, 20:05
                                (to była próba udawania moralnego kaca)
                                • Gość: maryjo2 Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 21:49
                                  Naszczęście nie mam kasy,
                                  to i z kaca nici.
                                  Ale jak wygram tego Land Rovera...
                                  • Gość: oona Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.03, 23:00
                                    a w co trzeba zagrac,zeby tego rovera wygrać??
                                    • Gość: maryjo2 Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 23:29
                                      trzeba puścić sms z cyfrą 3 pod numer 7257.
                                      Jeszcze jest na to 15 minut
                                      • Gość: oona Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.03, 23:31
                                        ojej,a ja mam zakaz puszczania sms-ów:(
                                        • Gość: maryjo2 Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 23:33
                                          Powiedz, że to na Idola i na Land Rovera :)
                                          Może się skusi
                                          • Gość: oona Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.03, 23:39
                                            taak,a jeśli nie wygram powie,że ściemniam
                                            jak zawsze:))
                                            • Gość: maryjo2 Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 23:40
                                              No, tym bardziej, że nr 3, który Ci podałam, to też "długowłosy szczyl", ale
                                              za to głosik jaki :))
                                              • Gość: oona Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.03, 23:50
                                                już mam wizję!to jest odszukałam sobie w tv polsat,
                                                niezły ten długowłosy szczyl,ale manipulacji
                                                przy swojej komórce jednak nie zaryzykuję,mam nadzieję,że
                                                poradzi sobie beze mnie:))
                                                • Gość: maryjo2 Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 23:53
                                                  To trzymaj przynajmniej kciuki za niego.
                                                  Chłopak jest młody, ale ma to coś, czego nie mają te dwa mydłki obok.

• Gość: oona Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.03, 00:00
                                                    no i śpiewał piosenkę Pearl Jam'u!
                                                    jednego z moich ulubionych zespołów w okresie
                                                    chmurnej młodości :)
                                                  • Gość: maryjo2 Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 00:09
                                                    No widzisz!
                                                    To teraz żałuj, że nie głosowałaś.
                                                    Na szczęście przyszło mi do głowy wysłać 2 sms-y, chcesz, to ci jeden
                                                    odstąpię :)
                                                    A bezpłciowym mydłkom powiedzmy zdecydowane: NIE
                                                  • Gość: oona Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.03, 00:16
                                                    no i długowłose szczyle górą!
                                                    a naszym samochodem jakis facet odjedzie:((
                                                  • Gość: maryjo2 Re: Wróżkę wcięło??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 00:24
                                                    Odżałuję tego Land Rovera,
                                                    co mi tam!
                                                    Tego szczyla bym nie odżałowała za nic w świecie :)
                                                    Hmmm, może by tak włosy zapuścić ?
    • Gość: maryjo2 Re: Wyczyscili ci poczte?? Wrozka 0nly pomoze, do IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 21:47
      Wróżko, wysłałam 2 sms-y na Krzyśka Zalewskiego,
      powiedz, czy wygram Land Rovera???
      Może puścić jeszcze z 10?
      Podobno szczęściu trzeba pomagać
      • Gość: maryjo2 Hej, Wróżko IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 22:04
        odstaw tę działalność na niwie poetyckiej na 5 minut,
        bo nie wiem, czy wysyłać dalej, czy nie?
        Jakbym wygrała, to bym Ci odpaliła jakąś okrągłą sumkę,
        hę?
        • 0nly Re: Hej, Wróżko 15.02.03, 22:11
          dobra, wlasnie mam swieza kawe.....
          mniam, mniam, ale ten koniaczek do kawusi dobry, mniam, mniam , mniam......
          ach, i ta czekolada, mniam, mniam, mniam, pralinkowa, taka belgijska, och, jaka
          pyszna.....mniam, mniam, mniam.....
          no a na czym my tu stanelismy???
          acha, czy wysylac???
          no tak, tak, odpal maryjko mi ta sumke....przyda sie jakby co......tak mi
          wlasnie fusy z kafy powiedzialy, ze kafa bez koniaka to nie kafa, a jak ne ma
          penedzy to ne ma wperdalac kafa z koniakem.......:))))
          • Gość: maryjo2 Re: Hej, Wróżko IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 22:30
            Pieniążki to byś chciała, ale wróżyć nie chcesz?
            Napiszę skargę do Federacji Konsumentów, albo zawołam tych od "Usterki", niech
            Cię nakręcą

P.S. "Usterka" to program gdzie pokazują takich pseudofachowców na robocie,
            jak klientom kit wciskają
      • Gość: maryjo2 Re: Wróżba dla Wróżki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 00:40
        jest raczej złowróżbna.
        Lepiej, Wróżko, zajmij się kit-poezją
        • Gość: oona Re: Wróżba dla Wróżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.03, 00:49
          wrózko Maryjko powiedz czy uda mi się jutro dokonać
          rzeczy prawie niemożliwej i wstać o 6.30?:(
          jesli wrózba powie,że nie,to się może po prostu nie położę??
          • Gość: xp Re: Wróżba dla Wróżki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.03, 01:09
            uda oona
            • Gość: oona Re: Wróżba dla Wróżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.03, 01:13
              chyba oony?
              • Gość: oona Re: Wróżba dla Wróżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.03, 01:21
                nie,żeby było bezpieczniej-łydki:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka