Gość: Bizon IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 18:26 Skoro juz macie czs do stracenia, dajcie lepiej kol. Apollo pare lekcji ortografii... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta1 Re: Czyscie ludzie ochujeli z ta Blondynka ? IP: 213.76.59.* 31.10.01, 18:31 Biziu!Jak bedziesz tak brzydko mowil to Ci Bozia jezyk up..pi,pi,pi,pi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: Czyscie ludzie ochujeli z ta Blondynka ? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 18:36 Krajanie, rzucasz mięsem jak chłopak z Muranowa. Masz racje, dostaliśmy pierdolca, niektórzy :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Czyscie ludzie ochujeli z ta Blondynka ? IP: 213.76.59.* 31.10.01, 18:39 Wielokropek i samokrytycyzm??? To cos nowego!!!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: Czyscie ludzie ochujeli z ta Blondynka ? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 18:45 Alez skąd Samanto, to jakis sk....... z warszawy sie pode mnie podszył:))) Jak go złapie do mu przyp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Czyscie ludzie ochujeli z ta Blondynka ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 18:49 To powiedz jeszcze temu gnojkowizeby mi Bizona nie podrywal!;)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: Czyscie ludzie ochujeli z ta Blondynka ? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 18:51 Oj Samanto to Ty, czy tez się ktos pod Ciebie tym razem podszył :)))) A tak w ogóle do twarzy Ci z tym:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Czyscie ludzie ochujeli z ta Blondynka ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 19:01 Niestety z glupota nikomu nie jest do twarzy:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Czyscie ludzie ochujeli z ta Blondynka ? IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 18:40 Witaj Sasiedzie ! Taaaaaaaaaaaak, Muranow to byla niezla szkola zycia . A pamietasz braci Poplawskich, ktorzyz niejakim Melado trzymali w szachu teren : Zmenhoffa, Lewartowskiego, Anielewicza i nowotki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: Czyscie ludzie ochujeli z ta Blondynka ? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 18:49 Nie pamiętam, choć może nie mogę, ja pamietam braci Kotanskich z milicyjniak a (czyli moje podwórko), okrąglak był do kitu, ale zato jeszcze trzecie podwórko (wejście od okrąglaka i anielewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Czyscie ludzie ochujeli z ta Blondynka ? IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 19:00 A obok mojego domu (Anielewicza 12) stal nr 10, tez milicyjniak, i choc glownie dla klawiszy z Gesiowy (pamietasz Gesiowe czy jestes za mlody ?), to tez mieszkalo tam paru psow z Mostowa i ich progenitura to byly najgorsze muranowskie zakapiory jak np niejaki Straku i jego adiutant "Piesek" Trzcinski, ktorego matka sprzedawala kwiaty pod Hala Mirowska. Ech, mlodosc, mlodosc.... A z "Pieskiem" mialem zaszczyt siedziec w jednej lawce w podstawowce 122-ej na Niskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: Czyscie ludzie ochujeli z ta Blondynka ? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 19:24 Gęsiówę pamiętam tylko z opowieści ... Moim pierwszym doświadczeniem życiowym był grudzień 1981 (zaczynałem pracować). Takie bzdurne młodzieńcze ideały - miałem nauczycelkę historii, która uczyła nas prawdziwej historii ... No nie przeszkadzam, bo Ktos inny na mnie znowu się wkurzy ..))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Czyscie ludzie ochujeli z ta Blondynka ? IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 19:28 A kto powiedzial, ze przeszkadzasz ?! Komu moze przeszkadzac swoj chlopak z Muranowa ?! Zawsze mozna takiemu przipierdolyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: Czyscie ludzie ochujeli z ta Blondynka ? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 19:37 No pewnie, szczególnie siwym łbem bizona ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Czyscie ludzie ochujeli z ta Blondynka ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 19:40 Nie obrazaj bizona bo dam ci w trabe!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: Czyscie ludzie ochujeli z ta Blondynka ? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 19:48 Jak tak bardzo chcesz ...) słoń, tfu , ...,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Czyscie ludzie ochujeli z ta Blondynka ? IP: 213.76.59.* 31.10.01, 19:54 Widze ze masz jednostronne skojarzenia!;)No dobra,jak karpia miedzy oczy!!!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: samanta IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 19:58 Rybko, a wolisz , żebym miał wszechstronne skojarzenia: i te poprzednie, i te prośne i te .......:))))))) piskorz, tfu, (...,,) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 20:06 No tak ..Ty jak ten facet z dowcipu!!!;))) Aaaa..jakbym Cie kopnela ?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 20:12 Oj Ty Kózko brykająca ...; koziołek, tfu (...,,) i dodatek gratis: Umyślnie sie robie pochyły, Żeby Kózki na mnie wskoczyły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 20:14 O Jezuuu!Ty zberezniku!!! Tfu! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 20:19 Kózko, Rybko ...:)) Pamietesz, jam tylko poeta - Aty znowu wszystko bezposrednio, kawe na ławę ..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 20:20 Poeta..tylko mysl nie ta!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 20:25 Kto pyta, nie błądzi Kto szuka .. znlazł A ta myśl: To, co na czarna chował godzinę, Wnet na różową wydał dziewczynę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 20:39 Dodatek do drugiej mysli: ten co farszki tak lubi niechaj harem sobie kupi!!!;)))))) Ale blondynki nie poderwales!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 20:46 A se kupie, nawet juz zaczałem tzn. wziąłem w leasing ...))) Apropo blondynki: Nadal mam niewątpliwa ochotę Na jej wątpliwą cnotę :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 21:04 A to tak mozna sobie wziac???;))) Tylko blondnki brakuje Ci jeszcze do kolekcji..;)))Zle sie starasz,oj zle!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 20:47 Apropo jeszcze blondynki: to chyba mamy podobne problema :)))))))00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 21:05 Myyyyyyyyyyyy????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo Re: do bizona IP: *.enter.net 31.10.01, 21:15 Bledow nie robi ten co nic nie robi,tak jak zazwyczaj zabojady!!! Ps.Wyluzuj sie i daj se paryskiego siana,a blondynka i tak jest super!!! Jak masz problem z moja polska ortografia to moze przejdziemy na angielska lub francuska wedle zyczenia /sprawdz moja ortografie nie zapomnij i moze rowniez sprawdz ortografie w chamskich i hameskih wypowiedziach a moze to jest ten twoj problem.Milego dnia zycze i spoko chlopie za duzo piany!!!Pozdrawiam Apollo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Apollo IP: 213.76.59.* 31.10.01, 21:31 Informuje drogi kolego ze zostalam upowazniona i niejako zobowiazana do udzielenia Ci kilku lekcji ortografii. Och,nie dziekuj,nie trzeba .... A Bizona nie obrazaj ,dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo Re: Apollo IP: *.enter.net 31.10.01, 21:44 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Informuje drogi kolego ze zostalam upowazniona i niejako zobowiazana do > udzielenia Ci kilku lekcji ortografii. Och,nie dziekuj,nie trzeba .... > A Bizona nie obrazaj ,dobrze? A ja Kochanie udziele ci kilku rad na dalsze zycie jednak nie udziele starych drzew sie nie przesadza i zmien prosze temat wyluzuj sie i moze troche sexu lub seksu zycze. Ps.Nie chodzi oczywiscie o sex ani o seks mialem na mysli seksowna mistyfikacje Twojego sexu.Milego dnia zycze Pss.Bizon jest strasznie nudny to se znalazlas autorytet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Apollo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 21:53 Nie bede Cie dupku zoledny (jednak lubie to slowko!)porownywac z Bizonem bo to bylaby ujma dla niego .Idz doucz sie ortografii ,wydoroslej a pozniej pomyslimy czy Cie tu wpuscic! A sio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lala Re: Apollo IP: 198.155.189.* 31.10.01, 21:55 podoba mi sie zoledny i a sio !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: Samanta IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 21:47 Ależ Samanto, Bizon jest wystarczająco duzy i silny, żeby samemu sie obronić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 21:55 Gdy go nie ma ja go bronie! Luuubie go bronic:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: do bizona IP: 198.155.189.* 31.10.01, 21:38 o kurcze Apollo ale ci sie w glowie pokopalo... sprobuj umyc wlosy... pomoc moze nie pomoze ale na pewno nie zaszkodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do gucia IP: 213.76.59.* 31.10.01, 21:43 Ojej!Moj dawny idol raczyl tu zajrzec!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo Re:Duchy Straszydla IP: *.enter.net 31.10.01, 21:48 Pasujecie do siebie w ten Swiateczny Dzien.I maseczek nie trzeba sami w sobie jestescie wspaniali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:Duchy Straszydla IP: 213.76.59.* 31.10.01, 21:49 za to Ty zupelnie tu nie pasujesz! Znikaj!A kysz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re:Duchy Straszydla IP: 198.155.189.* 31.10.01, 21:51 A co jestes tak zacofany , ze sadzisz ludzi po wygladzie, a fe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:Duchy Straszydla IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 21:54 Ten dupek..tfu..duszek Apollo chyba zabladzil! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lala Re:Duchy Straszydla IP: 198.155.189.* 31.10.01, 21:59 pewnie biedacto za duzo zatankowal i mu sie miejsca pomylily Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:Duchy Straszydla IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 22:01 Raczej niedopity! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo Re:Duchy Straszydla IP: *.enter.net 31.10.01, 22:01 Jestescie wspaniali i co za poczucie wlasnej wartosci .Bardzo stara powojenna imigracja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re:Appollo IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 22:10 Masz dobrego nosa ... Tu się nasze Panie i Duszki schowały przed bladynką - ale chyba cos im sie pomyliło.., z deszczu pod rynnę ..:)))))))))))000000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo Re:MILE PANIENKI IP: *.enter.net 31.10.01, 22:15 To byl zart imigracja moze ale nie stara mialem na mysli dzisiejsze swieto.A co do picia przed 8 pm nie pije a to jeszcze troche czasu.Musze troche nazbierac slodkosci Pozdrawiam i bez obrazy milutkie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lala Re:MILE PANIENKI IP: 198.155.189.* 31.10.01, 22:40 Gość portalu: Apollo napisał(a): > To byl zart imigracja moze ale nie stara mialem na mysli dzisiejsze swieto.A > co do picia przed 8 pm nie pije a to jeszcze troche czasu.Musze troche > nazbierac slodkosci Pozdrawiam i bez obrazy milutkie!!! na koniec chowasz pazurki... a juz myslalam , ze niezly kociak z ciebie :-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo Re:MILE PANIENKI IP: *.enter.net 31.10.01, 22:46 O umarlych nie nalezy mowic zle A te nieblondynki sa wspomnieniem mijajacego czasu /wiem gdzie se poszly na czaciczek i udaja 23 letnia blondynke nie wiem tylko czy beda mialy sex czy seks/broblem z ortografia. Niunia a moze by tak po malym pod te blondynki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lala Re:MILE PANIENKI IP: 198.155.189.* 31.10.01, 22:49 zaczynasz bredzisz... czy na sama mysl ze one mogly by sie rzeczywiecie na ten sex zalapac z zazdrosci ci kiszki na lewa strone wywraca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo Re:MILE PANIENKI IP: *.enter.net 31.10.01, 22:47 Oj nie mylisz sie nie mylisz Lala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Do apollo IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 23:00 Czlowieczku gumowy ! Ile ty wazysz jak zmokniesz ? Odnosze niejasne wrazenie, ze ktos zrobil cie palcem przez pomylke, kutasino mizerny, ty chuju rybi na kaczych nozkach, synu garbatego szewca i ubogiej praczki ! To byla malenka porcyjka chamstwa, ktorego tak sie dopominales, a ktorego wcesniej w moich wypowiedziach nie bylo mimo twoich bredni. A teraz uwazaj:przeczytaj dokladnie co pisze, bo ostatni raz spotyka cie ten ZASZCZYT, abym ja osobiscie zwracal sie do takiego czegos jak ty. Rozsadni ludzie gowno omijaja, ja jednak wdepne w nie na chwile a potem bede sie dezynfekowal. Przyslowie mowi "nie pchaj sie na afisz jesli nie potrafisz", a ja zwalniam cie od dziekowania mi za dobra rade: wystepujac na forum publicznym, naucz sie najpierw pisac, ciemniaku ! I przypominam ci, swinski ryju, ze przymiotniki dzierzawcze w drugiej osobie pisze sie duza litera, od czego ja robie z przyjemnoscia wyjatek, ty gnoju. Twierdzisz, palancie, ze znasz francuski ? Jesli to prawda, to przeczytaj sobie uwaznie co nastepuje, a potem wsadz swoj durny leb do sedesu i spusc dokladnie wode : Va te faire enculer, gros con ! Va te faire mettre profond dans ton gros cul plein de merde, tête de noeud, pauvre abruti de mes cuilles ! Je te pisse à la raie à toi et toute ta race de dégénérés, sinistre connard ! Je te chie dessus et je te pisse dans ta sale gueule de merde ! A la fin je t'encule avec une poignée de gravier, va te faire foutre, espece d'enculé ! Na koniec niczego ci nie zycze poza tym, zebys stad spierdalal, gowniarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lala Re: Do apollo IP: 198.155.189.* 31.10.01, 23:04 Brawo Samanta !!!! pierwszy raz w zyciu zaluje ze nie znam francuskiegie... poczatek byl tek rewelacyjny, ze az chcialoby sie wiedziec co bylo pozniej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo ReDo Bizona IP: *.enter.net 31.10.01, 23:05 Mysle ze chyba jestes milym facetem.Milego dnia Zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemot Re: ReDo Bizona IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 23:08 Et moi, je t'emmerde ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: NIE PISZCIE JUZ NA TYM WATKU IP: *.opole.dialup.inetia.pl 31.10.01, 23:11 brzydko wyglada jak tak wam bez sensnu szczytuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WujKazka Re: NIE PISZCIE JUZ NA TYM WATKU IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 23:12 Ktos mowil o szczytowaniu ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo Re: Zapije se bizona IP: *.enter.net 31.10.01, 23:14 Zapic bizona i po bolu/nie bede wiecej zatapial robaka/to strasznie mile chlopisko no moze ma jakis starczy problem lecz na to ponoc juz cos wymyslili chyba ze to nie dziala A TO JUZ DUZY PROBLEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: apollo IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 23:18 No to jak bizon to przeczyta to Ci przyp...,:))) Spadam, nie lubie krwi, tfu w taka noc o krwi , przesąd ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: apollo IP: *.opole.dialup.inetia.pl 31.10.01, 23:20 ty wystrach jestes wielokropie, w taka noc trzeba sie bac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Re: NIE PISZCIE JUZ NA TYM WATKU IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 23:20 Ja mam gazetke z ogłoszeniami, telefonik, i mamone - zawsze mozna sobie pradzic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo Re: wielokropek IP: *.enter.net 01.11.01, 00:20 Krew jest krew taki dzisiaj dzien krew sie leje niech se BIZON poszaleje.Wiek jest starczy niech se warczy jak se szybko powarczy to i na sex czasu mu starczy chyba ze zwiad za duzy starczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re Apollo IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 00:31 Kurcze sami poeci - i to kurde po północy. To ja też wierszem: no to teraz napewno Bizon albo ktos inny Ci przyp. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: wielokropek IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 00:54 No dobra niech ja tez oberwe ?:))) Zdobi nitka siwizny głowę szpakowatą, A żona sie uśmiecha mówiąc "Babie lato" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: wielokropek IP: *.opole.dialup.inetia.pl 01.11.01, 01:00 ty tak samokrytycznie do siebie, o tej porze, to jest piekno nietuzinkowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo Re: Do Bizona i jego kwakwaczuszek IP: 63.83.144.* 01.11.01, 03:08 Idzie Bizon se przez las,idzie bizon se przez las, co to,co to slychac tam w oddali,chyba chyba las sie pali,nie to bizon konia wali a kaczuchy przygladaja sie.Bij konika prawa raczka nie zarazisz sie rzerzaczka/jak z ortografia bizon/ a kaczuchy przygladaja sie,a po wprowadzeniu Bizonisko kleczy w srodeczku kaczuszki dookola i wszyscy spiewamy.....stary bizon mocno spi,,,, stary bizon mocno spi.... my sie go boimy my go nie i tak dalej i tak dalej niestety beze mnie.Pa Zegnam Milego dnia Zycze a ANTYKA DUZO ZDROWKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo Re: Do Bizona i jego kwakwaczuszek IP: 63.83.144.* 01.11.01, 03:14 Wyjasniam ;KON; to takie cos z czteroma nogami, ogonem a ;glowki; to se sami poszukajcie!!!Zegnam OZIEMBLE BIZONA lecz zawsze z Powazaniem dla starszych Panow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...,, Re: niunia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 13:00 Hi, hi - to było do kumpla z Muranowa, Bizona. Pa Niunia Odpowiedz Link Zgłoś