Dodaj do ulubionych

Czyscie ludzie ochujeli z ta Blondynka ?

IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 18:26
Skoro juz macie czs do stracenia, dajcie lepiej kol. Apollo pare lekcji
ortografii...
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta1 Re: Czyscie ludzie ochujeli z ta Blondynka ? IP: 213.76.59.* 31.10.01, 18:31
      Biziu!Jak bedziesz tak brzydko mowil to Ci Bozia jezyk up..pi,pi,pi,pi ;)))
      • Gość: ...,, Re: Czyscie ludzie ochujeli z ta Blondynka ? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 18:36
        Krajanie, rzucasz mięsem jak chłopak z Muranowa.

Masz racje, dostaliśmy pierdolca, niektórzy :))))))
        • Gość: samanta1 Re: Czyscie ludzie ochujeli z ta Blondynka ? IP: 213.76.59.* 31.10.01, 18:39
          Wielokropek i samokrytycyzm??? To cos nowego!!!;)))
          • Gość: ...,, Re: Czyscie ludzie ochujeli z ta Blondynka ? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 18:45
            Alez skąd Samanto, to jakis sk....... z warszawy sie pode mnie podszył:)))

Jak go złapie do mu przyp...
            • Gość: samanta1 Re: Czyscie ludzie ochujeli z ta Blondynka ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 18:49
              To powiedz jeszcze temu gnojkowizeby mi Bizona nie podrywal!;))))))))))))))
              • Gość: ...,, Re: Czyscie ludzie ochujeli z ta Blondynka ? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 18:51
                Oj Samanto to Ty, czy tez się ktos pod Ciebie tym razem podszył :))))

A tak w ogóle do twarzy Ci z tym:))))))))
                • Gość: samanta1 Re: Czyscie ludzie ochujeli z ta Blondynka ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 19:01
                  Niestety z glupota nikomu nie jest do twarzy:(((
        • Gość: Bizon Re: Czyscie ludzie ochujeli z ta Blondynka ? IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 18:40
          Witaj Sasiedzie ! Taaaaaaaaaaaak, Muranow to byla niezla szkola zycia . A
          pamietasz braci Poplawskich, ktorzyz niejakim Melado trzymali w szachu teren :
          Zmenhoffa, Lewartowskiego, Anielewicza i nowotki ?
          • Gość: ...,, Re: Czyscie ludzie ochujeli z ta Blondynka ? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 18:49
            Nie pamiętam, choć może nie mogę, ja pamietam braci Kotanskich z milicyjniak a
            (czyli moje podwórko), okrąglak był do kitu, ale zato jeszcze trzecie podwórko
            (wejście od okrąglaka i anielewicza
            • Gość: Bizon Re: Czyscie ludzie ochujeli z ta Blondynka ? IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 19:00
              A obok mojego domu (Anielewicza 12) stal nr 10, tez milicyjniak, i choc
              glownie dla klawiszy z Gesiowy (pamietasz Gesiowe czy jestes za mlody ?), to
              tez mieszkalo tam paru psow z Mostowa i ich progenitura to byly najgorsze
              muranowskie zakapiory jak np niejaki Straku i jego adiutant "Piesek" Trzcinski,
              ktorego matka sprzedawala kwiaty pod Hala Mirowska. Ech, mlodosc, mlodosc.... A
              z "Pieskiem" mialem zaszczyt siedziec w jednej lawce w podstawowce 122-ej na
              Niskiej...
              • Gość: ...,, Re: Czyscie ludzie ochujeli z ta Blondynka ? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 19:24
                Gęsiówę pamiętam tylko z opowieści ...
                Moim pierwszym doświadczeniem życiowym był grudzień 1981 (zaczynałem pracować).
                Takie bzdurne młodzieńcze ideały - miałem nauczycelkę historii, która uczyła
                nas prawdziwej historii ...
                No nie przeszkadzam, bo Ktos inny na mnie znowu się wkurzy ..)))))))
                • Gość: Bizon Re: Czyscie ludzie ochujeli z ta Blondynka ? IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 19:28
                  A kto powiedzial, ze przeszkadzasz ?! Komu moze przeszkadzac swoj chlopak z
                  Muranowa ?! Zawsze mozna takiemu przipierdolyc...
                  • Gość: ...,, Re: Czyscie ludzie ochujeli z ta Blondynka ? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 19:37
                    No pewnie, szczególnie siwym łbem bizona ...
                    • Gość: samanta1 Re: Czyscie ludzie ochujeli z ta Blondynka ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 19:40
                      Nie obrazaj bizona bo dam ci w trabe!;)
                      • Gość: ...,, Re: Czyscie ludzie ochujeli z ta Blondynka ? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 19:48
                        Jak tak bardzo chcesz ...)

słoń, tfu , ...,,
                        • Gość: samanta1 Re: Czyscie ludzie ochujeli z ta Blondynka ? IP: 213.76.59.* 31.10.01, 19:54
                          Widze ze masz jednostronne skojarzenia!;)No dobra,jak karpia miedzy oczy!!!;))
                          • Gość: ...,, Re: samanta IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 19:58
                            Rybko, a wolisz , żebym miał wszechstronne skojarzenia: i te poprzednie, i te
                            prośne i te .......:)))))))

piskorz, tfu, (...,,)
                            • Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 20:06
                              No tak ..Ty jak ten facet z dowcipu!!!;))) Aaaa..jakbym Cie kopnela ?;)))
    • Gość: ...,, Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 20:12
      Oj Ty Kózko brykająca ...;

koziołek, tfu (...,,)

i dodatek gratis:
      Umyślnie sie robie pochyły,
      Żeby Kózki na mnie wskoczyły
      • Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 20:14
        O Jezuuu!Ty zberezniku!!! Tfu! ;))))
        • Gość: ...,, Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 20:19
          Kózko, Rybko ...:))

Pamietesz, jam tylko poeta - Aty znowu wszystko bezposrednio, kawe na ławę ..:))
          • Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 20:20
            Poeta..tylko mysl nie ta!;)))
            • Gość: ...,, Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 20:25
              Kto pyta, nie błądzi
              Kto szuka .. znlazł

A ta myśl:

To, co na czarna chował godzinę,
              Wnet na różową wydał dziewczynę
              • Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 20:39
                Dodatek do drugiej mysli:
                ten co farszki tak lubi
                niechaj harem sobie kupi!!!;))))))
                Ale blondynki nie poderwales!!!:)))
                • Gość: ...,, Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 20:46
                  A se kupie, nawet juz zaczałem tzn. wziąłem w leasing ...)))

Apropo blondynki:
                  Nadal mam niewątpliwa ochotę
                  Na jej wątpliwą cnotę :)))))))
                  • Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 21:04
                    A to tak mozna sobie wziac???;))) Tylko blondnki brakuje Ci jeszcze do
                    kolekcji..;)))Zle sie starasz,oj zle!!
                • Gość: ...,, Re: samanta1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 20:47
                  Apropo jeszcze blondynki: to chyba mamy podobne problema :)))))))00
                  • Gość: samanta1 Re: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 21:05
                    Myyyyyyyyyyyy?????????????????????????
                    • Gość: Apollo Re: do bizona IP: *.enter.net 31.10.01, 21:15
                      Bledow nie robi ten co nic nie robi,tak jak zazwyczaj zabojady!!!
                      Ps.Wyluzuj sie i daj se paryskiego siana,a blondynka i tak jest super!!!
                      Jak masz problem z moja polska ortografia to moze przejdziemy na angielska lub
                      francuska wedle zyczenia
                      /sprawdz moja ortografie nie zapomnij i moze rowniez sprawdz ortografie w
                      chamskich i hameskih wypowiedziach a moze to jest ten twoj problem.Milego dnia
                      zycze i spoko chlopie za duzo piany!!!Pozdrawiam Apollo
                      • Gość: samanta1 Apollo IP: 213.76.59.* 31.10.01, 21:31
                        Informuje drogi kolego ze zostalam upowazniona i niejako zobowiazana do
                        udzielenia Ci kilku lekcji ortografii. Och,nie dziekuj,nie trzeba ....
                        A Bizona nie obrazaj ,dobrze?
                        • Gość: Apollo Re: Apollo IP: *.enter.net 31.10.01, 21:44
                          Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> Informuje drogi kolego ze zostalam upowazniona i niejako zobowiazana do
                          > udzielenia Ci kilku lekcji ortografii. Och,nie dziekuj,nie trzeba ....
                          > A Bizona nie obrazaj ,dobrze?
                          A ja Kochanie udziele ci kilku rad na dalsze zycie jednak nie udziele starych
                          drzew sie nie przesadza i zmien prosze temat wyluzuj sie i moze troche sexu lub
                          seksu zycze.
                          Ps.Nie chodzi oczywiscie o sex ani o seks mialem na mysli seksowna mistyfikacje
                          Twojego sexu.Milego dnia zycze
                          Pss.Bizon jest strasznie nudny to se znalazlas autorytet
                          • Gość: samanta1 Re: Apollo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 21:53
                            Nie bede Cie dupku zoledny (jednak lubie to slowko!)porownywac z Bizonem bo to
                            bylaby ujma dla niego .Idz doucz sie ortografii ,wydoroslej a pozniej pomyslimy
                            czy Cie tu wpuscic! A sio!
                            • Gość: Lala Re: Apollo IP: 198.155.189.* 31.10.01, 21:55
                              podoba mi sie zoledny i a sio !!!
                        • Gość: ...,, Re: Samanta IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 21:47
                          Ależ Samanto, Bizon jest wystarczająco duzy i silny, żeby samemu sie obronić :)
                          • Gość: samanta1 Re: Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 21:55
                            Gdy go nie ma ja go bronie! Luuubie go bronic:)))
                      • Gość: Gucio Re: do bizona IP: 198.155.189.* 31.10.01, 21:38
                        o kurcze Apollo ale ci sie w glowie pokopalo... sprobuj umyc wlosy... pomoc moze nie pomoze ale na
                        pewno nie zaszkodzi...
                        • Gość: samanta1 Re: do gucia IP: 213.76.59.* 31.10.01, 21:43
                          Ojej!Moj dawny idol raczyl tu zajrzec!!! ;)
                          • Gość: Apollo Re:Duchy Straszydla IP: *.enter.net 31.10.01, 21:48
                            Pasujecie do siebie w ten Swiateczny Dzien.I maseczek nie trzeba sami w sobie
                            jestescie wspaniali.
                            • Gość: samanta1 Re:Duchy Straszydla IP: 213.76.59.* 31.10.01, 21:49
                              za to Ty zupelnie tu nie pasujesz! Znikaj!A kysz!
                            • Gość: Gucio Re:Duchy Straszydla IP: 198.155.189.* 31.10.01, 21:51
                              A co jestes tak zacofany , ze sadzisz ludzi po wygladzie, a fe!!!
                              • Gość: samanta1 Re:Duchy Straszydla IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 21:54
                                Ten dupek..tfu..duszek Apollo chyba zabladzil!
                                • Gość: Lala Re:Duchy Straszydla IP: 198.155.189.* 31.10.01, 21:59
                                  pewnie biedacto za duzo zatankowal i mu sie miejsca pomylily
                                  • Gość: samanta1 Re:Duchy Straszydla IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 22:01
                                    Raczej niedopity!
                                • Gość: Apollo Re:Duchy Straszydla IP: *.enter.net 31.10.01, 22:01
                                  Jestescie wspaniali i co za poczucie wlasnej wartosci .Bardzo stara powojenna
                                  imigracja
                                  • Gość: ...,, Re:Appollo IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 22:10
                                    Masz dobrego nosa ...
                                    Tu się nasze Panie i Duszki schowały przed bladynką - ale chyba cos im sie
                                    pomyliło.., z deszczu pod rynnę ..:)))))))))))000000
                                    • Gość: Apollo Re:MILE PANIENKI IP: *.enter.net 31.10.01, 22:15
                                      To byl zart imigracja moze ale nie stara mialem na mysli dzisiejsze swieto.A
                                      co do picia przed 8 pm nie pije a to jeszcze troche czasu.Musze troche
                                      nazbierac slodkosci Pozdrawiam i bez obrazy milutkie!!!
                                      • Gość: Lala Re:MILE PANIENKI IP: 198.155.189.* 31.10.01, 22:40
                                        Gość portalu: Apollo napisał(a):

> To byl zart imigracja moze ale nie stara mialem na mysli dzisiejsze swieto.A
                                        > co do picia przed 8 pm nie pije a to jeszcze troche czasu.Musze troche
                                        > nazbierac slodkosci Pozdrawiam i bez obrazy milutkie!!!

na koniec chowasz pazurki... a juz myslalam , ze niezly kociak z ciebie :-(((((
                                        • Gość: Apollo Re:MILE PANIENKI IP: *.enter.net 31.10.01, 22:46
                                          O umarlych nie nalezy mowic zle A te nieblondynki sa wspomnieniem mijajacego
                                          czasu /wiem gdzie se poszly na czaciczek i udaja 23 letnia blondynke nie wiem
                                          tylko czy beda mialy sex czy seks/broblem z ortografia.
                                          Niunia a moze by tak po malym pod te blondynki!!!
                                          • Gość: Lala Re:MILE PANIENKI IP: 198.155.189.* 31.10.01, 22:49
                                            zaczynasz bredzisz... czy na sama mysl ze one mogly by sie rzeczywiecie na ten sex zalapac z
                                            zazdrosci ci kiszki na lewa strone wywraca?
                                        • Gość: Apollo Re:MILE PANIENKI IP: *.enter.net 31.10.01, 22:47
                                          Oj nie mylisz sie nie mylisz Lala
                                      • Gość: Bizon Do apollo IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 23:00
                                        Czlowieczku gumowy ! Ile ty wazysz jak zmokniesz ? Odnosze niejasne wrazenie,
                                        ze ktos zrobil cie palcem przez pomylke, kutasino mizerny, ty chuju rybi na
                                        kaczych nozkach, synu garbatego szewca i ubogiej praczki !
                                        To byla malenka porcyjka chamstwa, ktorego tak sie dopominales, a ktorego
                                        wcesniej w moich wypowiedziach nie bylo mimo twoich bredni.
                                        A teraz uwazaj:przeczytaj dokladnie co pisze, bo ostatni raz spotyka cie ten
                                        ZASZCZYT, abym ja osobiscie zwracal sie do takiego czegos jak ty. Rozsadni
                                        ludzie gowno omijaja, ja jednak wdepne w nie na chwile a potem bede sie
                                        dezynfekowal. Przyslowie mowi "nie pchaj sie na afisz jesli nie potrafisz", a
                                        ja zwalniam cie od dziekowania mi za dobra rade: wystepujac na forum
                                        publicznym, naucz sie najpierw pisac, ciemniaku ! I przypominam ci, swinski
                                        ryju, ze przymiotniki dzierzawcze w drugiej osobie pisze sie duza litera, od
                                        czego ja robie z przyjemnoscia wyjatek, ty gnoju. Twierdzisz, palancie, ze
                                        znasz francuski ? Jesli to prawda, to przeczytaj sobie uwaznie co nastepuje, a
                                        potem wsadz swoj durny leb do sedesu i spusc dokladnie wode :
                                        Va te faire enculer, gros con ! Va te faire mettre profond dans ton gros cul
                                        plein de merde, tête de noeud, pauvre abruti de mes cuilles ! Je te pisse à la
                                        raie à toi et toute ta race de dégénérés, sinistre connard ! Je te chie dessus
                                        et je te pisse dans ta sale gueule de merde ! A la fin je t'encule avec une
                                        poignée de gravier, va te faire foutre, espece d'enculé !
                                        Na koniec niczego ci nie zycze poza tym, zebys stad spierdalal, gowniarzu.
                                        • Gość: Lala Re: Do apollo IP: 198.155.189.* 31.10.01, 23:04
                                          Brawo Samanta !!!!
                                          pierwszy raz w zyciu zaluje ze nie znam francuskiegie... poczatek byl tek rewelacyjny, ze az chcialoby
                                          sie wiedziec co bylo pozniej !!!
                                        • Gość: Apollo ReDo Bizona IP: *.enter.net 31.10.01, 23:05
                                          Mysle ze chyba jestes milym facetem.Milego dnia Zycze
                                          • Gość: Behemot Re: ReDo Bizona IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 23:08
                                            Et moi, je t'emmerde !
    • Gość: niunia Re: NIE PISZCIE JUZ NA TYM WATKU IP: *.opole.dialup.inetia.pl 31.10.01, 23:11
      brzydko wyglada jak tak wam bez sensnu szczytuje
      • Gość: WujKazka Re: NIE PISZCIE JUZ NA TYM WATKU IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 23:12
        Ktos mowil o szczytowaniu ???!!!
      • Gość: Apollo Re: Zapije se bizona IP: *.enter.net 31.10.01, 23:14
        Zapic bizona i po bolu/nie bede wiecej zatapial robaka/to strasznie mile
        chlopisko no moze ma jakis starczy problem lecz na to ponoc juz cos wymyslili
        chyba ze to nie dziala A TO JUZ DUZY PROBLEM
        • Gość: ...,, Re: apollo IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 23:18
          No to jak bizon to przeczyta to Ci przyp...,:)))

Spadam, nie lubie krwi, tfu w taka noc o krwi , przesąd ?
          • Gość: niunia Re: apollo IP: *.opole.dialup.inetia.pl 31.10.01, 23:20
            ty wystrach jestes wielokropie, w taka noc trzeba sie bac
      • Gość: men Re: NIE PISZCIE JUZ NA TYM WATKU IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 23:20
        Ja mam gazetke z ogłoszeniami, telefonik, i mamone - zawsze mozna sobie
        pradzic :)))
        • Gość: Apollo Re: wielokropek IP: *.enter.net 01.11.01, 00:20
          Krew jest krew taki dzisiaj dzien krew sie leje niech se BIZON poszaleje.Wiek
          jest starczy niech se warczy jak se szybko powarczy to i na sex czasu mu
          starczy chyba ze zwiad za duzy starczy
          • Gość: ...,, Re Apollo IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 00:31
            Kurcze sami poeci - i to kurde po północy.

To ja też wierszem: no to teraz napewno Bizon albo ktos inny Ci przyp. :)))))
          • Gość: ...,, Re: wielokropek IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 00:54
            No dobra niech ja tez oberwe ?:)))

Zdobi nitka siwizny głowę szpakowatą,
            A żona sie uśmiecha mówiąc "Babie lato"
            • Gość: niunia Re: wielokropek IP: *.opole.dialup.inetia.pl 01.11.01, 01:00
              ty tak samokrytycznie do siebie, o tej porze, to jest piekno nietuzinkowe
              • Gość: Apollo Re: Do Bizona i jego kwakwaczuszek IP: 63.83.144.* 01.11.01, 03:08
                Idzie Bizon se przez las,idzie bizon se przez las, co to,co to slychac tam w
                oddali,chyba chyba las sie pali,nie to bizon konia wali a kaczuchy przygladaja
                sie.Bij konika prawa raczka nie zarazisz sie rzerzaczka/jak z ortografia bizon/
                a kaczuchy przygladaja sie,a po wprowadzeniu Bizonisko kleczy w srodeczku
                kaczuszki dookola i wszyscy spiewamy.....stary bizon mocno spi,,,, stary bizon
                mocno spi.... my sie go boimy my go nie i tak dalej i tak dalej niestety beze
                mnie.Pa Zegnam Milego dnia Zycze a ANTYKA DUZO ZDROWKA.
                • Gość: Apollo Re: Do Bizona i jego kwakwaczuszek IP: 63.83.144.* 01.11.01, 03:14
                  Wyjasniam ;KON; to takie cos z czteroma nogami, ogonem a ;glowki; to se sami
                  poszukajcie!!!Zegnam OZIEMBLE BIZONA lecz zawsze z Powazaniem dla starszych
                  Panow
              • Gość: ...,, Re: niunia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 13:00
                Hi, hi - to było do kumpla z Muranowa, Bizona.
                Pa Niunia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka