ni3zapominajka 07.08.06, 14:45 po miesiącu z hakiem, wróciłam z wakacji... super było i melduje się ślicznie na forum i dygam nóżką;) widze dużo zmian, trochę nowych ników fiu fiu ps a kto wygrał ligę TBO na mistrzostwach w piłce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aasiek Re: dzien dobry - wróciłam 07.08.06, 14:51 Czeeeeeść! Dopisałaś się już do przyszpilonego wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
ni3zapominajka Re: dzien dobry - wróciłam 07.08.06, 14:52 aasiek napisała: > Czeeeeeść! Dopisałaś się już do przyszpilonego wątku? oczywiście ze tak!!! --- Odpowiedz Link Zgłoś
ni3zapominajka Re: dzien dobry - wróciłam 07.08.06, 15:01 tak nioma myślisz..;) powiedz to mojemu facetowi, bo jak mu mówię żem grzeczna za cholere nie chce mi wierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: dzien dobry - wróciłam 07.08.06, 15:03 Bo tu się wiele rzeczy działo :) W wielkim skrócie początkowo chodziło o to, żeby się pozbyć onali z pierwszego miejsca, ale ostatecznie stwierdziliśmy, że my jako elita nie musimy być pierwsi, bo i tak jesteśmy najlepsi na Agorze :) Była nawet akcja "Nabijamy Posty", dobiliśmy ich kilka setek, ale zakończyliśmy ją:) Poza tym przyszpilony wątek musi pokazać, ilu jest TbOwców, i że jest nas więcej niż onali :-D Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: dzien dobry - wróciłam 07.08.06, 17:22 jako stały szpieg onali uprzejmie donosze, że nas jest chyba więcej jednak, chociaz pomysł spisu powszechnego nie przeszedł :))) ale w watku urodzinowym ktory jest gdzies tam, jest chyba ze 150 wpisow, wpisywalismy tam daty naszych urodzin :))) musialabym go odnalezc, odjac wpisy podwojne, dodac tych co sie nie wpisali, troche roboty jest, a wiecie ...cieplo...nie chce mi sie za bardzo :DD Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: dzien dobry - wróciłam 07.08.06, 17:57 vandikia napisała: > jako stały szpieg onali uprzejmie donosze, że nas jest chyba więcej jednak, > chociaz pomysł spisu powszechnego nie przeszedł :))) ale u nas jest w cholere czytających którzy się za Chiny nie wpiszą:)) ale w watku urodzinowym > ktory jest gdzies tam, jest chyba ze 150 wpisow, wpisywalismy tam daty naszych > urodzin :))) musialabym go odnalezc, odjac wpisy podwojne, dodac tych co sie > nie wpisali, troche roboty jest, a wiecie ...cieplo...nie chce mi sie za > bardzo :DD Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: dzien dobry - wróciłam 07.08.06, 18:28 piszą piszą, ale od niedawna, bo wczesniej to głównie MjM, a ja za cholere przez pol roku sie nie moglam zorientowac kto jest kto. powinniscie jakis alfabet zrobic papuga - marta santa maryja - marysia bo tak to do nieczego niepodobe jest!!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: dzien dobry - wróciłam 07.08.06, 18:29 vandikia napisała: > piszą piszą, ale od niedawna, bo wczesniej to głównie MjM, a ja za cholere > przez pol roku sie nie moglam zorientowac kto jest kto. powinniscie jakis > alfabet zrobic > > papuga - marta > santa maryja - marysia > > bo tak to do nieczego niepodobe jest!!! ;)) ja tego nie ogarniam:) widziałem jeden odcinek tylko Odpowiedz Link Zgłoś
ni3zapominajka Re: dzien dobry - wróciłam 07.08.06, 18:30 jak do niczego nie podobne:D odszukaj stare posty, juz nie raz było wałkowane kto jest kto w naszym ukochanym MjM :)) powodzeniu w odszukiwaniu Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: dzien dobry - wróciłam 07.08.06, 18:32 taki alfabet był już kilkadziesiąt razy spisywany więc wydawałoby się, że nasze okreslenia bohaterów mjotyzmu sa czytelne dla wszystkich :) Wróci serial to się zacznie od nowa. Tylko kiedy to będzie, echhh... Odpowiedz Link Zgłoś
ni3zapominajka Re: dzien dobry - wróciłam 07.08.06, 18:35 jeszcze miesiac wytrzymamy bez MjM:))) a ja na wakacjach odkrylam Oficera szkoda ze dzis ostatni odcinek w sumie obejrzalam 6 super serial aha i wstyd sie przyznac ale tez zaczelam Kryminalnych lookac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: dzien dobry - wróciłam 07.08.06, 18:45 Dzis ostatni odcinek? O jeju, żebym sobie nie przegapiła! Dzieks za przypomnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: dzien dobry - wróciłam 07.08.06, 18:45 no dobra, moze jakos pokonam w sobie wrodzone lenistwo i poszukam, ze tez wczesniej na to nie wpadlam :) a niby Bozia rozumu nie poskąpiła hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: dzien dobry - wróciłam 07.08.06, 15:45 ni3zapominajka napisała: > po miesiącu z hakiem, wróciłam z wakacji... super było > i melduje się ślicznie na forum i dygam nóżką;) > widze dużo zmian, trochę nowych ników fiu fiu > > ps a kto wygrał ligę TBO na mistrzostwach w piłce > Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: dzien dobry - wróciłam 07.08.06, 17:16 witaj, no to teraz do roboty bo musisz nadrobić posty za czas nieobecności :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ni3zapominajka Re: dzien dobry - wróciłam 07.08.06, 18:21 spoźnione gratulacje dla Grzegorza!!! i zabieram sie za czytanie i pisanie i czytanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: dzien dobry - wróciłam 07.08.06, 18:47 Jako wierna fanka Oficera oznajmiam, że dzisiaj jest odcinek 11, czyli ... nie ostatni :) Również oglądam, po raz drugi, ale przyznam szczerze parę wątków pozapominałam :) Od września znowu zacznie się MjM, a wraz z nim wątki typu "A dlaczego papuga?" "D Odpowiedz Link Zgłoś
ni3zapominajka Re: dzien dobry - wróciłam 07.08.06, 18:55 naprawde nie ostatni?? kuzwa a w tej mojej gazecie telewizyjnej pisza ze ostatni zla gazeta zla:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: dzien dobry - wróciłam 07.08.06, 19:09 weź, bo mnie zbiłaś z tropu teraz ..... :) Odcinków jest 13 :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: dzien dobry - wróciłam 07.08.06, 19:17 no to teraz mi sie zgadza :) ale ale na którym programie oglądasz? bo Oficer idzie na dwóch kanałach i własnie na tv4 bodajże o 2 odcinki do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
ni3zapominajka Re: dzien dobry - wróciłam 07.08.06, 19:17 nie przypomniam sobie abym kogoś biła...:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: dzien dobry - wróciłam 07.08.06, 19:20 aaaaaaaa to tez zależy od kanału:) właśnie:) ja oglądam na dwójce i tam jest dzisiaj 11 :) upsss :) chyba wprowadziłam w błąd :) przepraszam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ni3zapominajka Re: dzien dobry - wróciłam 07.08.06, 19:23 ja tez ogladam na dwocje, to znaczy ze jeszcze przed nami 3 odcinki, tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: dzien dobry - wróciłam 07.08.06, 19:27 oglądasz te o 22:40? :) No to ja też :) Tak :) Odcinków jest trzynaście;) Odpowiedz Link Zgłoś
ni3zapominajka Re: dzien dobry - wróciłam 07.08.06, 19:32 no to super jak mnie sie nie podobaja blondyni i do tego niscy to w tym filmie borysa schrupalabym na raz... to tak miedzy nami ...babolami;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: dzien dobry - wróciłam 07.08.06, 20:06 Borys fajny facet jest :) Przyznam :) Mnie się nieustannie Grand podoba, pomimo tego co robi w tym serialu. Nawet mi nie przeszkadza :P Tak pomiędzy nami :) babolami :) Odpowiedz Link Zgłoś