dora38 14.08.06, 16:52 dzis, o 20.15 na 1 warto, choćby ze wzgledu na Piotrusia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: Kogiel-Mogiel 14.08.06, 17:06 a ty curuś nie byc taka wyrywna :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Kogiel-Mogiel 14.08.06, 17:07 Łoj córciu, córciu, długo Ty panną nie będziesz! Katarzyna Łaniewska i Jerzy Turek- genialni!:))) A jutro "Przeminęło z wiatrem" :) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Kogiel-Mogiel 14.08.06, 17:24 to pan jestes spiritus movens! spirytus??? jaki spirytus? ja nic nie piłem!) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Kogiel-Mogiel 14.08.06, 20:35 On i choryzont i auto holswagen ma! To na ile osób to wesele będzie? -Kameralnie, na 150. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paniewa Re: Kogiel-Mogiel 15.08.06, 11:13 Dacie wiarę, że współscenarzystką tych perełek jest nasza Ilonka Ł.!? Aż mię zamurowało jak zobaczyłam w napisach, bo znam te teksty na pamięć. A z MjM komuś coś utknęło? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Kogiel-Mogiel 15.08.06, 12:17 Ale ta błęcka- kolska czy jak jej tam to jakiś koszmar! Kto jej dał tę rolę ? Baba sztywna, drewniana do bólu- normalnie aktorstwa mogłaby się uczyć od Bożenki z " Klanu". Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Kogiel-Mogiel 16.08.06, 07:35 Mąż wyreżyserował, żonie dał główną rolę. Układy, układziki. Ale Błęcka- Kolska zagrała jeszcze w kilku innych filmach, natomiast kolega Dariusz Siatkowski (czyli Paweł Zawada) był panem doktorem w serialu "życie jak poker"- www.filmweb.pl/Film?id=36185 I potem już nic, tylko epizody... Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Kogiel-Mogiel 16.08.06, 07:37 A nie, właśnie doczytałam, Załuski wyreżyserował, nie JJKolski. O, to przepraszam:) Cofam oskarżenie o układziki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: Kogiel-Mogiel 17.08.06, 23:33 Pomyliło Ci się pewnie dlatego, że Kolski zatrudnia ją w co dugim swoim filmie ;) Choćby ostatnia produkcja JJ ->? "Jasminum" -> Myślałam, że umrę w kinie gdy zobaczyłam JĄ na ekranie ;) Pozdrawiam i przepraszam jeśli uraziłam jakiego fana :) Odpowiedz Link Zgłoś