aashenta 16.08.06, 15:05 Znacie jakieś sposoby żeby mnie jednak nie złapało? Nie chcę być chora latem;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia1911 Re: Chyba mnie łapie choroba;/ 16.08.06, 15:13 duża dawka witaminy C na noc Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Chyba mnie łapie choroba;/ 16.08.06, 15:15 do witaminy "c" dorzucam ...dwie aspiryny na noc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: Chyba mnie łapie choroba;/ 16.08.06, 15:25 kurcze nie lubie kawy;/ a jeszcze jakies inne domowe sposoby?? Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: Chyba mnie łapie choroba;/ 16.08.06, 16:43 nie domowe.. to fervex .. zawsze działał w moim przypadku a inne to cherbatka z kwiatu lipy, gorące piwo z imbirem - to często piję profilaktycznie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bishop997 Re: Chyba mnie łapie choroba;/ 16.08.06, 22:11 0.75 na trzech pod warunkiem że jeden nie pije :) Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: Chyba mnie łapie choroba;/ 17.08.06, 09:36 a mleko z masłem i z czosnkiem? pomogło mi kilka razy ale nienawidze czosnku;/ Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Chyba mnie łapie choroba;/ 17.08.06, 09:47 aashenta napisała: > a mleko z masłem i z czosnkiem? pomogło mi kilka razy ale nienawidze czosnku;/ Jeśli już to gorące mleko z masłem i miodem. Wipuć jak najszybciej, poprawić Aspiryną i do łóżka. Przygotować uprzednio dodatkową piżamę, bo się spocisz i trzeba będzie zmienić. Jesli nie lubisz czosnku, a możesz łykać tabletki, to spróbuj coś takiego jak Forever Garlic-Thyme (to jest czosnek z tymiankiem). Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś